Ερωτικό ωροσκόπιο 10/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό με μια απλή αφορμή να αρχίσεις την εξερεύνηση πτυχών της ερωτικής σου ζωής και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι για τα κριτήρια που σε ώθησαν σε κάποιες επιλογές σου παλαιότερα. Πέραν τούτου όμως, η μέρα κρύβει αρκετές προκλήσεις και συγκινήσεις και θα έχεις μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει αν εξάψεις την περιέργειά του.
Σε σχέση: Διατηρείται η ερωτική σου διάθεση, αν και από το μεσημέρι και μετά ίσως εκδηλώσεις κάποια ζήλεια στο σύντροφό σου που μάλλον αφορά σε παλιότερη σχέση του, αλλά θα εκτονωθεί στην... κρεβατοκάμαρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό σου δημιουργείται μια συναισθηματική ένταση αλλά και μια τάση για να πάρεις πίσω ή να κερδίσεις όλα όσα δικαιούσαι. Βέβαια είναι πιθανό να το παρακάνεις με τις απαιτήσεις σου ή να μη σου είναι αρκετό κάτι απλό πλέον και ιδιαίτερα στα ερωτικά σου. Το να ζητάς σε κάθε λόγο και απόδειξη είναι απόλυτα λογικό αλλά και πιεστικό κυρίως όταν είσαι ακόμα στην πρώτη φάση μιας σχέσης.
Σε σχέση: Μια αρνητική σκέψη που μπορεί να έρθει στο μυαλό σου ξαφνικά θα σε χαλάσει και ίσως στραφείς στο σύντροφό σου, ζητώντας επιτακτικά απαντήσεις και να σου δείξει έμπρακτα τι αισθάνεται για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είναι τόσα πολλά που θα σε απασχολήσουν που δε θα σου μείνει χρόνος να σκεφτείς καν τα προσωπικά σου τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το βράδυ όμως που θα είσαι μόνος/η ίσως το μυαλό σου ξαναγυρίσει σε ένα άτομο που σε έχει στοιχειώσει και σε πιάσει μια μελαγχολία ή ανάγκη να ξαναβρεθείς μαζί του.
Σε σχέση: Κάποιο πρόβλημα στη δουλειά σου θα σε χαλάσει αρκετά κι ίσως σε πάρει από κάτω και τα βάλεις με τον εαυτό σου. Αυτή η βαριά ψυχολογία θα μεταφερθεί και στη σχέση σου και δε θα έχεις όρεξη για κουβέντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα πάθη σου ενδέχεται να σε καταλάβουν σήμερα και να μην μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Νιώθεις ότι παρασέρνεσαι σε μια δίνη και σου είναι αδύνατο να πατήσεις φρένο. Όλη αυτή η συναισθηματική σου κατάσταση μπορεί να οφείλεται σε ένα πρόσωπο που σε ελκύει αρκετά και σου δίνει την αίσθηση ότι αυτός είναι ένας έρωτας που θα συγκλονίσει τα κατάβαθα του είναι σου.
Σε σχέση: Σε ξανακυριεύει το πάθος για το ταίρι σου σήμερα και δε θα το αφήσεις σε χλωρό κλαρί από τα ερωτικά πειράγματα. Κι αυτό όμως γρήγορα θα μπει στο παιχνίδια και θα σε εξιτάρει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια αργή αλλά σταδιακή εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή αλλά σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι θα πρέπει να κουνήσεις τα νήματα, κοινώς να έχεις μια συγκεκριμένη στρατηγική για να τρέξουν τα πράγματα και να μην βασίζεσαι στην τύχη. Αυτή τη φτιάχνεις εσύ και αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες τότε θα χρειαστεί να τις δημιουργήσεις. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς.
Σε σχέση: Κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει θα χρειαστεί αρκετή σκέψη και ψάξιμο πριν την αποδεχτείς, ίσως γιατί εμπλέκεται και ένα μέλος της οικογένειας. Ξεκαθάρισε στο σύντροφό σου, αν τυχόν σε πιέζει ότι δε θα δεσμευτείς, αν δεν σιγουρευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να εκφράσεις όσα κρατάς μέσα σου γιατί όσο προσπαθείς να τα καταπνίξεις τόσο σε επηρεάζουν και δε σε αφήνουν να φτάσεις στον προορισμό σου. Υπάρχει μια καχυποψία από την πλευρά σου σε μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις και πρέπει να την ξεδιαλύνεις. Αντίθετα, όταν μένεις μόνος/η, αρχίζεις να αναλύεις στάσεις και συμπεριφορές κι έτσι χάνεις το χρόνο σου.
Σε σχέση: Πριν μεταφέρεις μια πληροφορία στο ταίρι σου, κάλο θα ήταν να τη διασταυρώσεις από διάφορες πλευρές γιατί μπορεί να μην ισχύει και να το αναστατώσεις άδικα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονος είναι ο ερωτισμός σου και αρκετά μυστηριώδης η γοητεία σου κάνοντάς σε το νούμερο 1 στόχο κάποιου ατόμου που θα σε φλερτάρει σθεναρά και θα προσπαθήσει να κατακτήσει την καρδιά σου. Αν νιώθεις μεγάλη μοναξιά ενδέχεται να ενδώσεις και να του δώσεις μια ευκαιρία κι επειδή αδιάφορο/η δε σε αφήνει, όσο πιο πολύ σε προκαλεί τόσο θα μπαίνεις στον πειρασμό να του δώσεις και δεύτερη, ίσως και τρίτη...
Σε σχέση: Σίγουρα θα χρειαστεί να χαράξεις μια άλλη οικονομική πολιτική που ενδεχομένως να είναι πιο σφιχτή, γι' αυτό θα συζητήσετε με το σύντροφό σου κάποιες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το πρωί μπαίνει στο ζώδιό σου, εντείνοντας την ανάγκη σου να βρεις το ένα και μοναδικό άτομο που θα σε συναρπάσει. Ο προσωπικός σου μαγνητισμός βέβαια θα κάνει πιο εύκολο το έργο σου, αφού όπου κι αν βρεθείς θα κεντρίζεις τα βλέμματα, οπότε όλο και κάποιος ή κάποια θα σε ελκύσει. Ανάλογα με τις ανάγκες σου και τη συγκεκριμένη φάση που θα είσαι ίσως θελήσεις να προχωρήσεις σε κάτι περισσότερο.
Σε σχέση: Ίσως χρειαστεί ακόμα και με απόλυτο τρόπο να ξεκαθαρίσεις το ρόλο του καθενός σας μέσα στη σχέση γιατί νιώθεις ότι έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος και σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σου χρειάζεται να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση γιατί ενδέχεται σήμερα να αισθανθείς μπερδεμένος/η και πρέπει να βρεις την άκρη σου. Το θέμα είναι να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και να μην επιτρέψεις να σε πάρει από κάτω ό, τι κι αν ανακαλύψεις. Ίσα-ίσα να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου για να επιφέρεις βελτιώσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Δεν έχεις και πολύ όρεξη σήμερα για αστεία και γέλια και όσο κι αν προσπαθεί το ταίρι σου να σε κάνει να ευθυμήσεις και να δεις τα πράγματα αλλιώς δεν τα καταφέρνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιος φίλος σου θα σε ωθήσει να πάρεις τα πάνω σου σε μια ερωτική σου υπόθεση και να ξεκολλήσεις από κάποιο άτομο του παρελθόντος. Πάντως, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να ελκύσεις και να φλερτάρεις αν βγεις αυτό το διήμερο έξω αλλά δε σημαίνει ότι θα προχωρήσεις πολύ. Θα διατηρήσεις ένα μυστήριο για να εξάψεις τη φαντασία του περισσότερο για να υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση.
Σε σχέση: Παρότι δε μιλάς εύκολα για τα συναισθήματά σου ίσως σήμερα εξωτερικεύσεις μια πλευρά σου πολύ πιο ευαίσθητη και αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να διατηρήσεις τη χαλαρή σου στάση και να μην αφήσεις να σε καταπιούν τα συναισθήματα της στιγμής αλλά θα είναι κάπως δύσκολο σήμερα. Το καλό είναι ότι σήμερα γυρνά ο Ερμής ορθόδρομος που τόσο καιρό σε έκανε να αναβάλεις ενέργειες και πρωτοβουλίες στα ερωτικά σου και θα αρχίσεις να παίρνεις κι εσύ πάλι μπρος με περισσότερες αξιώσεις αυτή τη φορά ιδίως από ένα άτομο που η κατάσταση μεταξύ σας είχε παγώσει.
Σε σχέση: Εξομολογητική διάθεση θα έχεις απέναντι στο σύντροφό σου ενώ κάποια συναισθήματα που καταπιέζονταν καιρό θα βγουν στην επιφάνεια και θα αναγκαστείς να τα διαχειριστείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις σήμερα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αναγκαστείς να τις ερευνήσεις παραπάνω αφού είτε θα προκαλέσουν την περιέργειά σου, είτε θα σου δημιουργήσουν καχυποψία. Όμως επειδή έχεις επηρεαστεί συναισθηματικά καλό θα ήταν τις συζητήσεις με ένα έμπιστό σου άτομο για να ακούσεις και τη δική του γνώμη.
Σε σχέση: Ίσως είναι καλύτερα σήμερα να μη δώσεις παραπάνω σημασία σε ένα σχόλιο του συντρόφου σου γιατί θα δημιουργήσεις μια ένταση και θα χαλάσεις το ερωτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί αυτές τις μέρες.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved