Ερωτικό ωροσκόπιο 30/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα που μπορείς να απολαύσεις όλα όσα επιθυμείς, αν και θα είσαι πιο προσγειωμένος/η και με επίγνωση ότι υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σου που σε «καίει» το οποίο θέλεις να το ικανοποιήσεις αλλά δεν ξέρεις αν αυτό είναι δυνατό. Η σεξουαλική σου διάθεση πάντως θα χτυπήσει κόκκινο κι ίσως σε σπρώξει πιο κοντά σε ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Αναμένεται μια άκρως ερωτική βραδιά με το ταίρι σου σήμερα και θα τη διατηρήσεις θερμή, αν δεν αναμείξεις καθόλου οικονομικά θέματα στις συζητήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το μεσημέρι, μας αποχαιρετά αυτή η χρονιά και λογικό είναι η ανάγκη σου για υλική αλλά κυρίως για συναισθηματική εξασφάλιση να είναι πολύ αυξημένη και να σκεφτείς, ακόμα και παραχωρήσεις να κάνεις, προκειμένου να τα αποκτήσεις. Όμως, καλό θα ήταν να μην ρίξεις τον πήχη σου πολύ και να διατηρήσεις έστω κάποια προαπαιτούμενα.
Σε σχέση: Θα συνειδητοποιήσεις ότι για να διατηρήσεις κάποια πράγματα σημαντικά στη σχέση σου, όπως την ηρεμία και την στήριξη θα πρέπει να κάνεις και συ κάποια βήματα πίσω και όχι μόνο το ταίρι σου, κάτι που στην παρούσα φάση δεν είναι πολύ εύκολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ξεκούραση σου είναι απαραίτητη πλέον αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις καθώς κάποιες δουλειές της τελευταίας στιγμής θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Εκτός από αυτές όμως, είναι επίσης σημαντικό για σένα να κάνεις μια παύση και να σκεφτείς λίγο τα των ερωτικών σου που ίσως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και χρειάζεται επειγόντως να αναλάβεις δράση προκειμένου να βγεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην σταθείς σε μια λεπτομέρεια και αναπτύξεις μια ολόκληρη θεωρία για ένα θέμα που απασχολεί εσένα και το σύντροφό σου. Βάλτε κάτω τα δεδομένα και βήμα-βήμα θα φτάσετε στη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μέχρι και το μεσημέρι το μεγαλύτερο βάρος σου θα το ρίξεις στα επαγγελματικά θέματα και θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις κάποια από αυτά. Πιο ήρεμος/η αργότερα ίσως κανονίσεις ένα ραντεβού με άτομο που γνώρισες πρόσφατα ή έχεις μια πρόταση για καφέ ή ποτό με κάποιο που υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και δείχνει να θέλει κάτι παραπάνω από σένα, από μια απλή, φιλική επαφή.
Σε σχέση: Υπάρχει μια ηρεμία σήμερα στη σχέση σου που σου επιτρέπει να ασχοληθείς και με κάποια άλλα πράγματα που θέλεις, αν και μπορεί το ταίρι σου να γκρινιάξει λίγο γιατί είχε κάποια άλλα σχέδια για σας. Προσπάθησε να του εξηγήσεις ότι πρέπει να τα κάνεις για να μπορέσετε μετά να είστε ξένοιαστοι.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αρκετά καλή είναι η συγκεκριμένη περίοδος για σένα γιατί πολλά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή που την κάνουν ενδιαφέρουσα. Προτάσεις και ερωτικές γνωριμίες, θα είναι αρκετές ενώ οι βραδινές έξοδοι και οι διασκεδάσεις θα είναι πολύ συχνές, αυξάνοντας τις πιθανότητες βελτίωσης της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να μην κολλήσεις σε ένα άτομο, μόνο και μόνο γιατί θεωρείς ότι μαζί του θα εξασφαλίσεις το μέλλον σου.
Σε σχέση: Είσαι σε πολύ καλή διάθεση και ίσως σήμερα επιλέξεις να κάνεις με το σύντροφό σου κάποιες αγορές για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, αν και υπάρχει πιθανότητα να το παρακάνετε λίγο με τα φαγητά και τα ποτά, αλλά η επιθυμία σου είναι να υπάρχουν όλα σε αφθονία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν είσαι άνθρωπος μεθοδικός και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, αντιλαμβάνεσαι σήμερα ότι όσον αφορά στα ερωτικά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού κάθε φορά που κάνεις σχέδια κάτι συμβαίνει και ανατρέπονται. Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνεις ό, τι μπορείς για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και σιγά-σιγά θα έρθουν και τα καλά στην αισθηματική σου ζωή.
Σε σχέση: Μια πιο απλή αλλά όμορφη καθημερινότητα χωρίς εντάσεις θα επιδιώξεις από δω και στο εξής να έχεις με το σύντροφό σου και να ζείτε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ερωτισμός σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και λειτουργεί σαν μαγνήτης για το αντίθετο φύλο, οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο σήμερα να βγεις και να γοητεύσεις. Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά και να φλερτάρεις έντονα με κάποιο άτομο που τώρα τελευταία μονοπωλεί τη σκέψη σου, σε ελκύει και δεν μπορείς να του αντισταθείς.
Σε σχέση: Παρότι το κρύο θα είναι τσουχτερό, η νύχτα σου θα είναι ιδιαίτερα θερμή από την ερωτική διάθεση τη δική σου και του συντρόφου σου και θα την απολαύσεις και με το παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το μεσημέρι θα είναι στον 7ο οίκο σου, στον Ταύρο και τι καλύτερο να αποχαιρετάς τη χρονιά με έντονη γοητεία και προσωπικό μαγνητισμό. Ενδέχεται να προσκληθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση με αρκετό κόσμο και να τραβήξεις τα βλέμματα όλων πάνω σου. Εκεί ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου αρέσει αρκετά. Κι αυτό όμως δε θα είναι καθόλου αδιάφορο απέναντί σου, τουναντίον, θα το ελκύσεις σαν μαγνήτης.
Σε σχέση: Θα βάλεις στην άκρη κάποια άλλα θέματα και θα ρίξεις όλο το βάρος στη σχέση σου είτε λόγω κάποιου γεγονότος που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις από κοινού με το σύντροφό σου, είτε γιατί απλά αισθάνεσαι την ανάγκη τώρα τις γιορτές να έρθεις πολύ κοντά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα σου δημιουργείται η διάθεση να χαλαρώσεις και να κάνεις τα απολύτως απαραίτητα. Παρότι σε έχει πιάσει η βαρεμάρα σου, ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα από άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε ξεσηκώσει και είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις μια συνάντηση μαζί του, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την μέρα σου αφού κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Σε σχέση: Ένα σχεδόν διήμερο ήσουν στην πρίζα από θέμα ενέργειας και διάθεσης γι' αυτό σήμερα θα προσπαθήσεις να περιορίσεις όσο μπορείς τα «δρομολόγιά» σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, συντρόφια με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου σου δίνει μια ροπή για γήινες απολαύσεις και ενισχύει την αφοσίωση στο στόχο σου που στη συγκεκριμένη περίοδο ίσως είναι να βάλεις καινούργιες βάσεις στην ερωτική σου ζωή. Εκπέμπεις ερωτισμό και είναι πολύ πιθανό να ελκύσεις ένα άτομο πολύ συγκροτημένο που θα σου βγάζει αξιοπιστία και σταθερότητα.
Σε σχέση: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας επισκεφτεί ή να επισκεφτείτε με το σύντροφό σου ένα φιλικό ζευγάρι και να περάσετε το βράδυ με μεζεδάκια, ποτό και καλή κουβεντούλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να έχεις βάλει ήδη κάποιους επαγγελματικούς στόχους για τη νέα χρονιά και σήμερα να αισθανθείς ότι πρέπει από τώρα να αρχίσεις να στρώνεις το έδαφος. Το ίδιο μπορεί να νιώσεις και για τα ερωτικά σου κι ίσως βγάλεις την ανάγκη να αράξεις με ένα άτομο και να βιώσεις κάτι πιο ήρεμο και σταθερό. Φυσικά αυτό το συναίσθημα θα κρατήσει λίγο αλλά την προσπάθειά σου θα την κάνεις.
Σε σχέση: Πιο ζεστά, σπιτικά και οικογενειακά θέλεις να περάσεις τη μέρα σου σήμερα κι ένα ελαφρύ δείπνο, κρασί και μουσική με αποκλειστική παρέα το ταίρι σου φαντάζει το καλύτερο σενάριο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μεγάλη επίδραση θα έχει πάνω σου η άποψη κάποιων γνωστών ή συγγενών σου για ένα άτομο που τελευταία έχει μπει στη ζωή σου και είναι πολύ πιθανό να σε μπερδέψουν και να αρχίσεις να έχεις και συ τις αμφιβολίες σου. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να το ξανασκεφτεί και μη βιαστείς ούτε να απορρίψεις ούτε και να αποδεχτείς οτιδήποτε.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου κολλήσει κάπως σήμερα σε ένα θέμα και επιμείνει τόσο που στο τέλος θα αναγκαστείς να αποδεχτείς τη γνώμη του παρόλο που δεν συμφωνείς απόλυτα, μόνο και μόνο για να διατηρήσεις την ηρεμία ανάμεσά σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved