Ερωτικό ωροσκόπιο 12/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το βραδάκι το έντονο ερωτικό στοιχείο στην ατμόσφαιρα και θα σε κάνει να χάσεις λίγο το μυαλό σου κι ίσως παρασυρθείς σε μια κατάσταση που τουλάχιστον στον σεξουαλικό της κομμάτι θα πηγαίνει σφαίρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα άλλα θα είναι εύκολα γιατί θα είτε εσύ είτε το άλλο άτομο θα βασανίζεστε από ζήλια και τάσεις ελέγχου.
Σε σχέση: Το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι το πότε θα βρεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου να χουχουλιάσεις και να ζεσταθείτε με όποιο τρόπο μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη για λίγο ακόμα θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες δύο μέρες οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προκαλεί μυστήριο αλλά και έντονη έλξη είναι πολύ μεγάλες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φανείς αποφασιστικός/η και σίγουρος/η για το τι επιδιώκεις μη αφήνοντας τίποτα στην τύχη.
Σε σχέση: Ίσως επηρεαστεί η σχέση σου από ένα παλιό θέμα που θα ξεθαφτεί αλλά οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις μια και καλή για να μη γυρνάτε κάθε τρεις και δύο στα ίδια.

fdf13352e55fa3426fb8f621329264ab L

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας;

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείς τώρα να μάθεις τα πάντα για την ερωτική σας συναστρία με 50% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/2.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Από το βραδάκι και μετά με το πέρασμα της Σελήνης στον 7ο οίκο σου το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο και έτσι θα υπάρχει και μια μεταστροφή στη διάθεσή σου. Θα βγεις από την εθελούσια απομόνωσή σου και θα θελήσεις να συναναστραφείς ξανά με κόσμο και κυρίως να αναθερμάνεις την επαφή σου με ένα άτομο που σου αρέσει κι είχατε αποστασιοποιηθεί.
Σε σχέση: Είναι μια μέρα όπου τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα και σου δίνεται η ευκαιρία να τα ξεδιαλύνεται όλα με το έτερο ήμισυ και να λύσετε επιτέλους κάποια θέματα οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου για ένα άτομο και να μη δείξεις πόσο πολύ σε αναστατώνει η παρουσία του αλλά είναι αρκετά δύσκολο, κυρίως αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Παρ' όλα αυτά έστω και με χίλια ζόρια θα συμπεριφερθείς με φιλικότητα και ίσως πιάσεις και μια τυπική κουβέντα μαζί του για να μην υποψιαστεί τι γίνεται στην καρδιά σου.
Σε σχέση: Εκτός από τις προσωπικές στιγμές που θα είναι έντονες, ίσως συναντήσετε με το ταίρι σου κάποιους κοινούς φίλους σας κι η κουβέντα σας να περιλαμβάνει πολλές εξομολογήσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα πρέπει να ανακόψεις λίγο την ενθουσιώδη σου πορεία και να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Γι' αυτό θα ερευνήσεις περισσότερο μια ερωτική κατάσταση που πας να εμπλακείς και να μην βρεθείς προ εκπλήξεως και να είναι εύκολο για σένα να τη διαχειριστείς, χωρίς να έχεις προσωπική χασούρα.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να σου γίνει να έχει αρκετές δεσμεύσεις γι' αυτό θα πρέπει να τα βάλεις κάτω με το σύντροφό σου να μελετήσετε όλες τις παραμέτρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να πιαστείς από μια κουβέντα του ατόμου που σε ενδιαφέρει και να αρχίσεις να αναλύεις και να ψάχνεις τι κρύβεται πίσω από αυτήν. Μάλλον κουράζεις το μυαλό σου άδικα γιατί η συναισθηματική σου φόρτιση δε σε αφήνει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Αντί να κάθεσαι να αναρωτιέσαι, ρώτησέ το ευθέως.
Σε σχέση: Μπορεί ο σύντροφός σου να μην μπορέσει να τηρήσει μια υπόσχεση που σου είχε δώσει και να σε δυσαρεστήσει αλλά καλό θα ήταν να μην του κρατήσεις μούτρα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε σπρώχνει στο να κινηθείς απόλυτα στα ερωτικά σου και να γίνεις λίγο ή του ύψους ή του βάθους. Δε θέλεις να συμβιβαστείς με τα λίγα αλλά να κερδίσεις όλο το πακέτο και γι' αυτό ίσως κόψεις τις επαφές σου με ένα άτομο που σου άρεσε, αν συνειδητοποιήσεις ή διαπιστώσεις ότι δεν είναι διατεθειμένο να σου προσφέρει όσα θέλεις.
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις να σε κυριεύει μια ζήλεια ή διάθεση να ελέγξεις το σύντροφό σου αλλά χωρίς να δημιουργήσεις σκηνικό μεταξύ σας γι' αυτό παρατηρείς τα πάντα πάνω του με διακριτικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Και σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου αλλά και τις επόμενες δύο μέρες θα έχεις εκείνη την ελκτική δύναμη που θα σε βοηθήσεις και στη γενική σου παρουσία που κερδίζει εντυπώσεις αλλά ιδιαίτερα στα ερωτικά σου γιατί η αυτοπεποίθησή σου σε κάνει πιο μαχητικό/η και μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις και μάλιστα χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση.
Σε σχέση: Θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου και ο ερωτισμός που υπάρχει ανάμεσά σας θα είναι τόσο μεγάλος που θα κάνει τη σχέση σας ηφαίστειο που εκρήγνυται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το βράδυ θα είσαι υπό την επήρεια της σοβαρότητας και της συγκράτησης αλλά μετά, με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου, αρχίζεις να πετάς το μανδύα από πάνω σου και χαλαρώνεις. Είναι και Τσικνοπέμπτη και σου κάθεται μια χαρά μια έξοδος γιατί μέσα στο κέφι της βραδιάς μπορεί να φλερτάρεις ή να σε φλερτάρει ένα άτομο και κάτι καινούργιο να γεννηθεί.
Σε σχέση: Το να ανοιχτείς στο σύντροφό σου μιλώντας του για αυτό που σε απασχολεί κι ίσως ζητώντας του βοήθεια να το διαχειριστείς είναι αυτό που πρέπει να κάνεις γιατί όσο προσπαθείς μόνος/η θα απομονώνεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη διάθεση, από το βράδυ και μετά όμως πιθανόν και με τη βοήθεια μιας παρέας να περάσεις όμορφα. Το μυαλό σου βέβαια θα αργήσει λίγο να ξεκολλήσει από ένα άτομο που σε παιδεύει αλλά σιγά-σιγά θα αρχίσεις να βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα και θα αναπτερωθεί το ηθικό σου, διακρίνοντας προοπτικές που πριν δεν μπορούσες.
Σε σχέση: Ενδεχομένως σήμερα να βρεις την άκρη του κουβαριού και να ξεδιαλύνεις τόσο μέσα σου όσο και στη σχέση σου πράγματα που αντιλαμβάνεσαι ότι εμποδίζουν την βελτίωσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει περίπτωση να σε ελκύσει ένα άτομο που σου βγάζει έντονο μαγνητισμό αλλά και μυστήριο που κεντρίζει την περιέργειά σου και τη τάση σου για πειραματισμούς. Εντούτοις καλό θα ήταν να μην παίζεις αμέριμνος/η με τη φλόγα γιατί κινδυνεύεις συναισθηματικά να καείς κι ίσως ακόμα δεν είσαι έτοιμος/η για τέτοια μπλεξίματα.
Σε σχέση: Μπορεί οικονομικά να μην είσαι στα πολύ πάνω σου αλλά αυτό δε σε εμποδίζει σήμερα να σκαρώσεις μια όμορφη βραδιά στο σπίτι σου και να το κάψετε με το ταίρι σου και κάποιους φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια πρόταση από ένα πρόσωπο που σου αρέσει σήμερα θα σε στριμώξει λίγο και πλέον δεν μπορείς να βρεις δικαιολογίες για να την αποφύγεις. Εξήγησε όσο σου επιτρέπεται τη θέση σου και τους ενδοιασμούς που τυχόν έχεις και μην τρενάρεις την απάντησή σου κι άλλο γιατί τελικά ίσως χάσεις την ευκαιρία και μετά το μετανιώσεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου και να μην προσπαθείς με υπονοούμενα να του δώσεις να καταλάβει τι χρειάζεσαι από αυτό γιατί το μπλέκεις περισσότερο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved