Ερωτικό ωροσκόπιο 1/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/2

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο μήνας ξεκινά όσο πιο αγαπησιάρικα και ρομαντικά μπορεί αφού εκτός της Σελήνης στον Καρκίνο έχουμε και τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Φουλ στο συναίσθημα λοιπόν, με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και νοσταλγικές μνήμες που σε γεμίζουν γλυκιά μελαγχολία αλλά και μπόλικη φαντασία για όνειρα ερωτικά που ενδέχεται να γίνουν πραγματικότητα.
Σε σχέση: Ακόμα κι αν ακούσεις κάποια λόγια από το σύντροφό σου που μέσα σου θα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις, θα είναι τόσο όμορφα που θα σε γεμίσουν χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και γλυκά συναισθήματα θα σε πλημμυρίσουν για τους δικούς σου ανθρώπους. Ενδεχομένως να ακούσεις και κάποια κομπλιμέντα ή μια υπόσχεση από ένα άτομο που σου αρέσει που θα σε στείλουν στα σύννεφα. Θα αφεθείς κι εσύ να πιστέψεις στο παραμύθι γιατί θέλεις όσο τίποτα να βιώσεις το «ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».
Σε σχέση: Μια πρωινή βόλτα ή ένα σινεμά το βραδάκι θα ήταν ιδανικά σήμερα για σένα και το ταίρι σου. Επιλέξτε την κατάλληλη ταινία, αγκαλιαστείτε και απολαύστε την, αφήνοντας τη φαντασία να σας ταξιδέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σε κατακλύζουν βαθύτερες ανάγκες και έντονες επιθυμίες γι' αυτό μπορεί να κάνεις σήμερα μια κίνηση να πλησιάσεις ένα άτομο που σε έχει μαγέψει. Όμως για να μην αρχίσεις να τραγουδάς μετά το «φαντασία μου πλανεύτρα» καλό θα ήταν να κρατήσεις μια μικρή έστω επιφύλαξη και να μην τα δώσεις όλα με τη μία. Ζήσε όλο το στόρι μέρα με τη μέρα, δε σε βιάζει κανένας.
Σε σχέση: Οι ρυθμοί της ημέρας είναι τόσο χαμηλοί που σχεδόν σε «κοιμίζουν». Θα ηρεμήσεις, θα χαλαρώσεις σπίτι με το ταίρι σου και φυσικά λίγο μουσική κι ένα καλό κρασί θα δώσουν και μια πιο ερωτική νότα στην ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Άφθονο το υδάτινο στοιχείο σήμερα αφού πέρα από τη Σελήνη στο ζώδιό σου έρχεται να προστεθεί κι η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Είναι λογικό λοιπόν να έχεις μια υπερευαισθησία και έντονη ρομαντική διάθεση. Η ονειροπόληση ακόμα και με ανοιχτά μάτια, ζωγραφίζουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου και δεν θα ήταν απίθανο να αρχίσεις να πιστεύεις οσονούπω ο φτερωτός θεός θα σε βάλει στο στόχαστρό του.
Σε σχέση: Κάποια παραπονάκια ίσως δε λείψουν σήμερα από το σύντροφό σου αλλά δεν πρόκειται να σε χαλάσουν, αντίθετα θα σε κάνουν να βγάλεις από μέσα σου όλη την αγάπη που έχεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια μεγάλη εύνοια σήμερα στα ερωτικά κι ίσως υπάρξει ένα καινούργιο ρομαντικό ειδύλλιο. Ένα άτομο που θα σε προσεγγίσει με αρκετό τακτ αλλά και επίμονο ίσως σε πείσει να του δώσεις μια ευκαιρία να σου αποδείξει ότι η αγάπη υπάρχει παντού και το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να τη ζήσει. Λογικό είναι να είσαι δύσπιστος/η, αλλά αυτό μη σε εμποδίσει να δοκιμάσεις.
Σε σχέση: Αρκετή ερωτική διάθεση υπάρχει τόσο σε σένα όσο και στο σύντροφό σου που σήμερα θα κάνει ό, τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πολύ έντονη την αίσθηση ότι σιγά-σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα στα ερωτικά σου και μάλιστα πολύ σύντομα. Σήμερα πάντως βγάζεις μια γλύκα ανάμεικτη με ευαισθησία που μπορεί λιώσει όποιον και όποια σου αρέσει ενώ είσαι πρόθυμος/η να δοκιμάσεις την τύχη σου με ένα άτομο που θα σε προσεγγίσει πολύ ευγενικά.
Σε σχέση: Μια απίστευτη ανάγκη να έρθεις κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο θα έχεις σήμερα και να πάρεις αλλά και να του δείξεις την αγάπη σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα που σου επιτρέπει να πιστέψεις ότι τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στα ερωτικά σου. Έχεις ανάγκη τη θετική ενέργεια, την ελπίδα που θα σε κάνει να δεις από άλλη οπτική τα πράγματα. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να πετάξει ψηλά, τη φαντασία σου απεριόριστη και που ξέρεις; Ίσως έρθεις πιο κοντά στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να παραδεχτείς ή να βγάλεις από μέσα σου ένα μυστικό που θα επουλώσει κάποιες πληγές στη σχέση σου και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η μέρα σου επιτρέπει να αγγίξεις το όνειρο και σε φέρνει πιο κοντά στο να πιστέψεις ότι ίσως τελικά γίνονται ακόμα θαύματα. Η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο ελκυστικό, γλυκομίλητο και ευγενικό ίσως σε κάνει να ξανοιχτείς και εσύ λίγο και να αποκαλύψεις μια πλευρά της μυστηριώδους προσωπικότητάς σου. Τα έντονα συναισθήματα που θα σου δημιουργηθούν θα σε συνεπάρουν.
Σε σχέση: Θα απολαύσετε μαζί με το ταίρι σου μια πολύ ρομαντική νύχτα γεμάτη όμορφα λόγια και πράξεις που φανερώνουν το δυνατό έρωτα που σας δένει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να παρασυρθείς σε ένα έρωτα για να νιώσεις ξανά τη ζωντάνια και την θετική ενέργεια να σε πλημμυρίζει αλλά είναι σημαντικό να μην αφεθείς να χάσεις τη μπάλα. Μη φοβηθείς να αποκαλύψεις κάποια πλευρά σου πιο ευαίσθητη σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και να μοιραστείς ένα μέρος όλων όσων κρύβεις μέσα σου, όμως το να ξανοιχτείς τελείως και να βγάλεις τα εσώψυχά σου ίσως δεν σου κάνει καλό στο μέλλον.
Σε σχέση: Εντάσεις και διαμάχες με το ταίρι σου σήμερα δεν υπάρχουν. Θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας και το μόνο που θα μείνει η αγάπη που σας δένει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το μυαλό σου είναι αλλού σήμερα και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς πουθενά. Μάλλον ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα σε έχει ξετρελάνει και δεν σταματάς να φαντάζεσαι διάφορα που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί. Θα ήθελες να αποκτήσετε μια πιο στενή επαφή, πρόσεχε όμως μήπως οι προσδοκίες σου είναι μεγαλύτερες ή δεν είναι τόσο ιδανικό όσο πιστεύεις.
Σε σχέση: Σπάνια κάνεις συζητήσεις για το πώς νιώθεις σήμερα όμως είναι η κατάλληλη μέρα, αφού και η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου για να υπάρξει ουσιαστική και έντονη επαφή με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις όμορφα και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη γι' αυτό είναι πολύ πιο εύκολο σήμερα να σε πλησιάσει ένα άτομο κι ίσως να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του. Αν πάλι υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θέλεις πολύ θα σκεφτείς ένα σωρό τρόπους για να το προσεγγίσεις, ο ένας πιο ευφάνταστος από τον άλλο. Το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον ερωτικά θα είσαι στα πάνω σου και ό, τι κι αν επιχειρήσεις θα σου βγει.
Σε σχέση: Λίγο ο άκρατος ρομαντισμός που επικρατεί, λίγο το συναίσθημα που είναι μπόλικο, θα παρασυρθείς κι εσύ και ίσως γίνεις πολύ διαχυτικός/η με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σήμερα αφού η γοητεία και ο αισθησιασμός που εκπέμπεις σχεδόν μαγνητίζει το αντίθετο φύλο. Πρέπει λοιπόν να βρεθείς σε ένα πολυσύχναστο χώρο που θα σου επιτρέψει να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να φλερτάρεις και να παίξεις ερωτικά. Κινήσου με οδηγό τη διαίσθησή σου και αυτή θα σε πάει εκεί που πρέπει. Έτσι κι αλλιώς εσύ έχεις τη δυνατότητα ακόμα και το κάρβουνο να το μετατρέψεις σε διαμάντι...
Σε σχέση: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ενισχύει το ρομαντισμό και την φαντασία σου στο να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved