Ερωτικό ωροσκόπιο 9/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Συνεχίζεις ακάθεκτος/η στο δρόμο που έχεις χαράξει εδώ και λίγο καιρό με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πως θα το αποκτήσεις. Ίσως με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου ο στόχος σου πλέον δεν είναι μόνο να κατακτήσεις ένα άτομο αλλά να προχωρήσεις και στη δημιουργία σχέσης μαζί του. Η ελκτική δύναμη που ασκείς πάντως είναι μεγάλη και δύσκολα θα αφήσεις ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Θέλεις να αποφύγεις εντάσεις και κόντρες με το ταίρι σου και ίσως υποχωρήσεις πιο εύκολα σήμερα αν παρουσιαστεί κάτι που θα ταράξει την ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα ερωτικό σου θέμα ίσως σου δημιουργήσει προβληματισμό και αποφασίσεις σήμερα κάπως να απομονωθείς από γνωστούς και φίλους για να σκεφτείς μόνος/η τι θα κάνεις, χωρίς καμία επιρροή. Αυτό που είναι σημαντικότερο για σένα αυτή τη στιγμή είναι να ερευνήσεις λίγο παραπάνω και μέσα σου γιατί αν δεν είσαι σίγουρος/η για τα συναισθήματά σου δεν μπορείς να κάνεις βήμα.
Σε σχέση: Η μέρα σου ίσως είναι αρκετά κουραστική και ενδέχεται να απαιτήσει κάποιες δημόσιες σχέσεις που δε σου αρέσουν καθόλου αλλά με την προτροπή του συντρόφου σου θα το κάνεις αφού θα σου επισημάνει πόσο αναγκαίες είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά για σένα με κέφι και διάθεση να έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα, γι' αυτό κι ίσως θελήσεις να συναντηθείς μαζί τους, έστω και για λίγο, να μιλήσετε και να μάθεις τα νέα τους. Πολύ πιθανό επίσης είναι να βρεθείς με ένα πρόσωπο που έχετε έρθει αρκετά κοντά αυτές τις μέρες και προς το παρόν απλά βγαίνετε ραντεβού και συζητάτε αλλά εσύ επιδιώκεις κάτι περισσότερο.
Σε σχέση: Πιστεύεις ότι ένας ουσιαστικός διάλογος μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα αρκεί να απέχει το εγωιστικό στοιχείο γι' αυτό θα προσπαθήσεις σήμερα να τον ανοίξεις ώστε με το ταίρι σου να προχωρήσετε σε βελτιώσεις της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Επιδιώκεις την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης στα ερωτικά σου και σε αυτό το πλαίσιο κινείσαι όλο αυτό το διάστημα αλλά μάλλον κάτι κάνεις λάθος και γι' αυτό έχει καθυστερήσει ή δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες και τα κριτήριά σου ως προς το άτομο που θεωρείς ιδανικό για σένα ή να κοιτάξεις κι αλλού να ανοίξουν οι προοπτικές σου.
Σε σχέση: Κάποια συναισθηματική ανισορροπία ιδίως τις απογευματινές ώρες ίσως δημιουργήσει μια ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά η «φιλειρηνική» του στάση θα φέρει σύντομα την εκτόνωση.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ θα είναι αρκετά θερμή και θα σου αναπτερώσει το ηθικό και την ελπίδα για κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία. Παρ' όλα αυτά δε βιάζεσαι γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και προσπαθείς να διατηρήσεις μια πιο κοντινή επαφή μαζί του για να βλέπεις και στοιχεία του χαρακτήρα του.
Σε σχέση: Μια κούραση μπορεί να έχεις αλλά δε θα είναι αρκετή για να σου στερήσει μια μικρή έξοδο με το ταίρι σου ή κάποιες δουλειές που πρέπει επειγόντως να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες αμφιβολίες έχουν δημιουργηθεί μέσα σου είτε για την πορεία που ακολουθείς στα ερωτικά σου, είτε για ένα συγκεκριμένο άτομο που σου αρέσει αλλά φοβάσαι μήπως δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα γι' αυτό εξαιτίας της συναισθηματικής σου ανάγκης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν και κάποιες προσωπικές αναστολές που σε δυσκολεύουν περισσότερο να πάρεις αποφάσεις.
Σε σχέση: Μπορεί να κάνεις ένα συμβολικό δωράκι στο σύντροφό σου για να του δείξεις την αγάπη σου αν με τα λόγια αγάπης δεν τα πας πολύ καλά. Σήμερα πάντως επειδή η ερωτική σας διάθεση θα είναι μεγάλη, ό, τι κι αν επιλέξεις θα έχει επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και σήμερα, συλλέγεις κολακευτικά σχόλια και γεμάτα θαυμασμό βλέμματα από το αντίθετο φύλο κι αυτό σου φτιάχνει κι άλλο τη διάθεση. Όμως δε θα σε εμποδίσει στο να προβείς ή να σκεφτείς μια αλλαγή για να ενισχύσεις περισσότερο την εξωτερική σου εικόνα. Σίγουρα πάντως αυτές τις μέρες έχεις περισσότερες ευκαιρίες να βρεις κάτι που να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.
Σε σχέση: Δε θέλεις η σχέση σου να γίνει ρουτινιάρικη κι ίσως σήμερα προσπαθήσεις να βρεις πράγματα διαφορετικά για να κάνετε με το σύντροφό σου αλλά αν και δε θα διαφωνήσει ανοικτά, δε φαίνεται και πολύ ζεστός να σε ακολουθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, αν και σε καλή διάθεση και γοητευτικός/η θα είσαι πιο χαμηλών τόνων και θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις ακόμα και μέσα στη δουλειά σου άτομα που μέχρι πρότινος οι σχέσεις σας ήταν τυπικές για να σπάσει λίγο ο πάγος μεταξύ σας. Αυτή σου η στάση θα κεντρίσει και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενός που θα αρχίσει να αλλάζει την άποψη που είχε για σένα.
Σε σχέση: Θέλεις να έχεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με το ταίρι σου γι' αυτό και θα τελειώσεις τα όποια καθήκοντά σου γρήγορα για να περάσεις το δεύτερο μισό της μέρας σου μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αισθάνεσαι ότι πρέπει να καταλήξεις γρήγορα στο τι θα κάνεις με ένα άτομο που είναι μια κρύο, μια ζεστό απέναντί σου, γιατί η υπομονή σου εξαντλείται και δε θέλεις πλέον να χάνεις το χρόνο σου. Δεν ξέρεις αν πρέπει να γίνεις πιο πιεστικός/η απέναντί του ή να πας με τα νερά του για να πειστεί για τις προθέσεις σου και μάλλον θα αποφασίσεις να κάνεις το δεύτερο γιατί φοβάσαι τις αντιδράσεις του.
Σε σχέση: Μικροπροβλήματα υπάρχουν με το ταίρι σου αλλά πάντα στο τέλος καταφέρνετε να τα βρίσκετε και σήμερα το χιούμορ και η μαλαγανιά σου θα βοηθήσει στο να το καλμάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η αυτοπεποίθησή σου είναι ενισχυμένη και σε αυτό ίσως βοηθά το γεγονός ότι τουλάχιστον στα επαγγελματικά τα πράγματα έχουν κάπως στρώσει. Παρότι υπάρχει μια ανησυχία βαθιά μέσα σου, αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι η απουσία της ερωτικής σου ζωής και μπορεί σήμερα να υποκύψεις στο φλερτ ενός ατόμου, έτσι για να ξαναζεσταθείς και να μπεις στο παιχνίδι.
Σε σχέση: Παρότι δεν το συνηθίζεις θα συζητήσεις με το σύντροφό σου μια απόφαση που πρέπει να πάρεις γιατί η στήριξή του είναι σημαντική για να ευοδωθούν τα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια ωραία εμφάνιση μπορεί να σε προσελκύσει αλλά αυτό που σε «φτιάχνει» πολύ είναι το μυαλό. Για σένα είναι πολύ πιο αφροδισιακό αυτό το στοιχείο και θα ενθουσιαστείς σήμερα γιατί μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε συνεπάρει ο τρόπος που σκέφτεται, οι ιδέες και η αντίληψή του αφού θα ταιριάζουν πολύ με τις δικές σου. Σίγουρα θα επιδιώξεις μια στενότερη επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το ταίρι σου για το που βαδίζετε στη σχέση σας ίσως τελικά δεν καταλήξει πουθενά γιατί κάποιος από τους δύο σας δεν είναι έτοιμος ακόμα να δεσμευτεί για κάτι συγκεκριμένο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Πάντα υπάρχει μια ανησυχία μέσα σου αν τελικά θα καταφέρεις να βρεις αυτό που θέλεις αλλά την αισιοδοξία και την ελπίδα σου δε τη χάνεις και σήμερα ίσως «πιάσεις» κάποια σημάδια ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Αυτό που θα πρέπει όμως, είναι να κάνεις κι εσύ κινήσεις για να το προσελκύσεις και να μην περιμένεις το θαύμα, όσο κι αν το πιστεύεις.
Σε σχέση: Η ζεστή αγκαλιά του συντρόφου σου, τα χάδια και τα συναισθήματα αγάπης που θα ανταλλάξετε είναι το καλύτερο θερμαντικό για τη σημερινή κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved