Ερωτικό ωροσκόπιο 1/1/2015

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/1/2015

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η χρονιά ξεκινά πολύ δυναμικά με τον κυβερνήτης σου, Άρη σε αντίθετη με το Δία. Φουλ ενθουσιασμός, υπερβολή, ενέργεια και βέβαια για υπομονή και ανοχή δε γίνεται λόγος. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός επίσης γι' αυτό μην καθίσεις μέσα! Ακόμα και το κρύο μπροστά στη δική σου φωτιά δε θα έχει καμία επίδραση και ο μήνας φαντάζει πολύ ενδιαφέρων.
Σε σχέση: Κρύο, καιρός για δύο και σήμερα μάλλον το ιδανικότερο για σένα και το ταίρι σου είναι να τη βγάλετε στο... κρεβάτι για να ζεσταθείτε. Όχι τίποτα για να κάνετε και ποδαρικό...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονη ενέργεια θα έχεις σήμερα και ίσως το παρακάνεις ακόμα και με το φαγητό γι' αυτό κόψε λίγο στροφές. Παρ' όλα αυτά, έχεις σιγουριά, αυτοπεποίθηση και νιώθεις ότι τίποτα δε είναι ικανό να σε σταματήσει από το να κάνεις πράξη ό, τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει, θα βγεις να το διεκδικήσεις με αρκετή τόλμη, προσοχή όμως μην υποτιμήσεις την κατάσταση.
Σε σχέση: Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος στις αντιδράσεις σου, αν παραβρεθείς με το ταίρι σου σε ένα οικογενειακό τραπέζι κι ιδιαίτερα να μην του κάνεις σκηνές ζήλειας από μια ασήμαντη αφορμή. Μη σου πάει έτσι όλη η χρονιά...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Δυναμικά ξεκινά και για σένα ο νέος χρόνος, καθώς οι εκπλήξεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές και η διάθεσή σου να δράσεις ή να αντιδράσεις αρκετά έντονη. Μπορεί στα καλά του καθουμένου να πάρεις την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσεις σε ένα άτομο που σου αρέσει με το πρόσχημα να του ευχηθείς και να του προτείνεις να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά.
Σε σχέση: Με αφορμή μια κουβέντα σου για ένα άλλο πρόσωπο και τις θετικές εντυπώσεις που σου άφησε, ίσως το ταίρι σου παρεξηγηθεί ή ζηλέψει κι αρχίσει να γίνεται λίγο πιο εριστικό. Μπορείς βέβαια να κρατήσεις την άποψή σου για τον εαυτό σου ώστε να το αποφύγεις...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις σαν να έχεις ελατήρια σήμερα και δε μπορείς να σταθείς σε ένα μέρος για πολύ. Κάτι σε έχει πιάσει να βγεις έξω και δε φαίνεται τίποτα ικανό να σε εμποδίσει ούτε βροχή, ούτε χιόνι ούτε κρύο. Η ερωτική σου διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινο και θέλεις να ξεκινήσεις την καινούργια χρονιά με μια κατάκτηση γι' αυτό και θα προκαλέσεις, θα φλερτάρεις και θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου.
Σε σχέση: Θα πάρουν φωτιά τα στρώματα σήμερα, αφού τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θέλετε να βάλετε... παθιασμένες βάσεις για τη νέα χρονιά οπότε μάλλον θα απομονωθείτε οι δυο σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η αντίθεση του Άρη με τον Δία στο ζώδιό σου σε κάνει ερωτικά δυναμίτη σήμερα και ακόμα κι αν ήθελες να εκμεταλλευτείς την αργία και να ξεκουραστείς, μόνο αυτό δε θα κάνεις, αφού είναι πιθανό να συναντηθείς με αρκετά άτομα ή να πας κάπου που θα υπάρχει πολύ κόσμος. Σίγουρα θα λάμψεις με την παρουσία σου και ο ντόρος που θα δημιουργηθεί γύρω σου θα είναι μεγάλος.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να μη γίνει κάτι που θέλεις πολύ σήμερα και να ξεσπάσεις στο σύντροφό σου τα νεύρα σου αλλά καλό να παραμερίσεις αυτά τα συναισθήματα και να βγάλεις την ένταση στο ερωτικό για να περάσετε μια θερμή βραδιά οι δυο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια φούντωση, μια φλόγα έχεις μέσα στην καρδιά σήμερα και δε σου έχουν κάνει μάγια, απλά η επιθυμία σου για ένα άτομο είναι πολύ έντονη και θέλεις να το δεις. Κάνε μια κίνηση να έρθεις σε επαφή μαζί του, έστω για να του ευχηθείς «Καλή χρονιά» και δώσε το στίγμα σου. Με το νέο έτος πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός/η και να κυνηγήσεις αυτό που έχεις ανάγκη.
Σε σχέση: Το μόνο που ήθελες σήμερα είναι να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, όμως είτε θα δεχτείς μια «επιδρομή» από κάποιους γνωστούς ή φίλους που θα εισβάλλουν στο σπίτι σου είτε θα αλλάξεις γνώμη και θα το πάρεις να βγείτε έξω.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρχίζει και σου καλαρέσει η καινούργια χρονιά γιατί σε βάζει ερωτικά στην πρίζα και θέλεις να γίνεις πιο διεκδικητικός/η ξεκινώντας ίσως κι από σήμερα. Για να μείνεις μέσα θα πρέπει να επικρατήσουν ακραίες συνθήκες ενώ ενδέχεται να σε προσεγγίσει άτομο που θα πυροδοτήσει το μυαλό και το κορμί σου, ξυπνώντας ένα άλλο σου εαυτό. Αν θα κρατήσει ή όχι δε θα σε νοιάξει ιδιαίτερα, αρκεί να περάσεις καλά.
Σε σχέση: Μάλλον με το ταίρι σου θα εκμεταλλευτείτε την αργία για να συναντήσετε ένα φιλικό σας ζευγάρι ή μια παρέα που είχατε καιρό να δείτε και η βραδιά σας αναμένεται με πολύ ποτό, φαγητό και γέλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το παν είναι να μπορέσεις να διοχετεύσεις την περίσσεια ενέργειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διαφορετικά σήμερα θα είσαι σαν ανεξέλεγκτο κανόνι. Ερωτικά θα είσαι σαρωτικός/η, χωρίς να έχεις όμως συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και θα λειτουργήσεις πιο ελεύθερα αλλά και πιο επίμονα να κατακτήσεις αυτό το άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε οικογενειακές συνευρέσεις με το ταίρι σου γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε στη μέση μιας κατάστασης που δε θα είναι ευχάριστη ή να υπάρχουν νεύρα που ίσως σας χαλάσουν τη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τον κυβερνήτη σου Δία να πυροδοτείται σήμερα από τον Άρη, μάλλον εμφανίζεσαι ενισχυμένος/η ηθικά και συναισθηματικά και το κέφι σου θα βρίσκεται στο τσακίρ. Η μέρα πάντως όσον αφορά στα ερωτικά σου ίσως φέρει έντονες καταστάσεις που θα σε ξεσηκώσουν και καταφύγεις και σε κάποιες υπερβολές που όμως θα σπρώξουν μια κατάσταση να περπατήσει πιο γρήγορα, οπότε σε καλό θα σου βγουν.
Σε σχέση: Μάλλον με συγγενείς και γνωστούς θα περάσετε με το σύντροφό σου τη μέρα σας, που είτε θα τους επισκεφτείτε είτε θα σας επισκεφτούν. Επειδή όμως μια συζήτηση μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά ένταση και λογομαχίες, καλό θα ήταν να είσαι πιο συγκρατημένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε ερωτικά τη μέρα σήμερα ο στίχος που την αντιπροσωπεύει είναι «ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ». Αισθάνεσαι να παίρνεις φωτιά και είσαι έτοιμος/η να αποχαιρετήσεις τη συντηρητική πλευρά σου και να πέσεις με τα μούτρα σε ένα άτομο που θα σε συνεπάρει. Πολλές ευκαιρίες λοιπόν να κάνεις μια πολύ καυτή γνωριμία, αν και εφόσον βέβαια αποφασίσεις να βγεις από το καβούκι σου.
Σε σχέση: Χρησιμοποίησε την πείρα αλλά και το ένστικτό σου για να αποφύγεις μια ένταση με το ταίρι σου και μη δώσεις συνέχεια, αν δεις ότι επιμένει σε κάτι που για σένα ίσως δεν είναι και σωστό. Όλη η ενέργεια σήμερα οφείλει να εκτονωθεί στον ερωτικό τομέα και αυτό να επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να ελέγξεις τις αντιδράσεις και τη δυναμική σου σήμερα γιατί έτσι όπως είναι η κατάσταση στους ουρανούς με τον Άρη σου να αντιπαρατίθεται στο Δία θα είσαι με πολλά γκάζια. Και οι δυο πλανήτες σε ωθούν στα άκρα, γι' αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στα ερωτικά σου να μην το παρακάνεις με την προκλητική σου στάση, ιδιαίτερα αν απευθύνεται σε άτομο που μόλις έχεις γνωρίσει γιατί η αντίδρασή του δε θα είναι η αναμενόμενη αν και εσύ μάλλον θα το διασκεδάσεις ακόμα κι αυτό.
Σε σχέση: Μια ασήμαντη αφορμή είναι πολύ πιθανό να επιφέρει μια ένταση στη σχέση σου και ένα ξέσπασμα από την πλευρά σου, ενδεχομένως από ένα πακέτο καταπίεσης που έχεις φάει από το ταίρι σου. Επειδή όμως είναι Πρωτοχρονιά καλό θα ήταν να το μετριάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια έντονη κατάσταση θα αντιμετωπίσεις και εσύ στα ερωτικά σου σήμερα και ίσως κάνεις στροφή 180 μοιρών με ένα άτομο κι εκεί που ήσουν παθητικός/η ξαφνικά θα θελήσεις να βγεις προς τα έξω δυναμικά και να το διεκδικήσεις με σθένος. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να το κάνεις γιατί θα νιώσεις ότι ή τώρα ή ποτέ πρέπει να κινηθείς, διαφορετικά θα χάσεις την ευκαιρία.
Σε σχέση: Επειδή βρίσκεσαι σε ψυχολογική ένταση, καλό θα ήταν να κατεβάσεις τα ρολά σου σήμερα και να αφήσεις έξω κάποια σχόλια ή ακόμα και κριτική που μπορεί να σου γίνει από το ταίρι σου και να διατηρήσεις την θετική σου διάθεση μέρα που είναι.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved