Ερωτικό ωροσκόπιο 13/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Στο τέλος της εβδομάδας και με τη Σελήνη στον περιπετειώδη Τοξότη η νύχτα σου φαντάζει αρκετή διασκεδαστική. Το σίγουρο είναι ότι σε τροφοδοτεί με πολλές ιδέες και τρόπους για να κινηθείς άμεσα και να προσεγγίσεις το άτομο που θέλεις, εκφράζοντας όλα όσα κρύβεις στο μυαλό σου και τι περιμένεις από αυτό.
Σε σχέση: Μέρα κεφιού και γλεντιού είναι η σημερινή γι' αυτό κάτι θα κανονίσετε με το ταίρι σου να κάνετε για το βράδυ. Ενδεχομένως να βρεθείτε με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς για ποτάκι και κουβέντα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις καμία διάθεση να κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα και να περιμένεις πότε θα πετύχεις την καλή με τα ερωτικά σου. Σήμερα μάλλον θα εκμεταλλευτείς την χαλαρότητα της ημέρας κι ίσως βρεις μια μοναχική ψυχή που έχει ανάγκη από αγάπη και εμπιστοσύνη όπως εσύ.
Σε σχέση: Τα πράγματα με το ταίρι σου δείχνουν να κυλούν όμορφα κι ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχει και πολύ έντονος ερωτισμός και παιχνιδιάρικη διάθεση και από τους δύο.

fdf13352e55fa3426fb8f621329264ab L

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας;

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείς τώρα να μάθεις τα πάντα για την ερωτική σας συναστρία με 50% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/2.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου σήμερα νιώθεις αρκετά αναζωογονημένος/η και με τη διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις όλα τα άγχη και τους προβληματισμούς σου. Η νύχτα που έρχεται είναι μεγάλη γεμάτη συγκινήσεις και ευκαιρίες για κάτι φρέσκο κι όμορφο να τρυπώσει στην καρδιά σου.
Σε σχέση: Ένα κλίμα ευφορίας υπάρχει και στη σχέση σου γι' αυτό θα έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι καινούργιο και ξεχωριστό για να πειραματιστείτε και να γεμίσετε έξαψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε παρακινεί να αλλάξεις, να παίξεις και να ξανοιχτείς να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες στα ερωτικά σου γιατί τόσο καιρό θέλεις κάτι διαφορετικό αλλά οι προσωπικές σου ανασφάλειες σε αναγκάζουν να ξαναγυρνάς στο οικείο που σου είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς ακόμα κι αν δε σε γεμίζει απόλυτα.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου μπορεί να σε στηρίξει ηθικά σε μια δουλειά που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ή να δεχτείς αλλά θα πρέπει πρώτα να καταλήξεις αν είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις ενδεχομένως σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχες πριν.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον επίσης πύρινο Τοξότη είσαι γεμάτος/η ενθουσιασμό και μπρίο και αυτό σε κάνει προσεγγίσιμο/η σε όλους. Γίνεσαι η ψυχή της παρέας με το χιούμορ και τα παιχνίδια σου και θα διασκεδάσεις, ακόμα και φλερτάροντας ανοιχτά με ένα άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά που πιθανόν να καταλήξετε να τα λέτε παρέα.
Σε σχέση: Θα περάσεις πολύ όμορφα και θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου σε μια βραδινή έξοδος με το σύντροφό σου και φιλική σας παρέα που είχατε καιρό να συναντηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σήμερα σου δημιουργεί μια ιδιαίτερη διάθεση να ξεφύγεις από τα δεδομένα σου, να ξανοιχτείς σε κάτι καινούργιο, χωρίς να σε κρατούν δεσμά του παρελθόντος και βιώματα. Ψάχνεις τη χαλαρότητα και τη χαρά σε μια ερωτική επαφή και με αυτό το σκεπτικό θα κάνεις το βήμα πρώτος/η προς ένα άτομο γεμάτο ζωντάνια.
Σε σχέση: Μπορεί να μαζέψετε κόσμο στο σπίτι σας σήμερα για φαγητό, κουβέντα, ανταλλαγή κουτσομπολιών και να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ανεβασμένος/η ψυχολογικά κι αυτό φαίνεται αφού το χαμόγελο και τα μάτια σου κυριολεκτικά λάμπουν και γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει με το άνετο στυλ και το χιούμορ του και μέσα από την επαφή σας να δημιουργηθεί μια έντονη έλξη.
Σε σχέση: Σήμερα θα είστε πολύ πιο χαλαροί και φλου και θα προτιμήσετε να μην ακολουθήσετε το συνηθισμένο σας πρόγραμμα αλλά να κάνετε ό, τι σας αρέσει και κάτσει εκείνη τη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί γενικά να μην είσαι του ρίσκου και της περιπέτειας αλλά στα ερωτικά την έχεις αυτή τη σπίθα και σήμερα μάλλον θα τη βγάλεις προς τα έξω, κυρίως το βράδυ όπου η ανάγκη σου να βιώσεις καινούργιες συγκινήσεις είναι μεγάλη. Αυτή σου η στάση σου λύνει τα χέρια για να κινηθείς σε πιο ευρύ περιβάλλον και να ανοίξεις τις προοπτικές σου.
Σε σχέση: Μπορεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω σήμερα σε μια έξοδό σου αλλά θα περάσεις καλά και στο τέλος δε θα το σκεφτείς. Εκτός αυτού το ταίρι σου θα είναι μες στην καλή χαρά και θα σε ανταμείψει γενναιόδωρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο προμηνύεται ένα αρκετά όμορφο και διασκεδαστικό διήμερο με αρκετό κέφι και αισιοδοξία τουλάχιστον από την πλευρά σου. Αυτό που πρωτίστως σε νοιάζει είναι να περάσεις καλά, φλερτάροντας και παίζοντας χωρίς να σημαίνει ότι ντε και καλά επιδιώκεις κάτι παραπάνω για το μέλλον παρά μόνο την ευχαρίστησή σου.
Σε σχέση: Γκρίνιες και κατήφεια δεν υπάρχουν αυτές τις μέρες στη σχέση σας αφού και οι δυο νιώθετε σχεδόν παιδιά και χαίρεστε το κάθε τι που κάνετε μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αποφασίζεις να χαλαρώσεις τις εσωτερικές σου αντιστάσεις και να αφεθείς να χαλαρώσεις και να μην σκεφτείς τίποτα απ' αυτά που σε παιδεύουν ή σε προβληματίζουν και να χαρείς ένα ξένοιαστο σαββατόβραδο. Άλλωστε αντιλαμβάνεσαι ότι αν είσαι καλά μέσα σου αντανακλάται και έχεις περισσότερες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Έχεις θετική ψυχολογία και δε θα αφήσεις τίποτα να χαλάσει τη διάθεσή σου γι' αυτό και με το σύντροφό σου θα περάσετε ένα αρκετά ζεστό βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα βρεθείς με πολλούς φίλους σου σήμερα το βράδυ και θα το διασκεδάσετε. Το κέφι και ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνει το επίκεντρο της παρέας ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε συναρπάσει και θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να το ξανασυναντήσεις σύντομα γι' αυτό δε θα χάσεις χρόνο και θα το προτείνεις.
Σε σχέση: Θέλεις να βγεις, να δεις και να συναναστραφείς με κόσμο και ο σύντροφός σου θα σιγοντάρει με μεγάλη ευχαρίστηση άλλωστε είχε καιρό να σε δει τόσο ανεβασμένο/η και χαίρεται.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε βοηθά να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τα άτομα που αγαπάς. Αν βγεις το βράδυ θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η προσδοκία ότι κάτι καλό θα γίνει στα ερωτικά σου γι' αυτό και θα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όπου κι αν βρεθείς για να μη σου ξεφύγει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.
Σε σχέση: Θα εκθέσεις τους προβληματισμούς σου στο σύντροφό σου αλλά με τρόπο πιο ανάλαφρο και λιγότερη συναισθηματική φόρτιση απ' ό, τι συνήθως γι' αυτό και θα έχει θετική ανταπόκριση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved