Ερωτικό ωροσκόπιο 25/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/12

Χρόνια Πολλά!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Χριστός γεννάται σήμερον αλλά μαζί με αυτόν γεννιέται ξαφνικά και μια μελαγχολία για ανθρώπους που απέχουν από τη ζωή σουκαι δεν έχεις καμία επαφή πια μαζί τους ή έναν έρωτα που έληξε άδοξα. Είναι μέρα χαράς όμως και δεν πρέπει να τη δηλητηριάσεις με αναμνήσεις που πονάνε. Να χαρείς το τώρα κι αυτά που έχεις.
Σε σχέση:
Ίσως προκληθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το οικείο σου περιβάλλον ή πάνω στο τραπέζι ειπωθούν κάποια πράγματα που θα νιώσεις ότι έμμεσα απευθύνονται στο σύντροφό σου και εκνευριστείς. Δώστε τόπο στην οργή και μη χαλάς το εορταστικό κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε σου χρειαζόταν μέρα που είναι μια μπηχτή ή κάποιες πληροφορίες από κάποιο συγγενή ή γνωστό σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει και παρόλο που δε θα το δείξεις, τα λόγια θα κολλήσουν στο μυαλό σου και θα σε τρώνε όλη μέρα. Πάντως παρορμητικές αποφάσεις καλό είναι να μην πάρεις.
Σε σχέση: Η συμπεριφορά ενός δικού σου ατόμου είναι πολύ πιθανό να σε χαλάσει σήμερα, αλλά μη δώσεις παραπάνω σημασία για να ευχαριστηθείς το γεύμα ή το δείπνο με το ταίρι σου. Ενδέχεται να έχει τα δικά του και να προσπαθεί να τα παλέψει γι' αυτό καλό θα ήταν να μην παρεξηγηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και είναι λογικό στο μυαλό σου να επικρατεί κομφούζιο και να σε κατακλύσουν ξαφνικά αρνητικές σκέψεις που μπορεί να προκληθούν από ένα άτομο που σου αρέσει ή να είναι γέννημα δικών σου ανασφαλειών. Πριν αρχίσεις και χάνεις τις ελπίδες σου, ψάξε το περισσότερο.
Σε σχέση: Ίσως σε πιάσει ένας φόβος για τα χρήματά σου ή να θυμηθείς ένα λογαριασμό που έπρεπε να πληρώσεις και να σε πιάσει ανησυχία μήπως προκύψει κάτι αρνητικό. Λογικό είναι ο σύντροφός σου να σου βάλει χέρι που κάθεσαι κι απασχολείσαι με τέτοια πράγματα μέρα που είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι κρίμα με τόσα γλυκά και εδέσματα σήμερα να σου μείνει πικρή γεύση από μια διαφωνία ή ένταση που μπορεί να προκληθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον από χαζή αφορμή και να στενοχωρηθείς ή ακόμα χειρότερα να βγάλεις τα απωθημένα σου. Μπορεί επίσης να σε πιάσει ο καημός που δεν είσαι με κάποιο άλλο πρόσωπο μαζί και να σου λείπει αλλά φρόντισε να μην αφήσεις δυσάρεστα συναισθήματα να σε πάρουν από κάτω.
Σε σχέση: Ανάλαβε δράση σήμερα και μην αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν, στο εορταστικό τραπέζι. Εν ανάγκη παίξε το ρόλο του πυροσβέστη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και πρόσεξε μην πιαστείς από μια κουβέντα και την πληρώσει ο σύντροφός σου χωρίς να φταίει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Λες και κάποιος σε σαμποτάρει θα νιώσεις σήμερα αφού γιατί, ενώ ξυπνάς με καλή διάθεση και το μόνο που σκέφτεσαι είναι που θα πας για να περάσεις καλύτερα, τα σχέδιά σου θα ανατραπούν. Ακόμα κι ένα ραντεβού που είχες κανονίσει μάλλον δε θα κάτσει, οπότε θα αρκεστείς σε δυο τρεις καλούς φίλους ή συγγενείς να πνίξεις τον πόνο σου και να ξεχαστείς.
Σε σχέση: Υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος που εκτιμούσες, να μάθεις σήμερα ότι τελικά σου έσκαβε το λάκκο ή έλεγε λόγια πίσω από την πλάτη σου. Η απογοήτευσή σου θα είναι μεγάλη αλλά ο σύντροφός σου θα σου φτιάξει τη διάθεση με τη στήριξή του και κάπως θα το ξεπεράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις όλη την καλή διάθεση να αφήσεις πίσω ένα προσωπικό σου θέμα και να περάσεις καλά μέρα που είναι αλλά είναι πολύ πιθανό να δεχτείς ξαφνικά μια επίθεση από ένα φίλο σου για μια ερωτική σου υπόθεση και να αρχίσει να σε κατηγορεί ότι δεν τη χειρίστηκες καλά. Προκειμένου να τσακωθείς χριστουγεννιάτικα καλό θα ήταν να προφασιστείς μια δικαιολογία και να αποχωρήσεις.
Σε σχέση: Ίσως ανακαλύψεις ότι μια φιλική σχέση δεν ήταν τόσο αληθινή και έκρυβε αρκετό συμφέρον και ανταγωνισμό. Ενώ το μυαλό σου ξαναγυρνά στα παλιά και τις στιγμές που ζήσατε, μπορεί να σου δημιουργηθούν αμφιβολίες και για το ταίρι σου μήπως έχεις πέσει έξω και σε αυτό, πράγμα τελείως άδικο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε κι εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ενώ όλα γύρω σου είναι γιορτινά και λαμπερά σε έχουν πιάσει οι μαύρες σου και φλερτάρεις με την απογοήτευση. Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν σου έκατσε κάτι που περίμενες στα ερωτικά ή ότι τσάμπα ήλπιζες σε ένα άτομο. Ό, τι κι αν είναι, μην αφήσεις τον αρνητισμό να σε παρασύρει χριστουγεννιάτικα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε και στενοχωριούνται να σε βλέπουν έτσι.
Σε σχέση: Όπου μπλέκεται η οικογένεια συνήθως προκαλούνται προβλήματα, ιδιαίτερα αν εσύ ή ο σύντροφός σου επηρεάζεστε. Σήμερα ίσως ανακατευτούν τα πράγματα αν βρεθείτε όλοι μαζί, οπότε για να μη μπεις σε θέση άμυνας καλό θα ήταν να περιορίσεις την κουβέντα σε πιο ανώδυνα θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα εξυπηρετεί αρκετά τους σκοπούς ή τα σχέδιά σου, ιδίως αυτά που έχουν να κάνουν με την ερεύνα και συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, μπορεί να επιβεβαιώσουν τους φόβους σου αν και κατά βάθος ήλπιζες να πέφτεις έξω. Πάντως δεν πρόκειται να τα αναφέρεις σε κανένα μέχρι να τα διαχειριστείς.
Σε σχέση: Απόφυγε ακραίες ή απόλυτες τοποθετήσεις ή το σαρκαστικό χιούμορ σήμερα στο οικογενιακό τραπέζι, αν δε θέλεις να ξεσπάσει μάχη ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου ή έναν από τους συγγενείς σας. Ακόμα κι αν "πνίγεσαι", είναι σοφό να μη μιλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Από εκεί που δεν το περίμενες ίσως μάθεις ένα μυστικό σήμερα που αγνοούσες για το άτομο που θέλεις πολύ και χάσεις κάθε καλή εντύπωση που είχες. Το σίγουρο είναι ότι αρχικά θα στενοχωρηθείς, μετά όμως θα θυμώσεις και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το ξεγράψεις τελείως και να υποσχεθείς στον εαυτό σου να μην ξανασχοληθεί μαζί του.
Σε σχέση: Αρνητικές σκέψεις, ίσως και ζήλεια θα σε κυριεύσουν σήμερα και ξαφνικά θα γίνεις εριστικός/η στο ταίρι σου χωρίς προφανή λόγο. Μέρα που είναι σήμερα όμως καλό θα ήταν να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην πεις κάτι που θα χαλάσει όλη την ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου που αφορά σε συγκεκριμένο άτομο γιατί απ' ότι δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει πιθανότητα να είστε μαζί κι όσο πιο πολύ το καθυστερείς, τόσο χάνεις άλλες ευκαιρίες που ίσως αξίζουν περισσότερο. Με βαριά καρδιά θα παραδεχτείς, αυτό που τόσο καιρό αρνιόσουν, ότι πρέπει να ξεκολλήσεις και να πας παρακάτω.
Σε σχέση: Ήλπιζες ότι κάποια προβλήματα είχαν ξεπεραστεί στη σχέση σου και προσπαθούσες να κάνεις μια νέα αρχή αλλά μπορεί εσύ να είχες αυτή την εντύπωση, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με το σύντροφό σου που φαίνεται ότι ακόμα τον απασχολούν και θα τα θυμηθεί σήμερα, χρονιάρα μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τον Πλούτωνα και τον Ερμή στον 12ο οίκο σου και δύσπιστος/η είσαι και καχύποπτος/η και με το τετράγωνο του Ουρανού σήμερα ίσως αρχίσεις και βγάζεις στην επιφάνεια πράγματα που κρατούσες μέσα σου καιρό και καταστρέψεις το όμορφο κλίμα. Τα πυρά σου μάλλον θα κατευθυνθούν σε ένα άτομο που σου αρέσει αλλά μια δείχνει να σε θέλει και μια το παίζει αδιάφορο.
Σε σχέση: Σήμερα ίσως ανακαλύψεις ότι ένα άτομο που μπροστά σου ήταν καλό και ευγενικό ή έλεγε άσχημα πράγματα για εσένα ή το σύντροφό σου πίσω από την πλάτη σου. Μπορείς να θυμώσεις πολύ αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι τώρα ξέρεις με τι είδους άνθρωπο έχεις να κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η μόνη λύση για σήμερα για να μη συγχυστείς και σου χαλάσει όλη η αγαπησιάρικη διάθεση που έχεις, από αυτά που θα μάθεις για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σου άρεσε ή ένα ψέμα που θα σου αποκαλυφθεί, είναι να απομονωθείς στον όμορφο κόσμο σου και να κλείσεις τα αφτιά σου, αρνούμενος/η να ακούσεις το οτιδήποτε δυσάρεστο.
Σε σχέση: Δεν είχες στο νου σου να προσκαλέσεις συγγενείς ή φίλους σου στο σπίτι για να περάσετε τα Χριστούγεννα και τελικά να βρεθείς ανάμεσα σε αντιμαχόμενα πυρά. Συμβούλεψε το σύντροφό σου να μην ανακατευτεί και με τη γνωστή σου ευελιξία άλλαξε κουβέντα να εκτονώσεις το κλίμα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved