Ερωτικό ωροσκόπιο 5/1

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Πανσέληνος έρχεται με συνοδεία του Ουρανού και του Πλούτωνα οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι μόνο ήρεμη και γλυκιά δε θα είναι. Το κλίμα θα εκρηκτικό στον ερωτικό σου τομέα και υπάρχει περίπτωση όλη σου η ενέργεια αλλά και αρκετά απωθημένα να εξωτερικευτούν εκεί. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός αλλά ενδέχεται να πάρει προεκτάσεις που στο χέρι σου είναι να μην γίνουν αρνητικές.
Σε σχέση: Η παιχνιδιάρικη διάθεση και τα πειράγματα μπορούν να οδηγήσουν σε έντονο καυγά με το ταίρι σου και να ανοίξουν πάλι θέματα παρελθοντικά που είχαν προκαλέσει τη ζήλεια στον ένα από τους δύο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με αυτή την Πανσέληνο και να ήθελες να κρατήσεις μυστικά ή κάτι για τον εαυτό σου, δε θα μπορέσεις, καθώς θα νιώσεις ότι σε πνίγει το δίκιο ή τα ερωτικά σου συναισθήματα για ένα άτομο που σου αρέσει. Αν έχεις εμπλακεί με ένα πρόσωπο δεσμευμένο αλλού θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει στη φόρα η κρυφή σας σχέση και να λουστείς τις άσχημες συνέπειες.
Σε σχέση: Είναι καλύτερο να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό σήμερα και να μην υποκύψεις στην πίεση που θα νιώσεις για να βγάλεις τα εσώψυχά σου στο ταίρι σου γιατί η ψυχραιμία θα χαθεί αμέσως.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και είναι πολύ πιθανό να σε κάνει ανεξέλεγκτο/η γι' αυτό πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην αφεθείς σε ξεσηκωτικά συναισθήματα γιατί θα μπλεχτείς σε μια κατάσταση από την οποία θα είναι δύσκολο μετά να ξεφύγεις. Μια νύχτα έντονου πάθους μπορεί να σε οδηγήσει άνετα σε πολλές ημέρες... λάθους.
Σε σχέση: Για σένα τα μαντάτα ίσως έρθουν από τον οικονομικό τομέα και ενδεχομένως αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η κατάλληλα να σε εκπλήξουν δυσάρεστα αφού ένα χρέος από τα παλιά ή άλλη εκκρεμότητα θα κάνει την εμφάνισή της. Προσπάθησε να βρεις λύσεις και να μην βγάλεις όλη την αναστάτωσή σου στο ταίρι σου με νεύρα ή τσουχτερά σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Πανσέληνος εξαιτίας του Ουρανού και του Πλούτωνα που τη συνοδεύει σου προκαλεί συναισθηματική φόρτιση και ίσως ανοίξει ξανά μια ερωτική πληγή του παρελθόντος που νόμισες ότι είχε γιατρευτεί. Καλό θα είναι να επικεντρωθείς στο τώρα και το μέλλον κι όχι στα παλιά γιατί το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι να ενταθούν τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και να χαλάσει μια φρέσκια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Σε σχέση: Οφείλεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός/η γιατί εξαιτίας της δικής σου εσωτερικής έντασης μπορεί να δημιουργηθεί αναστάτωση με το σύντροφό σου εξαιτίας ενός ευαίσθητου θέματος που μπορεί να θιχτεί με μάλλον άγαρμπο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έντονη ψυχολογική φόρτιση σου δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος και ίσως θα ήταν καλό να βρεις κάτι να ξεσπάσεις την ενέργειά σου και να μην την καταπιείς γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις σε συναισθηματικό αδιέξοδο και να σε πάρει από κάτω. Αν μπορείς να κάνεις κάτι που θα αλλάξει παντελώς την ερωτική σου κατάσταση, θετικά ή αρνητικά, κάνε το αλλιώς προσπάθησε να ρίξεις το βάρος σου στη δουλειά.
Σε σχέση: Σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για πράγματα που έκρυβες καιρό μέσα σου, ίσως και για καταπιεσμένες ανάγκες που προσπαθούσες να καλύψεις με διάφορους εναλλακτικούς τρόπους, οπότε καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι φιλικές σου σχέσεις μάλλον θα βρεθούν στη δίνη γιατί πολλά μπορεί να αποκαλυφθούν και να αλλάξεις παντελώς άποψη για κάποια άτομα που απαρτίζουν τον κύκλο σου ή αν έχει ήδη γίνει, να αποφασίσει να διακόψεις οριστικά κάθε σχέση μαζί τους. Αφορμή για το «μύλο» που θα δημιουργηθεί ίσως είναι ένα άτομο που κάτι παίζει μεταξύ σας ή είναι το μήλο της Έριδας και για ένα άλλο πρόσωπο της παρέας.
Σε σχέση: Δύσκολες μέρες είναι αυτές που θα διανύσεις γιατί ένα πρόβλημα που ίσως ανακύψει ξαφνικά στη σχέση σου θα σε αναστατώσει αρκετά και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Ενδέχεται πάντως κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον να έχει βάλει το χεράκι του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αποφάσεις τελεσίδικες και ανατρεπτικές καλείσαι να πάρεις στα ερωτικά σου με αυτή την Πανσέληνο που όμως εξαιτίας της συναισθηματικής σου σύγχυσης ενδέχεται να είναι τελείως λανθασμένες γι' αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Να θυμάσαι ότι ο συμβιβασμός στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ενδείκνυται γιατί θα είναι εις βάρος σου. Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να καταλήξεις σε σωστές αποφάσεις για ένα πρόσωπο που θέλεις.
Σε σχέση: Οι ισορροπίες στη σχέση σου ίσως ανατραπούν και θα χρειαστεί θέληση και κόπος από τις δύο πλευρές προκειμένου να αντέξει στις έντονες πιέσεις, εκτός κι αν αποφασίσετε από κοινού ότι η κατάσταση δεν τραβάει πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η δύναμη αλλά και οι αδυναμίες σου θα γίνουν τόσο ορατές σήμερα σαν να είσαι διάφανος/η, όσο κι αν προσπαθήσεις να τις κρατήσεις κρυφές. Εν μέρει θα σου κάνει καλό γιατί θα βγάλεις μια άλλη πλευρά στο άτομο που ενδιαφέρεσαι που ίσως υποψιαζόταν αλλά δεν την είχε δει σε όλο της το μεγαλείο και έτσι θα σε απελευθερωθείς και θα δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Το ζητούμενο είναι αν θα του αρέσει κιόλας ή δε θα αντέξει το βάρος.
Σε σχέση: Εκ βαθέων εξομολογήσεις από και προς το σύντροφό σου φορτίζουν αρκετά την ατμόσφαιρα γιατί κάποια από αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια δεν θα είναι ευχάριστα αλλά θα είναι διαχειρίσιμα κι εκεί είναι που θα πρέπει να δώσεις βάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έντονη σεξουαλική διέγερση σε κάνει ενεργό ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί, πλην όμως θα πρέπει να δεις λίγο πιο μακριά από τώρα και να μετρήσεις τις συνέπειες της όποιας αντίδρασης ή κίνησής σου για να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ. Πριν λοιπόν ανοίξεις διάπλατα την πόρτα στην περιπέτεια φρόντισε να τηρήσεις όλους τους κανόνες της συναισθηματικής σου ασφάλειας.
Σε σχέση: Αν το τελευταίο χρονικό διάστημα ξόδευες αλόγιστα σήμερα ίσως είναι μια μέρα που θα μετανιώσεις για την ανοιχτοχεριά σου γιατί θα αναγκαστείς από μια έκτακτη υποχρέωση να μαζευτείς απότομα και ενδεχομένως να ρίξεις κι ευθύνες στο σύντροφό σου γιατί δεν έκανε κάτι παραπάνω για να σε περιορίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος που γίνεται στον 7ο οίκο σου αλλά κι η συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα σε αυτήν, ιδίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο σε κάνουν να περιφέρεσαι γύρω από τον άξονά σου, αναρωτώμενος/η αν προκαλείς εσύ τα απότομα σκαμπανεβάσματα των ερωτικών σου ή το 'χει η τύχη σου να μην ηρεμείς. Πάντως καλό θα ήταν να διατηρήσεις την επαφή με τη λογική σου για να βρεις τα ακριβή αίτια.
Σε σχέση: Υπάρχει έντονο πάθος ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου που καλό θα ήταν να εκφραστεί καθαρά ερωτικά, έστω κι αν είναι πιο πρωτόγονο, διαφορετικά θα αναλωθείς σε ομηρικούς καυγάδες και επίρριψη ευθυνών ακόμα και για πράγματα που έγιναν αρκετά παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποια συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα κι επειδή δεν ξέρεις το πώς, δε θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Ενδεχομένως να είσαι στο τσακ να κάνεις μια κίνηση παρορμητική σε ένα άτομο που σου αρέσει πολύ που όμως μάλλον δε θα έχει το αποτέλεσμα που επεδίωκες. Σκέψου ότι μελλοντικά μπορεί να είναι για το καλό σου, μάζεψε τις δυνάμεις σου και προχώρα, χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.
Σε σχέση: Είναι ακατάλληλη ημέρα για να ανοίξεις συζητήσεις και να ζητήσεις εξηγήσεις, εκτός κι αν επιδιώκεις να μάθεις μια αλήθεια που εδώ και καιρό έχεις την αίσθηση ότι σου αποκρύπτεται από το σύντροφό σου και σε τρώει ή αφορά αποκλειστικά στην εργασία σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με αυτή την Πανσέληνο ίσως η αλήθεια σου δείξει το σκληρό της πρόσωπο όσον αφορά σε ένα άτομο που σου άρεσε πολύ και σχεδόν είχες ερωτευτεί αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είναι καλύτερα να βγαίνουν όλα στο φως και να τα αντιμετωπίζεις, παρά να κρύβονται κάτω από όμορφα λόγια και κολακείες και μετά να πέφτεις από τα σύννεφα κι ο πόνος σου να είναι μεγαλύτερος.
Σε σχέση: Οι αμφιβολίες μπορεί να σε ζώσουν σήμερα και να αρχίσεις να σκέφτεσαι διάφορα για το ταίρι σου που θετικά δεν τα λες. Είναι πιο σοφό να πάρεις θάρρος και να το ρωτήσεις ευθέως για ό, τι σε βασανίζει από το να συσσωρεύεις αρνητική ενέργεια και να τη βγάλεις με τη μορφή κατηγοριών.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved