Ερωτικό ωροσκόπιο 4/1

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πιο συναρπαστική και χαρούμενη γίνεται η ζωή σου με καινούργιους αλλά και παλιούς φίλους, παρέες, διασκεδάσεις αλλά και νέα ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη φέρνει στο δρόμο σου αρκετά άτομα που ενδεχομένως να ξεφεύγουν από το μέσο όρο, είναι πιο απελευθερωμένα, εξαντρίκ, αλλά πολύ ενδιαφέροντα που θα σε εξιτάρουν και θα σε ωθήσουν σε μια ερωτική ζωή που μόνο συνηθισμένη δε την λες.
Σε σχέση: Ξαφνικά στη σχέση σου αρχίζει να φυσά ένας αέρας ελευθερίας, κάτι που εσένα σου ταιριάζει γάντι, αφού έχεις ανάγκη τόσο το να είσαι με το ταίρι σου στον ελεύθερο χρόνο, όσο και με τους φίλους σου και τώρα θα έχεις αυτή την πολυτέλεια, χωρίς γκρίνιες και ζήλιες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σιγά-σιγά θα σε πείσει να εγκαταλείψεις κάποιες συντηρητικές και μάλλον αναχρονιστικές αντιλήψεις και θα σε τροφοδοτήσει με πιο ανανεωμένες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σου θέματα. Υπάρχει πιθανότητα να δεις τα πράγματα λίγο πιο απλά και πιο χαλαρά απ' όσο συνήθως κι ίσως να ρισκάρεις και με ένα άτομο φαινομενικά αταίριαστο στα μέχρι τώρα δεδομένα σου αλλά αρκετά ελκυστικό στα μάτια σου.
Σε σχέση: Τελείως διαφορετική οπτική θα αποκτήσεις αυτό το χρονικό διάστημα τόσο στη σχέση σου όσο και σε θέματα σχετικά με την οικογένεια ή την επαγγελματική σου εξέλιξη. Μεγαλύτερη χαλαρότητα αλλά και περισσότερος χρόνος στο σύντροφό σου και γενικότερα στα δικά σου άτομα, θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ίσως σε πιάσει μια ταξιδιάρικη διάθεση και αν έχεις την οικονομική δυνατότητα θα αρχίσεις μικρά ταξίδια που θα σε αναζωογονήσουν σε πνεύμα και ψυχή. Εσύ που δεν ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα κυκλοφορείς περισσότερο, θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο με κοινά με τα δικά σου πνευματικά ενδιαφέροντα ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια επικοινωνία με άτομο από το εξωτερικό που θα σε ελκύσει αρκετά.
Σε σχέση: Η αμεσότητά σου κάνει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου πολύ πιο άνετη και μπορείτε να μιλάτε ακόμα και για θέματα που πριν αποτελούσαν ταμπού για αυτό. Προσοχή χρειάζεται να μην αλλάζεις συχνά απόψεις γιατί ενδέχεται άλλα να υποστηρίζεις τη μια μέρα κι άλλα την άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πρωτόγνωρες, συναρπαστικές εμπειρίες σου επιφυλάσσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο στα αισθηματικά σου αφού κι εσύ νιώθεις πιο ελεύθερος/η να πειραματιστείς με άτομα, τελείως διαφορετικά από σένα, έστω και μόνο για να ξεκολλήσεις από τα ίδια. Αυτό το διάστημα θα αποπνέεις μια έντονη γοητεία αλλά και ένα άλλον αέρα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών προσώπων, αυξάνοντας έτσι τις μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα.
Σε σχέση: Ανανεωτικό το κλίμα προβλέπεται και στη σχέση σου ενώ θα εκλείψουν ανασφάλειες και φοβίες. Ίσως μια μη αναμενόμενη αύξηση εσόδων ή ένα μπόνους να κάνει αυτή την περίοδο ακόμα καλύτερη για σένα και το σύντροφό σου και να προβείτε σε μια αγορά που σχεδιάζατε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο, ενισχύοντας τον προσωπικό σου μαγνητισμό αλλά και τη διάθεσή σου να ξανοιχτείς σε καινούργιες εμπειρίες και άτομα και να πειραματιστείς ακόμα και με την εμφάνισή σου, υιοθετώντας ένα πιο προχωρημένο αλλά αρκετά γοητευτικό στυλ. Ίσως σε ελκύσει ένα άτομο που ξεφεύγει τελείως από αυτό που είχες στο νου σου ως ιδανικό αφού είναι είτε αρκετά προκλητικό σαν χαρακτήρας, είτε ασχολείται με ένα ασυνήθιστο επάγγελμα.
Σε σχέση: Εγκαταλείπεις τους τύπους και αφοσιώνεσαι περισσότερο στην ουσία της σχέσης σου και είναι πολύ πιθανό να βρεις τρόπους ώστε να ξεφύγετε με το ταίρι σου από τη ρουτινιάρικη καθημερινότητα που σκοτώνει τον έρωτά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα καλά νέα έρχονται από τον τομέα της εργασίας όπου η άνθηση έρχεται νωρίτερα εποχιακά και είναι πολύ πιθανό μια πρωτότυπη ιδέα σου να τύχει θετικής αποδοχής και ανάλογης υλικής αμοιβής. Από κει και πέρα, ίσως αποφασίσεις ότι θα πρέπει να δώσεις περισσότερο βάση στον εαυτό σου και ακολουθήσεις μια θεραπεία, διατροφή ή ένα είδος άσκησης για περισσότερη ευεξία. Η ανεβασμένη ψυχολογία θα φέρει και μια νέα ερωτική γνωριμία ίσως μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.
Σε σχέση: Μια διάθεση αλλαγής θα υπάρχει μέσα σου αλλά και στον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου κι ίσως κάποια πράγματα που παλιότερα σε ενοχλούσαν στο σύντροφό σου τώρα να τα αντιμετωπίζεις αλλιώς ή δε θα σε απασχολούν πλέον.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αέρινος/η εσύ, αέρινη κι η Αφροδίτη, μπαίνεις στην καλύτερη φάση σου τουλάχιστον από ερωτικής πλευράς αφού το εκλεπτυσμένο σου στυλ εμπλουτίζεται με την εκκεντρική γοητεία της, χαρίζοντας σου έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της περιόδου. Παρ' όλα αυτά η διάθεσή σου θα είναι πιο παιχνιδιάρικη και δε θα έχεις τόσο την τάση να δημιουργήσεις μια σχέση όσο να χαρείς τα προνόμια που σου παρέχει η ελευθερία.
Σε σχέση: Η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και ίσως διευρύνεις τον κύκλο σου συμμετέχοντας σε μια νέα ομάδα ή ξεκινώντας με το σύντροφό σου ένα καινούργιο ενδιαφέρον που θα το διασκεδάσετε κι οι δυο. Όπως και να έχει πάντως μέσα δε θα θέλετε να μείνετε ή θα σας καλούν συχνά φίλοι να βρεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο έντονο μαγνητισμός αλλά και η διάθεσή σου να εξερευνήσεις νέες εμπειρίες στο ερωτικό πεδίο θα σε κάνουν περιζήτητο/η αυτό το διάστημα. Το να τροφοδοτείς το μυαλό ενός ατόμου με φαντασιώσεις και πονηρές σκέψεις ίσως διαπιστώσεις ότι έχει πολύ πιο δυνατή επίδραση από μια άλλη κλασική μέθοδο και θα γίνεις εξπέρ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εξασκώντας το κάθε φορά που θα υπάρχει ένα πρόσωπο στον ορίζοντα που θα σε ελκύει.
Σε σχέση: Μια πιο χαλαρή συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου, θα φέρει θετικότερα αποτελέσματα από την συνεχή άσκηση ελέγχου και φυσικά αν το αντιληφθείς γρήγορα κι αρχίσεις να την εφαρμόζεις θα ξεκουραστείς κι εσύ ψυχικά και θα περνάτε καλύτερα οι δυο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ξανοίγεσαι, δοκιμάζεις, γνωρίζεις και ησυχία δε βρίσκεις με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου. Πολλές συναντήσεις, επαφές με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα και όμορφες στιγμές διανθίζουν την καθημερινότητά σου ενώ κερδίζεις θετικές εντυπώσεις και σχόλια για το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου που είναι μεταδοτική. Ευκαιρίες για ένα νέο έρωτα υπάρχουν παντού, από το σουπερμάρκετ της γειτονιάς και τη ΔΕΗ, από μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέχρι το λεωφορείο γι' αυτό έχε το νου σου.
Σε σχέση: Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγετε απ' όλους και όλα και να έρθετε πιο κοντά οι δυο σας. Αν δε γίνεται λόγω υποχρεώσεων ή χρημάτων, προσπαθήστε να κάνετε πιο συχνά βόλτες στην εξοχή που είναι άκρως αναζωογονητικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου συνεχίζει το έργο που άφησε στη μέση, όταν ήταν στο ζώδιό σου. Προσπαθεί να σε διδάξει να χαίρεσαι τη ζωή σου είτε μόνος/η είτε με ερωτική συντροφιά και που ξέρεις; Αν το ρίξεις στο σορολόπ κι αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους ίσως έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τελικά αυτό το πρόσωπο που αναζητάς. Προτάσεις και προκλήσεις θα υπάρχουν αρκετές πάντως αλλά όταν εσύ είσαι τελείως αμέριμνος/η και είναι το τελευταίο που σε νοιάζει.
Σε σχέση: Τα καλά νέα έρχονται κι από το μέτωπο των οικονομικών καθώς διαφαίνεται ότι η Αφροδίτη δεν έρχεται με άδεια χέρια αλλά με δωράκια, κέρδη και ίσως μια αύξηση που θα χαροποιήσει εσένα και το σύντροφό σου αφού θα ανασάνετε πιο ελεύθερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος της συγκεκριμένης περιόδου και είναι λογικό όλα τα φώτα να πέσουν πάνω σου. Προκλητικός/η, επαναστατικός/η αλλά και άπειρα γοητευτικός/η, κεντρίζεις το ενδιαφέρον όλων των ατόμων που θα βρεθούν στο δρόμο σου και θα γίνεις στόχος, αφού πολλοί και πολλές θα θέλουν να σε κατακτήσουν. Μια αυθόρμητη αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα έρθει να προσθέσει κι άλλους πόντους στο ερωτικό παιχνίδι και θα χριστείς νικητής, ακόμα κι αν δεν το επεδίωκες.
Σε σχέση: Γίνεσαι το επίκεντρο του συντρόφου σου αφού η προσοχή του είναι στραμμένη πάνω σου και φροντίζει να μη σου χαλάει κανένα χατίρι. Παρ' όλα αυτά μια τάση για περισσότερο δικό σου χώρο και χρόνο θα την έχεις και δε θα σου το αρνηθεί, αρκεί να το ζητήσεις κι όχι να το απαιτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της και το μυαλό σου γίνεται αρκετά ευρηματικό κι αρχίζει να κατεβάζει διάφορες ιδέες για το πώς θα καταφέρεις να κατακτήσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ. Το θέμα είναι να ρισκάρεις και να τις κάνεις πράξη όμως, γι' αυτό μην φοβηθείς ότι θα εκτεθείς και βάλε τες σε εφαρμογή. Εκεί που πρέπει να είσαι κάπως πιο επιφυλακτικός/η είναι αν είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί μεν θα περάσεις καλά αλλά για λίγο.
Σε σχέση: Οι συνθήκες στη δουλειά σου δεν είναι τόσο έντονες πλέον και οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, κάτι που σου επιτρέπει να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί, που πριν δεν μπορούσες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved