Ερωτικό ωροσκόπιο 11/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί ένα ανικανοποίητο/η και τίποτα δεν φαίνεται να κατευνάζει την συναισθηματική σου πείνα. Μην αφήσεις όμως να σε καταπιεί, ερωτοτροπώντας από δω και από κει και προσπάθησε να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό στόχο. Θυμήσου ότι όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα.
Σε σχέση: Εξαιτίας της δικής σου συναισθηματικής έντασης, σου δημιουργούνται διλήμματα και ανασφάλειες που καλό θα ήταν να συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αναρωτιέσαι αν κάποιο άτομο θέλει να σε εκμεταλλευτεί ή πραγματικά προσπαθεί να σε προσεγγίσει επειδή θρέφει αισθήματα για σένα. Καλό είναι να έχεις μια επιφύλαξη αλλά όσο σκέφτεσαι αρνητικά υπάρχει πιθανότητα να στερείς από τον εαυτό σου όλη την ευχαρίστηση και τις απολαύσεις που προσφέρει μια ερωτική σχέση.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου υπάρχει μια έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης που μπορεί να εκφραστεί κτητικά στο ταίρι σου. Αντί να ζητάς να πάρεις κάνε εσύ το βήμα να δώσεις το παραπάνω για να σε ακολουθήσει.

fdf13352e55fa3426fb8f621329264ab L

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας;

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείς τώρα να μάθεις τα πάντα για την ερωτική σας συναστρία με 50% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/2.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Μερικές φορές η αλήθεια κρύβεται πολύ βαθύτερα και αυτή πρέπει να ανακαλύψεις. Αυτό που μπορεί να βλέπεις στο πρόσωπο του άλλου ατόμου ενδεχομένως να είναι μια άμυνα που το προστατεύει από το να μην πληγωθεί. Κοίτα προσεκτικότερα για να δεις την ουσία και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Σε σχέση: Ίσως θεωρήσεις ότι η σχέση σου σε δεσμεύει και δε σε αφήνει να κάνεις όλα όσα έχεις στο νου. Ζήτα από το ταίρι σου λίγο χώρο χωρίς όμως να δημιουργήσεις εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν νόμιζες ότι όλα μέσα σου τα είχες υπό έλεγχο τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ισχύει αφού έχεις αφήσει το πάθος σου για ένα άτομο να σε παρασύρει. Πρέπει να ξαναπάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να ισορροπήσεις γιατί κινδυνεύεις να χάσεις την ηρεμία αλλά και αρκετά στοιχεία της προσωπικότητάς σου.
Σε σχέση: Κάποια πράγματα στη σχέση είναι πολύ πιο απλά απ' ό, τι δείχνουν. Αν δεν επηρεάζεσαι από τη συναισθηματική σου φόρτιση, σύντομα θα βρεις τη λύση σε ένα θέμα που αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Για να είσαι εντάξει τόσο απέναντι στον εαυτό σου και τις ανάγκες του όσο και σε ένα άλλο πρόσωπο που προσπαθεί να σε προσελκύσει πρέπει να του εξηγήσεις με σαφήνεια τι περιμένεις από αυτό. Αν δεις ότι είναι πρόθυμο έστω να προσπαθήσει να σου το προσφέρει, τότε καλό θα ήταν να του δώσεις την ευκαιρία να το κάνει.
Σε σχέση: Υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου που περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα με το ταίρι σου. Το να μη θέλεις να χαλάσεις το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιείς διάφορα που δε σου αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν ξέρεις ότι εσύ είσαι ξεκάθαρος/η στο τι θέλεις από ένα πρόσωπο για να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, μην στέκεσαι στη γνώμη ενός γνωστού ή συγγενικού σου προσώπου που ίσως είναι επικριτική. Συνέχισε στο δρόμο σου με επιμονή και πείσμα κλείνοντας τα αφτιά σου, εκτός αν βαθιά μέσα σου βλέπεις ότι έχει δίκιο.
Σε σχέση: Σήμερα μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι εξαιτίας της δικής σου συγχωρητικής στάσης κάποια πράγματα στη σχέση σου που σε ενοχλούν επαναλαμβάνονται γι' αυτό θα γίνεις πιο αυστηρός/η.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η έντονη σεξουαλικότητά σου προκαλεί μπλοκάρισμα της σκέψης σου, καθώς σκέφτεσαι ακόμα και να ενδώσεις στην προσωρινή ευχαρίστηση που σου προσφέρει ένα άτομο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Εντούτοις, το παιχνίδι είναι επικίνδυνο και επειδή υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις μαζί του καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς.
Σε σχέση: Η ικανοποίηση κάποιων ουσιαστικών αναγκών σου πρέπει να έρθει πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου γιατί αν δε νιώθεις πλήρης δεν θα μπορείς να προσφέρεις και στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μαζί με τον έντονο αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητά σου, ενισχύεται και η απολυτότητά σου στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις ερωτικές σχέσεις. Αυτή σου η στάση όμως ίσως απομακρύνει ένα άτομο που θα νιώσει ότι πρέπει να προσφέρει «γην και ύδωρ» για να μπορέσει να είναι μαζί σου.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να βγάλεις κάποια ζήλεια ή να γίνεις αρκετά καυστικός/η απέναντι στο ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Όμως θα το εξωτερικεύσεις κι έτσι θα σταματήσει να σε τρώει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν σκεφτείς ένα ερωτικό σου θέμα σήμερα νιώθεις ότι δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απάντηση. Ίσως φταίει ο τρόπος που το κάνεις. Κοίταξε πέρα και πίσω από αυτό που φαίνεται κι ίσως εκεί να βρεις αυτό που ψάχνεις. Καμιά φορά το να μπαίνεις στη θέση του άλλου προσώπου βοηθά στο να καταλάβεις τα λάθη σου.
Σε σχέση: Δεν είσαι στα πάνω σου και με κανέναν δε νιώθεις ευχαρίστηση, ούτε καν με το ταίρι σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποδεχτείς ότι η τάση σου να τα παίρνεις όλα ανάλαφρα δεν είναι πάντα η καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η ανάγκη σου να ερωτευθείς είναι μάλλον μεγαλύτερη από το φόβο μήπως εκτεθείς συναισθηματικά σήμερα και γι' αυτό είσαι έτοιμος/η να τα παίξεις όλα για όλα. Ίσως σήμερα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία πάντως σε μια έξοδό σου να κάνεις μια γνωριμία πολλά υποσχόμενη με λιγομίλητο άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά.
Σε σχέση: Ένας φίλος σου σήμερα ίσως σου βάλει «φιτιλιές» ότι μάλλον είναι δική σου η ευθύνη που η σχέση σου δεν προχωράει όπως θέλεις και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως ασυνείδητα βάζεις μόνος/η τα εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν υπάρχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ ίσως πρέπει να εφαρμόσεις ένα είδος στρατηγικής, παρότι είναι αντίθετο με τις αντιλήψεις σου για να το κατακτήσεις. Να θυμάσαι ότι στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται κι αν είναι να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις τότε καλό θα ήταν να στοχεύσεις στο πως θα το αποκτήσεις.
Σε σχέση: Αναγκάζεσαι να παραδεχτείς ότι καμιά φορά το να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα δεν επιφέρει και την επίλυση κάποιων θεμάτων στη σχέση σου συν ότι εκλαμβάνεται σαν αδιαφορία γι' αυτό θα έχεις ενεργή συμμετοχή.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Θα ήθελες μια συνομιλία σήμερα να είχε διαφορετική κατάληξη αλλά από τη στιγμή που δεν μπορείς να πας πίσω στο χρόνο και να αλλάξεις αυτό που είπες, δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι. Κοίτα αν έχεις τα περιθώρια να επανορθώσεις ακόμα κι αν χρειαστεί να ρίξεις τον εγωισμό σου.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να σε έχει επηρεάσει πολύ η γνώμη κάποιου γνωστού ή συγγενή για το ταίρι σου η οποία όμως δεν ισχύει. Δώσε περισσότερο βάση στο ένστικτό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved