Ερωτικό ωροσκόπιο 18/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέσα στον αυθορμητισμό και τη χαλαρότητα των προηγούμενων ημερών ίσως έκανες κινήσεις προς ένα πρόσωπο που σου άρεσε που ενδεχομένως να σε εξέθεσαν και τώρα να σε έχουν πιάσει ενοχές. Φοβάσαι ότι βιάστηκες και ότι λειτούργησες πολύ παρορμητικά και τώρα σκέφτεσαι πως θα το καλύψεις ή να το γυρίσεις υπέρ σου. Εύκολα, είναι η απάντηση, αν το βάλεις στόχο!
Σε σχέση: Κάποιες δεύτερες σκέψεις που αφορούν σε ένα επαγγελματικό σου άνοιγμα ίσως σε απασχολήσουν σήμερα γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις και τη γνώμη του συντρόφου σου για να καταλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα που, αυθόρμητα και χωρίς να σε αναγκάσει κανείς, καταπιάνεσαι με διάφορα πλάνα, από το που θα πας και τι θα φας μέχρι το πώς θα κινηθείς σε μια ερωτική σου υπόθεση. Πολύ σημαντικό βέβαια για σένα είναι να διατηρήσεις την επαφή σου με τη λογική και να μην παρασύρεσαι από διάφορες προσδοκίες που είναι ανέφικτες.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην απλώνεις τα πόδια σου πέρα από το πάπλωμα και να κινείσαι αρκετά προσεκτικά τουλάχιστον στα εργασιακά σου θέματα ακόμα κι αν ο σύντροφός σου επιμένει να χαλαρώσεις λίγο τα δεσμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Οικονομικά αλλά και σεξουαλικά θέματα είναι αυτά που βρίσκονται στο μενού της σημερινής μέρας, απαιτώντας τόσο τα μεν όσο και τα δε άψογο χειρισμό από την πλευρά σου για να λειτουργήσουν με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Όμως, στη συγκεκριμένη εποχή δεν μπορείς να τα ικανοποιήσεις και τα δύο, οπότε σκέψου καλά ποιο θα θυσιάσεις και σε ποιο θα ρίξεις όλο του το βάρος.
Σε σχέση: Είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου και να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις άμεσα. Ενδέχεται αφού συνεννοηθείτε με το σύντροφό σου να προβείτε και σε κάποιες περικοπές προκειμένου να τα βγάλετε πέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το μεσημέρι θα περάσει στον Αιγόκερω, καλώντας σε να αλλάξεις τα δεδομένα σε μια ερωτική κατάσταση η οποία δε σου αρέσει έτσι όπως εξελίσσεται και να βάλεις φρένο και να κάνεις γνωστά τα όριά σου. Έτσι κι αλλιώς έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείσαι πολύ, χωρίς ουσιαστικό λόγο και δε διαφαίνεται φως στον ορίζοντα. Η καρδιά σου μπορεί να μη συμφωνεί απόλυτα αλλά είναι το καλύτερο για σένα.
Σε σχέση: Σήμερα ίσως αποφασίσεις, εντελώς παρορμητικά, να αναλάβεις τα ηνία μιας κατάστασης και βάλεις οριστικό τέλος, μη λαμβάνοντας όμως υπόψη σου κάποιες αντιρρήσεις του συντρόφου σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου, είτε είναι ερωτικός είτε επαγγελματικός, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται να δώσεις περισσότερο βάρος στην ουσία και να προχωρήσεις στο βάθος των πραγμάτων. Μην περιμένεις πάντως να σου χαριστεί τίποτα. Πρέπει να παλέψεις για να πάρεις τη θέση που θέλεις στην καρδιά ενός ανθρώπου.
Σε σχέση: Το θέμα δεν είναι αν είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις πρωτοβουλίες αλλά να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το κάνεις για να βελτιώσεις τα πράγματα στη σχέση σου κι όχι να καπελώσεις το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρόλο που δεν είσαι από τα άτομα που βασίζονται στο συναίσθημα σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις λίγο δυσαρεστημένος/η από τις τελευταία γεγονότα. Εδώ και λίγο καιρό δίνεις έναν αγώνα να δημιουργήσεις κάτι καλό στην ερωτική σου ζωή αλλά τελικά δε σου κάθεται και καταλήγεις πάλι μόνος/η. Συνέχιζε να το παλεύεις όμως γιατί έτσι η όποια νίκη σου θα έχει μεγαλύτερη σημασία.
Σε σχέση: Προσπάθησε να έχεις μια ισορροπία στο χρόνο που καταναλώνεις στη δουλειά και στο ταίρι σου γιατί αν ρίχνεις όλο το βάρος στο επαγγελματικό, ο έρωτας θα κάνει φτερά και θα σου στοιχίσει περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, ενδεχομένως και αύριο, θα σπαταλήσεις τη μέρα σου στο σπίτι και σε διάφορες δουλειές που συνεχώς ανέβαλες. Αλλά, αντί να σε ικανοποιήσει, θα σε μελαγχολήσει ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι καταπιάνεσαι με το οτιδήποτε, προκειμένου να μη σκέφτεσαι ένα άτομο που θέλεις και δεν έχεις. Το να σηκώνεις λευκή πετσέτα όμως δεν είναι λύση. Ή διεκδίκησέ το ή πήγαινε σε κάτι άλλο καλύτερο.
Σε σχέση: Ίσως χρειαστεί να βάλεις όρια σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου αφού βλέπεις ότι εκμεταλλεύεται την ευαισθησία σου για να παρεμβαίνει στη σχέση σου κι αυτό οφείλεις να το σταματήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σου σήμερα δεν είσαι σίγουρος/η αν τελικά σου αρέσουν. Μπορεί να επιβεβαιώνουν την αρχική σου άποψη για ένα άτομο που σε ενδιέφερε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ευχόσουν να είχες πέσει έξω και να έφταιγε η καχυποψία σου. Καλύτερα που φάνηκε όμως τώρα που είναι νωρίς γιατί αργότερα θα είχες δεθεί περισσότερο.
Σε σχέση: Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν τις έχεις ανακοινώσει στο ταίρι σου γιατί δεν είχες βρει την κατάλληλη ευκαιρία. Καλό θα ήταν όμως να το κάνεις γιατί όσο το καθυστερείς τόσο του δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι είσαι κατά τι πιο συγκρατημένος/η από άλλες φορές, εντούτοις σήμερα ίσως σε πιάσουν κάποιες ανασφάλειες και κάτσεις λίγο με τον εαυτό σου για να αναλογιστείς που βαδίζεις κι αν είσαι ευχαριστημένος/η με την ερωτική σου ζωή. Λογικό είναι με τον Κρόνο στον 1ο σου οίκο, ιδίως αν είσαι γεννημένος/η τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να το θέλεις.
Σε σχέση: Η εξομολόγηση κάποιων μύχιων συναισθημάτων σου στο ταίρι σου ίσως τελικά γίνουν η αφορμή για μια πιο ουσιαστική επαφή, πέρα από το σεξουαλική χημεία που σας ενώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Βρίσκεσαι στο στοιχείο σου σήμερα, αφού η Σελήνη θα περάσει από το μεσημέρι στο δικό σου ζώδιο, απαιτώντας να συναγωνιστείς πρωτίστως τον ίδιο σου τον εαυτό και να επιδείξεις το μέγιστο των ικανοτήτων σου. Αυτό το διήμερο το εγώ σου ενισχύεται γι' αυτό θα επιχειρήσεις μια κίνηση ματ σε ένα άτομο που σου αρέσει, αποδεικνύοντας ότι το κλασικό είναι αξεπέραστο και έχει τη δική του γοητεία.
Σε σχέση: Καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες στη σχέση σου και ίσως να βρεις τη λύση σε ένα θέμα του συντρόφου σου που βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ενδεχομένως αυτό που θα του προτείνεις να μην είναι τόσο εύκολο αλλά στην παρούσα φάση είναι αναγκαίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από ένα διήμερο αρκετά δραστήριο ήρθε η ώρα να κάνεις μια παύση και να αρχίσεις την περισυλλογή. Είναι πολύ πιθανό να βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα για ένα ερωτικό σου θέμα, οπότε καλό θα ήταν να αποσυρθείς για λίγο από τη δράση και να βάλεις κάτω όλα τα δεδομένα. Το ιδανικό θα ήταν πάντως αν έχεις κάνει λάθος, να προσπαθήσεις, αν γίνεται, να το διορθώσεις.
Σε σχέση: Η κούραση και πιθανόν ένα πρόβλημα που δε θέλεις προς το παρόν να μοιραστείς με το ταίρι σου θα σε απομακρύνει ψυχικά κατά κάποιο τρόπο από κοντά του. Δώσε του όμως μια εξήγηση για να μην το παρεξηγήσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Βλέπεις λίγο πιο σοβαρά τα ερωτικά σου σήμερα και είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να τα βάζεις με τον εαυτό σου για λάθη που ίσως είχες κάνει και επιλογές που δε σου άξιζαν. Το θέμα είναι ότι έγιναν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αλλάξουν. Όμως μπορείς να βρεις την αιτία ώστε από δω και πέρα να μην τα επαναλάβεις.
Σε σχέση: Νιώθεις ότι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είναι κάπως σήμερα, λες και κάτι έχει συμβεί. Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι να έχεις σφάλει κάπου εσύ και αγχωθείς, ρώτησέ τον. Αν δεις ότι δεν θέλει να απαντήσει καλύτερα να μην επιμείνεις και να περιμένεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved