Ερωτικό ωροσκόπιο 3/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το σαββατοκύριακο ξεκινά αρκετά δυναμικά, αφού το τετράγωνο του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ήλιο, έρχεται να ανατρέψει για μια φορά ακόμα το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής. Περισσότερο επηρεάζεσαι εσύ του δεύτερου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια παρορμητική κίνηση που θα ανατρέψει την υπάρχουσα κατάστασή σου.
Σε σχέση: Μια ένταση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ίσως εξαιτίας ενός οικογενειακού θέματος για το οποίο, χωρίς να το συζητήσετε καν, θα πάρεις μια απόφαση εν βρασμώ ψυχή και ενδεχομένως να τσακωθείτε άσχημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια μεγάλη ψυχική αναστάτωση πιθανόν να περάσεις σήμερα που εν μέρει ίσως οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα της δουλειάς σου που θα σε επηρεάσει. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να ανεβάζεις στροφές και να σου σπάσει τα νεύρα ένα πρόσωπο που έχει μια στάση πολύ φλου απέναντί σου και να διακόψεις απότομα τις επαφές σου μαζί του.
Σε σχέση: Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια ανοικτή συζήτηση με το ταίρι σου γιατί πολύ πιθανό να πάρει διαστάσεις που δε θα μπορέσεις να ελέγξεις και τα πράγματα θα ξεφύγουν. Καλύτερα να συγκρατήσεις την ορμή σου και να περιμένεις λίγο ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μια απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά σου δεν είναι απαραίτητα τόσο κακή όσο αρχικά θα σου φανεί και μελλοντικά θα γυρίσει υπέρ σου, αρκεί να τη δεις όσο πιο αποστασιοποιημένα μπορείς και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Το βέβαιο είναι ότι έχεις μια σημαντική ευκαιρία να αλλάξεις τελείως τα πράγματα στη ζωή σου και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και αρκετά συναρπαστικό.
Σε σχέση: Μια δυσάρεστη έκπληξη σε ένα οικονομικό σου θέμα ίσως σε αναστατώσει αρκετά και επιφέρει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Καλύτερα να ψάξεις ένα τρόπο να το αντιμετωπίσεις που ενδεχομένως να ξεφεύγει κι από το συνηθισμένο παρά να τσακώνεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμη κι αν ήθελες να ακολουθήσεις την πεπατημένη στα ερωτικά σου, σήμερα η παρόρμησή σου θα είναι τέτοια με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού θα σε σπρώξει σε μια κίνηση υψηλού ρίσκου που δε θα θυμίζει τίποτα από τον εσωστρεφή και συγκρατημένο σου εαυτό. Το να ξεπεράσεις τα όριά σου ίσως τελικά αποβεί υπέρ σου αφού θα δείξεις ένα πιο αποφασιστικό πρόσωπο σε ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Η κυκλοθυμία σου θα είναι έντονη σήμερα που βέβαια είναι απόλυτα δικαιολογημένη λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, όμως αν δεν καταφέρεις να την κοντρολάρεις τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ίσως αποφασίσεις απρόσμενα να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που υπάρχει μια επαφή μαζί του και να πας την κατάσταση ένα βήμα παραπέρα καθώς έχεις αρχίσει να βαριέσαι την αργή εξέλιξη που έχει. Είναι πολύ πιθανό επίσης να ζητήσεις μια συνάντηση ή να του πεις τι νιώθεις για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το τοπίο ώστε να ξέρει επακριβώς τι να περιμένει.
Σε σχέση: Ένα ξαφνικό κύμα ανεξαρτησίας μπορεί να σε πιάσει σήμερα και να θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος ή να πας κάπου χωρίς το ταίρι σου, μόνο με τους κολλητούς σου. Χρειάζεσαι που και που μια αλλαγή στη ζωή σου για να τον επιθυμήσεις περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια πρόσφατη γνωριμία σου ενδέχεται να λήξει άδοξα καθώς ένα απρόσμενο γεγονός θα ωθήσει το συγκεκριμένο άτομο σε μια συμπεριφορά θα σε κάνει να χάσεις πάσα ιδέα. Αν το καλοσκεφτείς όμως θα είναι για το καλό σου, αφού δε θα φας το χρόνο σου για κάτι που δεν άξιζε και θα γλυτώσεις από μια συναισθηματική ταλαιπωρία που στην παρούσα φάση δε σου χρειαζόταν.
Σε σχέση: Μια έξοδος με το ταίρι σου σήμερα και κάποιους φίλους ενδεχομένως να επιφυλάσσει εκπλήξεις που τουλάχιστον εσένα με το χαρακτήρα που έχεις θα σου σπάσουν τα νεύρα. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να χαλάσεις τη βραδιά σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Άλλη μια όψη Ήλιου - Ουρανού που σε αφορά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Στα ερωτικά σου λοιπόν ήρθε η ώρα να ρισκάρεις, να τολμήσεις μια κίνηση, ακόμα κι αν οι πιθανότητες δείχνουν εναντίον σου και φυσικά να κάνεις αλλαγές που μπορεί να σε φέρουν σύγκρουση με κάποια άτομα από την οικογένεια ή το στενότερο περιβάλλον σου αλλά είναι αναγκαίες για τη μετέπειτα προσωπική σου εξέλιξη.
Σε σχέση: Κι εκεί που όλα έδειχναν μια χαρά, ξαφνικά σήμερα οι ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ξαναχαλούν και μαζί με αυτές αρχίζεις και συ να σκέφτεσαι αν αξίζει πλέον τον κόπο να το προσπαθείς μαζί του. Ίσως μια απόσταση μεταξύ σας να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα αλλιώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μάλλον δεν είναι σήμερα η κατάλληλη μέρα για να ξαναπάρεις τον έλεγχο μιας κατάστασης στα ερωτικά σου γιατί οποιαδήποτε κίνηση να «μαντρώσεις» ένα άτομο που σε ενδιαφέρει θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ένας τελείως διαφορετικός τρόπος, πιο χαλαρός και φιλελεύθερος, όσο κι αν σου φαίνεται αδύνατο, ίσως είναι αυτός που θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα άτομο.
Σε σχέση: Πολύ πιθανόν να αναβάλεις μια μίνι απόδραση σήμερα που είχες στο νου σου να κάνεις με το ταίρι σου λόγω μια τεχνικής δυσκολίας που μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Λογικό είναι να απογοητευτείς προς στιγμή αλλά δέξου το και αναζήτησε κάποιο άλλο τρόπο διασκέδασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Το να αλλάξεις τακτική στα ερωτικά σου είναι μια σοφή κίνηση, ιδιαίτερα αν βλέπεις ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που επιθυμείς. Ίσως πρέπει να σταματήσεις το κυνήγι ενός ατόμου και να του δώσεις το χώρο να κάνει αυτό την κίνησή του αν πραγματικά ενδιαφέρεται. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να διακόψεις την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που κατά τα φαινόμενα δεν είναι ειλικρινές απέναντί σου.
Σε σχέση: Η καλύτερη αντιμετώπιση στην τρέλα που ίσως επικρατεί στη σχέση σου και στις απότομες εναλλαγές της διάθεσης του συντρόφου σου, είναι να το ρίξεις στην πλάκα. Το χιούμορ σε στιγμές κρίσης σώζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αυτές τις μέρες βρίσκεσαι ανάμεσα σε Συμπληγάδες καθώς τόσο ο Ουρανός όσο ο Πλούτωνας και η Πανσέληνος σε αφορούν άμεσα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και εξαιτίας των αντίθετων ενεργειών τους θα σε ταλαιπωρήσουν. Σταμάτα να θεωρείς κάτι αδύνατο, απίθανο ή ανέφικτο να συμβεί. Κόντρα στη συντηρητική σου φύση, ψάξε, πειραματίσου και δοκίμασε κάτι καινούργιο στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Από τη στιγμή που τα δεδομένα ανατρέπονται συνεχώς το να έχεις πάγιες θέσεις και να αρνείσαι να δεις το διαφορετικό στη σχέση σου ίσως αποδεχτεί λανθασμένη κίνηση ιδιαίτερα σήμερα που οφείλεις να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου Ουρανός σε ευνοεί σήμερα να βγάλεις προς τα έξω το διαφορετικό, το ασυνήθιστο αλλά και να κερδίσεις οπαδούς με το στυλ σου. Βέβαια καλό θα ήταν να αποφύγεις μια άκρως προκλητική ή αντιδραστική στάση που μπορεί να διώξει από κοντά σου ένα άτομο που ενδιαφερόταν ερωτικά για κάτι παραπάνω. Γι' αυτό προσοχή στα λεγόμενά σου, ειδικά αν σου αρέσει κι εσένα.
Σε σχέση: Θα τονιστεί το στοιχείο της αντιφατικότητας που έχεις σαν χαρακτήρας με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού κι ίσως η σχέση σου παρουσιάσει ισχυρές αναταράξεις. Ιδιαίτερα αν από τη μια απαιτήσεις την ελευθέρια σου και από την άλλη δεν θες να είσαι μόνος/η.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Γεγονός είναι ότι το σαββατοκύριακο αυτό δεν είναι για χαλάρωση και ηρεμία, ούτε όμως και για πλάνα αφού είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί ή να ακυρωθεί μια έξοδος ή ένα ραντεβού που είχες προγραμματίσει με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να εκνευριστείς και στο τέλος να αποφασίσεις να κλειστείς στο σπίτι σου και να μην πας πουθενά.
Σε σχέση: Πολύ πιθανό μια συζήτηση με φίλους σας να καταλήξει σε σύρραξη εξαιτίας μια πολιτικής αντιπαράθεσης που μπορεί να υπάρχει σε κάποια άτομα και να βρεθείτε στη μέση εσύ και το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved