Ερωτικό ωροσκόπιο 21/2

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη έρχεται να συντροφεύσει τον Άρη στο ζώδιό σου οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι ένταση και πάθος, έρωτας και πόλεμος, όλα θα είναι σε μεγάλες δόσεις στη ζωή σου. Οι φωτιές που θα σου ανάψουν θα είναι πολλές, αφού θα ελκύεις, θα προκαλείς και θα δημιουργείς εξτρίμ καταστάσεις ακόμα και χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι μάλλον σίγουρη.
Σε σχέση: Who's the boss? You are! Περίεργα τα πράγματα στη σχέση σου με το σύντροφο να αισθάνεται ελαφρώς στριμωγμένος και να μην τολμά να σου πάει κόντρα αλλά αυτόν τον δυναμισμό σου θα τον βρίσκει και αφροδισιακό ταυτόχρονα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη μπαίνει φουριόζα στον Κριό φέρνοντάς σου αέρα αλλαγής και ανανέωσης στα εργασιακά σου θέματα. Βέβαια εντάσεις θα υπάρχουν, όπως επίσης και καλές στιγμές αλλά και ευκαιρίες για φλερτ στη δουλειά. Το κακό θα είναι ότι και να θέλεις, δε θα μπορέσεις να κρατήσεις για πολύ κρυφό το όποιο ειδύλλιο.
Σε σχέση: Όλα θα είναι καλά με το ταίρι σου όσο παράγεις έργο γιατί η περίσσεια ενέργειά σου θα εκτονώνεται εκεί και μετά καταπονημένος/η αλλά ήρεμος/η θα περνάς όμορφες στιγμές. Στην αντίθετη περίπτωση, αργία μήτηρ πάσης κακίας...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ξεκινά μια περίοδος αρκετά δυναμική και μέσα στην ενέργεια για σένα και είναι λογικό να φέρει εξελίξεις και στον ερωτικό σου τομέα. Βέβαια ενδέχεται τα μπερδέματα να μη λείψουν καθώς εξαιτίας του πάθους που θα επικρατεί, υπάρχει πιθανότητα μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε άκρως ερωτική ή έστω σε περιπέτεια μιας βραδιάς που και οι δύο σας θα «παρηγορηθείτε» και μέχρι εκεί...
Σε σχέση: Πολλές θα είναι οι επαφές σας σαν ζευγάρι με φίλους, παρέες ή ομάδες και οι προτάσεις για εξόδους και μαζώξεις σε σπίτια αρκετές. Εντούτοις, μπορεί να υπάρξουν και παρεξηγήσεις αλλά γρήγορα θα ξεπεραστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Όπως αντιλαμβάνεσαι είναι λογικό να ενισχυθεί ο ερωτισμός και ο παρορμητισμός σου με αυτή την Αφροδίτη. Θα παραμερίσεις τις όποιες φοβίες ή ανασφάλειές σου και θα γίνεις αρκετά προκλητικός/η και τολμηρός/η γιατί θα βλέπεις ότι ο χρόνος περνά γρήγορα και πρέπει να κινηθείς για να μη χάσεις τις ευκαιρίες για κάτι καλό στα αισθηματικά σου.
Σε σχέση: Επειδή θα αντιμετωπίσεις αρκετούς πειρασμούς καλό θα ήταν να μην επιλέξεις την εύκολη λύση και να αντισταθείς, σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου γιατί δε θα κρατηθεί μυστική η όποια σκανταλιά, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σε πάει αυτή η Αφροδίτη και σου βγάζει τον αέρα της υπεροχής από μέσα σου. Το φλογερό ταμπεραμέντο σου θα εκφραστεί ποικιλοτρόπως και σε κάθε ευκαιρία, ελκύοντας ενδιαφέρον και σχόλια των ατόμων γύρω σου. Ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες θα έχεις κυρίως σε ταξίδι, μέσα από μια παρέα γνωστών ή απλά τυχαίες, σε ένα καφέ ή μπαρ.
Σε σχέση: Ίσως η ανάγκη σου για επιπλέον γνώση ή εκπαίδευση σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο να είναι μεγάλη και συμμετέχοντας να καταναλώνεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, στερώντας τον από το ταίρι σου αλλά εσύ θα νιώθεις πολύ ωραία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον Κριό σημαίνει και καινούργια ξεκινήματα στα ερωτικά σου, δεδομένου, δε, ότι υπάρχει ήδη κι ο Άρης εκεί, ο ένας θα κόβει κι η άλλη θα ράβει. Σίγουρα θα ξυπνήσεις από το λήθαργο και θα γίνεις πιο διεκδικητικός/η αφού θα έχεις τη σιγουριά ότι αξίζεις πολλά περισσότερα απ' αυτά που έχεις. Αυτό που μπορεί να προκαλέσει χασούρα είναι ένας έντονος εγωισμός που θα σου βγει γι' αυτό προσοχή.
Σε σχέση: Οι λογικές επεξεργασίες δεν θα είναι πολύ αποτελεσματικές αυτή την περίοδο στη σχέση σου καθώς μια ζήλεια που θα σε πιάνει συχνά που ίσως κρύβει και στοιχεία ανταγωνισμού θα είναι πολύ δυνατή και δε θα μπορείς εύκολα να τη διαχειριστείς.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάνω που πήγες να κλείσεις την πόρτα του 7ου οίκου σου άλλος ένας επισκέπτης μπαίνει ξαφνικά για να ηρεμήσει όμως κάπως τις καταστάσεις που δημιουργεί ο προηγούμενος. Οι πιθανότητες κάποιος/α να σου κλέψει την καρδιά ή και το αντίθετο, θα είναι πολύ μεγάλες όπως επίσης και να βιώσεις μια πολύ παθιασμένη περίοδο με έναν έρωτα σαρωτικό που θα σε κάνει να χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου θα είναι κάπως τεταμένη, αφού θα είσαι πιο ευερέθιστος/η και ανυπόμονος/η και δε θα αφήνεις να πέσει κάτω τίποτα. Όμως εκεί που θα πάει να ξεσπάσει η κρίση θα το γυρνάς τούμπα στο ερωτικό και θα σας περνάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι μεγάλη και αυτό από μόνο του θα σε κάνει ορισμένες φορές πύραυλο, αφού γίνεσαι πιο εξωστρεφής και δύσκολα θα κρατάς μέσα σου ό, τι σε ενοχλεί αλλά και ό, τι ποθείς. Αποτέλεσμα, να κάνεις κινήσεις απότομες και καθοριστικές προς ένα άτομο που σου αρέσει που όμως εξαιτίας της τόλμης και του δυναμισμού σου θα βγουν οι περισσότερες.
Σε σχέση: Ένα επιπλέον μπόνους είναι πολύ πιθανό από τη δουλειά σου που θα σε κάνει να νιώσεις δικαιωμένος/η αλλά όπως το πάρεις έτσι θα το χαλάσεις αφού τα έξοδά σου επίσης θα αυξηθούν. Εντούτοις δεν ανησυχείς και φροντίσεις να καθησυχάσεις και το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Τη φόρα την έχεις πάρει ήδη αν και αν είσαι γεννημένος/η το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρχει ένα αόρατο χέρι να σε συγκρατεί από υπερβολές και ξόδεμα ενέργειας χωρίς ιδιαίτερο στόχο. Παρ' όλα αυτά ο ενθουσιασμός σου είναι εκεί κι ακμαίος, το ίδιο και η αίσθησή σου ότι η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για να κινηθείς προς την κατεύθυνση ενός ατόμου που σου αρέσει και να βγεις νικητής/α.
Σε σχέση: Είσαι πιο ερωτιάρης/α και διαχυτικός/η απέναντι στο ταίρι σου, γιατί νιώθεις τα συναισθήματά σου να αναγεννιούνται γι' αυτό και θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τόσο καιρό είχες μπουχτίσει και αισθανόσουν να σε καταπίνει μαράζι και αυτολύπηση αλλά πλέον θα βάλεις τέλος σε αυτά τα συναισθήματα αφού και να φανείς θέλεις, να κάνεις ωραία εντύπωση και να πιστοποιήσεις σε όλους ότι κακώς δε σε υπολόγιζαν. Ερωτικά θα είσαι ακαταμάχητος/η, αφού η ανανεωμένη σου και πιο δυναμική εκδοχή θα βρει θαυμαστές/ες και εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να επιλέξεις.
Σε σχέση: Η πιθανότητα επιτέλους η σκληρή σου δουλειά να αναγνωριστεί υπάρχει, το ίδιο όμως και κάποιοι ανταγωνισμοί που ξαφνικά θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά αν δεν δώσεις σημασία, όπως ίσως προσπαθήσει να σε πείσει ο σύντροφός σου, θα ξεθυμάνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονα επικοινωνιακός/η θα είσαι αυτή την περίοδο και η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών αλλά και οι έντονες διαφωνίες θα δίνουν και θα παίρνουν. Όλη αυτή η νοητική διέγερση θα σου προκαλέσει και ερωτικά αισθήματα, ιδίως αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο άτομο που όσο σε κοντράρει, τόσο σε πωρώνει. Επίσης φλερτ και προτάσεις διαδικτυακές είναι πολύ πιθανές αυτή την εποχή.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην τραβάει ούτε ο ένας το σχοινί ούτε ο άλλος στη σχέση σου γιατί μάλλον θα σπάσει. Καυγάδες και φιλιώματα είναι πιθανά και θα σας τονώσουν ερωτικά αλλά με μέτρο γιατί θα γίνει κουραστικό από ένα σημείο και μετά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Από τη χρυσόσκονη και τα ροζ τριαντάφυλλα προσγειώνεσαι σε μια πιο μπρουτάλ κατάσταση που σε φοβίζει, αν και την έχεις μέσα σου αλλά προσπαθείς να μην την βγάζεις. Σεξουαλικά είσαι στα πάνω σου αφού ο αισθησιασμός που θα εκπέμπεις θα ανάψει φωτιές αλλά καλό είναι αν δεν έχεις αποφασίσει να τα παίξεις όλα για όλα κι ας καείς να μη μετέχεις σε ένα παιχνίδι που απαιτεί θάρρος και αλήθεια.
Σε σχέση: Θα προσπαθήσεις να ελέγξεις τις ξαφνικές παρορμήσεις που θα σε πιάνουν είτε για αγορές είτε πιο προσωπικές κι άλλες φορές θα τα καταφέρνεις, κάποιες όμως δε θα μπορείς χωρίς να σου κρατάει ο σύντροφός σου τα λουριά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved