Ερωτικό ωροσκόπιο 26/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/1

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ρέντα στα ερωτικά σου, συνεχίζεται οπότε ετοιμάσου για νέες συναρπαστικές περιπέτειες σήμερα. Οι επιθυμίες σου αυξάνονται το ίδιο και η επιμονή σου που σε κάνει να μη στέκεσαι σε πολλές λεπτομέρειες. Ίσως υποκύψεις σε ένα πειρασμό που μπορεί να σου παρουσιαστεί. Το μόνο που δε θα σε απασχολήσει είναι το αύριο, αφού το τώρα θα είναι πολύ δυνατό και θα σε τραβήξει.

Σε σχέση: Σε μεγάλα κέφια είσαι σήμερα και το «όχι» δύσκολα θα βγει από το στόμα σου, αφού θα θελήσεις να κάνεις όλα τα χατίρια του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου το απόγευμα και θα προσπαθήσεις να σε φέρει σε πλήρη επαφή με την προσγειωμένη σου φύση. Το καλό είναι ότι θα έχεις επίγνωση των αναγκών και των επιθυμιών σου αλλά μην αφήσεις το συντηρητισμό να σε εμποδίσει από το να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μια γνωριμία πάντως μπορεί να σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και να νιώσεις έτοιμος/η να ζήσεις την ερωτική συγκίνηση.

Σε σχέση: Δείχνεις να είσαι έτοιμος/η να κάνεις μια υποχώρηση σε ένα σημαντικό θέμα που μέχρι πρότινος αρνιόσουν και να το συζητήσεις. Τώρα νιώθεις πιο σίγουρος/η όμως και θα ήθελες να κάνεις το βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Μέχρι και το μεσημέρι η ενέργειά σου είναι στο μάξιμουμ και η όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα μεγάλη. Από κει και πέρα όμως υπάρχει μια... πτωτική τάση, σαν να ξεσπάει μαζεμένη η κούραση και το μόνο που θα σε ενδιαφέρει είναι να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την ησυχία σου. Η επικοινωνία σου θα είναι περιορισμένη και ίσως περιλαμβάνει ένα άτομο που έχετε έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Σε σχέση: Η Δευτέρα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι το σαββατοκύριακο πέρασε βολίδα και δεν το ευχαριστήθηκες. Ζεστό σπιτικό φαγητό και μπόλικες δόσεις κανακέματος από το ταίρι σου είναι αυτά που θα αποζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η συνάντηση και συζήτηση με κάποιους φίλους σου σήμερα, μάλλον σε προσγειώνει γιατί τίθενται μπροστά σου διάφορα διλήμματα σχετικά με το άτομο που σου αρέσει και τώρα τελευταία ίσως έχεις πέσει με τα μούτρα. Γεγονός είναι ότι προσπαθούν να σε προστατέψουν από το να πληγωθείς, βάζοντας σου ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις κυρίως στον εαυτό σου γι' αυτό και ο ενθουσιαμός σου θα μετριαστεί.

Σε σχέση: Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του μήνα ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι πρέπει να κόψεις λίγο τις εξόδους σας με το σύντροφό σου λόγω εξόδων. Μπορείτε κάλλιστα να περάσετε όμορφα και στο σπίτι με μουσική, ταινίες και μαγειρεμένο φαγητό από τα χεράκια σας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Οι ελπίδες σου είχαν αναπτερωθεί το προηγούμενο διήμερο, οπότε το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε θέση μάχης και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό σου είναι η τελική επικράτηση. Στα ερωτικά, με την αυτοπεποίθησή σου να αναλαμβάνει τα ηνία, έχεις την ευκαιρία να κάνεις το μεγάλο άλμα με ένα νέο έρωτα που είναι τελευταίο απόκτημα, αρκεί να επιδείξεις σιγουριά ότι ξέρεις τι θέλεις.

Σε σχέση: Χρειάζεσαι την υλική και ηθική στήριξη του ανθρώπου σου για να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Συζήτησέ το μαζί του διεξοδικά, πείθοντάς τον ότι είναι μια έξυπνη κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο, η διάθεσή σου να επανέλθεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας ίσως δεν είναι μεγάλη. Αρκετές είναι οι δουλειές που πρέπει να κάνεις αλλά μάλλον το μυαλό σου είναι αλλού ή καλύτερα σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο που σε ενδιαφέρει αρκετά το να έρθετε πιο κοντά και σκέφτεσαι, αν πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσεις μαζί του.

Σε σχέση: Έχεις τις δικές σου καθημερινές συνήθειες που δε θέλεις να τις χαλάσεις για κανέναν. Σήμερα ίσως το ταίρι σου σχολιάσει κάπως άγαρμπα μια από αυτές και θα σε φέρει σε θέση άμυνας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα μπεις στον πειρασμό σήμερα να κάνεις μια αγορά, γνωρίζοντας όμως πως αν την προχωρήσεις θα πρέπει να κλειστείς μέσα μέχρι τον άλλο μήνα και να θρέφεσαι με... αέρα γι' αυτό δε θα υποκύψεις. Βέβαια μπορεί να είχες στο νου να τη χρησιμοποιήσεις για να προκαλέσεις το θαυμασμό σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις ερωτικά, αλλά αυτό δε θα σε εμποδίσει να βρεις άλλους τρόπους για να το καταφέρεις.

Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση διατηρείται στο ακέραιο, αν δεν αυξηθεί κιόλας σήμερα γεγονός που σε προτρέπει να προκαλέσεις λίγο το ταίρι σου για να τονώσεις τη σεξουαλική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου από το απόγευμα και μετά έχεις πλήρη επίγνωση των ικανοτήτων σου και πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα ενισχυθεί αρκετά και οι ευκαιρίες να ελκύσεις ένα άτομο που αντίθετου φύλου θα είναι μεγάλες. Το παιχνίδι το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, οπότε προχώρα και μη σκέφτεσαι τίποτα.

Σε σχέση: Ίσως ξυπνήσει λίγο η καχυποψία σου σήμερα και νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια διερευνητική συζήτηση με το ταίρι σου για να το τσεκάρεις, όμως δεν θα είναι τελικά κάτι σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Με μειωμένο ενθουσιασμό αλλά όχι και αισιοδοξία είσαι σήμερα ίσως γιατί δε σου έφτασε η ξεκούραση του σαββατοκύριακου και ήθελες να καθίσεις λίγο ακόμα. Χαμένη πάντως δε θα πάει η μέρα σου γιατί μπορεί το σώμα σου να είναι κάπως βαρύ αλλά το μυαλό σου θα είναι αρκετά δραστήριο αφού προσπαθεί να βρει μεθόδους για να προσεγγίσεις πιο εύκολα ένα πρόσωπο που σου αρέσει.

Σε σχέση: Αυτό που ίσως σε απασχολήσει αρκετά σήμερα είναι κάποιες διατροφικές σου συνήθειες και κατά πόσο πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Ίσως ζητήσεις και τη βοήθεια του συντρόφου σου για να περιορίσετε κάπως τα πρόχειρα ή πολύ λιπαρά γεύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Πολύ κοντά στο δικό σου γειωμένο χαρακτήρα θα είναι η σημερινή μέρα, αφήνοντάς σου περιθώρια να κατασταλάξεις σε κάποια πράγματα που αφορούν στα ερωτικά σου αλλά και να βάλεις μια βάση στο πως θα κινηθείς για να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς. Ενδεχομένως να ξανασκεφτείς μια πρόταση που σου είχε γίνει πριν λίγο καιρό από ένα άτομο που επειδή δίσταζες την είχες αφήσει φλου και τώρα να την δεχτείς.

Σε σχέση: Ένα απολαυστικό δείπνο με το σύντροφό σου και η χωρίς εξάρσεις ατμόσφαιρα είναι δύο στοιχεία που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τη βραδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Όλο αυτό το διάστημα έχεις εύνοια στα ερωτικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα για να τα βελτιώσεις κατά πολύ. Σήμερα θα υπάρξουν οι συγκυρίες εκείνες που θα σε ωθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, αρκεί να μειώσεις λίγο την ταχύτητά σου για να μπορέσεις να τις αντιληφθείς. Ίσως υπάρχει ήδη ένα άτομο κοντά σου που ενδιαφέρεται για σένα και εσύ δεν το έχεις πάρει καν χαμπάρι. Για κοίτα λίγο καλύτερα...

Σε σχέση: Όμορφες, χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου θα ζήσεις σήμερα, αφού ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσά σας κανείς από τους δύο δε θα έχει όρεξη να αντιπαρατεθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Αύριο ξεκινά μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή για τα ερωτικά σου αλλά εσύ των πρώτων ημερών ίσως από σήμερα να νιώθεις μια εσωτερική ανανέωση να σε καταλαμβάνει. Μια νέα ευκαιρία στα ερωτικά σου μπορεί να προκύψει πάντως και είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν θα την αρπάξεις ή όχι, ανάλογα με το τι ζητάς εσύ αυτή τη δεδομένη στιγμή, κάτι προσωρινό να περάσεις καλά ή πιο σταθερό.

Σε σχέση: Σήμερα θα παραμερίσεις το άγχος σου και θα αφοσιωθείς αποκλειστικά στο ταίρι σου και τις ανάγκες του που είσαι έτοιμος/η να τις ικανοποιήσεις. Σίγουρα πάντως θα ευχαριστηθείτε τη μέρα σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved