Ερωτικό ωροσκόπιο 19/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέρα χαράς η σημερινή για σένα, αφού Αφροδίτη και Δίας κονταροχτυπιόνται, μόνο που αυτή η μάχη δημιουργεί κέφια, αισιοδοξία και απλοχεριά σε βαθμό υπερβολικό σε χρήματα κι αισθήματα. Οι υποψήφιοι μνηστήρες για την καρδιά σου θα είναι αρκετοί, η αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, η γοητεία σου έντονη και εσύ δεν έχεις παρά να το διασκεδάσεις με την ψυχή σου, διαλέγοντας το καλύτερο για σένα.
Σε σχέση: Παρά την γενική ευφορία της ημέρας που σε καλεί να το ρίξεις στο όσα πάνε κι όσα έρθουν, καλό θα ήταν να μην δώσεις δικαιώματα με μια χαλαρή συμπεριφορά γιατί το ταίρι σου θα στραβώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα θέλει να σε κακομάθει λίγο, προσφέροντας σου διάφορα δώρα που σίγουρα όχι μόνο θα σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά και θα προσθέσουν μια ερωτική εσάνς στη μέρα σου. Ελκύεις και έλκεσαι, λάμπεις και γοητεύεις και είσαι στο τσακ να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να το ρίξεις στο ασύστολο φλερτ, ξεχνώντας παντελώς ευθύνες και υποχρεώσεις.
Σε σχέση: Η τάση σου σήμερα να κάνεις μια αγορά για το σπίτι, ολίγον πιο ακριβή απ' όσο πρέπει αλλά αρκετά εντυπωσιακή ίσως φέρει μια διαφωνία με το ταίρι σου που θεωρεί ότι είναι άκαιρη και πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα όσο κι αν εσύ προσπαθείς να το πείσεις ότι είναι ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Παρότι άμεσα δεν έχει αντίκτυπο η αντίθεση Αφροδίτης – Δία πάνω σου σίγουρα η άνεση που θα σε χαρακτηρίζει μαζί με μια πιο ανοιχτόκαρδη και γενναιόδωρη συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να τραβήξεις θετικά την προσοχή ενός ατόμου που σου αρέσει όπως επίσης να σε πλησιάσεις εσύ κάποιο με πολύ χαλαρό και ανεπιτήδευτο τρόπο και να πιάσεις κουβέντα μαζί του.
Σε σχέση: Μια πρόταση που ίσως σου γίνει σήμερα είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, εντούτοις καλό θα ήταν να μη βιαστείς να δεσμευτείς πουθενά, αν πρώτα δεν τη συζητήσεις με το σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τρέλα και ενθουσιασμό είσαι σήμερα που ίσως αγγίξεις και τα όρια της υπερβολής αλλά λίγο θα σε νοιάξει. Η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν βαλθεί να σε βγάλουν από το καβούκι σου και φυσικά κακό δε σου κάνουν αφού νιώθεις μεγαλύτερη απελευθέρωση αλλά και πιο ερωτεύσιμος/η από ποτέ. Η εξωστρέφεια είναι αυτή που θα σε χαρακτηρίσει και γι' αυτό είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις και να σε προσεγγίσουν.
Σε σχέση: Κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα των οικονομικών σου σήμερα που θα χαροποιήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου κι αυτό θα σε σπρώξει στο να κάνεις μια μικροσπατάλη έτσι για να το γιορτάσετε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει για σένα άψογα κι είναι λογικό αφού ο Δίας στο ζώδιό σου περίμενε πως και πως την αφορμή να ξυπνήσει και να αρχίσει να παρέχει απλόχερα ευκαιρίες στα ερωτικά σου. Λαμπερός/η, γενναιόδωρος/η, με μπρίο και κέφι, είσαι η προσωποποίηση της χαράς και τα ερωτικά πλησιάσματα θα είναι αρκετά. Το πιο πιθανό είναι να αγγίξεις τα όρια της υπερβολής αλλά κι αυτό δε θα χτυπήσει άσχημα σε κανέναν.
Σε σχέση: Τα συναισθήματα σήμερα μοιράζονται απλόχερα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου ενώ κάποιο δώρο θα συμβάλλει στην ήδη όμορφη ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αυτοσυγκράτηση και η σύνεση είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου αλλά σήμερα μάλλον θα τα παραμερίσεις αφού και χιούμορ έχεις και λαλίστατος/η είσαι και η ψυχολογία σου είναι πολύ ανεβασμένη. Ίσως εκμεταλλευτείς την ευδιαθεσία και τη χαλαρότητα που επικρατεί για να προσεγγίσεις ή να σε προσεγγίσει ένα άτομο, πολύ πιθανό από τη δουλειά σου.
Σε σχέση: Την έννοια της Τσαγκαροδευτέρας θα βιώσεις σήμερα σε όλο της το μεγαλείο καθώς η συνηθισμένη σου προσήλωση στη δουλειά πάει περίπατο, βαριέσαι και το μόνο που θέλεις είναι να τελειώσεις και να βρεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη με το Δία στήνουν ένα τρελό πάρτι σήμερα και σε καλούν να συμμετάσχεις κι εσύ. Μη διστάσεις λοιπόν και άρπαξε την ευκαιρία που σου παρέχουν. Ντύσου, στολίσου, φόρεσε το πιο λαμπερό και γοητευτικό χαμόγελο που διαθέτεις και κυκλοφόρησε ακόμα κι αν είναι Δευτέρα. Η μέρα επιφυλάσσει συναρπαστικές στιγμές στα ερωτικά σου, που σίγουρα θέλεις να ζήσεις γι' αυτό μην το σκεφτείς δεύτερη φορά.
Σε σχέση: Νιώθεις ξεσηκωμένος/η σήμερα και το σίγουρο είναι ότι μέσα δεν θέλεις να κάτσεις οπότε είναι πολύ πιθανό με το που θα τελειώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου να πάρεις το ταίρι σου από το χέρι και να βγείτε έξω για φαγητό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Κεφάτος/η αλλά πάνω από όλα με μια υπεραισιόδοξη τάση που έρχεται κόντρα με το χαρακτήρα σου μεν, αλλά σαν έτοιμος/η από καιρό θα κάνεις το άλμα και θα ρισκάρεις σε ένα έρωτα χωρίς να σκεφτείς καθόλου αν θα εκτεθείς. Η μέρα σε ευνοεί και εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως πρέπει να εκμεταλλευτείς τις θετικές συγκυρίες για να φτάσεις στην επιτυχία. Τράβα μπρος και μη σε μέλλει λοιπόν.
Σε σχέση: Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Με το αλάθητο ένστικτό σου και τη μεγάλη στήριξη του συντρόφου σου, έχεις όλα τα εχέγγυα που σου χρειάζονται για να πετύχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μια ανάσα... Δία τη χρειαζόσουν σήμερα και φυσικά θα την πάρεις αφού ο κυβερνήτης σου δε σου χαλάει χατίρι. Το χιούμορ, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός επιστρέφουν και ίσως σου δώσουν τη φόρα που σου χρειάζεται για να προσελκύσεις ένα άτομο που θέλεις και σε παιδεύει εδώ και καιρό για να του πεις αυτά που νιώθεις. Σίγουρα πάντως θα είσαι αποδέκτης κομπλιμέντων και όμορφων λόγων.
Σε σχέση: Η ανάλαφρη, σχεδόν παιδιάστικη συμπεριφορά σου είναι μια όαση στη ρουτίνα της καθημερινότητας, ιδίως της σχέσης σου και σήμερα θα τη βγάλεις σε μεγάλες ποσότητες, βιώνοντας χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σου προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες και εσύ δεν πρέπει να κλείσεις τα μάτια στην ευκολία, αντίθετα να απλώσεις το χέρι σου και να τις αρπάξεις. Ναι είσαι γεννημένος/η για τα δύσκολα αλλά οφείλεις στον εαυτό σου όταν η τύχη σε επισκέπτεται να την καλωσορίζεις. Άφησε την αισιόδοξη ατμόσφαιρα να σε συνεπάρει και παίξε ερωτικά. Ανοίξου και κάνε νέες γνωριμίες. Που ξέρεις που μπορούν να καταλήξουν;
Σε σχέση: Εκτός από χαλαρή, η ατμόσφαιρα για σένα είναι και πολύ ερωτική και η απελευθέρωση που αισθάνεσαι σε βοηθά να βγάλεις ένα άλλο εαυτό στο ταίρι σου ώστε να περάσετε ένα αρκετά συναρπαστικό βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε αντίθεση με το Δία θα προσπαθήσει να σε ξεσηκώσει και για λίγο θα νιώσεις ότι μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή της ερωτικής απόλαυσης. Έχεις όλες τις ευκαιρίες να πετύχεις το καλύτερο στα αισθηματικά σου και φαίνεσαι έτοιμος/η να το κυνηγήσεις. Ξέρεις ότι εδώ δεν γίνεται τόσο λόγος για ποιότητα όσο για ποσότητα αλλά αν θέλεις να διασκεδάσεις, χωρίς περιορισμούς τότε σίγουρα είναι η μέρα σου.
Σε σχέση: Πολύ πιο ανοιχτόκαρδος/η και διαχυτικός/η θα είσαι σήμερα προς το ταίρι σου κι ίσως το παρακάνεις λίγο με μεγαλόστομες υποσχέσεις ή βαρύγδουπες ανακοινώσεις αλλά μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να τα δέσει κόμπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια αποφόρτιση πίεσης θα νιώσεις σήμερα αλλά και μεγάλη ανακούφιση. Όλα γύρω σου φαίνονται πιο φωτεινά και απείρως διασκεδαστικά και αυτό σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις όμορφα όνειρα και να ελπίζεις στο καλύτερο στα ερωτικά σου. Ένα τσακ είναι να γυρίσεις την κατάσταση από αρνητική σε θετική, αρκεί να το θέλεις και τώρα το αντιλαμβάνεσαι πλήρως γι' αυτό γεμίζεις αισιοδοξία.
Σε σχέση: Το ζεστό σου χαμόγελο, η γεμάτη αγάπη ματιά και τα όμορφα λόγια είναι αυτά που κάνουν μοναδική τη σχέση σου και σήμερα όλα θα είναι σε αφθονία.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved