Ερωτικό ωροσκόπιο 14/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι μηχανές σου έχουν ζεσταθεί σήμερα και αυτό που θα χαρακτηρίσει τη μέρα σου είναι πρωτίστως ο πόθος και το πάθος, δύο στοιχεία που μπορούν να σε στεφανώσουν νικητή/α στο ερωτικό παιχνίδι. Με άνεση μπορείς να παρασύρεις το άτομο που σου αρέσει αφού ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα είναι πολύ έντονος και δε θα μπορούσε εύκολα να γλυτώσει κανείς/α από τα δίχτυα σου, αν το θελήσεις.
Σε σχέση: Σεξουαλικά σήμερα δεν έχεις αντίπαλο και οι επιθυμίες σου θα είναι πολλές γι' αυτό και θα φροντίσεις να τις ικανοποιήσεις με το ταίρι σου, που δεν έχει καμία πρόθεση να προβάλλει αντίσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη βρίσκεται από τα ξημερώματα στο Σκορπιό και τον 7ο οίκο σου και οι πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες όπως αντιλαμβάνεσαι σήμερα αυξάνονται κατά πολύ γι' αυτό καλό θα ήταν να αδράξεις την ευκαιρία και να μη μείνεις μέσα. Ένα αινιγματικό και λιγομίλητο άτομο ίσως σε ιντριγκάρει και θελήσεις να το πλησιάσεις για να μάθεις περισσότερα πράγματα γι' αυτό.
Σε σχέση: Το ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι αρκετά έντονο όπως επίσης και η συναισθηματική φόρτιση και τα δύο θα εκφραστούν σε πολύ μεγάλες δόσεις απόψε το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ό, τι βγει από το στόμα σου δε θα είναι τυχαίο αλλά καλά σχεδιασμένο, ώστε να πετύχεις το στόχο σου με ένα πρόσωπο που προσπαθείς να προσελκύσεις. Επιλεκτικά λοιπόν και με πλήρη έλεγχο θα πεις αυτά που θέλεις και ούτε λέξη παραπάνω στην παρούσα φάση γιατί θέλεις πρώτα να παρατηρήσεις αντιδράσεις και να βγάλεις συμπεράσματα.
Σε σχέση: Σήμερα καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι πληροφορίες θα μεταφέρεις και να μην πεις κάτι που ενδεχομένως σου εμπιστεύτηκε το ταίρι σου και να το εκθέσεις, χωρίς να το καταλάβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη γιατί πολλά συναισθήματα και μάλλον δύσκολα στο να τα διαχειριστείς ίσως σε κατακλύσουν και τα περισσότερα θα αφορούν στην ερωτική σου κατάσταση που δε σε ικανοποιεί έτσι όπως είναι τώρα. Ίσως λοιπόν θελήσεις να τα πεις με κάποιο κολλητό σου φίλο μπας και αυτός σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πάει λάθος κι αν γίνεται να το αλλάξεις.
Σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα να πάτε κάπου για φαγητό το βράδυ με το ταίρι σου, μόνοι ή με παρέα αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η συζήτηση μπορεί να ξεστρατίσει και να ειπωθούν πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν τον ένα από τους δύο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να διατηρήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ σήμερα γιατί η μέρα δεν ευνοεί την πομπώδη συμπεριφορά κι ενδεχομένως οι εντυπώσεις που θα δημιουργήσεις να μην είναι τόσο θετικές. Όσο λιγότερο θόρυβο προκαλέσεις γύρω από το άτομό σου, χωρίς να χάσεις τον ερωτισμό σου, τόσο πιο εύκολα θα προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θα κερδίσεις με όμορφο τρόπο την προσοχή του.
Σε σχέση: Κάποια αποκάλυψη είτε οικογενειακού μυστικού ή ένα θέμα που θεωρούσες ότι είχε λήξει θα επανεμφανιστεί και θα φέρει μια αναστάτωση τόσο σε σένα όσο και στο σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως σήμερα να βρεθείς σε δύσκολη θέση από την εξομολόγηση των συναισθημάτων που θρέφει για σένα ένα γνωστό σου άτομο και να μην ξέρεις τι να κάνεις αφού εσύ δεν το βλέπεις ερωτικά αλλά από την άλλη δε θέλεις να το προσβάλλεις. Γι' αυτό θα είσαι φειδωλός/η σε ό, τι του απαντήσεις ώστε να μην του δώσεις ελπίδες, χωρίς να το θίξεις κιόλας.
Σε σχέση: Σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή θα βρεθείς σήμερα με το σύντροφό σου καθώς θα ξανοιχτείς και θα μοιραστείς μαζί του κάποιες μύχιες σκέψεις και συναισθήματά σου μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις μέσα σου έντονα ότι κάτι καλό θα γίνει σύντομα στα ερωτικά σου αλλά έχεις την υπομονή να περιμένεις και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Πάντως είναι πολύ πιθανό σήμερα να μην μπορείς να αντισταθείς στην έλξη που θα σου ασκήσει ένα άτομο λιγομίλητο, με έντονο μαγνητισμό και να κατευθυνθείς προς την πλευρά του σαν υπνωτισμένος/η, προσπαθώντας να το κερδίσεις με όλα τα μέσα.
Σε σχέση: Πολύ παθιασμένη θα είναι η σχέση σου σήμερα, με τσακωμούς, φιλιώματα αλλά και μεγάλη ερωτική διάθεση που θα γίνει εντονότερη από το βράδυ και μετά και θα ανάψει φωτιά στην κρεβατοκάμαρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη έχει περάσει από τα ξημερώματα στο ζώδιό σου αυξάνοντας την ενέργεια, τη δύναμη και τον προσωπικό σου μαγνητισμό γι' αυτό παρακινείσαι να κάνεις πράξη κάποια από αυτά που έχεις μέρες στο μυαλό σου για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι εννοείται ότι δε θα τ' αφήσεις στην τύχη αλλά θα δημιουργήσεις όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις να τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Ό, τι θέλεις πάρα πολύ, κανείς και τίποτα δε μπορεί να σε εμποδίσει να το αποκτήσεις και σήμερα θα γίνει αβίαστα, αρκεί μόνο να το εκφράσεις και ο σύντροφός σου θα «τσακιστεί» να το κάνει για να σε ευχαριστήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες αρνητικές σκέψεις σε ταλανίζουν σήμερα κι ίσως σε ωθήσουν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με ένα άτομο που σου αρέσει και να το προσεγγίσεις γιατί βλέπεις ότι από μόνο του δεν κουνιέται κάνει το βήμα. Πάντως θα τιθασεύσεις τον ενθουσιασμό και την παρορμητική σου φύση και δε θα κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.
Σε σχέση: Σήμερα η ψυχολογία σου δεν είναι καλύτερά της εξαιτίας ενός θέματος αλλά δε θέλεις να το συζητήσεις αν και ο σύντροφός σου θα σε πιέσει αρκετά για να του πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Προβληματίζεσαι για την κατάσταση στα ερωτικά σου και θέλεις να κάνεις διάφορα για να τη βελτιώσεις αλλά δεν έχεις αποφασίσει ακόμα το πώς. Καλό θα ήταν πάντως αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή μαζί του για να το κατακτήσεις, βάζοντας στην άκρη κάποιες ανασφάλειές σου και βγάζοντας στην επιφάνεια τη γοητεία σου.
Σε σχέση: Όσο πιο πολύ κρατάς τον έλεγχο των οικονομικών σου και δεν κάνεις άσκοπες σπατάλες, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις ένα ποσό για μια αγορά που θέλει ο σύντροφός σου να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο μυστηριώδες αλλά αισθησιακό που θα εξάψει την φαντασία σου. Η έντονη έλξη που θα σου ασκεί θα σε κάνει να παραμιλήσεις και να αρχίσεις να κάνεις διάφορα σενάρια στο νου σου αλλά σύντομα θα αντιληφθείς ότι για να καταλήξετε μαζί μάλλον θα πρέπει να παρατήσεις εντελώς κάποιες πολύ φιλελεύθερες τάσεις σου και να αφοσιωθείς εκεί κι αυτό είναι κάτι που θα φοβίσει.
Σε σχέση: Ερωτικές στιγμές επιφυλάσσει η μέρα για σένα και το ταίρι σου και το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου για να τις απολαύσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σήμερα είσαι αρκετά αγχωμένος/η για το πώς θα πάει μια συνάντησή σου με ένα άτομο που σου αρέσει αλλά όσο πλησιάζει η ώρα θα ηρεμείς και θα προσπαθείς να οργανώσεις στο μυαλό σου τι θα πεις και ποια συμπεριφορά πρέπει να κρατήσεις ώστε να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις χωρίς όμως να φανεί πόσο πολύ το θέλεις.
Σε σχέση: Από το να κλειστείς στον εαυτό σου και να μη μιλήσεις στο ταίρι σου για ένα θέμα που σε απασχολεί, είναι καλύτερο να βγάλεις από μέσα σου ό, τι έχεις και να καθίσετε μαζί να το συζητήσετε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved