Ερωτικό ωροσκόπιο 26/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Πολύ καλή μέρα είναι σήμερα για σένα και πρέπει να την εκμεταλλευτείς για να ηρεμήσεις και να έρθεις στα ίσα σου μετά τη χθεσινή που ήταν αρκετά έντονη και δραστήρια. Αύριο Σάββατο έτσι κι αλλιώς θα ξαναπάρεις τα πάνω σου και ερωτικά γι' αυτό τώρα αφοσιώσου στον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

Σε σχέση: Πάνω απ' όλα ηρεμία. Αυτή σου χρειάζεται και μια βόλτα χαλαρή με το ταίρι σου ή μια συνεύρεση με φίλους στο σπίτι είναι ό, τι πρέπει για να περάσεις καλά, άκοπα και με ανθρώπους που αγαπάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η σημερινή αργία ενδεχομένως να σου δημιουργήσει τη διάθεση να κάτσεις λίγο με τον εαυτό σου, να ξεδιαλύνεις μέσα σου μια κατάσταση στα ερωτικά και να προσπαθήσεις να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, γιατί μέχρι στιγμής είναι πολύ μπερδεμένη και σε ενοχλεί. Αργότερα μάλλον θα βρεθείς με την παρέα σου και θα ξεχαστείς.

Σε σχέση: Είναι ευκαιρία να περιποιηθείς το σύντροφό σου αλλά όχι εις βάρος του εαυτού σου. Να τον φροντίσεις, να τον ευχαριστήσεις αλλά παράλληλα να κοιτάξεις κι εσύ να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η μελαγχολία των Χριστουγέννων μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα σήμερα, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και με την παρουσία του Κρόνου στον 7ο οίκο σου να νιώσεις μοναξιά. Η ευαισθησίες σου θα είναι έντονες και ίσως επανέλθουν μνήμες από το πρόσφατο ερωτικό σου παρελθόν και να σου λείπουν κάποιες συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές. Μην ξεχνάς όμως ότι το από δω και πέρα μετράει.

Σε σχέση: Τα σχέδιά σου για ένα όμορφο, γλυκό, ήρεμο βράδυ με το ταίρι σου θα ευοδωθούν και έτσι και οι δυο θα ξεκουραστείτε και θα έχετε το χρόνο να κάνετε ό, τι σας ευχαριστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Κάτι τέτοιες μέρες το μυαλό σου γεμίζει με εικόνες ειδυλλιακές και ερωτικές δίπλα στο στολισμένο δέντρο, αγκαλιές και ανταλλαγή άφθονων συναισθημάτων. Αν είσαι μόνος/η, μην κάθεσαι μέσα στο σπίτι και αφήνεσαι να σε παρασύρουν δυσάρεστες σκέψεις. Πάρε τηλέφωνο κάποιους φίλους ή συγγενείς σου και πήγαινε να τους βρεις.

Σε σχέση: Μια συζήτηση σήμερα με το ταίρι σου, απόρροια της χθεσινής μέρας, ίσως είναι φορτισμένη συναισθηματικά αλλά είναι ευκαιρία να διαλυθεί επιτέλους και μια αμφιβολία που σε ταλαιπωρούσε και να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας ξέγνοιαστα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένας έντονος αισθησιασμός σήμερα και ενδεχομένως να τον γευτείς αν τυχόν βρεθείς σε ένα μέρος χωρίς πολύ κόσμο με εκλεκτή παρέα. Πιθανόν να γνωρίσεις κιόλας ένα άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά η εκλεπτυσμένη, αν και μυστηριώδης, συμπεριφορά του και να θέλεις να έρθεις πιο κοντά του για να το αποκρυπτογραφήσεις.

Σε σχέση: Μια χαλαρότητα και έλλειψη διάθεσης να κάνεις οτιδήποτε κοπιαστικό σε έχει πιάσει σήμερα και το μόνο που επιθυμείς είναι να περάσεις τη βραδιά σου αγκαλιά στο κρεβάτι με το ταίρι σου και να χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Αποζητάς ένα άτομο που θα σε κατανοεί, θα σε νοιάζεται και θα είναι δίπλα σου βράχος σε κάθε σου προσπάθεια, πράγματα δηλαδή που για σένα είναι αυτονόητα κι όχι μεγάλες προσδοκίες. Ίσως γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο σήμερα που θα σου τα βγάζει όλα αυτά, επειδή όμως έχεις γίνει λίγο καχύποπτος/η, θα φροντίσεις μεν να μη χάσεις την επαφή μαζί του αλλά θα το πας σιγά-σιγά για να μην προσγειωθείς απότομα.

Σε σχέση: Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να ρίξει ένα πέπλο πάνω σε σένα και το ταίρι σου για να καλύψει κάποια παράπονα ή δυσαρέσκειες, ώστε να αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών και να έρθετε συναισθηματικά πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Μπορεί να σε πιάνει μια μικρή απογοήτευση αλλά δεν πρέπει να την αφήνεις να ανακόπτει την όποια σου προσπάθεια για δημιουργία μιας καλύτερης ερωτικής ζωής. Άσε το φως να πλημυρίσει την καρδιά σου, έχε την ελπίδα σου ζωντανή και που ξέρεις; Ίσως το πνεύμα των Χριστουγέννων σε επισκεφτεί. Αρκεί να το πιστέψεις.

Σε σχέση: Μια γλυκιά σιωπή θα επικρατεί σήμερα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και κανείς από τους δύο δε θα θέλει να τη χαλάσει, αφού θα είναι γεμάτη ανείπωτα συναισθήματα αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Μπορεί να νιώθεις ήδη πιο ελεύθερος/η εξαιτίας της απουσίας του Κρόνου και να είναι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σήμερα, ειδικά αν πρόκειται για ένα άτομο που έχει μπει στη ζωή σου πρόσφατα και σε έχει συνεπάρει. Εντούτοις, φρόντισε να διατηρήσεις τον έλεγχο της κατάστασης και να είσαι όσο πιο άνετος/η και χαλαρός/η γίνεται, χωρίς να βάζεις με το νου σου διάφορα.

Σε σχέση: Έχεις την αίσθηση ότι ενώ ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου, το μυαλό του είναι κάπου αλλού, σαν να τον απασχολεί κάτι κι ίσως εξαιτίας των ημερών να μη θέλει να στο πει για να μη σε αναστατώσει. Μην τον πιέσεις. Όταν θα έρθει η ώρα θα σου μιλήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, ήδη αισθάνεσαι την ανάσα του Κρόνου στο σβέρκο σου και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς πλέον να συνεχίσεις να έχεις στα ερωτικά την ίδια αντιμετώπιση που είχες πριν. Γενικά σήμερα θα αντιληφθείς ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που το χαίρονται και οι δυο και ίσως νιώσεις ότι πρέπει να σέβεσαι περισσότερο και να εκτιμάς τα συναισθήματα του άλλου ατόμου.

Σε σχέση: Άκρως οικογενειακά και σπιτικά θέλεις να περάσεις τη μέρα σου σήμερα με το ταίρι σου και κάποια πολύ δικά σου πρόσωπα. Να τους περιποιηθείς, να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Θα αφήσεις ελεύθερο το μυαλό σου σήμερα να ταξιδέψει και να φανταστεί όμορφα πράγματα που θα ήθελες να συμβούν στην προσωπική σου ζωή. Έχεις αυτή την περίοδο τη δυνατότητα να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, αρκεί να το παλέψεις. Γι' αυτό χαμογέλα. Δώσε υπόσχεση στον εαυτό σου ότι τα επόμενα Χριστούγεννα δε θα είσαι μόνος/η και κάνε ό, τι μπορείς να την τηρήσεις.

Σε σχέση: Τέτοιες μέρες η οικογένεια είναι για σένα ανεκτίμητης αξίας και θα φροντίσεις, ακόμα κι αν κουραστείς με ετοιμασίες και δουλειές, να προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς τον καλύτερό σου εαυτό για να τους ευχαριστήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Αφέσου στο εορταστικό κλίμα και ζήσε έντονες συναισθηματικά στιγμές. Μην σε πιάνει το αντιδραστικό σου και μοίρασε απλόχερα αγάπη, δείχνοντας σε όλους ότι κρύβεις απίστευτη γενναιοδωρία και πλούσια αισθήματα. Αυτό θα σε κάνει ακαταμάχητο/η και ίσως μέσα από μια παρέα ή σε μια έξοδο τραβήξει κοντά σου ένα άτομο που θα σε εντυπωσιάσει.

Σε σχέση: Έντονο είναι και το ρομαντικό στοιχείο σήμερα στη σχέση σου, που μαζί με την ερωτική διάθεση θα είναι τα κύρια συστατικά για να δημιουργήσεις πολύ αισθησιακές στιγμές ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι ό, τι καλύτερο για αυτές τις μέρες που ενέχουν το νόημα της αγάπης και γι' αυτό η θετική σου ενέργεια και η ανάγκη σου για προσφορά θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες. Μοιράζεις απλόχερα αισιοδοξία και μοιάζεις παιδί που χαίρεται τις γιρλάντες και τα κρυμμένα δώρα κάτω από το δέντρο. Πώς να μην είσαι αξιαγάπητος/η και να μην κάνεις και το πιο απρόσιτο άτομο να χαμογελάσει και να θέλει να σε προσελκύσει;

Σε σχέση: Αυτές τις μέρες το παν είναι να υπάρχει αγάπη και ζεστασιά στη σχέση σου και προκειμένου να τα διατηρήσεις θα απωθήσεις δυσάρεστα θέματα και δυσκολίες. Το μόνο που θα σε ενδιαφέρει είναι να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved