Ερωτικό ωροσκόπιο 29/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως περισσότερο προκλητικός/η απ' όσο χρειάζεται είσαι σήμερα, συνάμα όμως και ελκυστικός/η. Με το δυναμισμό και τον αυθορμητισμό σου τραβάς τα βλέμματα πάνω σου και έχεις τις ευκαιρίες να κατακτήσεις όποιο άτομο επιθυμείς. Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου οπότε ο ερωτικός τομέας είναι πρώτος στη λίστα των προτεραιοτήτων σου όπως επίσης και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θέλεις να κάνει πάταγο.

Σε σχέση: Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί το πάθος που επικρατεί αλλά και μια επιθετική τάση από την πλευρά σου ίσως αποτελέσει αιτία έντασης ή κάποιων σκηνικών ζήλειας και χαλάσει το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ανυπομονησία αλλά και μια βιασύνη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με ένα άτομο που θέλεις αλλά από την πλευρά του διακρίνεις μια νωχελικότητα ή στάση «ζεστό - κρύο» ίσως αποβεί εις βάρος σου. Προσπάθησε να το προσεγγίσεις με άλλο τρόπο κι όχι πιέζοντάς το, εδώ και τώρα για μια απάντηση γιατί είναι πολύ πιθανό να «κλωτσήσει».

Σε σχέση: Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από ένα σχόλιο ή μια κίνηση του συντρόφου σου γιατί μάλλον δεν είναι έτσι όπως τα ερμηνεύεις και στο τέλος θα δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ρώτα, άκου και μετά αντέδρασε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Εκμεταλλεύσου τον αυθορμητισμό και την αμεσότητα που επικρατεί για να κάνεις νέες γνωριμίες. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και ίσως βρεθείς με αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Κάποιο από αυτά μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον σου γι' αυτό μη διστάσεις να ανοίξεις συζήτηση μαζί του, αφού το χιούμορ και η άνεσή σου θα το γοητεύσουν.

Σε σχέση: Έχεις τη διάθεση να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και αν και είναι Δευτέρα σίγουρα μέσα δε θα μείνεις, αφού θέλεις να ξεφύγεις λίγο και να αλλάξεις παραστάσεις, οπότε μια έξοδος με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα σε έχει πιάσει μια συναισθηματική φόρτιση, μια ένταση αλλά και ανυπομονησία να περάσεις στο επόμενο στάδιο τα ερωτικά σου. Θέλεις να απομακρύνεις από τη ζωή σου κάποια άτομα που σε κρατάνε πίσω ή δεν υπάρχει καμία προοπτική εξέλιξης και να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας σχέσης. Οι ευκαιρίες υπάρχουν πάντως αλλά μπορεί να μην είναι εκεί που τις αναζητάς.

Σε σχέση: Ένας εκνευρισμός μπορεί να υπάρξει σήμερα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγεις ένα τσακωμό είναι να καταπιαστείς με μια δουλειά του σπιτιού που πρέπει να γίνει και να μη δώσεις περεταίρω συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Η ευκολία με την οποία ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή γνωστός σου κρίνει τη στάση σου σε ένα ερωτικό σου θέμα και βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα ίσως σήμερα σε θυμώσει και λογοφέρεις μαζί του, αν δεις ότι επιμένει στην άποψή του, αδιαφορώντας αν γίνεις προσβλητικός/η. Το ζητούμενο βέβαια είναι αν έχουν έστω και μια μικρή βάση τα λεγόμενά του που πρέπει να ξανασκεφτείς.

Σε σχέση: Ενδεχομένως να διατηρείς κάποιες αμφιβολίες για ένα κοινό ζήτημα με το ταίρι σου και να μη θέλεις να πεις ή να κάνεις κάτι, αν πρώτα δεν τις ξεδιαλύνεις και γι' αυτό το καθυστερείς, αλλά είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε πιέσει ασφυκτικά να πάρεις θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις μια έντονη εσωτερική διέγερση, σαν να έχεις ξυπνήσει από ύπνο βαθύ και αδημονείς για το τι θα φέρει μαζί της η καινούργια χρονιά για τα αισθηματικά σου. Να αρχίσεις όμως να προετοιμάζεις το έδαφος από τώρα, δεχόμενος/η προσκλήσεις για να παρευρεθείς σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και δρώμενα για να αυξήσεις τις πιθανότητες μιας νέας γνωριμίας.

Σε σχέση: Ευνοείσαι σήμερα να δώσεις μια ώθηση στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης σου, ξεκολλώντας ίσως κι από μια στάση μάλλον τυπική ή παραδοσιακή που είχες υιοθετήσει, φέρνοντας νέες συγκινήσεις στην ερωτική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις αρκετές πιθανότητες για μια γνωριμία που θα σε εξιτάρει σήμερα αφού η διάθεσή σου για να κάνεις ανοίγματα σε πρόσωπα ή μέρη που δεν έχεις ξαναέρθει σε επαφή μαζί τους είναι μεγάλη. Η ανάγκη για λίγο παραπάνω περιπέτεια στη ζωή σου και το να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, θα σε φέρει στο επίκεντρο και θα κερδίσεις την προσοχή ενός ατόμου, εντυπωσιακού, ειλικρινούς και άμεσου.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν ή θα βγάλουν από τη ρουτίνα τη σχέση σου. Όμως καλό θα ήταν να συναποφασίσετε κάποια πράγματα και να μην κάνεις του κεφαλιού σου γιατί δε θα αρέσουν στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Θέλεις να διατηρήσεις την εσωτερική ηρεμία σου, αν και σήμερα θα είναι λίγο δύσκολο γιατί έχεις μια ένταση που δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και να καταλήξεις σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που αφορούν στην προσωπική σου κυρίως ζωή. Ιδιαίτερα ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι σε έχει φέρει σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς.

Σε σχέση: Το μυαλό σου δουλεύει ασταμάτητα για να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει ένα επαγγελματικό θέμα που ίσως δημιουργήθηκε αλλά καλό θα ήταν να μην πέσεις με τα μούτρα σε αυτό γιατί κι ο σύντροφός σου μπορεί να χρειάζεται την στήριξή σου ή τη φυσική σου παρουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Διατηρείς την κεφάτη σου διάθεση και σήμερα, χωρίς να επηρεάζεσαι καθόλου που είναι Δευτέρα κι έχουμε ήδη φτάσει στα μισά των γιορτών. Το χαμόγελο και η θετική σου στάση σε κάνει πόλο έλξης και ψυχή της παρέας, αφού μπορείς να τη μεταδόσεις στους πάντες γύρω σου. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει και ενδεχομένως να προέρχεται από το φιλικό σου κύκλο.

Σε σχέση: Ίσως έχεις διάθεση να ξεφύγεις λίγο από τις οικογενειακές υποχρεώσεις και να πάτε με το ταίρι σου κάπου οι δυο σας. Ένα σινεμά θα ήταν μια ιδανική περίπτωση είτε μόνοι, είτε με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Σιγά-σιγά αποχαιρετάς αυτή τη χρονιά, γνωρίζοντας όμως ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις καινούργιους στόχους που περισσότερο από τον καθένα εσύ μπορείς και να τους τηρήσεις. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς που αφορούν στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις λίγο παραπάνω χρόνο για την ερωτική σου ζωή, ώστε να μπορέσεις να βρεις αυτό που αναζητάς και να δημιουργήσεις μια σχέση.

Σε σχέση: Ενδέχεται ο σύντροφός σου να σου κάνει παράπονα σήμερα ότι το μυαλό σου είναι σε ένα θέμα της δουλειάς και δεν ασχολείσαι με τα του σπιτιού σας γι' αυτό έχει αναγκαστεί να τα επωμιστεί όλα αυτός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι ημέρα διάφορων δουλειών και εκκρεμοτήτων που πρέπει να διευθετήσεις και ενδεχομένως να φας τη μισή σου μέρα με αυτές, αν και το αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό ή θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά και θα εκνευριστείς. Το βραδάκι όμως ίσως επιδιώξεις μια συνάντηση με ένα καινούργιο πρόσωπο που γνώρισες κι έχει εξάψει τη φαντασία σου.

Σε σχέση: Καλό είναι να υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση σου αλλά σήμερα πρέπει να προσέξεις λίγο τον τρόπο που θα την εκφράσεις γιατί δεν αποκλείεται ο σύντροφός σου να παρεξηγηθεί επειδή θα φανείς κάπως σκληρός/η ή απότομος/η μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Συνεπαρμένος/η από έρωτα είσαι και δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο πέρα από το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Εντούτοις, καλό θα ήταν να κρατήσεις λίγο το μέτρο και το μυαλό σου καθαρό και να μην αφήσεις το πάθος να σε παρασύρει γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς και δε θα σου κάνει καλό. Διατήρησε τον έλεγχο της συναισθηματικής σου κατάστασης.

Σε σχέση: Ίσως χωρίς να το καταλάβεις γίνεις καταπιεστικός/η με το ταίρι σου για να συμφωνήσει σε μια αγορά που εσύ κρίνεις απαραίτητη αλλά έχει αντίθετη άποψη. Αυτό μπορεί να επιφέρει μια προσωρινή ένταση μεταξύ σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved