Ερωτικό ωροσκόπιο 16/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη που βρίσκεται από χθες στον 7ο οίκο σου θα συνεχίσει να σε ενισχύει με αυτοπεποίθηση και προσωπικό μαγνητισμό που σε βοηθά να γοητεύσεις όπου κι αν βρεθείς. Εντούτοις, αν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως δυσκολευτείς και δεν μπορέσεις να καταλήξεις στο τι θα κάνεις.
Σε σχέση: Η επαφή με το σύντροφό σου θα είναι ζεστή και αρκετά συντροφική ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας γίνει μια πρόταση να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η περεταίρω επεξεργασία κάποιων στοιχείων είναι αρκετά σημαντική σε αυτή τη φάση της ζωής σου, ιδιαίτερα αν αφορά σε ερωτικά θέματα, γι' αυτό πρέπει να συνδυάσεις μυαλό και καρδιά για να φτάσεις σε ασφαλή συμπεράσματα ή να κάνεις μια κίνηση σημασίας.
Σε σχέση: Ολοκληρώνοντας τις δουλειές σου είναι πιθανό να έχεις ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση. Επειδή δεν θα έχεις όρεξη για πολλά, το μόνο που θα κάνεις είναι να απολαύσεις τη φροντίδα και τα χάδια του συντρόφου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μέσα στην ενέργεια και τη δραστηριοποίηση είσαι αυτό το διάστημα και σήμερα έχεις την ανάγκη να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις καινούργια άτομα. Το βράδυ ίσως υπάρξει κάποιο ραντεβού με πρόσωπο που προς το παρόν η σχέση σας είναι φιλική, αλλά επιδιώκεις να γίνει κάτι παραπάνω.
Σε σχέση: Πολλές είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει εσύ κι ο σύντροφός σου και ίσως πιεστείς σήμερα γιατί ο χρόνος είναι λίγος και θέλεις να ξενοιάσεις αλλά μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις μια επιλογή αφού δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια χαρά διάθεση έχεις σήμερα και αν κάτι σε βασανίζει στα ερωτικά σου, προς το παρόν θα το ξεχάσεις. Υπάρχει ένα άτομο που θέλεις πολύ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο μαζί σου και δεν καταλαβαίνεις αν ενδιαφέρεται ή όχι, αλλά όσο κι αν δε σ' αρέσει, θα συμβιβαστείς και θα περιμένεις, ρίχνοντας το βάρος σου σε επαγγελματικά θέματα που αυτή την περίοδο είναι πιο επείγοντα.
Σε σχέση: Μάλλον οικογενειακό θα είναι το κλίμα σήμερα με το ταίρι σου, καθώς θα προτιμήσετε να μείνετε μέσα, στη ζεστασιά του σπιτιού κι ένα καλομαγειρεμένο φαγητό.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ίσως το ενδιαφέρον σου εστιαστεί σε ένα άτομο γοητευτικό, με καλούς τρόπους και χιούμορ. Θα υπάρξει μια άνεση και οικειότητα στην επαφή μεταξύ σας και θα διαπιστώσεις ότι τα γούστα σας ταυτίζονται αρκετά. Το πιο πιθανό είναι να ανανεώσετε το ραντεβού σας πολύ σύντομα.
Σε σχέση: Γενικά είσαι αναποφάσιστος/η για το τι θα ήθελες να κάνεις τις γιορτές και πώς να τις οργανώσεις αλλά μια συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι διαφωτιστική και θα βοηθήσει να μοιράσετε δουλειές και ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις πια να πιέζεσαι, ούτε να ψυχαναγκάζεσαι στα ερωτικά σου και να αποδέχεσαι κάτι που δε σε εκφράζει αλλά από την άλλη πολλές φορές συμβιβάζεσαι και κάνεις υπομονή μήπως και αλλάξει η κατάσταση γιατί δε θες να κοντράρεσαι. Γι' αυτό και σήμερα είσαι αποφασισμένος/η αν δεν βρεις τίποτα που να σε τρελαίνει, να παραμείνεις μόνος/η σου, τουλάχιστον να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Σε σχέση: Αρκετά ερωτικές στιγμές επιφυλάσσει η μέρα για σένα και το ταίρι σου και όσο φτάνει δε θα βλέπετε την ώρα να μείνετε οι δυο σας να χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις εκείνες τις αλλαγές στην εμφάνισή σου που σκεφτόσουν εδώ και μέρες ή να αγοράσεις κάποια ρούχα που θα αναδεικνύουν την γοητεία σου. Είσαι ζώδιο που εκτιμά την ομορφιά και αν είσαι ικανοποιημένος/η με την εξωτερική σου εικόνα, η αυτοπεποίθησή σου φτάνει στα ύψη και γίνεσαι πολύ ελκυστικός/η στο άλλο φύλο. Οπότε μην το σκέφτεσαι άλλο!
Σε σχέση: Η τόνωση του ερωτικού ενδιαφέροντος του συντρόφου σου έρχεται πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων σου για σήμερα και θα το πετύχεις αν επιστρατεύσεις τη γοητεία και τον αισθησιασμό που διαθέτεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου δεν συμβαδίζει με την σωματική σου κατάσταση καθώς είσαι καλά αλλά αισθάνεσαι μια μικρή κόπωση. Ο λόγος της ευδιαθεσίας σου ίσως είναι ένα άτομο που δείχνει να ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σου και βλέπεις να προχωράει η κατάσταση μεταξύ σας. Προς το παρόν όμως θα περιμένεις να επιβεβαιωθείς.
Σε σχέση: Ίσως είναι η μέρα να βάλετε κάτω κάποιες δουλειές του σπιτιού εν όψει των γιορτών και να τις μοιραστείτε με το σύντροφό σου γιατί αν τις επωμιστεί ένας μετά θα υπάρχουν γκρίνιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο γι' αυτό είναι πολύ πιθανό σήμερα να σκεφτείς την απομάκρυνσή σου από ένα άτομο που με τα σκαμπανεβάσματά του σε έχει κουράσει. Θεωρείς ότι η απόσταση θα βοηθήσει και εσένα να ηρεμήσεις και αυτό να καταλάβει επιτέλους τι θέλει και αν είναι να έρθει κοντά σου να το έχει αποφασίσει οριστικά.
Σε σχέση: Το πρόβλημα ενός φιλικού σας προσώπου ίσως γίνει και δικό σας σήμερα αφού θα το συζητήσετε μαζί του και τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα προσπαθήσετε να του βρείτε μια συμφέρουσα λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Λόγω της Αφροδίτης, δεν είσαι σε φάση να τα παρατήσεις και να μην επιμείνεις στο καλύτερο δυνατό για την αισθηματική σου ζωή. Γι' αυτό ίσως αρνηθείς ευγενικά μια πρόταση, προερχόμενη από άτομο που μεν συμπαθείς πολύ αλλά δεν το βλέπεις ερωτικά και δε θέλεις να του δώσεις ελπίδες γιατί ξέρεις ότι τα συναισθήματά σου δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Σε σχέση: Αν θέλεις να διατηρηθεί το αρμονικό κλίμα στη σχέση σου, πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην επιμείνεις. Το να έρθεις στη θέση του συντρόφου σου και να τον καταλάβεις ίσως σε κάνει να αλλάξεις και τη δική σου άποψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονη επικοινωνιακά είναι η μέρα για σένα, με αρκετές επαφές με γνωστούς ή συγγενείς ή εξαιτίας δημόσιων σχέσεων που πρέπει να κάνεις προκειμένου να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Πάντως θα αποσπάσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και ερωτικά κι ίσως υπάρξει αμοιβαία έλξη.
Σε σχέση: Μάλλον θα πρέπει να είσαι πιο ξεκάθαρος/η σε ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου και να μην αφήνεις να δημιουργούνται εντυπώσεις, απλά γιατί αποφεύγεις να ασχοληθείς μαζί του, πιθανόν λόγω βαρεμάρας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανόν να ελκύσεις ένα γοητευτικό και αρκετά κοινωνικό άτομο που θα προσπαθήσει να σε πλησιάσει αλλά και να καταλάβει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου, αν και εσύ θα αποφύγεις να απαντήσεις ευθέως στα περισσότερα ή θα μιλήσεις με υπονοούμενα για να διατηρηθεί το μυστήριο αλλά και να εντείνεις την περιέργειά του ώστε να ξανασυναντηθείτε στο άμεσο μέλλον.
Σε σχέση: Η ρομαντική σου διάθεση παραμένει αμείωτη, κάνοντας ευτυχισμένο το σύντροφό σου με τα όμορφα λόγια και τις εκδηλώσεις της αγάπης σου. Ενδεχομένως να ετοιμάσεις κάτι για το βράδυ για να ζεσταθείτε περισσότερο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved