Ερωτικό ωροσκόπιο 28/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε κατακλύσει μεγάλη ενέργεια και διάθεση για δράση. Η συναισθηματική έξαρση που θα νιώσεις δεν θα σ' αφήσει να ησυχάσεις ενώ ο αέρας της αυτοπεποίθησης και η τονισμένη σεξουαλικότητα θα είναι αυτά που θα ελκύσουν το αντίθετο φύλο και θα σε κάνουν ακαταμάχητο/η και φυσικά το φαβορί του διημέρου.

Σε σχέση: Τόσο το πάθος που θα υπάρχει όσο και τα μικροκαυγαδάκια που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους θα φουντώσουν το πάθος και θα προσθέσουν αρκετές ερωτικές συγκινήσεις στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Πολύ πιθανό να σου προκύψουν διάφορες δουλειές σήμερα και να καταπιαστείς με το νοικοκυριό ή πράγματα που είχες στο νου σου να κάνεις και είχες αφήσει εξαιτίας των Χριστουγέννων. Ίσως έχεις διάθεση να μην πας πουθενά και να επικοινωνήσεις ένα πολύ δικό σου άτομο που θέλεις να συζητήσεις ένα αισθηματικό σου θέμα που σε απασχολεί.

Σε σχέση: Έτσι κι αλλιώς στο πλάνο σου ήταν να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας με το ταίρι σου, αν και θα σε «τρώει» κάτι που σε είχε ενοχλήσει τις προηγούμενες μέρες και θα ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να του το πεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Αρκετές υποχρεώσεις θα έχεις σήμερα κι ίσως θελήσεις να βρεθείς με φίλους που είναι πιθανό να σε προσκαλέσουν για φαγητό το μεσημέρι ή το βραδάκι για ποτό και κουβεντούλα. Δεν αποκλείεται στην παρέα να υπάρξει ένα καινούργιο άτομο που θα σου προκαλέσει ενδιαφέρον και όσο περνάει η ώρα να διαπιστώσεις, μέσα από τις συζητήσεις σας, ότι «κολλάτε» πολύ.

Σε σχέση: Υπάρχει πιθανότητα σήμερα να αυτονομηθείς από το ταίρι σου και να επισκεφτείς ή να βγεις για καφέ με ένα κολλητό σου, για να ξεφύγεις λίγο και να νιώσεις πιο ελεύθερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια ανυπομονησία σε έχει πιάσει σήμερα κι εκεί που βάδιζες με αργά προσεκτικά βήματα με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ξαφνικά αισθάνεσαι ότι πρέπει να βιαστείς γιατί ο χρόνος περνάει και ίσως χάσεις την ευκαιρία σου να το κατακτήσεις και σε προλάβει κάποιος/α άλλος/η. Προσπάθησε να συντονίσεις τη δράση σου όμως και μη λειτουργήσεις παρορμητικά για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Ίσως με το σύντροφό σου επισκεφτείτε την οικογένειά σας και γευματίσετε παρέα. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να αλλάξετε τη θέση ενός επίπλου στο σπίτι σας, για να απελευθερώσετε λίγο το χώρο.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Κάποιο θέμα με συγγενικό σου πρόσωπο ίσως προκύψει σήμερα και υπάρχει πιθανότητα να λογοφέρετε αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί και δε θα χαλάσει η διάθεσή σου. Το βράδυ πιθανόν να έχεις κανονίσει συνάντηση με ένα άτοπο που θέλεις πολύ οπότε θα ρίξεις στο βάρος σου στο τι θα φορέσεις για να το εντυπωσιάσεις.

Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε με το σύντροφό σου μια συζήτηση που εκκρεμεί και να ξεδιαλύνεις μια αμφιβολία που είχες μέρες στο μυαλό σου και σε έτρωγε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Νιώθεις έναν εσωτερικό αναβρασμό σήμερα, που ίσως προκαλείται από συγκεκριμένο άτομο που προσπαθεί να σε κερδίσει γιατί νιώθεις ότι σε πιέζει να αποδεχτείς μια συνάντηση μαζί του. Δεν έχεις αποφασίσει όμως τι θα κάνεις μαζί του και αισθάνεσαι ότι θέλεις λίγο χώρο και χρόνο να το σκεφτείς περισσότερο πριν του δώσεις το πράσινο φως.

Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην κάνεις σήμερα απολογισμό εσόδων – εξόδων γιατί μπορεί να αναστατωθείς και να σου χαλάσει η διάθεση. Ασχολήσου με το ταίρι σου που τουλάχιστον αυτό μπορεί να σου προσφέρει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον Κριό από το πρωί έρχεται να ενισχύσει την γοητεία σου και να σε κάνει πιο τολμηρό/η στη διεκδίκησή σου σε ένα άτομο που σου αρέσει. Αυτήν την περίοδο άλλωστε έχεις όλες τις ευκαιρίες για να τα καταφέρεις, αν λειτουργήσεις μεθοδικά και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κινήσεις τα νήματα και να μην περιμένεις από την άλλη πλευρά.

Σε σχέση: Ίσως έχετε μια πρόταση να παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση με το σύντροφό σου και σχεδόν τη μισή μέρα να είσαι αγχωμένος/η με την εμφάνισή σου και τι θα φορέσεις για να κάνεις καλή εντύπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Αρκετά δραστήριος/α είσαι σήμερα, πράγμα που βοηθά και στο να τελειώσεις κάποιες δουλειές που είχες προγραμματίσει. Το ηθικό σου είναι ανεβασμένο και έχεις έντονη την πεποίθηση ότι τα δύσκολα έχουν περάσει για σένα και θα καταφέρεις να δώσεις φτερά στην ερωτική σου ζωή. Το μόνο που σου χρειάζεται είναι θέληση και το κατάλληλο κίνητρο.

Σε σχέση: Η σταδιακή βελτίωση της σχέσης σου σε ικανοποιεί και σου δίνει την αίσθηση ότι οι κόποι σου έπιασαν τόπο και σήμερα θα βγάλεις την ευχαρίστησή σου αυτή στο σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Γεμάτος/η ενέργεια και ενθουσιασμό θα είσαι σήμερα και με το κέφι, την αισιοδοξία, το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου θα κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις και την προσοχή του αντίθετου φύλου. Η αυτοπεποίθηση και η άνεση που εκπέμπεις θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που θα σου δώσουν έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του διημέρου.

Σε σχέση: Φουλ ερωτικός/η θα είσαι σήμερα και δε θα σταματήσεις να πειράζεις και να ανταλλάσεις πονηρά υπονοούμενα με το ταίρι σου, φτιάχνοντας μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Τόσο η ψυχολογία σου, όσο και η ενέργειά σου σήμερα θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Νιώθεις άτρωτος/η, ότι μπορείς να κατακτήσεις όλο τον κόσμο και δεν αναγνωρίζεις κανένα εμπόδιο στο δρόμο σου. Η σιγουριά και η μαχητική σου διάθεση θα λειτουργήσουν αφροδισιακά σε ένα άτομο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και ίσως καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σου με την ειλικρίνεια και την αμεσότητά του.

Σε σχέση: Τη συναισθηματική σου ένταση προτιμάς να τη διοχετεύσεις στο ερωτικό κομμάτι αφού από την εμπειρία σου πλέον γνωρίζεις πως αν αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν θα καταλήξετε με το ταίρι σου σε λογομαχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια καινούργια γνωριμία με ένα πολύ αυθόρμητο και ενθουσιώδες πρόσωπο είναι πολύ πιθανή, που θα σε εντυπωσιάσει με το δυναμισμό αλλά και το ελεύθερο πνεύμα του και θα βρεις κοινά στοιχεία με τα δικά σου. Ίσως αρχίσετε να ψιλοκοντράρεστε αλλά με περιπαικτική διάθεση και να προκαλεί ο ένας τον άλλο, κάτι που θα σε αναζωογονήσει αρκετά.

Σε σχέση: Ίσως σε πιάσει το ανεξάρτητό σου σήμερα και αποφασίσεις να πας μια βόλτα μόνος/η σου να ξεσκάσεις ή να κάνεις μια δουλειά χωρίς να περιμένεις στη σύμφωνη γνώμη ή τη βοήθεια του συντρόφου σου που μπορεί να ξινίσει λίγο, αλλά θα του περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Το 'χεις σήμερα και πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Ελκύεις, έχεις προσωπικό μαγνητισμό και πολλά βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω σου. Ενδεχομένως να σε πλησιάσει ένα άτομο και να θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα, εσύ όμως δε θα του δώσεις αμέσως αέρα για να το παιδέψεις λίγο και να αυξήσεις όσο μπορείς περισσότερο την επιθυμία του.

Σε σχέση: Η νύχτα σου αναμένεται να είναι φλογερή καθώς θα υπάρχει ένταση και πάθος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου οπότε θα το διασκεδάσετε με το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved