Ερωτικό ωροσκόπιο 23/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σου χρειάζεται μια στάση γιατί το επόμενο διήμερο θα είσαι στις επάλξεις και πρέπει να έχεις πλήρως φορτισμένες τις μπαταρίες σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να μείνεις για λίγο στο περιθώριο ακόμα και από τα ερωτικά σου, να ξαποστάσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, φρόντισέ τον, πρόσεξέ τον λίγο παραπάνω με μια μίνι αποτοξίνωση από ποτά και ξενύχτια και με ένα καλό ύπνο!
Σε σχέση: Μια κουβέντα με το ταίρι σου θα γίνει λίγο πιο συναισθηματική από όσο αντέχεις κι ενδεχομένως να βγουν και κάποια παράπονα στην επιφάνεια αλλά καλό θα ήταν να δείξεις κατανόηση και να ακούσεις τι έχει να σου πει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Χαμηλούς τόνους θα κρατήσεις σήμερα και αυτό σε βοηθά να έχεις και τον έλεγχο μιας ερωτική κατάστασης αφού οι εξάρσεις λείπουν. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα σήμερα να συναντηθείς με κάποιο άτομο που κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας ή να γνωρίσεις σε μια βραδινή σου έξοδο ένα άλλο που θα σου βγάζει ένα μυστήριο και γι' αυτό θα σε ελκύει. Εντούτοις δεν θα αφήσεις τα μυαλά σου να πάρουν αέρα.
Σε σχέση: Μια χαλαρή βραδινή έξοδος, ίσως ένα σινεμά είναι η ιδανική για σήμερα, αν σκέφτεστε να βγείτε με το ταίρι σου, αν και η επιλογή του έργου ίσως δεν είναι του απόλυτου γούστου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα οικογενειακό σου θέμα που θα σε αναστατώσει και να φάει αρκετό από το χρόνο σου αλλά ευτυχώς όλα θα κυλήσουν καλά στο τέλος κι από το βράδυ θα επανέλθεις στα ίσα σου κι αυτό που θα σε απασχολήσει είναι το που θα πας και με ποιον θα βρεθείς. Ο έρωτας πάντως μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα στα ξαφνικά και να σε βάλει σε όμορφους μπελάδες.
Σε σχέση: Θα ήθελες παρασκευιάτικα να ξεμπερδέψεις όσο πιο νωρίς γίνεται με κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσει και να πας στο σπίτι και το σύντροφό σου αλλά μάλλον και σήμερα θα καθυστερήσεις από κάτι αναπάντεχο που θα σε κρατήσει παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να μην αφεθείς και σε καταπιεί το συναίσθημα γιατί ξέρεις ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, το μυαλό σου θα θολώσει και οι αποφάσεις σου ίσως δεν είναι σωστές σχετικά με ένα ερωτικό σου θέμα. Παρ' όλα αυτά θα είναι κάπως δύσκολο να αποφύγεις την ευαισθησία κι ίσως λυγήσεις κάπως, ιδίως αν μάθεις κάποια νέα που αφορούν σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Κάποια πράγματα που θα ειπωθούν σήμερα από το ταίρι σου θα σε πειράξουν και δεν θα μπορέσεις να τα ξεχάσεις ή να προσποιηθείς ότι όλα είναι καλά, όσο κι αν προσπαθήσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Πολύ πιθανό να αναγκαστείς σήμερα να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου για το βράδυ εξαιτίας μια αναβολής ή ακύρωσης που θα προκύψει τελευταία στιγμή ενός ραντεβού σου με ένα άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα. Μην το αφήσεις όμως να σε χαλάσει ούτε και να σε κρατήσει μέσα. Σίγουρα θα υπάρχουν ένας δυο κολλητοί σου φίλοι που θα είναι πρόθυμοι να σε συντροφέψουν.
Σε σχέση: Η αναφορά κάποιων ευαίσθητων θεμάτων ίσως επιβαρύνουν την κατά τα άλλα όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου γι' αυτό καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις διατυπώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στους Ιχθύες σου δημιουργείται μια έντονη ανάγκη να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει και να δημιουργήσεις κάτι όμορφο αλλά και μόνιμο μαζί του. Ενδεχομένως ήδη να υπάρχει κάποιο που σου αρέσει και η χημεία μεταξύ σας είναι έντονη αλλά έχει μια μάλλον αντιφατική συμπεριφορά που ορισμένες φορές σε μπερδεύει και δεν καταλαβαίνεις, αν ενδιαφέρεται για σχέση ή όχι.
Σε σχέση: Πιστεύεις ότι υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που πρέπει να γίνουν στη σχέση σου, ώστε να φτάσεις σε σημείο να πεις ότι έχεις κατακτήσει το κοινό μέλλον και τη σταθερότητα αλλά μάλλον το ταίρι σου δε συμμερίζεται την μετριοπάθειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα αισθάνεσαι μια εξάντληση και δεν έχεις το κουράγιο να κάνεις το οτιδήποτε. Αυτό που ίσως σε βαρύνει περισσότερο είναι η ψυχολογική κόπωση που ενδεχομένως σου έχει δημιουργήσει μια ερωτική σου υπόθεση και σου αφαιρεί τη διάθεση και να βγεις αλλά και να μείνεις μέσα. Καλό θα ήταν ξεκουραστείς και να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Από αύριο άλλωστε θα ξαναπάρεις τα πάνω σου.
Σε σχέση: Βαριέσαι αρκετά σήμερα και το μόνο που θα έχεις όρεξη είναι να μείνεις σπίτι με το ταίρι σου. Μπορεί να σου μαγειρέψει κιόλας, οπότε το χουχούλιασμα και καμιά ταινία είναι το καλύτερο κλείσιμο της βραδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια καθυστέρηση ή ασυνεννοησία στην ώρα ή τον τόπο σε ένα ραντεβού σου με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα θα σου κοστίσει κάπως σε διάθεση αφού αλλιώς είχες φτιάξει το σκηνικό στο μυαλό σου. Αν το θέλεις όμως πολύ, παραμέρισε τον αρνητισμό και την δυσαρέσκειά σου και σκέψου κάποια εναλλακτική γρήγορα για να μην σου πάει στράφι η βραδιά.
Σε σχέση: Η προσοχή, η φροντίδα και η περιποίηση του συντρόφου σου, μέσα από μια αρκετά ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα θα σου δώσει τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ενώ ξεκινάς με βαριά διάθεση και το μόνο που θέλεις είναι να ξεμπερδεύεις με ό, τι κάνεις και να μαζευτείς στο σπίτι σου, όσο περνάει η ώρα αλλάζει και δείχνεις να ξαναπαίρνεις τα πάνω σου. Παρασκευή είναι άλλωστε και με το να μείνεις κλεισμένος στους τέσσερεις τοίχους δε θα σε ωφελήσει. Οπότε μάλλον θα συνεννοηθείς με τους φίλους σου για βραδινή έξοδο όπου όλα είναι πιθανά, ακόμα και μια ερωτική γνωριμία.
Σε σχέση: Ίσως το ταίρι σου προσπαθήσει να σε ηρεμήσει σήμερα και να μη σε αφήσει να συμμετέχεις σε ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί γιατί ξέρει ότι πολύ εύκολα θα χάσεις την ψυχραιμία σου και θα χαλαστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με όλες αυτές τις ευαισθησίες και τις δραματοποιημένες καταστάσεις δεν τα πας και πολύ καλά και σήμερα ίσως κάποιες απόπειρες ενός ατόμου να σε συγκινήσει, προσπαθώντας να σε πείσει να του δώσεις μια ευκαιρία, μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχουν. Καλό θα ήταν όμως να μην εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου πάνω του. Αναγνώρισέ του τουλάχιστον την προσπάθεια που κατέλαβε για να σε πλησιάσει.
Σε σχέση: Ένας καλός καφές, η απουσία φασαρίας και εντάσεων στη σχέση σου, μια ζεστή αγκαλιά είναι κάποιες από τις χαρές της καθημερινότητας που συνήθως δεν τις υπολογίζουμε αλλά σήμερα θα καταλάβεις πόσο πολύτιμες είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις ένα άτομο να σε ερωτευτεί για αυτό που είσαι κι όχι αυτό που θα ήσουν υπό προϋποθέσεις και είσαι πολύ ξεκάθαρος/η και δεν κάνεις κανένα συμβιβασμό. Γι' αυτό δε θα πιέσεις καταστάσεις, δε θα κυνηγήσεις και σίγουρα δε θα καταφύγεις σε παιχνιδάκια και τακτικές για να το κερδίσεις ή να σε ερωτευτεί. Το μυστήριο μπορεί να σε ελκύει αλλά εσύ δεν μπορείς να το υποστηρίξεις κι αυτό είναι η δική σου γοητεία.
Σε σχέση: Κάποιες οικονομικές σου αποφάσεις φαίνονται πολύ άστοχες στο σύντροφό σου αλλά βασίζονται περισσότερο στο ένστικτό σου γι' αυτό και είναι δύσκολο να του το εξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία σου είναι μεταδοτική για όσους βρίσκονται κοντά σου γι' αυτό είσαι περιζήτητος/η σε φίλους και παρέες. Εκμεταλλεύου την εύνοια της ημέρας αλλά και τον Άρη στο ζώδιό σου για να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο που σου αρέσει. Έχεις εσύ τον τρόπο σου. Δε χρειάζονται υπερβολές, αρκεί η γοητεία σου, το χαμόγελό σου και το πολλά υποσχόμενο βλέμμα σου.
Σε σχέση: Θα αφιερώσεις τη βραδιά στο ταίρι σου μαγειρεύοντας, φτιάχνοντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα και προσφέροντας απλόχερα τα συναισθήματά σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved