Ερωτικό ωροσκόπιο 19/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια αρκετά ερωτική ημέρα θα είναι η σημερινή για σένα, αφού η Σελήνη μέχρι και το βράδυ θα βρίσκεται στο Σκορπιό, ενισχύοντας τη σεξουαλικότητά σου και την έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο. Οι επιθυμίες σου είναι αυτές που θα καθορίσουν τις κινήσεις σου οι οποίες μπορεί να γίνουν πολύ επίμονες προς ένα πρόσωπο, αν και καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση, κάτω από αυτές τις συνθήκες
Σε σχέση: Η απολυτότητα και η ζήλεια μπορεί να σε κυριεύσει και να χαλάσεις το ερωτικό mood της βραδιάς. Προσπάθησε να μη δώσεις υπερβολικές προεκτάσεις σε ένα γεγονός που ίσως είναι τυχαίο και δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις στρώσει το έδαφος και ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις. Πολύ πιθανόν είναι να κάνεις μια νέα γνωριμία με άτομο που θα σου εμπνέει αξιοπιστία η οποία για σένα είναι σημαντική και γι' αυτό θα σε συναρπάσει. Έτσι κι αλλιώς, ο μαγνητισμός σου είναι πολύ έντονος και πρέπει να τον εκμεταλλευτείς για να προσελκύσεις όποιο πρόσωπο έχεις βάλει στο ερωτικό σου στόχαστρο.
Σε σχέση: Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου ενισχύει τα πάθη σου που καλό θα ήταν να βγουν στο ερωτικό κομμάτι κι όχι εξαιτίας κάποιων ανασφαλειών που μπορεί να σε πιάσουν ξαφνικά, να αρχίσεις απόπειρες ελέγχου ή να βγάλεις κτητική διάθεση στο ταίρι σου γιατί θα προσγειωθείς άσχημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει έντονη η ανάγκη σου να εκφράσεις στα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εντούτοις είτε δε σου βγαίνει όπως θα ήθελες είτε θα το αναβάλλεις για μια άλλη στιγμή που θα νιώθεις πολύ πιο άνετα να πεις όλα αυτά που έχεις μέσα σου.
Σε σχέση: Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή στη σχέση σου σήμερα ίσως σου χαλάσει τη διάθεση. Καλό θα ήταν όμως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην το τραβήξεις στα άκρα γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ψυχρανθείς με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις διάθεση να φλερτάρεις, να γοητεύσεις και γενικά να παίξεις ερωτικά σήμερα, ίσως γιατί όλη η ατμόσφαιρα σε εμπνέει και θέλεις να κινηθείς λίγο πιο προκλητικά. Έχεις πάντως την εύνοια αυτή την περίοδο να κάνεις μια ρελάνς πολύ θεαματική στα αισθηματικά σου, αν κινείσαι με πλήρη επίγνωση των αναγκών σου και με ποιο τρόπο μπορείς να τις καλύψεις.
Σε σχέση: Ίσως είναι καλύτερα να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου σήμερα και να μην τα πεις στο σύντροφό σου γιατί η συναισθηματική σου φόρτιση, δεν είναι καλός οδηγός και μπορεί στο τέλος να πεις κάτι που μετά θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις την εύνοια και μπορείς να καταφέρεις αρκετά, αν είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις και κάποια δικά σου δεδομένα και να μην υποχωρήσεις στην πρώτη δυσκολία. Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι θα πρέπει να κινηθείς διαφορετικά και σε πιο χαμηλούς τόνους για να προσεγγίσεις ένα άτομο που φαίνεται αρκετά κλειστό σε χαρακτήρα.
Σε σχέση: Μετά το ερωτικό κομμάτι που ήταν αρκετά έντονο τις προηγούμενες μέρες σήμερα μάλλον το κλίμα σοβαρεύει αρκετά, καθώς είναι πιθανό να βγάλεις μια καταπίεση στο το ταίρι σου για κάτι που θέλεις και να επιμείνεις, αδιαφορώντας αν μπορεί αυτή τη στιγμή να το πραγματοποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλά θα κάνεις να αποφύγεις εκφράσεις σήμερα που υπονοούν μια μεγάλη δέσμευση από την πλευρά σου σε ένα πρόσωπο που ίσως συναντηθείτε και αργότερα, αν μετανιώσεις, θα χρειαστεί εξαιτίας της φύσης σου να καταπιεστείς για να τις τηρήσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις όσο μπορείς την ευελιξία σου, ακόμα κι αν πιεστείς.
Σε σχέση: Όσο πιο σαφής κι ειλικρινής είσαι σε αυτά που θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημά σας. Αλλά πρέπει να βγάλεις αυτά που κρατάς μέσα σου με μέτρο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια βαθιά βουτιά στο μέσα σου ίσως σε κάνει να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη από μια σχέση και τι ανέχεσαι ή αποδέχεσαι καλή τη πίστη και μετά δεν είσαι ικανοποιημένος/η από την προσωπική σου ζωή. Καμιά φορά πρέπει να ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις και να τις φέρνεις στα μέτρα σου κι όχι να τις κυνηγάς.
Σε σχέση: Αν θέλεις να πείσεις τον σύντροφό σου να συμφωνήσει με τη δική σου άποψη για ένα οικονομικό θέμα πρέπει να του το αποδείξεις πρακτικά κι όχι θεωρητικά. Ενδεχομένως συγκεκριμένα παραδείγματα να σε βοηθήσουν περισσότερο, από συναισθηματικούς εκβιασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη μέχρι και αργά το βράδυ θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου στα ερωτικά, όχι όμως μόνο για διασκέδαση. Τουλάχιστον εσύ του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να στοχεύεις κάπου συγκεκριμένα και να μην αναλώσεις το χρόνο σου στο πως θα καλύψεις πρωτίστως τις σεξουαλικές σου ανάγκες γιατί στο τέλος θα μείνεις ανικανοποίητος/η και δε θα σου αρέσει καθόλου που σπατάλησες το χρόνο σου.
Σε σχέση: Λογικό είναι το ενδιαφέρον του συντρόφου σου να είναι επικεντρωμένο πάνω σου αφού όταν θέλεις, γίνεσαι σχεδόν απαραίτητος/η στον άλλο και σήμερα μάλλον θα το εκμεταλλευτείς και θα περάσει το δικό σου χωρίς καμία αντίσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι και πολύ κεφάτος/η σήμερα, ίσως γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις κάπως κουραστεί και τα βλέπεις όλα κάπως πιο σκούρα απ' ό, τι πραγματικά είναι. Δε χρειάζεται όμως να απογοητεύεσαι. Μπορεί εσύ να μην βλέπεις θεαματική βελτίωση στα ερωτικά σου αλλά υπάρχει ανταπόκριση από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, απλά κρατάει κάποιες επιφυλάξεις μέχρι να σιγουρευτεί για σένα.
Σε σχέση: Αν έχεις κρατήσει μέσα σου κάποια πράγματα και έψαχνες την ευκαιρία να τα εξομολογηθείς στο ταίρι σου, η σημερινή μέρα είναι η πλέον κατάλληλη. Απλά προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβεις τους λόγους που δεν είχες μιλήσει νωρίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως ένα άτομο καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σου και τις θετικές εντυπώσεις εξαιτίας του σοβαρού ύφους του και του μάλλον σαρκαστικού του χιούμορ το οποίο κι εσύ εκτιμάς. Πιθανόν να υπάρχει έντονη χημεία ανάμεσά σας και να ανανεώσετε τη συνάντησή σας πολύ σύντομα για να μοιραστείτε περισσότερα πράγματα και να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.
Σε σχέση: Σαφώς και δε σου αρέσουν οι συζητήσεις που για σένα τουλάχιστον είναι άσκοπες, τρώνε το χρόνο σου και δεν καταλήγουν πουθενά αλλά ίσως σήμερα πιεστείς από το ταίρι σου να κάνεις μία. Μην είσαι απόλυτος/η γιατί για εκείνο μπορεί να είναι σημαντική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα σε έχει συναρπάσει αλλά σήμερα μάλλον θα συγκρατήσεις το πάθος σου και θα πιο χαλαρός/η. Ο ερωτισμός θα είναι έντονος ανάμεσά σας αλλά δεν είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις να πιαστείς στη φάκα του γιατί έχεις ανάγκη κι από άλλα στοιχεία για να παραμείνεις στο πλευρό του και θέλεις να ερευνήσεις αν υπάρχουν.
Σε σχέση: Κάποιο θέμα στα επαγγελματικά σου ενδεχομένως σήμερα να σου κοστίσει σε χρόνο αφού είναι πιο δύσκολο απ' όσο εκτίμησες αρχικά και δε θα σου αρέσει καθόλου που θα αφιερωθείς εκεί κι όχι στο σύντροφό σου που μάλλον είχε κάνει σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ένα άτομο που ίσως συναντήσεις σήμερα θα σε κάνει να συμπεριφερθείς τελείως διαφορετικά από αυτό που δείχνεις συνήθως, καθώς σε εμπνέει να βγάλεις το μυστήριο και τη σαγήνη που κρύβεις κάτω από το αθώο σου πρόσωπο. Φρόντισε όμως να μην αφήσεις να εννοηθεί ότι υπόσχεσαι διάφορα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα μπορέσεις να εκπληρώσεις.
Σε σχέση: Υπάρχει πιθανότητα το σύντροφό σου να τον πάρει λίγο από κάτω σήμερα ένα περίπλοκο θέμα που θα προκύψει για αυτό θα χρειαστεί την ψυχολογική στήριξή σου και τα ενθαρρυντικά σου λόγια για να νιώσει καλύτερα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved