Ερωτικό ωροσκόπιο 21/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις έντονη την ανάγκη σήμερα να αλλάξει τελείως η κατάσταση στα ερωτικά σου. Ψάχνεις κάτι διαφορετικό, ασυνήθιστο να ταρακουνήσει τον κόσμο σου και να σε συναρπάσει. Μάλλον όμως χρειάζεται να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο για να αυξήσεις τις πιθανότητες αλλιώς θα συναντάς ίδια ή παρόμοια άτομα και δεν πρόκειται να το καταφέρεις.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου σήμερα σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη με το εξάγωνο του κυβερνήτη σου, Άρη με τον Ουρανό. Παρότι θα σε αιφνιδιάσει αρχικά, μετά θα το χαρείς αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά σου ίσως υπάρξει σήμερα, καθώς είναι πολύ πιθανό να πας κάπου σερνόμενος/η για να βγάλεις μια υποχρέωση ή επειδή είχες δώσει υπόσχεση και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει, αν και τελείως διαφορετικό από σένα και θα θελήσεις να το ξανασυναντήσεις.
Σε σχέση: Μια εκτός προγράμματος επίσκεψη από κάποιους συγγενείς ίσως ανατρέψουν τελείως τα πλάνα που είχες κάνει για μια ξένοιαστη και χαλαρή μέρα με το ταίρι σου, αν και γρήγορα θα το ξεπεράσεις και θα περάσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό σου δίνει αρκετή ενέργεια και γι' αυτό ίσως στα καλά του καθουμένου αποφασίσεις να κάνεις σήμερα όσα δεν είχες κάνει εδώ και τόσο καιρό. Μια βόλτα στα μαγαζιά είναι πολύ πιθανή αλλά εκτός από κάποια γνωριμία-φλερτ που θα σου τύχει και ενδέχεται να καταλήξεις να πίνεις καφέ μαζί του/της μάλλον δε θα ψωνίσεις τίποτα.
Σε σχέση: Εφόσον δεν είσαι του προγραμματισμού δεν πρόκειται να έχεις κανένα απρόοπτο σήμερα, αν και τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια που είχες κάνει με το σύντροφό σου αφού είναι πιθανό να καταπιαστείτε με κάτι που θα σας φάει αρκετό χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα νιώσεις σαν να κεραυνοβολήθηκες είτε γιατί θα γνωρίσεις ξαφνικά ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει, είτε γιατί θα σε προσελκύσει ένα άτομο που σου άρεσε παλιότερα αλλά είχες ξεγράψει ότι θα γίνει κάτι μεταξύ σας. Άσε που μπορεί κι εσένα να σου 'ρθει ξαφνικά να του εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έτρεφες τόσο καιρό κι ό, τι κάτσει.
Σε σχέση: Αν δεν πάρεις κατάκαρδα σήμερα μια αναποδιά ή μια λογομαχία που μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου, θα δεις ότι όλη η μέρα θα σου γυρίσει τελείως προς το καλύτερο και θα σε παρακινήσει να κάνεις και μια αλλαγή που σκεφτόσουν αλλά δεν αποφάσιζες.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ξαφνικά σήμερα ίσως συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε ένα άτομο που πέραν από κάποιες σκόρπιες στιγμές ευχαρίστησης δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Πιθανόν λοιπόν να νιώσεις βαρεμάρα και να αποφασίσεις να αραιώσεις τις επαφές σου μαζί του και να ψάξεις για κάτι που θα σε απογειώνει.
Σε σχέση: Το μυαλό σου κατακλύζεται από αρκετά ασυνήθιστες ιδέες που αφορούν στο τι θα κάνετε τις γιορτές με το σύντροφό σου και σήμερα θα τις μοιραστείς μαζί του για να ακούσεις και τη δική του άποψη ή την αντιπρότασή του αν έχει κάποιες διαφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι από τις λίγες φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα που θα νιώσεις αρκετά χαρούμενος/η που είσαι μόνος/η και ελεύθερος/η να κάνεις ό, τι θέλεις, χωρίς να περιορίζεσαι από τις βουλές του καλού ή της καλής σου. Θα φλερτάρεις, θα προκαλέσεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο και όποια επιλογή κι αν κάνεις θα την ευχαριστηθείς γιατί θα είναι αποκλειστικά δική σου.
Σε σχέση: Μη βιαστείς, από αντίδραση ίσως, να απορρίψεις μια πρόταση που θα κάνει ο σύντροφός σου και αφορά στα οικονομικά γιατί είναι πολύ πιθανό να σε ξελασπώσει. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Εδώ και τόσο καιρό που ο Ουρανός βρίσκεται στον 7ο οίκο σου έχεις καταλάβει είναι ότι οι εκπλήξεις κατά καιρούς θα διαδέχονται η μια την άλλη. Σήμερα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, ίσως ξυπνήσει η παρορμητική σου φύση και ανατρέψεις τα δεδομένα και μάλιστα στις καθυστερήσεις με ένα άτομο που σου αρέσει και είχες βαρεθεί να περιμένεις πότε θα κάνει το πρώτο βήμα.
Σε σχέση: Πολύ πιθανό σήμερα να σας τη δώσει με το ταίρι σου και να μη θέλετε να μείνετε στο σπίτι. Είτε βρεθείτε με φίλους, είτε πάτε κάπου οι δυο σας θα σας αναζωογονήσει και θα το διασκεδάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν σου αρέσει να σου κάνουν εκπλήξεις γιατί σε πιάνουν απροετοίμαστο/η και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Όμως, αν θέλεις κάτι πολύ και το έχεις δουλέψει καλά από πριν στο μυαλό σου, θα «χτυπήσεις» την κατάλληλη στιγμή και θα φέρεις τα πάνω-κάτω. Κάπως έτσι ίσως γίνει και σήμερα με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει κι αποφασίζεις να κάνεις μια κίνηση ματ, ξαφνιάζοντάς το.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι σαν ηλεκτρική εκκένωση σήμερα και θα σε πιάσει ξαφνικά, οπότε προετοιμάσου για ένα συναρπαστικό βράδυ με το ταίρι σου με αρκετούς πειραματισμούς και ίσως νέες... τεχνικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Φαίνεται να διασκεδάζεις πολύ τη μέρα σήμερα, καθώς σου βγαίνει η πειρακτική διάθεση και θέλεις να τσιγκλήσεις, να φλερτάρεις και να προκαλέσεις χωρίς ιδιαίτερα να στοχεύεις σε κάτι συγκεκριμένο. Έξυπνο χιούμορ, ατάκες και υπονοούμενα είναι τα ατού σου και καταφέρνεις να γίνεις το κέντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος ενώ δεν είχες καμία τέτοια επιδίωξη.
Σε σχέση: Καλύτερα σήμερα ο καθένας σας να κάνει ό, τι θέλει, χωρίς περιορισμούς και να το ευχαριστηθεί, παρά να προσπαθήσετε κάτι από κοινού γιατί δε θα σας κάτσει και ίσως στο τέλος χαλαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι έχεις τη φήμη του συντηρητικού του ζωδίου, σήμερα θα αποδείξεις περίτρανα ότι μπορείς κάλλιστα να ξεφύγεις και χωρίς ενοχές. Θέλεις να ταράξεις τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής σου ζωής κι ίσως το παρακάνεις με το ασυνήθιστα προκλητικό σου στυλ αλλά θα εκπλήξεις ευχάριστα, ιδιαίτερα ένα άτομο που δεν περίμενε από σένα να κρύβεις τέτοια θέρμη.
Σε σχέση: Συνηθισμένη μέρα δεν την λες γι' αυτό καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να κάνεις με το σύντροφό σου ό, τι κάνετε συνήθως. Πηγαίνετε μια βόλτα, καθίστε να φάτε κάτι πρόχειρο ή απλά μην κάνετε τίποτα απολύτως κι ευχαριστηθείτε ο ένας την παρέα του άλλου κι ας έχετε σωρό δουλειές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ψωμοτύρι σου είναι ο Ουρανός και φυσικά μπορείς να τον διαχειρίζεσαι καλύτερα απ' όλους. Με δεδομένο δε, ότι το εξάγωνό του γίνεται με τον Άρη στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να αρπάξεις την ευκαιρία και να ανεξαρτητοποιηθείς από ένα άτομο χωρίς να δώσεις καν εξηγήσεις. Μπορεί να σε κατηγορήσει ότι δεν το προετοίμασες ή ότι δεν του φέρθηκες σωστά αλλά δε νιώθεις άσχημα γιατί ξέρεις ότι είχες τους λόγους σου.
Σε σχέση: Η ζωή σου δεν μπορεί να είναι συνηθισμένη ακόμα κι αν προσπαθήσεις πολύ γι' αυτό δε θα αποτελέσει στην ουσία καμία έκπληξη στο σύντροφό σου κάποια καινούργια σου ιδέα ή μια κίνηση σήμερα. Άλλωστε γι' αυτό συνεχίζει να είναι δίπλα σου, ακόμα κι αν μερικές φορές το βγάζεις από τα ρούχα του.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι πιο χαμηλών τόνων απ' ό, τι τα άλλα ζώδια σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μέσα σου δεν θα έχεις μια διάθεση επαναστατική, μια τάση να πας κόντρα σε όλα τα δεδομένα και να διαψεύσεις τους πάντες. Αν, δε, υπάρχει ένα άτομο που σε θεωρεί στάνταρ και σε «παίζει» ίσως βρει το δάσκαλό του μαζί σου και πάρει μια ιδέα για το πόσο έξω έχει πέσει μαζί σου, δείχνοντάς του τι είσαι ικανός/η να κάνεις.
Σε σχέση: Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα εγκαταλείψεις την ψυχολογία του θύματος και το ήπιων τόνων στυλ σου, αιφνιδιάζοντας το σύντροφό σου που πίστευε ότι θα εύκολα θα σε έπειθε και θα έπαιρνε την συγκατάθεσή σου για κάτι που ήθελε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved