Ερωτικό ωροσκόπιο 24/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/2

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Και σήμερα θα νιώσεις ένα στρίμωγμα, μια επιπλέον πίεση αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο αλλά μάλλον θα σου βγει σε καλό γιατί θα αναγκαστείς να ψαχτείς λίγο περισσότερο μέσα σου και να βάλεις κάποια συναισθήματά σου σε τάξη. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις και αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή που ίσως μετέθετες συνεχώς.

Σε σχέση: Σήμερα το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου θα ήταν να βάλετε κάτω τα πράγματα και να κάνετε μια λίστα προτεραιοτήτων γιατί μόνο έτσι κάποια από αυτά θα υλοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο αλλά επειδή σαν χαρακτήρας είσαι σταθερός και υπεύθυνος δεν σου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Αντίθετα, ίσως σου προσφέρει λύσεις και επιτέλους να αρχίσεις να πραγματοποιείς τα σχέδιά σου για ένα πρόσωπο που θέλεις, εφόσον πλέον νιώθεις έτοιμος/η.

Σε σχέση: Οφείλεις να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να το θέσεις προ των ευθυνών του γιατί έχεις φορτωθεί εσύ τα περισσότερα καθήκοντα και έχεις αρχίσει να κουράζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Μια αναδίπλωση και επανεξέταση της τακτικής σου δεν θα ήταν κακή ιδέα. Οφείλεις να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου και να κινηθείς πιο συγκροτημένα προς την κάλυψή τους. Το θέμα είναι να καταλήξεις και να παραμείνεις σταθερός/η στο τι θέλεις στα ερωτικά σου, γιατί αυτονομία και σχέση, ανεξαρτησία και δεσμός δεν είναι συμβατά μεταξύ τους.

Σε σχέση: Καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε ένα θέμα που ίσως δημιουργηθεί με το ταίρι σου γιατί υπάρχει πιθανότητα, παρότι πιστεύεις ότι έχεις δίκιο, να μην είναι έτσι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Σαφώς και δε σου ζητάει κανείς να θυσιάσεις όλα όσα θέλεις και επιδιώκεις στο βωμό του συμφέροντος αλλά καλό θα ήταν να το κοιτάς και λίγο. Η σημερινή μέρα ίσως σου αποκαλύψει ότι το προσωπικό σου καλό στα ερωτικά σου ορισμένες φορές είναι αντίθετο με αυτό που σε σπρώχνει η καρδιά. Δεν είναι κακό λοιπόν να φροντίζεις για την αυτοπροστασία σου.

Σε σχέση: Η βοήθεια και η ηθική στήριξη από το σύντροφό σου κρίνεται απαραίτητη αν πρόκειται να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες στα επαγγελματικά σου γι' αυτό μη διστάσεις να τα ζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Περίμενες κάτι πιο ερωτικό, συναρπαστικό και ενθουσιώδες να γίνει με ένα άτομο που σου άρεσε αλλά σου εμφανίζεται πιο προσγειωμένο έως και συγκρατημένο και ίσως ξενερώσεις λίγο. Όμως δώσε λίγο χρόνο και μη βιαστείς να το απορρίψεις.

Σε σχέση: Σήμερα καλό θα ήταν να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι χρειάζεται μια πιο εκλογικευμένη προσέγγιση και με βάση το κοινό συμφέρον, αν πρόκειται να αντιμετωπίσετε με το σύντροφό σου ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα είναι εναρμονισμένη πλήρως με τις απόψεις και τη νοοτροπία που έχεις για τα ερωτικά σου. Δεν διαφωνείς ότι είναι καλή η σπιρτάδα και ο ενθουσιασμός, ξέρεις όμως ότι γρήγορα ξεθυμαίνουν. Για να υπάρξει διάρκεια στην όποια σχέση απαιτείται προσπάθεια από τις δύο πλευρές και προσωπική δουλειά και εσύ είσαι διατεθειμένος/η να συμβάλλεις αν αξίζει τον κόπο.

Σε σχέση: Παρότι η οικονομική σου διαχείριση είναι υποδειγματική, σήμερα θα συζητήσεις με το σύντροφό σου την περικοπή κάποιων ανούσιων εξόδων και να διοχετευτούν όσα εξοικονομηθούν για κάτι πιο ποιοτικό.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Για να είσαι ευτυχισμένος/η σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεσαι ένα μέτρο και η σημερινή μέρα αυτό ακριβώς θα σου τονίσει με τον τρόπο της. Αυτό δε σημαίνει ότι θα θυσιάσεις τα πάθη και τις επιθυμίες σου αλλά δε πρέπει να τα αφήσεις να σε καπελώσουν. Ο ρομαντισμός είναι απαραίτητος στα ερωτικά σου το ίδιο όμως και η επίγνωση της πραγματικότητας.

Σε σχέση: Μια «διαπραγμάτευση» (είναι και της μόδας...) γίνεται εξαιτίας διαφωνιών και ενέχει συμβιβασμό. Γι' αυτό μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε κοντρολάρει, επιμένοντας να περάσει το δικό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως αρχίσεις να βλέπεις μια αργή μεν αλλά σταδιακή βελτίωση στα ερωτικά σου που δε σου επιτρέπει να πανηγυρίσεις γιατί ακόμα είναι νωρίς, ούτε όμως πρέπει να την υποτιμήσεις ή να την αγνοήσεις. Μην σταματάς να ωθείς τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλεις εσύ και θα δεις ότι σιγά-σιγά θα πάρουν το δρόμο τους και θα τσουλάνε μόνα τους.

Σε σχέση: Μπορεί να προκύψει ένα θέμα με τα οικονομικά σου που θα σε αναγκάσει σήμερα να ψάξεις για άμεσες λύσεις. Η συμβουλή του συντρόφου σου είναι πολύτιμη και οφείλεις τουλάχιστον να την ακούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Η τάση σου για ελευθερία και περιπέτεια στα ερωτικά σου έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τις αρχές του Κρόνου στο ζώδιό σου που επιμένει σε μετριοπάθεια, «πρέπει» και δεσμεύσεις. Ωστόσο, σήμερα μάλλον θα δεις λογικές αυτές τις «παραχωρήσεις» που οφείλεις να κάνεις, ιδιαίτερα αν επιδιώκεις να πείσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει να σε βάλει στη ζωή του.

Σε σχέση: Με το δίκιο του ο σύντροφός σου θα επιμείνει να τηρήσεις μια υπόσχεση που επιπόλαια έδωσες. Είναι και αυτό ένα μάθημα που πρέπει να πάρεις για να μη βιάζεσαι να δίνεις τόσο εύκολα το λόγο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η υπομονή σου θα ανταμειφθεί, αν δεν αφήσεις να σε παρασύρει η παρόρμηση και η πίεση των προσωπικών σου αναγκών σε κινήσεις σπασμωδικές και όχι ουσίας. Μια γνωριμία με υπεύθυνο και ώριμο άτομο είναι πολύ πιθανή με την οποία θα νιώσεις δικαιωμένος/η που περίμενες τόσο καιρό για κάτι που να αξίζει και δε συμβιβάστηκες με το μέτριο.

Σε σχέση: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθείς στα επαγγελματικά σου ούτως ώστε να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς. Έχε όμως κατά νου ότι θα χρειαστεί να θυσιάσεις αρκετό από το χρόνο σου, κάτι που το ταίρι σου δε θα είναι εύκολο να αποδεχτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είναι πολύ ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι ο ενθουσιασμός του έρωτα περνάει πολύ σύντομα κι ίσως σήμερα αρχίσεις και βλέπεις ένα άτομο τελείως διαφορετικά απ' ό, τι πριν κάποιες μέρες. Μπορεί όμως και να είναι για το καλό σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν βασικές διαφορές ανάμεσά σας και δε θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς μακριά η βαλίτσα.

Σε σχέση: Μην βλέπεις τα πράγματα τραβηγμένα. Δεν είναι ούτε ανώμαλη προσγείωση, ούτε υπερβολική παραχώρηση το να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει. Δες το σαν μια πράξη ουσιαστική για να μπορέσει να περπατήσει η σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Αναγκάζεσαι σήμερα να κατέβεις από το συννεφάκι σου και να πατήσεις στη γη γιατί οι υπερβολικές προσδοκίες και αξιώσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο ίσως τελικά δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν. Γι' αυτό θα χρειαστεί να ρίξεις κάπως τον πήχη σου και να τις μετριάσεις, διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξεις στόχο. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις στο ίδιο ρυθμό.

Σε σχέση: Μπορεί μια διαφωνία ή κόντρα να σου χαλάει την ιδανική εικόνα της σχέσης αλλά είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στη βελτίωση κάποιων συνθηκών αφού βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved