Ερωτικό ωροσκόπιο 6/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου δεν έχει φύγει ακόμα αλλά η Σελήνη στο φιλικό σου Λέοντα θα βελτιώσει κατά πολύ τη διάθεσή σου και ενδεχομένως να θελήσεις να συναντηθείς με κάποιους φίλους που περνάς όμορφα μαζί τους! Η κουβέντα σας πάντως θα σχετίζεται με τα προσωπικά και δη τα ερωτικά κι ίσως βρεθείς στη θέση να δώσεις και κάποια συμβουλή ή τη γνώμη σου για ένα γεγονός που έχει προκύψει με ένα από αυτούς.
Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή που ίσως την είχατε προγραμματίσει εδώ και μέρες. Η νύχτα σας κάθε άλλο παρά κρύα προβλέπεται, αφού ο έρωτάς σας θα φουντώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς η μέρα σου θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες και θα σου επιτρέψει να συναντηθείς ή να γευματίσεις με κάποια μέλη της οικογένειάς σου. Ίσως βρεις την ευκαιρία να τους ανακοινώσεις κάποιους από τους μελλοντικούς σου στόχους και να ζητήσεις τη βοήθειά τους ή να τους μιλήσεις για ένα νέο πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά σου, περιγράφοντάς το με τα καλύτερα λόγια.
Σε σχέση: Μάλλον είναι μια μέρα που θα βρείτε την ευκαιρία με το σύντροφό σου λόγω αργίας να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι που συνεχώς αναβάλατε κι ίσως με μισή καρδιά αρχίσετε να το ξεστολίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ημέρα είναι γεμάτη επαφές και συζητήσεις και ίσως βρίσκεσαι στους δρόμους σχεδόν όλη τη μέρα για να επισκεφτείς συγγενείς και γνωστούς που κάποιοι από αυτούς μπορεί και να γιορτάζουν. Δεν αποκλείεται παρ' όλα αυτά να υπάρξει κι ένα άτομο που θα σου προτείνει να βγείτε που θα αποδεχτείς, αφού σου αρέσει και θέλεις να το γνωρίσεις καλύτερα.
Σε σχέση: Πιθανόν με το ταίρι σου να πάτε μια βόλτα στην εξοχή ή μια μίνι εκδρομή αν οι καιρικές συνθήκες σας το επιτρέψουν ή αποφασίσετε να μη μαγειρέψετε και να φάτε κάπου έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική σου φόρτιση ακόμα δεν έχει φύγει και συνεχίζεις να σκέφτεσαι μια ερωτική φάση του πρόσφατου παρελθόντος που σε είχε στενοχωρήσει κι αναρωτιέσαι γιατί έγινε ό, τι έγινε. Όμως από το απόγευμα, θα αποφασίσεις να το αφήσεις πίσω σου και να περάσεις καλά, κοιτώντας το τώρα και τις επιθυμίες σου που είναι πολλές αλλά μέχρι στιγμής ανικανοποίητες.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση θα είναι ανεβασμένη και θα νιώσεις την σεξουαλική σου εκτόνωση με το σύντροφό σου σαν ένα ξέσπασμα από την πίεση των προηγούμενων ημερών.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από το μεσημέρι έχεις μια μεγάλη ευκαιρία να παρουσιάσεις τα πιο όμορφα και λαμπερά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, να ξεχωρίσεις και να γίνεις το επίκεντρο. Με το κέφι, την εγκαρδιότητα και τη γοητευτική σου εμφάνιση θα κλέψεις καρδιές σήμερα γι' αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις, ακόμα κι αν βαριέσαι. Να θυμάσαι όμως ότι δεν έχεις ανάγκη ειδικά... εφέ για να κάνεις εντύπωση.
Σε σχέση: Το 'χεις σήμερα και αν επιστρατεύσεις τη γοητεία, το χιούμορ και την τσαχπινιά σου ο σύντροφός σου δύσκολα θα σου αρνηθεί ό, τι του ζητήσεις. Αν όμως το... απαιτήσεις, δε θα έχεις την ίδια τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το άγχος ή η νευρικότητα που είχε συσσωρευτεί τις προηγούμενες μέρες μέσα σου, δε θα διαρκέσει για πολύ κι έτσι από το απόγευμα και μετά θα χαρείς τη μέρα σου. Πολύ πιθανό να μην πας πουθενά σήμερα, αντίθετα να σε επισκεφτούν λίγοι φίλοι και εκλεκτοί για να πείτε τα δικά σας ή γιατί έχουν την περιέργεια να μάθουν για το τι έγινε με εσένα και ένα άλλο άτομο.
Σε σχέση: Μια γλυκιά αλλά πολύ ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε κάποια θέματα που ίσως ήταν θολά και να κάνετε από κοινού κινήσεις βελτίωσης της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εκλεπτυσμένη γοητεία σου, το προσωπικό σου στυλ και η όλη σου συμπεριφορά θα κερδίσουν εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείς και θα πάρεις λίγο τα πάνω σου, αφού η χθεσινή μέρα ίσως σου δημιούργησε δυσάρεστα συναισθήματα. Το φλερτ πάντως ενός ατόμου θα σε κολακέψει και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους, ώστε να υπάρξει σύντομα μια πολύ πιο προσωπική επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Μια έξοδος με το ταίρι σου σε ένα όμορφο μέρος ίσως βοηθήσει ώστε να επανέρθει η ισορροπία στη σχέση που ενδεχομένως να ταράχτηκε τις προηγούμενες μέρες. Αν το θέλεις πολύ, οργάνωσέ το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις πολύ πιο δυνατός/η και έτοιμος/η να αντεπεξέλθεις σε όποια δυσκολία σου παρουσιαστεί στα επαγγελματικά αλλά στα ερωτικά μπορεί να έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση, κάτι όμως υπάρχει που σε εμποδίζει να πάρει πρωτοβουλίες και να κινηθείς με στόχο την ανεύρεση και τη δημιουργία μιας καινούργιας κατάστασης στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας νέας γνωριμίας.
Σε σχέση: Μπορεί στη σχέση σου να φαίνεται ότι ο σύντροφός σου κάνει κουμάντο, όσοι όμως σε γνωρίζουν καλά είναι σίγουροι ότι εσύ κινείς τα νήματα και σήμερα με τη στάση σου θα αποδείξεις ότι έχουν απόλυτο δίκιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η ειλικρίνειά σου είναι αδιαμφισβήτητη, παρότι ορισμένες φορές γίνεται ενοχλητική για κάποιους που δεν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να παίρνεις φόρα και να τη λες, χωρίς να σκεφτείς ότι μπορεί να πληγώσεις ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά εσύ δεν το θέλεις ή ένα φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο που σου λέει τον πόνο του.
Σε σχέση: Καλό είναι να λες από την αρχή στο σύντροφό ότι δε σου αρέσει ή δε θέλεις κάτι, παρά να μην δίνεις σημασία και μετά να αντιδράς σαν μικρό παιδί, χτυπώντας το πόδι σου γιατί και δίκιο να έχεις το χάνεις, αφού το θυμάσαι κατόπιν εορτής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι σε μια φάση που επιθυμείς περισσότερο το σεξ απ' ό, τι μια ερωτική σχέση που απαιτεί αρκετό από το χρόνο σου που ενδεχομένως δεν έχεις να διαθέσεις. Αν και αυτή σου η θέση εκτιμάται γιατί αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα τα πράγματα, εντούτοις για ένα άτομο που θέλει κάτι περισσότερο από σένα μάλλον είναι απογοητευτική κι ίσως αποτρεπτική από το να σε πλησιάσει περισσότερο.
Σε σχέση: Κάποιο έξοδο εκτός προϋπολογισμού ενδεχομένως να σε αγχώσει αλλά καλό είναι μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βρείτε μια λύση, παρά να το κρατήσεις μέσα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αισιοδοξία και το κέφι επανέρχεται με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου από το μεσημέρι και μετά και δεδομένου ότι υπάρχει κι ένα εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου πλέον με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να γοητεύσεις τους πάντες γύρω σου αλλά να περάσεις με ευκολία τις θέσεις σου ή να πραγματοποιήσεις μια ιδέα που είχες καιρό στο νου. Ίσως επιχειρήσεις μια κίνηση προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αιφνιδιάζοντάς το αλλά με θετικό αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Ένα θέμα που μπορεί να προκύψει σήμερα που είναι σχετικό με τη σχέση σου είσαι έτοιμος/η να το αντιμετωπίσεις και μάλιστα με επιτυχία, αφού θα το λύσεις οριστικά και δε θα σας ξαναπασχολήσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια καλή ευκαιρία σήμερα να βάλεις τα πράγματα της ερωτικής σου ζωής σε μια τάξη, ώστε να δεις πως να κινηθείς προς το συμφέρον σου και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Εντούτοις, ίσως διαπιστώσεις ότι, πέρα από τη βούληση, θα χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια και υπομονή γιατί αυτό που ίσως καταλήξεις ότι είναι το ιδανικό για σένα δεν είναι εύκολο να βρεθεί.
Σε σχέση: Έχεις βάλεις κάποιους στόχους στην εργασία σου που ενδεχομένως για την ώρα να μην είναι πραγματοποιήσιμοι ή να χρειάζεσαι και τη βοήθεια κάποιων άλλων ατόμων. Ο σύντροφός σου πάντως θα είναι πρόθυμος να σε στηρίξει αν και εφόσον χρειαστεί.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved