Ερωτικό ωροσκόπιο 2/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η πάλη σου με το παρόν και το παρελθόν συνεχίζεται μέσα σου και όλη αυτή η σύγκρουση σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα αφού θέλεις να φύγεις μπροστά στο καινούργιο αλλά κάτι σε κρατάει δέσμιο/α. Από το απόγευμα και μετά θα σου δοθεί η ευκαιρία πάντως να κλείσεις κάποιους παλιούς λογαριασμούς και να τραβήξεις το δρόμο σου, ξανοιγόμενος/η σε νέες προοπτικές.
Σε σχέση: Αποτραβιέσαι στον εαυτό σου και ίσως ρίξεις περισσότερο βάρος στις ανάγκες σου απ' ό, τι στου συντρόφου σου. Ίσως φανείς λίγο εγωιστής/α αλλά θα σου κάνει καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Σημασία είναι να χαίρεσαι την καθημερινότητά σου και να ζεις την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική κι αυτό θα το διαπιστώσεις σήμερα καθώς απλά πράγματα θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Ένα ζεστό βλέμμα, ένας όμορφος λόγος αλλά και μια υπόσχεση θα κάνουν την καρδιά σου να πεταρίσει στο στήθος σου.
Σε σχέση: Η κρίση σου δεν είναι και η πλέον ξεκάθαρη καθώς φαίνεται ότι επηρεάζεσαι αρκετά από τη μη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου σου για ένα θέμα που σας απασχολεί και θα αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Γενικά έχεις διάφορες συναισθηματικές μεταπτώσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και προσπαθείς να ισορροπήσεις τις επιθυμίες και τα πρέπει σου, με την τραμπάλα πότε να γέρνει από τη μια και πότε από την άλλη. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει και τις ερωτικές επιλογές σου, αφού είσαι μεταξύ ενός ατόμου που σου εμπνέει σταθερότητα και ενός άλλου που σε παθιάζει.
Σε σχέση: Μια πρόταση στα οικονομικά ίσως αντί να σε χαροποιήσει, σε προβληματίζει γιατί πιστεύεις ότι κρύβει αρκετές δεσμεύσεις. Πριν απαντήσεις πάντως καλό θα ήταν να ακούσεις και τη γνώμη σου συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι και αργά το απόγευμα η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου και η κυκλοθυμία σου θα είναι μη διαχειρίσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις αφού οι αντιδράσεις σου μοιάζουν πολύ σπασμωδικές. Δεν ξέρεις ούτε κι εσύ τι ακριβώς σε ενοχλεί αλλά σίγουρα έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή που ακόμα δεν έχει παρουσιάσει κάτι σταθερό, πέρα από εφήμερα φλερτ και σκόρπιες υποσχέσεις.
Σε σχέση: Ένα ανικανοποίητο ίσως νιώσεις σήμερα και είναι πολύ πιθανό η συναισθηματική σου ανασφάλεια να σε κάνει λίγο πιο πιεστικό με το ταίρι σου για να καλυφθείς. Θυμήσου όμως ότι όταν πιέζεις κάτι από τη μια μεριά πετάγεται από την άλλη...

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Από το βραδάκι και μετά όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα σου αφού η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου οδεύοντας προς την Πανσέληνο του μήνα. Μέχρι τότε όμως μια αμφιβολία, ένα μπλέξιμο θα το έχεις για ένα άτομο που θέλεις και δε θέλεις γι' αυτό καλό θα ήταν να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς περισσότερο την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις.
Σε σχέση: Ένα γεγονός θα σε επηρεάσει αρκετά κι ίσως σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς αν είσαι ευχαριστημένος από την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου κι αν τελικά χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να νιώσεις ευτυχισμένος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συνάντηση με ένα πολύ καλό σου φίλο που είχες καιρό να δεις, θα είναι πολύ ευχάριστη, γεμάτη γέλια, κουτσομπολιά αλλά και αρκετές αναμνήσεις φορτωμένη που ίσως σου δημιουργήσουν μια πρόσκαιρη νοσταλγία. Πολύ πιθανό, δε, η κουβέντα να στραφεί στα ερωτικά σας και στο τέλος να αρχίσετε να δίνετε ο ένας στον άλλον συμβουλές ή να επισημάνετε λάθη που κάνατε υπό το συναισθηματικό βάρος.
Σε σχέση: Κάποια παράπονα μπορεί να βγουν σήμερα από το σύντροφό σου μέσα στο ήρεμο κλίμα που επικρατεί που, αν και θα σε πειράξουν λίγο, θα διαπιστώσεις ότι κάπου έχει ένα δίκιο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Για σένα έρωτας και σχέση πάνε πακέτο και δεν μπορείς να τα δεις σαν κάτι ξεχωριστό, αφού πιστεύεις ότι αυτή πρέπει να είναι η κατάληξη: να είσαι με το άλλο άτομο μαζί. Γι' αυτό σήμερα δεν είσαι και πολύ χαρούμενος/η. Τα συναισθήματα που θρέφεις είναι πολλά αλλά δεν έχεις το πρόσωπο. Προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που στέκεται εμπόδιο στο να ευτυχίσεις.
Σε σχέση: Είναι προτιμότερο να πεις αυτό που θέλεις στο ταίρι σου και να το βγάλεις από μέσα σου, παρά να αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί έτσι θα είναι σαν να το εκβιάζεις συναισθηματικά και δε θα του αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Προτιμάς να σιωπήσεις παρά να πεις ή να δείξεις τι αισθάνεσαι σε ένα άτομο που σου αρέσει αφού δεν είσαι σίγουρος/η αν είναι αμοιβαίο. Έχε όμως υπόψη σου ότι το ίδιο μπορεί να ισχύει και γι' αυτό και αν κανένας σας δεν κάνει κίνηση ίσως τελικά χάσετε κι οι δυο. Σήμερα πάντως είναι κατάλληλη η μέρα για να πιάσεις διαισθητικά τι παίζει στο μυαλό του.
Σε σχέση: Μπορεί μια συζήτηση με το ταίρι σου να είναι συναισθηματικά φορτισμένη αλλά θα βγάλει και πράγματα στην επιφάνεια που καλό θα ήταν να τα διαχειριστείτε με προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν πιέζεσαι συναισθηματικά να πάρεις μια απόφαση καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Το να κινηθείς με γνώμονα την καρδιά σου είναι για τα ερωτικά το ιδανικό, εκτός κι αν έχεις τις αμφιβολίες σου για το συγκεκριμένο άτομο. Ίσως είναι το ένστικτό σου που σε προειδοποιεί. Άκουσέ το γιατί είναι πολύ πιθανό να διακρίνει αυτό που εσύ αδυνατείς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι.
Σε σχέση: Έντονο θα είναι το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου με αμοιβαίες εξομολογήσεις αγάπης, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου μέχρι το βράδυ κι ίσως η αντίστασή σου στο να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου κι όπου σε βγάλουν να είναι πολύ μεγάλη. Δε θέλεις να πληγωθείς, δεν μπορείς να εκτεθείς; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι πολύ δυνατός αλλά καμιά φορά χρειάζεται να ρισκάρεις, να υπερβείς τα όριά σου άλλωστε έχεις το χαρακτήρα να αντεπεξέλθεις και να πετύχεις τελικά αυτό που επιθυμούσες.
Σε σχέση: Το να καλύπτεις τα έντονα συναισθήματα για το σύντροφό σου και να βγάζεις στην επιφάνεια ένα πιο σταθερό, σχεδόν ατάραχο πρόσωπο είναι ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σου αλλά σήμερα μάλλον θα παρασυρθείς και θα βγάλεις την ευάλωτη πλευρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπερδεμένος/η με σένα και όχι με κάποιο άλλο άτομο θα είσαι σήμερα και μέχρι που να περάσει η Σελήνη απέναντί σου μάλλον δε θα έχεις καταφέρει να ξεμπερδέψεις το νήμα του τι θέλεις τελικά σε αυτή τη φάση τη ζωή σου. Νιώθεις μόνος/η και χρειάζεσαι να μοιραστείς στιγμές με ένα πρόσωπο. Αυτό που σε προβληματίζει είναι αν ισχύει για τώρα ή αν όντως βαρέθηκες να βολοδέρνεις.
Σε σχέση: Η δουλειά θα σε κρατήσει απασχολημένο/η το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κα προς απογοήτευση και δική σου και του συντρόφου σου ο διαθέσιμος χρόνος σου θα περιοριστεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η ανάγκη σου να μοιραστείς τα συναισθήματά σου παραμένει μεγάλη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τυφλώνεσαι από αυτή και τα κριτήριά σου να εξαφανίζονται. Προσπάθησε να διακρίνεις πίσω από τις γραμμές αν όντως ένα άτομο είναι ιδανικό για σένα ή το βλέπεις εσύ έτσι. Κι αν αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, τότε άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει.
Σε σχέση: Μια απαίτηση ή πρόταση του συντρόφου σου ίσως σε πιέσει αρκετά και κάπως ενοχληθείς. Αντί να απομονωθείς, κάλο θα ήταν να ελιχθείς και έμμεσα να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved