Ερωτικό ωροσκόπιο 15/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον συνετό και αυτοελεγχόμενο Αιγόκερω καλό θα ήταν να ρεγουλάρεις τον παρορμητισμό σου και να κρατήσεις στις επιφυλάξεις σου με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Δεν είναι ανάγκη με το «καλημέρα» να γνωρίζει τα πάντα για σένα γιατί έτσι χαλάς το μυστήριο που χρειάζεται για να εξάψει την περιέργειά του.
Σε σχέση: Κατόπιν ωρίμου σκέψεως θα αποφασίσεις να πεις στο σύντροφό σου τι είναι αυτό που σου αρέσει αλλά και τι σε ενοχλεί πάνω του, όχι για να τον κριτικάρεις αλλά για να βελτιώσεις τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα και με τους ρυθμούς σταδιακά να επανέρχονται στο κανονικό, να κάνεις ένα απολογισμό της ερωτικής σου ζωής και να διαπιστώσεις ότι η ποσότητα υπερτερεί της ποιότητας, κάτι που θα σε ενοχλήσει. Από δω και πέρα, μάλλον θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου.
Σε σχέση: Κάτι σε τρώει σήμερα και δε σε αφήνει να ηρεμήσεις γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μια κουβέντα με το ταίρι σου αλλά προσεκτικά για να μπορέσεις να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις του.

fdf13352e55fa3426fb8f621329264ab L

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας;

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείς τώρα να μάθεις τα πάντα για την ερωτική σας συναστρία με 50% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/2.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Πιο σοβαρός/η και μετρημένος/η θα είσαι σήμερα και είναι λογικό, αφού «ξυπνά» ο Κρόνος στον 7ο οίκο σου με την κινητοποίηση της Σελήνης για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Παρότι λοιπόν ευχαριστιέσαι να γυρνάς από δω και από κει και να φλερτάρεις αδιάκοπα, θα αισθανθείς την ανάγκη να μαζευτείς και να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο άτομο.
Σε σχέση: Υπάρχει ερωτισμός αλλά σήμερα θα σου βγει κι ένας σεβασμός στο πρόσωπο του συντρόφου σου και θα νιώσεις πολύ ευγνώμων που στέκεται βράχος δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σχεδόν αμέσως μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη πέρασε στον 7ο οίκο σου και θα καλείσαι να κοιτάξεις λίγο και το συμφέρον σου γιατί κάθε φορά που σου χτυπά ο έρωτας την πόρτα, δίνεις τα πάντα όλα και μετά μένεις με το παράπονο ότι δεν εκτιμάσαι. Απόφυγε λοιπόν την συναισθηματική... υπερχείλιση και κράτα την ισορροπία του δούναι και λαβείν.
Σε σχέση: Θέλεις να είσαι το επίκεντρο της σχέσης σου αλλά φρόντισε αυτό να μη σου βγαίνει καταπιεστικά προς το σύντροφό σου. Έχει κι αυτός τις ανάγκες του, ακόμα κι αν δεν το δείχνει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να ξανοιχτείς σε ένα καλό σου φίλο και να του μιλήσεις για ένα ερωτικό σου θέμα αλλά, επειδή είναι πολύ φρέσκο ακόμα και δεν ξέρεις τι κατάληξη θα έχει ή φοβάσαι ότι η αντίδρασή του δε θα είναι θετική, θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Αυτή σου όμως η απόφαση θα σε αναγκάσει να απομακρυνθείς για λίγο για να μην προδοθείς.
Σε σχέση: Μετά από τη χθεσινή, χαλαρή μέρα, οι προβληματισμοί σου για ένα εργασιακό σου θέμα επιστρέφουν και ίσως βρεθείς σε δίλημμα, γι' αυτό είναι καλό να το συζητήσεις με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί συνήθως το μυαλό σου να φιλτράρει αυτό που βλέπουν τα μάτια σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν σε παρασύρει και το θέαμα έστω και για λίγο. Σήμερα θα σταθείς σε ένα άτομο που τουλάχιστον εμφανισιακά κι από θέμα συμπεριφοράς θα σε ελκύσει αρκετά αλλά θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στην προσέγγισή σου, αν την αποφασίσεις.
Σε σχέση: Θα υπαναχωρήσεις σε ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου, μόνο αν το ταίρι σου έχει ακλόνητα επιχειρήματα για να σου δείξει ότι είσαι λάθος. Αλλιώς θα επιμείνεις στη στάση σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα σε καταβάλλει ένα άγχος για το χρόνο που περνάει και συνεχίζεις να είσαι μόνος/η ερωτικά αλλά το να σε πιάσει η βιασύνη και να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις για να αλλάξεις την κατάσταση δεν θα σου βγει σε καλό. Αν δεν μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα μάλλον κανένα από τα δύο δε σε εμπνέει πολύ, οπότε προχώρα παρακάτω.
Σε σχέση: Για να λύσεις ένα θέμα με το ταίρι σου χρειάζεται ψυχραιμία και λογική γι' αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα συναισθήματά σου έξω από την όποια κουβέντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η επαφή σου με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας ή αρκετά καταξιωμένο σε αυτό που κάνει θα σου επιβεβαιώσει αυτό που κατά βάθος γνωρίζεις αλλά αρνείσαι να το παραδεχτείς. Για να μπορέσεις να συνυπάρξεις με κάποιο άτομο θέλεις να έχει ωριμότητα και εμπειρία για να γίνει πιο έξυπνο και πικάντικο το παιχνίδι μεταξύ σας.
Σε σχέση: Όσο παθιάζεσαι, τόσο χάνεις την ουσία και μετά κατεβάζεις ρολά και δεν ακούς, γι' αυτό σήμερα θα φροντίσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε μια συζήτηση με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θα σου βγει αυθόρμητο το να κρατήσεις μικρό καλάθι σήμερα με ένα άτομο που σου αρέσει γιατί είναι πιθανόν να έχεις «καεί» στο παρελθόν και δεν αντέχεις να την ξαναπατήσεις. Όμως η έλξη ανάμεσά σας είναι πολύ έντονη και κάποια στιγμή, αν βρεθείτε πολύ κοντά δε θα μπορέσεις να κρατηθείς και μην προδώσεις τα συναισθήματά σου.
Σε σχέση: Μοιράσου τις ανησυχίες σου με το ταίρι σου για μια οικονομική κίνηση που θέλεις να κάνεις γιατί είναι πιθανό η άποψή του να σε διαφωτίσει και να βγεις από το αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου αλλά και την ανάγκη σου να ξαναγυρίσεις νοερά σε κάποιες παλιές αγάπες και να δεις τώρα που το συναίσθημα δε σε θολώνει τι πήγε στραβά. Επειδή πια είσαι αντικειμενικός/η μπορείς να δεις και πιθανά λάθη σου ώστε να μην τα επαναλάβεις. Πάντως όπου κι αν βρεθείς θα έχεις πέραση γι' αυτό καλό θα ήταν να βγεις.
Σε σχέση: Το να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη στο σύντροφό σου δεν σε κάνει πιο αδύναμο/η αλλά συνειδητοποιημένο/η και βοηθά και την ίδια τη σχέση να εξελιχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως ούτε εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις αυτό το χρονικό διάστημα στα ερωτικά σου και το κεφάλι σου έχει πήξει από τις πολλές σκέψεις αλλά σήμερα όλα σιγά-σιγά τείνουν να πάρουν τη θέση τους, καθώς θα συνειδητοποιήσεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν φταις εσύ και η ασαφής στάση σου. Μάλλον σου χρειάζεται χρόνος για τον εαυτό σου.
Σε σχέση: Σε απασχολούν διάφορα σήμερα και ίσως είσαι αρκετά αφηρημένος/η αλλά το ταίρι σου πιθανόν να το εκλάβει σαν αδιαφορία ή ψυχρότητα γι' αυτό καλό θα ήταν να του εξηγήσεις τι γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σου αρέσει να κρατάς μυστικά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, έτσι για να έχεις την αίσθηση του μυστηρίου αλλά σήμερα μάλλον θα ανοίξεις την καρδιά σου σε ένα στενό σου φίλο και θα του εξομολογηθείς τον πλατωνικό έρωτά σου για ένα άτομο. Πολύ πιθανό να του ζητήσεις και την συμβουλή του που πιστεύεις ότι θα σου είναι χρήσιμη.
Σε σχέση: Το ότι το ταίρι σου δεν είναι σήμερα μέσα στα μέλια δε σημαίνει απαραίτητα ότι ευθύνεσαι εσύ. Μην αρχίσεις να το ρωτάς τι έχει κι αν έκανες κάτι, άσε το να σου πει μόνο του τι συμβαίνει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved