Ερωτικό ωροσκόπιο 14/2

Προβλέψεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλα αυτά τα λουλούδια και τα φιλιά που ανταλλάσουν διάφορα ζευγάρια στο δρόμο μπορεί προς στιγμή να σε κάνουν να αισθανθείς μια μικρή μελαγχολία και να θελήσεις να μείνεις μέσα αλλά μην υποκύψεις. Δέξου οποιαδήποτε πρόσκληση της τελευταίας στιγμής για βραδινή έξοδο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει.
Σε σχέση: Η βραδιά θα είναι τόσο καυτή για σένα και το ταίρι σου που θα κάνετε τον... Άγιο Βαλεντίνο να κοκκινίσει! Καλό θα ήταν πάντως να μην παρασυρθείς και δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να κάθεσαι να σκας για ασήμαντα πράγματα. Ένα τόσο αισθησιακό και ρομαντικό ζώδιο όπως εσύ με την θεά του έρωτα, την Αφροδίτη, κυβερνήτη σου σήμερα θα πρέπει να βγεις έξω να το γιορτάσεις, ακόμα κι αν είσαι μόνο/η. Κάνε τα πλάνα με τους φίλους σου και ετοιμάσου να τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου.
Σε σχέση: Κλείσε τις πόρτες, βάλε μουσική και κεριά και άφησε τον έρωτα να αναλάβει τα υπόλοιπα. Αν η βραδιά είναι καλή το να πάτε με το ταίρι σου σε ένα όμορφο, ζεστό μέρος θα ήταν ιδανικό.

fdf13352e55fa3426fb8f621329264ab L

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας;

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείς τώρα να μάθεις τα πάντα για την ερωτική σας συναστρία με 50% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/2.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ούτε παραγγελία να ήταν. Σήμερα έχεις τη διάθεση να τρέξεις από μαγαζί σε μαγαζί, σαν ένας άλλος Έρωτας και να φλερτάρεις ασύστολα με όποιο άτομο σου αρέσει. Έχεις κέφια και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά το βράδυ σου.
Σε σχέση: Είναι η ευκαιρία σου να ξανανάψεις τις φλόγες του πάθους στη σχέση σου αφού και η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου. Κάνε κάτι απροσδόκητο και συναρπαστικό το καλύτερο δώρο όμως για το σύντροφό σου θα είναι να του δώσεις την πλήρη προσοχή σου και να τον ακούσεις τι έχει να σου πει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα προτιμήσεις να κάτσεις μέσα σήμερα γιατί δε θέλεις να σε πάρει από κάτω, βλέποντας όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης γύρω σου. Πάρε τα αγαπημένα σου σοκολατάκια ή άλλα γλυκά, πιες ένα ποτήρι κρασί στην υγεία σου και υποσχέσου στον εαυτό σου ότι σύντομα θα σταματήσεις να είσαι μόνος/η.
Σε σχέση: Οργάνωσε ένα ξεχωριστό, πλήρες δείπνο για δύο, που θα το φτιάξεις εσύ. Όταν θα τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας να εκφράσεις όλα τα συναισθήματα αγάπης που έχεις για το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Φόρεσε τα πιο όμορφα ρούχα σου και βγες σήμερα για... κυνήγι. Σήκωσε ψηλά το κεφάλι, οπλίσου με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο που είναι ικανό να φωταγωγήσει ολόκληρη αίθουσα και σίγουρα δε θα είσαι για πολύ μόνος/η. Να σκέφτεσαι ότι το άτομο που θα βρεθεί στο δρόμο σου θα είναι τυχερό, όχι εσύ.
Σε σχέση: Κοίταξε με νόημα στα μάτια το σύντροφό σου, πες του τι σου αρέσει πάνω του και ρώτησέ τον τι του αρέσει σε σένα. Η ερωτική ένταση που θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας θα είναι μεγάλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Από το να βγεις έξω και να πέφτεις όπου κι αν πας πάνω σε άτομα που εκδηλώνουν τον έρωτά τους είναι προτιμότερο να μείνεις μέσα στο σπίτι σου και να καλέσεις τους φίλους σου, τουλάχιστον όσοι είναι μόνοι, για μια βραδιά γεμάτη γέλιο, παιχνίδια και φαγοπότι.
Σε σχέση: Περιποιήσου τον εαυτό σου, ντύσου με όμορφα ρούχα, βάλε μια ερωτική μουσική και πειραματίσου σεξουαλικά με το σύντροφό σου. Αν είσαι παντρεμένος/η με παιδί ή παιδιά, φρόντισε να τα κρατήσει κάποιο έμπιστό σου άτομο για απόψε για να είστε μόνο οι δυο σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν θες να κρυφτείς στα σκεπάσματά σου σήμερα και να αφήσεις να σε καταπιεί η αυτολύπηση, καταπολέμησέ το. Είσαι ο/η μάστερ του φλερτ του ζωδιακού και οφείλεις να υπερασπίσεις τον τίτλο σου. Ήρθε η ώρα να βγεις έξω και να αναδείξεις τις ικανότητές σου! Οι ευκαιρίες είναι εκεί και σε περιμένουν να τις αρπάξεις.
Σε σχέση: Σχεδίασε να κάνετε με το σύντροφό σου ό, τι σας αρέσει περισσότερο αλλά δεν μπορείτε λόγω συνθηκών να το απολαμβάνετε συχνά. Έτσι θα αναθερμάνετε τον έρωτά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σίγουρα θα έχεις ένα στέκι που συχνάζεις με χαμηλό φωτισμό, ωραίο κόσμο και καλή μουσική. Κανόνισε με την παρέα σου να πάτε εκεί και που ξέρεις; Ίσως συναντήσεις ένα άτομο που θα ελκύσει την προσοχή σου, βγάλεις από μέσα σου όλο τον ερωτισμό σου και χρησιμοποιήσεις τα κόλπα σου για να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Ένα ωραίο δείπνο, ένας ρομαντικός περίπατος και κάποιες χειρονομίες όλο υπονοούμενα σε δημόσιο χώρο, μπορεί να κάνει πιο επικίνδυνο το ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να ανάψει τη φωτιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το κλίμα της ημέρας. Οι ερωτικές προοπτικές ανοίγονται σήμερα μπροστά σου και οι εκπλήξεις που ίσως βιώσεις θα είναι θετικές και μεγάλες. Γι' αυτό μην καθυστερείς! Ριξ' το έξω και διασκέδασε με την ψυχή σου. Αργότερα θα κάνεις την ερώτηση στον εαυτό σου αν θες ή δε θες να δεσμευτείς.
Σε σχέση: Αν δεν είχες ετοιμάσει μια μικρή απόδραση από το κλεινόν άστυ σαν έκπληξη στο ταίρι σου, πηγαίνετε με το αυτοκίνητο (ή το ταξί) κάπου εκτός πόλης για δείπνο. Γενικά κάντε κάτι πρωτότυπο που θα το θυμάστε και θα το συζητάτε για χρόνια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ο έρωτας γεννά πάθος, οικειότητα, σύγχυση και μερικές φορές καταλήγει να είναι και επώδυνος κι όλα αυτά παρότι σε φοβίζουν, θέλεις να τα γευτείς. Ίσως νιώθεις έτσι γιατί σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Δεν έχεις μάλλον επίγνωση του προσωπικού μαγνητισμού που ασκείς. Βγες έξω στον κόσμο και θα το διαπιστώσεις από τα βλέμματα που θα τραβάς.
Σε σχέση: Το να βρεις σήμερα ευκαιρία λόγω της χαλαρότητας που επικρατεί να επισημάνεις στο ταίρι σου το προφανές, δεν είναι καθόλου ρομαντικό. Σήμερα η μέρα απαιτεί πιο παθιασμένα λόγια και πράξεις αγάπης γι' αυτό συντονίσου καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σιγά μην ασχοληθείς με τον Άγιο Βαλεντίνο! Έχεις πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ενδιαφερθείς γι' αυτό κι αυτή τη μέρα θα την κάνεις δικής σου και θα αφοσιωθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα μπορεί να πίστευες μέχρι τώρα ότι ήσουν σωστός/η αλλά ένα τηλεφώνημα από τον/ην πρώην σου μάλλον θα σε βγάλει από την πλάνη σου.
Σε σχέση: Μπορεί να έχεις βρει ένα καινούργιο ενδιαφέρον που απορροφά όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, σήμερα όμως οφείλεις να κάνεις το ταίρι σου το κέντρο του σύμπαντος σου και να του αφιερώσεις εξ ολοκλήρου την προσοχή σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είναι βασανιστήριο η σημερινή μέρα για σένα γιατί δεν έχεις κάποιο άτομο που θα σου προσφέρει όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Απόφυγε όμως να πνίξεις τον πόνο σου με οποιοδήποτε άλλο σου είναι πρόθυμο να σου δώσει προσωρινή ευχαρίστηση γιατί μετά θα είσαι χειρότερα. Βάλε να παίζει η αγαπημένη σου μουσική και ονειρέψου το άλλο σου μισό που είναι καθοδόν.
Σε σχέση: Προγραμμάτισε ένα ρομαντικό δείπνο, άναψε κεριά και αρωμάτισε το χώρο με αιθέρια έλαια. Φτιάξε με το δικό σου μοναδικό τρόπο ένα παραμυθένιο κόσμο που θα κλείνει μέσα του όλη την αγάπη σου για το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved