Ερωτικό ωροσκόπιο 3/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια μέρα πριν την Πανσέληνο αισθάνεσαι να σε τυλίγει η φλόγα του έρωτα και δεν φοβάσαι να της παραδοθείς αλλά σε προβληματίζει λίγο ο υπερβολικός ενθουσιασμός που σε έχει πιάσει γιατί φοβάσαι μήπως πάλι σου βγει «άνθρακες ο θησαυρός». Αυτό όμως δε θα σε εμποδίσει να ρισκάρεις γιατί μόνο στην πράξη μπορείς να το τσεκάρεις.
Σε σχέση: Η καλή σου διάθεση και η τάση σου να ξεχάσεις ό, τι σε απασχολεί θα κάνει το βράδυ με το ταίρι σου αρκετά όμορφο αλλά και ερωτικό αφού θα είστε και οι δυο μέσα στα μέλια.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι ευκαιρίες για κάτι νέο στα ερωτικά σου αυξάνονται αυτές τις μέρες και ίσως διαπιστώσεις από σήμερα κάποια διαφορά στην αντίδραση του αντίθετου φύλου, με κομπλιμέντα ή βλέμματα θαυμασμού. Δεν αποκλείεται, δε, να σε φλερτάρει κι ένα άτομο που έχει μια εξέχουσα κοινωνική θέση ή πολύ αρχηγική προσωπικότητα και να σε κολακεύσει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει.
Σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα να οργανωθείτε με το σύντροφό σου και να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας που είχατε σκεφτεί πριν καιρό. Επειδή πιθανόν να είναι αρκετά αυτά που θέλετε να κάνετε, θα ήταν καλό να πιάσετε έναν-έναν χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το κεφάλι σου αρχίζει σιγά-σιγά και ξεκαθαρίζει γι' αυτό και θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να εστιάσεις σε συγκεκριμένους τομείς που θα δράσεις και όχι γενικά κι αόριστα και όποτε παρουσιαστεί ανάγκη. Εκεί που θα βοηθηθείς αρκετά είναι τα ερωτικά σου γιατί πλέον θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο και θα κινηθείς προς την κατάκτησή του.
Σε σχέση: Ίσως επηρεαστείς σήμερα από τη γνώμη ενός συγγενή σου σε ένα θέμα και προχωρήσεις σε μια λύση που όμως ο σύντροφός σου θα διαφωνήσει κάθετα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ήρωας/α μπορεί να μην είσαι αλλά σίγουρα τη μάχη σου για την καρδιά ενός ατόμου είσαι έτοιμος/η να τη δώσεις. Ξέρεις ότι τα συναισθηματικά σου αποθέματα είναι πάρα πολλά κι έτσι μπορείς να προσφέρεις αρκετά κι από εκεί παίρνεις τη δύναμη και το κουράγιο να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Κύριο όπλο σου είναι η αυτοπεποίθηση και οφείλεις να μην την χάσεις, όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις.
Σε σχέση: Υπάρχει μια καλή προοπτική είτε να αυξήσεις τα έσοδά σου είτε να γλυτώσεις κάποια έξοδα με μια άλλη, πιο έξυπνη διαχείριση. Συζήτησε αυτήν την προοπτική με το σύντροφό σου γιατί σίγουρα θα χρειαστείς τη στήριξή του.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Για το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σου δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον όλων αλλά και να μαγνητίσεις με την προσωπικότητα και το στυλ σου. Ερωτικά έχεις το πάνω χέρι και καλείσαι να δράσεις με θάρρος ή και θράσος -για ορισμένους- αλλά αυτή σου η στάση θα σε στέψει νικητή/α και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου θα σου δώσει επιπλέον πόντους.
Σε σχέση: Φλογερό ταμπεραμέντο ανάμεικτο με συναισθηματική γενναιοδωρία είναι τα συν που θα αναθερμάνουν ερωτικά το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα από ψυχολογικής άποψης είσαι αρκετά ανεβασμένος/η και η λάμψη ή το κέφι σου θα γίνει αντικείμενο θετικού σχολιασμού όπου κι αν βρεθείς, ιδιαίτερα στον εργασιακό σου χώρο όπου ίσως ένα άτομο αρχίσει και σε προσέχει πολύ περισσότερο. Μην σε ξενίσει λοιπόν, αν σου προτείνει να πάτε για ένα καφέ ή ποτό μετά τη δουλειά αυτές τις μέρες.
Σε σχέση: Η ευδιαθεσία σου θα είναι μεγάλη και κατά κάποιο τρόπο θα καλύψει τη σωματική κούραση της ημέρας. Μπορεί να μην πάτε πουθενά με το ταίρι σου αλλά και μέσα να μείνετε πάλι θα περάσετε όμορφα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Κέφι και έντονη κοινωνικότητα θα σε σπρώξουν στο να δεχτείς μια πρόταση να βγεις έστω και για λίγο σήμερα με μια παρέα. Το προσωπικό σου στυλ και η εκλεπτυσμένη γοητεία σου είναι πιθανό να τραβήξουν την προσοχή ενός ατόμου που θα σε φλερτάρει αρκετά, αρχικά από απόσταση, μετά όμως μπορεί να σε πλησιάσει και να ξεκινήσει την κουβέντα μαζί σου.
Σε σχέση: Έχεις μια έντονη διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις σήμερα αλλά ο σύντροφός σου δεν τη συμμερίζεται ιδιαίτερα. Αν όμως επιμείνεις ίσως υποχωρήσει λίγο και τα βρείτε κάπου στη μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ετοιμάζεις δυναμική επανεμφάνιση με μεγάλες αξιώσεις αφού τόσο καιρό λείαινες το έδαφος ώστε να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Ακόμα κι αν δεν ξεδιπλώσεις όλα τα χαρίσματά σου, αντιλαμβάνεσαι ότι το να παραμένεις στη σκιά και σε αδράνεια αυτή την χρονική περίοδο δε σε εξυπηρετεί κι επιπλέον φοβάσαι ότι θα χάσεις τελικά την ευκαιρία γι' αυτό τολμάς και ρισκάρεις.
Σε σχέση: Από επαγγελματικής άποψης θα διανύσεις μια πολύ δημιουργική περίοδο αλλά αυτό ίσως σου στοιχίσει σε ελεύθερο χρόνο με το σύντροφό σου αν και ως ένα σημείο θα δείξει κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Το μεν πνεύμα είναι πρόθυμο να κάνει ό, τι θέλει σήμερα αλλά η σαρξ μάλλον ασθενεί καθώς μια κούραση την έχεις. Εντούτοις, πες – πες ίσως σε πείσουν κάποιοι γνωστοί σου να τους ακολουθήσεις για ένα ποτό ή φαγητό και τελικά θα περάσεις καλά. Ενδεχομένως και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με άτομο που θα σε ενθουσιάσει εξαιτίας του χιούμορ και του προσωπικού του στυλ.
Σε σχέση: Πιθανόν σήμερα να σπάσεις κατά κάποιο τρόπο τα πρωτόκολλα και να προκαλέσεις κάποια συγγενικά σου πρόσωπα, δικά σου ή του συντρόφου σου με τη συμπεριφορά ή τις απόψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η επιμονή σου να μη συμβιβαστείς με το μέτριο και να αναζητάς την ποιότητα στην ερωτική σου ζωή μάλλον θα σε ανταμείψει και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά η έντονη προσωπικότητά σου και η γοητεία σου θα γίνουν αισθητές σε ένα αξιόλογο και αρκετά ελκυστικό άτομο που θα σε προσελκύσει με τέτοιο θάρρος που θα σου προκαλέσει θαυμασμό.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα βγάλει μια έντονη ερωτική διάθεση που θα σε παρασύρει και σένα και θα ξεχάσεις οικονομικά ή άλλα άγχη που σε έχουν πιάσει αυτήν την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον Λέοντα έχεις την τάση να γίνεις το επίκεντρο και να κερδίσεις το ενδιαφέρον αρκετών ατόμων με το στυλ και την εκκεντρική γοητεία σου και κάτω από αυτές τις πλανητικές συνθήκες δύσκολο δε θα είναι. Καλό θα ήταν όμως να μετριάσεις κάπως ένα εγωκεντρισμό που ίσως σε πιάσει γιατί το ζητούμενο είναι να ελκύσεις κι όχι να απωθήσεις ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Μέχρι και που θα υποχωρήσεις σήμερα σε μια διαφωνία με το ταίρι σου γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι τόσο όμορφο και μέσα στο κέφι που δε θα σου πάει η καρδιά να το χαλάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις κάθε λόγο να είσαι αισιόδοξος/η κι αν παραμερίσεις την ανυπομονησία που σε πιάνει ώρες – ώρες και θέλεις να γίνουν όλα αυτόματα και χωρίς κόπο στα ερωτικά σου θα το δεις κι εσύ. Σταμάτα λοιπόν τη μουρμούρα και τις γκρίνια, βάλε το όμορφο χαμόγελό σου και κοίτα γύρω σου. Τίποτα δε μένει ίδιο για πάντα και αργά ή γρήγορα και θα σένα θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο αρκεί να το πιστέψεις.
Σε σχέση: Η βοήθεια του συντρόφου σου σε ένα πρακτικό θέμα που ίσως αντιμετωπίσεις θα είναι σημαντική γιατί θα σου δείξει μια άλλη οπτική που θα σου λύσει τα χέρια.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved