Ερωτικό ωροσκόπιο 7/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και ελέω σαββατόβραδου θα το ρίξεις έξω αν και όχι για πολύ γιατί μάλλον οι αντοχές σου θα σε εγκαταλείψουν σχετικά νωρίς για τα δεδομένα σου. Πάντως ακόμα κι έτσι τις ευκαιρίες σου θα τις έχεις σήμερα για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αλλά δε θα βιαστείς καθόλου και θα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους να δεις που θα πάνε.
Σε σχέση: Θα προτιμούσες να έμενες στο σπίτι, αγκαλιά με το ταίρι σου αλλά αυτό ίσως έχει κάνει άλλα πλάνα που δε συμβαδίζουν με τα δικά σου και θα σε πείσει να το ακολουθήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια επιφύλαξη στο πίσω μέρος του μυαλού σου και δε θέλεις να ξανοιχτείς σε περιπέτειες που μπορεί να σε βάλουν κατ' επέκταση σε μπελάδες. Ό, τι ακούσεις ή ό, τι σου υποσχεθεί ένα άτομο, θα το ψειρίσεις πολύ, πριν το κάνεις αποδεκτό και πάλι όμως όχι τελείως. Παρότι ενδιαφέρεσαι πολύ ίσως δεν του το δείξεις γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να σε πάρει αμπάριζα και στο τέλος να πληγωθείς.
Σε σχέση: Το να εξομαλυνθεί η καθημερινότητα στη σχέση σου είναι μεν καλό αλλά δε σου κάνει μόνο αυτό. Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να υπάρχει και μια συναισθηματική ζεστασιά ανάμεσά σας κι εκεί θα κολλήσεις περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μετά την χαλαρότητα και την ανεμελιά της χθεσινής μέρας σήμερα μάλλον προσγειώνεσαι και τουλάχιστον μέχρι και το βράδυ θα κάνεις αρκετά πράγματα που είχες αφήσει εκκρεμή. Το παν είναι βέβαια να μην βάλεις τάξη μόνο στο σπίτι ή τα επαγγελματικά σου αλλά στην ερωτική σου ζωή γιατί εκεί σπαταλάς πολύ ενέργεια για άτομα που ίσως τελικά δεν αξίζουν.
Σε σχέση: Μην το παρακάνετε με τις δουλειές και τα ψώνια του σπιτιού γιατί θα κουραστείτε και μετά δε θα έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα άλλο. Καλύτερα να αφήσετε κάποιες για αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Γενικά ήρεμο θα είναι το κλίμα σήμερα και σου χρειάζεται γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα ίσως στις επάλξεις. Αν έχεις κανονίσει να βρεθείς με κάποιο άτομο που γνώρισες πρόσφατα μην περιμένεις εξάρσεις και πάθη. Τόσο εσύ όσο και η άλλη πλευρά θα είστε κάπως συγκρατημένοι και θα συμφωνήσετε έστω και άτυπα να πάτε τα πράγματα λάου-λάου. Έχε κατά νου όμως ότι μπορεί αργότερα να αλλάξεις γνώμη.
Σε σχέση: Υπάρχει κάποια υποχρέωση προς συγγενικά πρόσωπα κι είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνετε μια επίσκεψη με το σύντροφό σου, αν και δεν έχεις καμία ιδιαίτερη όρεξη.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ερωτισμός υπάρχει σήμερα αλλά δεν θα αφήσεις να σε παρασύρει και θα φροντίσεις έστω σε ένα σημείο να ελέγξεις τις καταστάσεις και να μην ξεφύγεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπεις σε πειρασμό να ενδώσεις σε ένα άτομο που ίσως γνωρίσεις αλλά στο τέλος, παρά τη φλογερή φύση σου, θα κρατηθείς, ακόμα κι αν είναι για να αυξήσεις περισσότερο την επιθυμία του για σένα.
Σε σχέση: Η μέρα σήμερα δεν επιτρέπει υπερβολές, φρου-φρου και αρώματα αλλά σύνεση γι' αυτό πρόσεχε μην κάνεις κάτι που θα επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη μέχρι και το βράδυ θα βρίσκεται στο ζώδιό σου γεμίζοντάς σε με περισσότερη σιγουριά αλλά και πιθανά νεύρα κι ίσως γίνεις αρκετά εριστικός/η ή επικριτικός/η και χαλάσεις μια θετική εικόνα που είχες δημιουργήσει. Αν λοιπόν δε θέλεις να χάσεις την επαφή σου με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, καλό θα ήταν να αποφύγεις να συναντηθείτε και να το αναβάλλεις για κάποια από τις επόμενες μέρες.
Σε σχέση: Η εμμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες σήμερα ίσως γίνει αιτία διένεξης με το σύντροφό σου γιατί δε συμμερίζεται τη σοβαρότητα που τις αντιμετωπίζεις και θεωρεί ότι υπερβάλλεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις κάποιες προτάσεις για να βγεις έξω αλλά μάλλον δε σε εξιτάρει καμία ιδιαίτερα κι είναι πολύ πιθανό είτε τελικά να μείνεις μέσα είτε να πας με κάποια παρέα αλλά για λίγο έτσι για να αλλάξεις τον αέρα σου. Το σίγουρο είναι ότι σε απασχολεί μια κάποια ερωτική σου υπόθεση και θα ήθελες να ξεχαστείς με οποιοδήποτε τρόπο για να μην τη σκέφτεσαι.
Σε σχέση: Ήθελες να μην ασχοληθείς καθόλου με μια δουλειά αλλά ξαφνικά θα σε πιάσει άγχος για κάτι που έχεις αφήσει στη μέση και θα το ξαναπιάσεις. Η δυσαρέσκεια από το ταίρι σου θα είναι μεγάλη αλλά θα προσπαθήσεις να το πείσεις ότι μόνο έτσι θα ξενοιάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν και εχθές ήσουν πολύ πιο εξωστρεφής και άνετος/η σήμερα σαν να έχεις δεύτερες σκέψεις και γίνεσαι πιο επιφυλακτικός/η απέναντι σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και μέσα από την επαφή που θα έχετε θα προσπαθήσεις και να ελέγξεις προσεκτικά αυτά που θα πεις αλλά και θα αυξήσεις την παρατηρητικότητά σου για να καταλάβεις από τη στάση και τις αντιδράσεις του τα αισθήματά του.
Σε σχέση: Μπορεί να πάτε με το σύντροφό σου και με φιλική παρέα για φαγητό σήμερα ή να μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι να τα πείτε και θα περάσετε ένα αρκετά ευχάριστο βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα ισορροπήσουν αρκετά μέσα σου και θα σου φύγει η υπερβολή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είσαι τελείως επίπεδος/η σε διάθεση. Σίγουρα πάντως είναι η κατάλληλη μέρα να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να ξαναπροσπαθήσεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αυτή τη φορά πιο οργανωμένα και στοχευμένα για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα επιμείνει να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι που τόσο καιρό ανέβαλες γιατί βαριόσουν ή προέκυπτε κάτι άλλο και με βαριά καρδιά θα υπακούσεις για να αποφύγεις τις γκρίνιες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δε σου χρειάζονται παραινέσεις ή παρατηρήσεις για την προσωπική σου ζωή αφού γνωρίζεις πολύ καλά τι χρειάζεσαι και τι μπορείς να πετύχεις. Γι' αυτό σε μια νύξη ενός γνωστού σου θα αντιδράσεις αρκετά απότομα χωρίς να το θέλεις. Μετά από λίγο όμως θα καλμάρεις γιατί δε θέλεις να φανείς ότι έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι. Πάντως καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς μήπως κάπου έχει δίκιο.
Σε σχέση: Ίσως η ρουτίνα να σας έχεις καταπιεί σαν ζευγάρι και κάνετε πράγματα που δεν τα διασκεδάζετε και σήμερα πιθανόν να εκφράσεις τον προβληματισμό σου στο ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη δεν είναι και πολύ εύκολο, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ερωτικά θέματα που τα πράγματα αλλάζουν ανάλογα με το άτομο που έχεις απέναντί σου. Πολύ πιθανόν λοιπόν σήμερα να υποτιμήσεις ή να υπερεκτιμήσεις την κατάσταση και να μη σου βγει όπως νόμιζες με το πρόσωπο που θα βρεθείς. Πριν βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα εξέτασε καλύτερα τα δεδομένα σου.
Σε σχέση: Δεν γίνεται να αντιδράς σε οποιοδήποτε πρακτικό θέμα προκύπτει και να προσπαθεί ο σύντροφός σου συνεχώς να σε πείθει να το αναλάβεις. Πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα είναι αναγκαία, ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Λίγο τσιτωμένος/η θα είσαι σήμερα και θα βιώσεις πιο έντονα κάποια συναισθήματά σου για ένα άτομο γι' αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση κάτω από αυτές τις συνθήκες γιατί το πιο πιθανό είναι αργότερα όταν ηρεμήσεις τελείως να μετανιώσεις. Το παν είναι να δεις τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως θα ήθελες εσύ κι ανάλογα να κρίνεις.
Σε σχέση: Ίσως γίνεις λίγο γκρινιάρης/α ή επικριτικός/η απέναντι στο ταίρι σου γιατί θα νιώσεις ότι σε ορισμένα σημεία δεν υπάρχει κατανόηση από την πλευρά του όμως μάλλον δεν ισχύει αλλά έτσι τα βλέπεις εσύ εξαιτίας της υπερευαισθησίας σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved