Ερωτικό ωροσκόπιο 7/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Λογικό είναι να κλέψεις τις εντυπώσεις σήμερα όπως και να προκαλέσεις σε όποιον/α βρεθεί κοντά σου έντονα συναισθήματα. Είναι πολύ πιθανό η έλξη που ασκείς να τραβήξει ένα πρόσωπο που ίσως γνωρίσεις μέσα από μια παρέα και να θέλει να αποκτήσει μια πιο στενή επαφή σου ή ένας φίλος σου να προσπαθήσει σου κάνει άτυπο «προξενιό» και να σε τρώει να δεχτείς να συναντηθείτε.
Σε σχέση: Το μόνο πρόβλημα που ίσως παρουσιαστεί σήμερα στη σχέση σου είναι μια μάλλον ηγεμονική συμπεριφορά που μπορεί να βγάλεις στο σύντροφό σου και να προκαλέσεις με τις απαιτήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι η κατάλληλη μέρα για να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε συναρπάσει με το γοητευτικό του στυλ αλλά και το γενναιόδωρο χαρακτήρα του. Κι εσύ όμως είσαι στα καλύτερά σου και ακτινοβολείς. Έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά, κάτι που ενισχύει την πέραση σου στο αντίθετο φύλο και με ευκολία θα σε προσεγγίζουν πρόσωπα είτε για ερωτικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.
Σε σχέση: Ασυννέφιαστη φαίνεται η μέρα με το σύντροφό σου και είναι πολύ πιθανή μια έξοδος με το σύντροφό σου με άτομα από την οικογένειά σας για κουβεντούλα και καλό φαγητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Έχεις διάθεση να συναντηθείς με κάποια άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και να τα πείτε γιατί κατά κάποιο τρόπο νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί. Ίσως η μέρα σου περιλαμβάνει και μια επαφή με ένα άτομο που υπάρχει μια αμοιβαία έλξη αλλά προς το παρόν κρατάτε ένα φιλικό επίπεδο με το οποίο από καιρό κανονίζατε να βρεθείτε και να τα πείτε οι δυο σας.
Σε σχέση: Μέχρι και το βράδυ θα απασχοληθείς με αρκετές δουλειές που είναι απαραίτητες να γίνουν αλλά μετά ίσως επισκεφτείτε με το ταίρι σου ένα συγγενή ή γνωστό σου που γιορτάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο έντονος ερωτισμός σου δεν θα αφήσεις αδιάφορο κανένα άτομο στο πέρασμά σου σήμερα. Με την τάση να ξεχάσεις όλα όσα σε απασχολούν και να χαλαρώσεις τελείως, θα βγεις με κάποιους φίλους, θα γίνεις πιο προκλητικός/η, διεκδικητικός/η και θα φλερτάρεις ασύστολα.
Σε σχέση: Το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να περάσεις μια υπέροχη νύχτα με το σύντροφό σου γι' αυτό θα κάνεις ό, τι μπορείς για να χαλαρώσετε και να... ζεσταθείτε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί τη διάθεση να ανοιχτείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ο ενθουσιασμός, το κέφι και η αισιοδοξία σου σε κάνουν να λαμποκοπάς, κερδίζοντας τις καρδιές όλων και τα σχόλια θαυμασμού. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, οι ευκαιρίες για μια καινούργια και ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία είναι αρκετές, γι' αυτό εκμεταλλεύσου τις.
Σε σχέση: Ένας καλός λόγος, ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή σου από το ταίρι σου, θα σε ζεστάνουν και θα νιώσεις να σε πλημμυρίζει ο έρωτας, ιδιαίτερα αν ετοιμάζεστε να πάτε σε μια γιορτή ή άλλη κοινωνική εκδήλωση θα νιώσεις πολύ περήφανος/η γι΄αυτό και τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι δεν έχει συμβεί τίποτα ιδιαίτερο εσύ διατηρείς την καλή σου ψυχολογία και που σε ωθεί σε ένα πλήθος θετικών σκέψεων αλλά και πλάνων για το πώς θα μπορέσεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Η συμπεριφορά σου είναι φιλική και άνετη κι ίσως είναι αυτά τα στοιχεία που θα κάνουν ένα άτομο να σε πλησιάσει και να σε φλερτάρει.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, τώρα που τέλειωσαν οι γιορτές και να πείσεις και το σύντροφό σου να το ακολουθήσει για να έχεις ένα καλό κίνητρο να μην το παρατήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να έχεις κολλήσει με ένα συγκεκριμένο άτομο που σε έχει ενθουσιάσει και θέλεις πολύ να το κερδίσεις γι' αυτό θα εκμεταλλευτείς όλες τις περιστάσεις για να το καταφέρεις. Ενδέχεται να βοηθήσει κι ένας κοινός σας γνωστός σε αυτή σου την προσπάθεια ή να σου οργανώσει έτσι την κατάσταση ώστε μέσα από μια έξοδο να μπορέσεις να έρθεις σε επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Όμορφα θα περάσει το βράδυ σου με το σύντροφό σου και φιλική παρέα που είτε θα πάτε για φαγητό είτε θα μείνετε στη ζεστασιά του σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι το κρύο είναι τσουχτερό εσύ έχεις ανεβάσει υψηλές θερμοκρασίες γι' αυτό θα δεχτείς κάποια πρόταση είτε φίλων για μια έξοδο για να διασκεδάσεις κι ίσως να σου προκύψει κάποιο τυχερό, είτε ενός ατόμου που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Έτσι κι αλλιώς είσαι σε φάση που έχεις εντείνει το ψάξιμο του προσώπου που θα σου κάνει το κλικ, οπότε δεν θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.
Σε σχέση: Αν και είχες μια έντονη επιθυμία να χαλαρώσεις με το ταίρι σου όσο πλησιάζει το βράδυ αλλάζει η διάθεσή σου και τελικά μάλλον θα αλλάξεις γνώμη και θα αποφασίσεις να το ρίξετε λίγο έξω και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μεγάλα κέφια έχεις σήμερα κι από το μεσημέρι ίσως αρχίσεις τα τηλεφωνήματα για να κανονίσεις τι θα κάνεις το βράδυ. Όλα όμως θα αλλάξουν άρδην αν προκύψει συνάντηση με ένα άτομο που αυτόν τον καιρό θέλεις πολύ και ψάχνεις την ευκαιρία να βρεθείτε κάπου οι δυο σας για να γνωριστείτε καλύτερα κι ίσως γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας.
Σε σχέση: Ίσως με το σύντροφό σου να έχετε κανονίσει μια επίσκεψη σε κάποιους κοινούς γνωστούς ή συγγενείς σας που, πέρα από την κουβέντα και τα αστεία, θα περιλαμβάνει και φαγητό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την τάση σήμερα να γίνεις λίγο πιο τολμηρός/η στο ερωτικό παιχνίδι κι ίσως να διεκδικήσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Η γοητεία σου θα ελκύσει κι ένα άτομο με το οποίο θα φλερτάρεις έντονα. Αυτό δε σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα υπάρξει συνέχεια, αλλά το σίγουρο είναι ότι η αυτοπεποίθησή σου θα τονωθεί και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου για το μέλλον.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη και όλη μέρα το μυαλό σου θα είναι στη νύχτα σου με το σύντροφό σου. Γι' αυτό κι ίσως κάνεις κάποια σχέδια για να φτιάξεις την ανάλογη κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον 7ο οίκο σου η γοητεία αλλά και η έλξη που εκπέμπεις θα είναι μεγάλη και έχεις διάθεση να ανοιχτείς σε καινούργια πεδία και να συναναστραφείς με πολύ κόσμο, οπότε μια ερωτική γνωριμία είναι πάρα πολύ πιθανή. Όπως και να 'χει θα γελάσεις, θα φλερτάρεις και θα διασκεδάσεις κι ακόμα και χωρίς να το θέλεις, θα γίνεις το επίκεντρο.
Σε σχέση: Είσαι στα πολύ πάνω σου σήμερα και ίσως πάτε κάπου με το ταίρι σας ή καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας όπου η ατμόσφαιρα θα είναι μάλλον γιορτινή, με γέλια, κουβέντα και ποτά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σε γενικές γραμμές θα έχεις μια χαλαρότητα και μια αισιόδοξη στάση απέναντι σε όλους και όλα. Έχεις αποφασίσει να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να προσφέρεις στον εαυτό σου τα καλύτερα γιατί αν είσαι εσύ καλά ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις τα πάντα στο άτομο που αγαπάς. Γι' αυτό σήμερα θα φροντίσεις εσένα για να πάρεις και τα πάνω σου.
Σε σχέση: Θα παραμερίσεις τυχόν δουλειές ή υποχρεώσεις που έχεις ή θα προσπαθήσεις να τις τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να περάσεις ξένοιαστος/η τον ελεύθερο χρόνο σου με το σύντροφό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved