Ερωτικό ωροσκόπιο 20/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα η Αφροδίτη συναντά τον βαρύ Πλούτωνα και τον αναρχικό Ουρανό αντίστοιχα και σίγουρα μιλάμε για πυροδότηση ενστίκτων και επιθυμιών, που είχες καιρό κρυμμένα μέσα σου. Ζητείται ψυχραιμία και πλήρης έλεγχος από την πλευρά σου να μη χάσεις τελείως τη μπάλα. Είναι μια μέρα στο κόκκινο αλλά και φρένο-γκάζι για τα αισθηματικά σου και ίσως αναχωρήσεις ξαφνικά από ένα «σχήμα» που δεν μπορείς να ανεχτείς πια.
Σε σχέση: Βαριά μέρα γενικά για τα ερωτικά και ειδικά για τη σχέση σου σήμερα που ίσως σε πιάσει το σύνδρομο... του δεσμευμένου γιατί θα νιώσεις ότι πνίγεσαι ή καταπιέζεσαι από το σύντροφό σου. Πολύ πιθανό να αντιδράσεις περίεργα και να θέλεις να βγεις μόνος/η σου για να πάρεις μια δόση ελευθερίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποια τηλέφωνα ή πληροφορίες αναστατώνουν την μέρα σου και εκεί που ήσουν έτοιμος/η να κάνεις μια κίνηση όλο σημασία για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα φρενάρεις απότομα και θα αλλάξεις γραμμή πλεύσης, αφού θα σε πιάσουν οι αμφιβολίες σου και δε θα είσαι καθόλου σίγουρος/η αν τελικά το θέλεις.
Σε σχέση: Ένας χαμός ίσως προκληθεί σήμερα εξαιτίας των λεγόμενων σου σε κάποιο συγγενή ή γνωστό που σε στιγμή αδυναμίας μπορεί να του εκμυστηρεύτηκες κάποια πράγματα για το ταίρι σου και τώρα θα μαθευτούν, φέρνοντάς σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Κυριολεκτικά μιλάμε για «φωτιά στα σαββατόβραδα σήμερα» αφού όπως κι αν το κοιτάξεις η ερωτική σου ζωή γίνεται μπάχαλο, όχι μόνο εξαιτίας του πάθους που θα υπάρχει αλλά και εκπλήξεων που σίγουρα θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα σου. Προσοχή μόνο γιατί εσύ δεν αντέχεις τις βαριές και ασήκωτες καταστάσεις κι ίσως μπλεχτείς σε μια τέτοια χωρίς να το καταλάβεις.
Σε σχέση: Στα καλά του καθουμένου μάλλον το ταίρι σου θα σου «τραβήξει το αφτί» και μάλιστα θα πονέσεις κιόλας γιατί κάπου δεν ήσουν εντάξει μαζί του και να στο κρατούσε μανιάτικο. Βάλε μπρος τα επικοινωνιακά σου ταλέντα να το πείσεις ότι ο λόγος είναι ασήμαντος και δεν αξίζει να χαλάτε τις καρδιές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη ίσως νιώσει πολύ πιεσμένη από την παρέα του Πλούτωνα και του Ουρανού σήμερα, αλλά είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα εσύ που είσαι αδέσμευτος/η. Οι παρορμητικές κινήσεις σου προς ένα άτομο μάλλον θα καταλήξουν σε φιάσκο ολκής αλλά γρήγορα θα ανακάμψεις. Σε άλλη περίπτωση, πιθανόν να νιώσεις ότι μια γνωριμία σου μάλλον είναι μοιραία και δε θα μπορέσεις να αντισταθείς.
Σε σχέση: Κι εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι λες και τσίμπησε το σύντροφό σου μύγα, όλα του φταίνε και τίποτα δεν του είναι αρκετό. Η ένταση και οι διαμάχες μπορεί να κορυφωθούν με μια παρελθοντική κατάσταση που θα ξεθαφτεί και θα προκαλέσει πικρά λόγια και αρνητικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως σήμερα να επιβεβαιωθούν οι φόβοι σου και τα κολλήματα που είχες για ένα άτομο που σε εμπόδιζαν να προχωρήσεις μαζί του κι ίσως σχετίζεται με τη δουλειά σου. Αν τυχόν υπάρχει κάποιος κρυφός έρωτας στη ζωή σου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να γίνει χαμός, εκθέτοντάς σε ανεπανόρθωτα.
Σε σχέση: Είσαι στο τσακ να φέρεις τα πάνω κάτω σήμερα με μια ασήμαντη αφορμή κι ίσως πεις πάνω στα νεύρα σου διάφορα που δεν τα εννοείς. Παρότι ο καιρός σύμφωνα με τους μετεωρολόγος θα είναι ηλιόλουστος στη σχέση σου μάλλον θα επικρατήσουν πολικές θερμοκρασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έτσι ξαφνικά έλεγε το τραγούδι και σήμερα θα το ζήσεις στο πετσί σου αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου προκύψει έρωτας μεγάλος και κεραυνοβόλος που θα σε αφήσει σύξυλο/η. Το σίγουρο είναι ότι μάλλον δε θα προλάβεις να αντιδράσεις ως συνήθως και εδώ που τα λέμε μπορεί να είναι και για καλό γιατί λίγο να μείνεις μόνος/η θα αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι και να δειλιάζεις.
Σε σχέση: Προκειμένου να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση που ίσως προκύψει με το ταίρι σου, σήμερα καλό θα ήταν να καταφύγεις στη λογική σου γιατί αλλιώς θα χρειαστείς υπογλώσσια... Πες αυτό που θέλεις όσο μπορείς πιο ήρεμα και αν δεις ότι δε βγαίνει πουθενά, δώσε τόπο στην οργή.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν η ζωή ήταν μια ευθεία τότε σίγουρα θα σήμαινε ότι είσαι νεκρός/η. Τα σκαμπανεβάσματα είναι αυτά που δίνουν ζωή κι ενέργεια ακόμα κι αν είναι απότομα, όπως σήμερα γι' αυτό και πρέπει να αποδείξεις ότι όχι μόνο θέλεις αλλά έχεις και τα κότσια να ζήσεις ένα δυνατό πάθος που θα σε συναρπάσει και θα σε πάει σε άλλη διάσταση, ρισκάροντας με μια γνωριμία που θα σε σύρει σε πολύ έντονο ερωτικό χορό.
Σε σχέση: Ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τέλος σε μια κατάσταση της σχέσης σου που εδώ και καιρό έχεις αντιληφθεί ότι δε σας αφήνει να προχωρήσετε. Βέβαια καλό θα ήταν αντί να λειτουργήσεις συναισθηματικά να παρουσιάσει τη δική σου πρόταση-λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο του κυβερνήτη σου Πλούτωνα με την Αφροδίτη έχεις μια δυναμική που καλείσαι να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους. Παρ' όλα αυτά καλό, θα ήταν να μην ανακοινώσεις τίποτα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου και να κινηθείς αστραπιαία γιατί όλα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή και να μείνεις με την... επιθυμία.
Σε σχέση: Ηλεκτρισμένη θα είναι σήμερα η ατμόσφαιρα με κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά καλό θα ήταν να υπάρξει μια ελεγχόμενη έκρηξη για να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα έχεις μαζέψει τον τελευταίο καιρό κι όχι ανεξέλεγκτη και όποιον πάρει ο χάρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Τα μάτια σου δεκατέσσερα σήμερα θα πρέπει να έχεις στα ερωτικά σου για να μη μπλεχτείς σε μια κατάσταση που θα σου προσφέρει μεν πάθος αλλά και ασήκωτο βάρος. Εκτός, βέβαια, κι αν είσαι προετοιμασμένος/η να ζήσεις κάτι τέτοιο, ως μοναδική εμπειρία κι επειδή η ευκαιρία μπορεί να σου εμφανιστεί ξαφνικά πρέπει να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά να την αρπάξεις.
Σε σχέση: Επειδή και η Σελήνη είναι σήμερα στο ζώδιό σου και σου δίνει επιπλέον ενέργεια ίσως θα ήταν καλύτερο να πάρεις σχεδόν σηκωτό το ταίρι σου και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης ή να κάνετε κάτι πρωτότυπο γιατί αν λειτουργήσετε όπως συνηθίζετε, τότε μάλλον θα καταλήξετε να τσακώνεστε μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από τη μια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου απαιτεί να λειτουργήσεις απόλυτα στα ερωτικά σου κι από την άλλη το τετράγωνό της με τον Ουρανό σε σπρώχνει να κάνεις κάτι που δεν είχες ξανακάνει μέχρι σήμερα. Το καλύτερο λοιπόν είναι να συνδυάσεις και τις δύο ενέργειες με ένα μοναδικό τρόπο. Να καταστρέψεις ό, τι δεδομένο είχες μέχρι τώρα και να κάνεις μια καινούργια αρχή, παίρνοντας στροφή 180 μοιρών, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Σε σχέση: Ίσως είναι καλύτερο να λειτουργήσεις αποστασιοποιημένα σήμερα και να μην πάρεις τις μετρητοίς κάποια πράγματα που θα ακούσεις από το ταίρι σου ή να απομονωθείς και να αντιμετωπίσεις με τον εαυτό σου κάποια θέματα, πριν πετάξεις μια βόμβα που θα φέρει αναστάτωση στη σχέση, μέρες που είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ μεγάλη πιθανότητα υπάρχει σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα φέρει στη ζωή σου τα πάνω-κάτω αλλά ο βαθμός δυσκολίας για να καταλήξετε μαζί θα είναι μεγάλος και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και από τους δύο και κάποιος (μάλλον εσύ) δε θα αντέξει την πίεση. Εντούτοις, είναι μια δυνατή εμπειρία που καλό θα ήταν να τη ζήσεις γιατί θα πάρεις σημαντικό μάθημα για τη μετέπειτα πορεία των ερωτικών σου.
Σε σχέση: Αν υπάρχει κάποιο μυστικό σου που δεν το έχεις μοιραστεί με το ταίρι σου ίσως για να αποφύγεις τις πολλές εξηγήσεις, είναι προτιμότερο να το φανερώσεις σήμερα, παρά να μαθευτεί από αλλού γιατί και αθώος/η να είσαι ή να έχεις δίκιο δεν θα πείσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Από τη μια ο Πλούτωνας, από την άλλη ο Ουρανός αναστατώνουν την ερωτική σου ζωή και σε βάζουν ανάμεσα σε δυο στενά που λόγω της συναισθηματικής σου φόρτισης θα νιώσεις ασφυκτικά. Από το δίλημμά σου ίσως κάποιοι φίλοι σου σε βοηθήσουν να βγεις, οπότε μάλλον πρέπει να τους πεις τα πάντα και να ακούσεις τη συμβουλή τους, ακόμα κι αν ακούσεις πράγματα που δε σου αρέσουν.
Σε σχέση: Ένα χάος θα αντιμετωπίσεις σήμερα στη σχέση σου καθώς κάποιες συναισθηματικές σου ανασφάλειες ή φοβίες θα σε γεμίσουν εσωτερική ένταση και θολώσουν το μυαλό σου. Πριν αρχίσεις τις κατηγορίες στο ταίρι σου, καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς την κάθε σου φράση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved