Ερωτικό ωροσκόπιο 22/12

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που τυγχάνει να συμπίπτει με το Χειμερινό ηλιοστάσιο σου δείχνει ότι πρέπει να τραβήξεις πολλές κόκκινες γραμμές κυρίως στα ερωτικά σου, εφόσον τα περιθώρια υπομονής και ανοχής σου έχουν στενέψει. Μια τρέλα, μια βιασύνη θα την έχεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και θα αλλάζεις το κέντρο του ενδιαφέροντός σου, όποτε νιώθεις ότι δε βγάζει πουθενά.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου προς το παρόν θα αφήσετε πίσω σας διαφορές που σας δημιουργούσαν εντάσεις και να χαρείτε τις γιορτές με αγάπη και κέφι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις τη διάθεση να βάλεις οριστικά ένα τέλος σε αντιλήψεις, ιδέες και απόψεις που σε πιέζουν ή σε κρατούν πίσω. Δεν θέλεις πλέον να υπομείνεις πράγματα και άτομα που το μόνο που προσφέρουν στη ζωή σου είναι προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σου που πιστεύεις επιτέλους ότι αξίζεις πολύ περισσότερα και αυτά θα αναζητήσεις.
Σε σχέση: Ο Κρόνος από αύριο αποχαιρετά προς το παρόν τον 7ο οίκο σου και εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο ήδη νιώθεις το φρέσκο αέρα να μπαίνει από το παράθυρο της σχέσης σου. Πιο ανάλαφρος/η πια θα ξεκινήσετε και οι δυο μια καινούργια πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με ένα σωρό πλανήτες και τη Ν. Σελήνη στον 8ο οίκο σου, το σίγουρο είναι ένα: μιλάμε για μια περίοδο πολύ ερωτική αλλά όχι ανεύθυνη και ασύστολη. Όλες οι κινήσεις σου θα είναι καλά μελετημένες και φυσικά κανένα άτομο δε θα μπορεί να σου ξεφύγει, αν το βάλεις στόχο, αρκεί να αποβλέπεις σε ποιοτική βελτίωση της προσωπικής σου ζωής.
Σε σχέση: Έρωτα και χρήματα θα πρέπει να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι σωστά και όχι να τα σπαταλάς από δω και από κει. Ο σύντροφός σου θα παίξει το ρόλο του συμβουλάτορα και με τις προτροπές του μπορείς να διαπρέψεις και στα δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Από σήμερα και για αρκετό χρονικό διάστημα παραμερίζεις από τα ερωτικά σου το φουλ συναίσθημα που σε τυφλώνει και το αντικαθιστάς με ώριμη σκέψη αφού αντιλαμβάνεσαι ότι οι όποιες προσδοκίες ή επιθυμίες σου απαιτούν να μην άγεσαι και φέρεσαι αλλά να πιστέψεις στις ικανότητές σου, να αξιολογήσεις σωστά τι μπορείς να καταφέρεις και για εκεί να βάλεις πλώρη.
Σε σχέση: Δείχνεις αποφασισμένος/η να πατήσεις πόδι στη σχέση σου και να βάλεις ένα τέρμα σε όλα τα κακώς κείμενα. Αν δεν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου και κάνεις πίσω την τελευταία στιγμή, σίγουρα θα τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η επιτυχία των στόχων σου, τουλάχιστον στα ερωτικά σου, εξαρτάται από το αν και κατά πόσο θα σταματήσεις να στέκεσαι στις κολακείες και την συμπεριφορά των «αυλικών» και να αρχίσεις να ψάχνεις την ουσία. Μια σχέση χτίζεται μέρα με τη μέρα, με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα και εγωκεντρισμοί δεν χωρούν. Όσο πιο σύντομα το καταλάβεις αυτό, τόσο πιο κοντά θα φτάσεις στο επιθυμητό.
Σε σχέση: Αρκετές φορές θα σκεφτείς αυτό το διάστημα ότι η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και ίσως κουραστείς αρκετά για να καταφέρεις ένα στόχο σου αλλά σίγουρα θα έχεις τη συμπαράσταση του συντρόφου σου κι έτσι δε θα αντιμετωπίσεις άλλο πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Απωθημένα και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν το άμεσο κλείσιμο των παλιών λογαριασμών και χάραξη μιας νέας πορείας με στόχο την ικανοποίησή τους. Αν η πραγματική σου επιδίωξη είναι να βρεις κάτι ταιριαστό στα δικά σου δεδομένα και να ευτυχίσεις σε μια ερωτική σχέση, θα κατανοήσεις ότι πρέπει να επιλέξεις να βαδίσεις σε γνωστά μονοπάτια και να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς.
Σε σχέση: Τόλμησε και κυνήγησε τις υψηλές προσδοκίες στη σχέση σου αλλά μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες που δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από άγχος και εντάσεις. Η κριτική σου πρέπει να γίνεται καλοπροαίρετα και με στόχο βήμα-βήμα τη βελτίωση.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Κι αν δεν έχεις καταφέρει να αποκτήσεις αυτό που έχεις βάλει ως στόχο στα ερωτικά σου, δε θα το βάλεις κάτω και θα φας γη και ουρανό γιατί είσαι αποφασισμένος/η να επιμείνεις και να μη συμβιβαστείς με το μέτριο ή το λίγο. Αν αυτό σημαίνει ότι για να το πετύχεις θα αναγκαστείς να πάρεις το δύσκολο δρόμο της μοναξιάς, θα το κάνεις, ερχόμενος/η κόντρα στη συντροφική φύση σου.
Σε σχέση: Το να μιλάς πλέον έξω από τα δόντια και να εκφράζεις με σαφήνεια αυτό που θέλεις από τον σύντροφό σου, χωρίς όμως να χαλάς την αρμονία στη σχέση σου δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο πίστευες και θα το διαπιστώσεις στο προσεχές διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αφού πλέον αποφοιτείς από τη μεγάλη του Κρόνου σχολή αντιλαμβάνεσαι ότι τα μαθήματα που πήρες είναι πολύτιμα και άξιζαν την ταλαιπωρία και το παίδεμα. Τώρα πιο σοφός/η αλλά και πιο σίγουρος/η στα πατήματά σου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πράξη πολλά από αυτά που έχεις στο νου σου στα ερωτικά σου, ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δύσκολα.
Σε σχέση: Τώρα που ο Κρόνος σε αποχαιρετά έχεις τη διάθεση να κινητοποιηθείς και να πάρεις αποφάσεις ζωής χωρίς κανένα δισταγμό ακόμα κι αν ξέρεις ότι θα επέλθει μια αναστάτωση στη σχέση σου, αν και εφόσον ο σύντροφός σου δεν είναι έτοιμος να σε ακολουθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι όλα όσα θέλεις κι έχεις φανταστεί δεν έχουν έρθει ακόμα στα ερωτικά σου, δε θα χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου, αλλά θα πεισμώσεις περισσότερο για να τα πραγματοποιήσεις, εκμεταλλευόμενος/η και την παραμικρή ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, χωρίς να σπαταλήσεις χρόνο και ενέργεια σε κάτι που πιστεύεις ότι δεν πλησιάζει καν αυτό που ονειρευόσουν.
Σε σχέση: Πιο συμμαζεμένος/η και συνετός/η θα είσαι από δω και στο εξής τόσο στα οικονομικά όσο και στη σχέση σου και θα σκέφτεσαι δυο φορές την κάθε σου κίνηση. Αυτό από μόνο του θα ευχαριστήσει το σύντροφό σου και θα τερματιστούν οι εντάσεις μεταξύ σας τουλάχιστον σε αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το αδιαχώρητο γίνεται αυτό τον καιρό στο ζώδιό σου, από τη Νέα Σελήνη μέχρι τους πλανήτες, και όλοι σε σπρώχνουν σε αλλαγές τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές. Κι αν οι τελευταίες είναι πιο εύκολες για σένα, οι άλλες απαιτούν να κάνεις μια υπέρβαση και κατάρριψη κάποιων δικών σου προτύπων, ακόμα και στα ερωτικά και επαναδημιουργία νέων. Όλα σου φαίνονται εφικτά και είσαι προετοιμασμένος/η να δώσεις τον αγώνα σου για να τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Η υπομονή είναι η μεγαλύτερή σου αρετή αλλά η επιμονή σου είναι αυτή που θα φέρει τα θετικά αποτελέσματα στη σχέση σου, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Δεν είσαι μαθημένος/η άλλωστε να χάνεις και τώρα θα δεις αμείβονται οι κόποι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένας απολογισμός είναι απαραίτητος και ενώ καλείσαι κατά καιρούς να τον κάνεις, κωφεύεις και συνεχίζεις στο γνώριμο αντιδραστικό σου στυλ. Ίσως τώρα να είσαι έτοιμος/η να κάνεις τη σούμα σου. Τα στραβά και τα σωστά της μέχρι τώρα ερωτικής σου ζωής θα παρελάσουν μπροστά από τα μάτια σου και θα ανακαλύψεις πολλά και ουσιαστικά και για τον εαυτό σου.
Σε σχέση: Έχεις την ευκαιρία έστω και έμμεσα να επανορθώσεις για κάποια σφάλματα ή άστοχες συμπεριφορές στη σχέση σου και με αυτό τον τρόπο να δώσετε τέλος με το ταίρι σου στις εντάσεις τουλάχιστον για την περίοδο των γιορτών.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Πρέπει πρώτα να τελειώσεις με τα παλιά για να αρχίσεις κάτι καινούργιο στα ερωτικά σου. Δεν γίνεται λοιπόν να ψάχνεις κάτι που ερωτικά θα σε συγκινήσει και θα σε συναρπάσει, αν δεν έχεις κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν. Η καρδιά σου πρέπει να απελευθερωθεί για να μπορέσει να γεμίσει ξανά με αγάπη κι αυτό τώρα θα το καταλάβεις.
Σε σχέση: Τέτοιες μέρες και να ήθελες να θυμώσεις ή να κρατήσεις μούτρα στο ταίρι σου δεν μπορείς γι' αυτό θα λες αμέσως ό, τι σε ενοχλεί ώστε να λυθεί άμεσα και να μη μένει τίποτα μέσα σου που θα δημιουργήσει απωθημένα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved