Ερωτικό ωροσκόπιο 12/1

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/1

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Σε ψυχολογικό αναβρασμό θα βρεθείς αυτό το διάστημα και να επηρεαστείς αρκετά με τον Άρη που μπαίνει από σήμερα στους Ιχθύες. Αν και άμεσες επιδράσεις δεν θα έχει στα ερωτικά σου, εντούτοις μια αναστάτωση μπορεί να έρθει στην προσωπική σου ζωή από δικές σου αρνητικές ή καχύποπτες σκέψεις. Αν, επίσης, διατηρείς μια κρυφή σχέση είναι πολύ πιθανό να έρθει στο φως και να προκαλέσει δυσάρεστα σχόλια.

Σε σχέση: Είναι η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσεις μια διατροφή ή μια εναλλακτική θεραπεία ή να αναγκάσεις το σύντροφό σου να μπει σε ένα παρόμοιο πρόγραμμα αν βλέπεις ότι από μόνος του, ενώ πρέπει, συνεχώς τα αναβάλλει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Πολλές νέες γνωριμίες μέσω φίλων ή κοινωνικών ομάδων θα κάνεις αυτό το διάστημα που ενδεχομένως να έχουν σχέση με καλλιτεχνικό χώρο. Το σίγουρο είναι ότι τα ερωτικά σου θα πάρουν «ζωή» αφού οι συχνές βραδινές έξοδοι και τα ξενύχτια θα αυξήσουν τις πιθανότητες να βρεις κάτι που θα σου αρέσει. Θα πρέπει όμως να μη μείνεις μόνο στην εμφάνιση και τα γλυκά λόγια αλλά να δώσεις περισσότερη προσοχή στο χαρακτήρα.

Σε σχέση: Και σαν ζευγάρι και ο καθένας σας ξεχωριστά θα κοινωνικοποιηθείτε πολύ περισσότερο αυτό το διάστημα και θα βρίσκεστε πιο συχνά με τους φίλους σας. Υπάρχει όμως περίπτωση να μάθετε κάτι που θα σας αναγκάσει διακόψετε την επαφή σας με κάποιον απ' αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ο Άρης στους Ιχθύες έρχεται να σε κάνει πιο επιθετικό/η και επίμονο αλλά όχι εξωστρεφή. Πολύ πιθανό να μη θέλεις να ανακοινώσεις κανέναν από τους στόχους που σχεδιάζεις, αν πρώτα δεν τους δέσεις καλά και το ίδιο θα ισχύει και για τα ερωτικά σου που κι εκεί θα κινηθείς με άκρατη μυστικότητα και θα υιοθετήσεις μια μάλλον διπλωματική συμπεριφορά κι όχι ευθεία προσέγγιση σε ένα άτομο που θα σου αρέσει.

Σε σχέση: Κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα που θα προκληθούν από μια παρερμηνεία ή σειρά παρεξηγήσεων θα σε γεμίσουν με ένταση το προσεχές χρονικό διάστημα που είναι πολύ πιθανό να σε κάνουν ευέξαπτο/η με συχνά ξεσπάσματα στο σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Γεγονός είναι ότι υπομονή δε θα έχεις αυτή την περίοδο ή θα εξαντλείται πολύ γρήγορα, ιδίως όταν ακούς πράγματα που θεωρείς ψέματα ή πολύ φλου και μπερδεμένα, απ' όπου κι αν προέρχονται. Την ίδια αυστηρή στάση θα έχεις και στα ερωτικά σου, διακόπτοντας την επαφή σου με ένα πρόσωπο που σε έχει στο περίμενε, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν σε θέλει ή όχι.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανή μια προστριβή με συγγενή ή γνωστό σου γιατί θα υποπέσουν στην αντίληψή σου σχόλια που δε θα είναι καθόλου κολακευτικά για το έτερο σου ήμισυ ή θα υπάρξει μια παρέμβασή του στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ο Άρης στον 8ο οίκο σου δεν είναι κάτι αμελητέο και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού θα επηρεάσει όχι μόνο τα οικονομικά αλλά πολύ περισσότερο τα ερωτικά-σεξουαλικά σου. Η ρομαντική σου διάθεση θα αυξηθεί, το ίδιο και η ανάγκη σου να πάρεις και να δώσεις αγάπη αλλά καλό θα ήταν να κάνεις ένα σαφή διαχωρισμό μέσα σου και να μην συγχέεις το σεξ με τα ερωτικά αισθήματα για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις κανενός.

Σε σχέση: Καλύτερα τα πράγματα θα είναι για σένα που έχεις σχέση αφού η έντονη σεξουαλικότητά σου θα εκφράζεται συχνά στο ταίρι σου και έτσι θα υπάρχει μια όμορφη εκτόνωση που δε θα το αφήσει παραπονούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τον Άρη πλέον στον 7ο οίκο σου ξεκινά μια ιδιαίτερα έντονη περίοδος στα αισθηματικά σου, ταράσσοντας για λίγο τα ήρεμα νερά και φέρνοντάς σε προ ευθυνών, πρωτοβουλιών και κινήσεων που πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις την ερωτική σου κατάσταση. Επειδή όμως η φύση του ζωδίου στο οποίο μπαίνει ο πλανήτης δεν είναι άμεση και της ευθείας προσέγγισης είναι πολύ πιθανό να το πας πολύ προσεκτικά με το συναίσθημα να κατέχει κυρίαρχο ρόλο.

Σε σχέση: Προκειμένου να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου είναι πολύ πιθανό να αποφύγεις τις άμεσες αντιπαραθέσεις ή να λειτουργήσεις πιο ευέλικτα και ίσως κρατήσεις και κάποια πράματα για τον εαυτό σου, αντί να τα εκδηλώσεις. Μια επικριτική διάθεση πάντως θα την έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Αρκετό άγχος θα σου δημιουργήσεις ο Άρης στους Ιχθύες ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα που όμως θα μεταφερθεί και στην προσωπική σου ζωή. Οι ανοχές σου θα είναι περιορισμένες και θα κουράζεσαι πολύ πιο εύκολα από λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να του τάζει ένα άτομο για να σε καλοπιάσει. Ίσως το αφήσεις λίγο στην άκρη για να εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου ή να αρχίσεις στα κρυφά να ψάχνεσαι αλλού.

Σε σχέση: Η διάθεσή σου για δράση σε ορισμένους τομείς ίσως ανακοπεί ή οι κινήσεις σου δε θα έχουν το αποτέλεσμα που επεδίωκες γιατί θα δεχτείς χτυπήματα που δεν περίμενες. Ο εκνευρισμός που θα έχεις είναι λογικό να βγει στο πιο κοντινό σου πρόσωπο και να υπάρχουν συχνοί καυγάδες μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον 5ο σου οίκο και σε ωθεί στο να ενεργοποιηθείς στα ερωτικά σου και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, ιδιαίτερα αν ψάχνεις το ιδανικό για σένα πρόσωπο και ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Όμως, επειδή ο συγκεκριμένος πλανήτης δε διακρίνεται από υπομονή, αν υπάρχει κάτι στη ζωή σου που το βλέπεις ότι δεν προχωράει δε θα διστάσεις να το εγκαταλείψεις για κάτι πιο όμορφο και ταιριαστό στα πρότυπά σου.

Σε σχέση: Μια παρεξήγηση είναι πολύ πιθανή με ένα φιλικό σας ζευγάρι και επειδή οι εξηγήσεις που θα σας δοθούν δε θα σας ικανοποιήσουν, θα αποφασίσετε με το σύντροφό σου να μην επιμείνετε αν και σταδιακά ίσως φέρει μια διακοπή επαφών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Ένα ξεκαθάρισμα είναι καλό να κάνεις στην ερωτική ζωή αυτή την περίοδο και να βγάλεις από τη ζωή σου διάφορα άτομα που δεν σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από μπελάδες και μπλεξίματα. Καλύτερα να τερματίσεις τώρα κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, παρά να βολοδέρνεις και να παιδεύεσαι για το τίποτα.

Σε σχέση: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την περίοδο, κάτι που δυστυχώς θα σε αναγκάσει να επικεντρωθείς σε αυτές και να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα, αλλά θα βγαίνει εκεί η ενέργειά σου και δε θα τρώγεστε για φύλλου πήδημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η επικοινωνία σου γενικά θα είναι προβληματική και γι' αυτό τη συγκεκριμένη περίοδο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και ακριβής στο τι λες αλλά σε ποιον απευθύνεσαι γιατί δε θα αργήσεις να βρεθείς μπλεγμένος/η ή εκτεθειμένος/η. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γνώμες γνωστών ή συγγενών σου για ένα ερωτικό σου θέμα και να αποφασίσεις μόνος/η πως θα πράξεις.

Σε σχέση: Η ανάμιξη η δική σου ή του συντρόφου σου σε ένα θέμα που ίσως προκύψει στο ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον ενδέχεται να αποβεί εις βάρος σας και να βρείτε το μπελά σας χωρίς καν να φταίτε. Γι' αυτό κρατήστε αποστάσεις και διπλωματική συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Από σήμερα ο Άρης αποχαιρετά το ζώδιό σου και οδεύει στο επόμενο ηρεμώντας σε μεν ως ένα σημείο αλλά και οδηγώντας σε συναισθηματικά να ξοδευτείς. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και η γοητεία σου πολύ ελκτική, φέρνοντας στο δρόμο σου νέους έρωτες που όμως μπορεί να εξαντληθούν γρήγορα, αφού είναι πολύ πιθανό να σε παραμυθιάσουν και μετά να ξεφουσκώσουν.

Σε σχέση: Μια παράλογη σπατάλη μπορεί να σε πιάσει και να ξοδεύεις χρήματα για πράγματα όμορφα μεν, αλλά όχι απαραίτητα, κάτι που μάλλον θα δημιουργήσει αρκετές προστριβές ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Οι εξελίξεις στα ερωτικά σου με τον Άρη πλέον στο ζώδιό σου είναι ραγδαίες τουλάχιστον για τους δικούς σου ρυθμούς και θα βγεις από το καβούκι σου διεκδικώντας το μερίδιό σου στην ευτυχία. Όμως δεν είσαι από τα άτομα που παίρνουν πρωτοβουλίες, γι' αυτό θα κινηθείς έμμεσα και θα μεθοδεύσεις τα πράγματα ώστε να πάρουν το δρόμο που θέλεις εσύ, αν βρεις το άτομο που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει. Πρόσεξε όμως μην ανήκει κάπου αλλού.

Σε σχέση: Θα αναγκαστείς να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση σου προβάλλοντας ίσως και κάποιες απαιτήσεις που από καιρό κρατούσες μέσα σου. Βέβαια δε θα τις εκφράσεις έντονα αλλά θα ασκήσεις τέτοια ψυχολογική πίεση που τελικά θα ικανοποιηθούν από το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved