Ερωτικό ωροσκόπιο 13/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Θα εκνευριστείς λίγο γιατί ενώ έχεις καλή διάθεση και θέλεις να το ρίξεις έξω, είναι πολύ πιθανό να μην έχεις μεγάλες αντοχές όπως συνήθως. Όσο μπορείς κι ό, τι μπορείς, δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Πάντως και χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα, τις επιτυχίες σου θα τις έχεις σήμερα και θα φροντίσεις να κρατήσεις ανοικτή την πόρτα για να επανέλθεις δριμύτερος/η.
Σε σχέση:
Αν ήταν στο χέρι σου σήμερα θα καθόσουν σπίτι να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς με μια ταινία και αγκαλιά με το ταίρι σου το οποίο όμως δεν θέλει να περάσει το σαββατόβραδό του μέσα κι έτσι είτε θα συρθείς να το ακολουθήσεις, είτε θα αυτονομηθείτε και θα κάνει ο καθένας τα δικά του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Διατηρείς χαμηλούς τόνους και λειτουργείς προσεκτικά και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού ότι καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι στα ερωτικά σου και να μην αφήνεσαι να πιστέψεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Πάντως ακόμα κι αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει, είσαι αποφασισμένος/η να προχωρήσεις βήμα-βήμα για να παρακολουθείς, αν υπάρχει εξέλιξη.
Σε σχέση: Έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η βελτίωση στη σχέση σου και τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κυλούν ομαλά. Όμως αυτό δε σου είναι αρκετό και αναζητάς τρόπους να τα ξαναζεστάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Καλά είναι τα φλερτ και τα παιχνίδια αλλά σίγουρα δεν διαρκούν και όσο κι αν σε αναζωογονούν και τουλάχιστον για σήμερα δεν είσαι ικανοποιημένος από την ερωτική σου ζωή γιατί θεωρείς ότι σπαταλάς το χρόνο σου άσκοπα, με άτομα που τελικά έρχονται και φεύγουν, χωρίς να σου αφήνουν τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα από κάποιες σκόρπιες στιγμές ευχαρίστησης.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να αρχίσετε τα σχέδιά σας σήμερα για τις γιορτές, ιδιαίτερα αν θέλετε να πάτε κάπου εκτός πόλεως, γιατί ο καιρός περνά και αν τα αφήσετε τελευταία στιγμή θα υπάρξουν αναποδιές. Εκτός κι αν σας βγαίνουν οι αποφάσεις στο πόδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα είναι κατάλληλη για χαλαρό πρόγραμμα και λίγες εξάρσεις, εκτός αν έχεις προγραμματίσει την βραδινή σου έξοδο, οπότε όλα θα ρολάρουν χωρίς εκπλήξεις και αναποδιές. Αν λοιπόν έχεις κανονίσει μια συνάντηση με υποψήφιο/α για να έρθετε πιο κοντά, θα περάσεις καλά αλλά θα διακρίνεις μια συγκράτηση ή δεν θα έχει πολύ έντονα ερωτικά στοιχεία.
Σε σχέση: Αν θέλεις να κάνεις μια κουβέντα για το ταίρι σου για κάτι που τελευταία σε έχει ενοχλήσει και δεν το έχεις αναφέρει είναι μια καλή ημέρα γιατί δεν υπάρχουν υπερβολικές ευαισθησίες από καμία πλευρά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ερωτισμός υπάρχει σήμερα αλλά δεν θα αφήσεις να σε παρασύρει και θα φροντίσεις έστω σε ένα σημείο να ελέγξεις τις καταστάσεις και να μην ξεφύγεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπεις σε πειρασμό να ενδώσεις σε ένα άτομο που ίσως γνωρίσεις αλλά στο τέλος, παρά τη φλογερή φύση σου, θα κρατηθείς, ακόμα κι αν είναι για να αυξήσεις περισσότερο την επιθυμία του για σένα.
Σε σχέση: Το χούι να θέλεις να εντυπωσιάζεις ακόμα και το σύντροφό σου δεν πρόκειται να το κόψεις, εντούτοις η μέρα σήμερα δεν επιτρέπει υπερβολές αλλά σύνεση γι' αυτό πρόσεχε μην κάνεις κάτι που θα επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε γεμίζει με περισσότερη σιγουριά ενώ έχεις την αίσθηση ότι είναι πολύ πιο εύκολο από άλλη φορά να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και να φανείς. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα άτομο που σου αρέσει για να τσεκάρεις αν σε παίρνει για κάτι παραπάνω.
Σε σχέση: Έχεις όλη την καλή διάθεση να προσφέρεις σήμερα στο σύντροφό σου, όχι επειδή το βλέπεις σαν υποχρέωση αλλά γιατί θέλεις. Μπορεί να περάσετε ένα ήρεμο βράδυ αγκαλιά, κάνοντας τα πλάνα σας για το άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι Σάββατο, δεν έχεις καμία διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις αλλά να μείνεις σπίτι σου και να ηρεμήσεις από το τρελάδικο των προηγούμενων ημερών αλλά και να σκεφτείς πως θα βγεις από ένα ερωτικό δίλημμα γιατί μια μπορεί να θέλεις ένα άτομο και μια να το μετανιώνεις. Πολύ πιθανό να επικοινωνήσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο να τα συζητήσετε.
Σε σχέση: Μιας κι η βροχή φαίνεται να σέβεται το γεγονός ότι είναι Σάββατο, αποφασίζει να δώσει τη θέση της στον ήλιο, οπότε μια μεσημεριανή ή απογευματινή βόλτα με το ταίρι σου για ψώνια, καφέ ή χωρίς κανένα στόχο είναι ό, τι πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια πολιτική που θα εξασφαλίζει τα νώτα σου στα ερωτικά παίζει πολύ στο μυαλό σου. Γι' αυτό και επειδή υπάρχει ένα άτομο που έχει μπει πολύ πρόσφατα στη ζωή σου θα είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η απέναντί του για να καταλάβεις από τις κινήσεις του ή τη συμπεριφορά του τις προθέσεις και τα αισθήματά του. Όχι βέβαια ότι είναι ξένο προς την ιδιοσυγκρασία σου.
Σε σχέση: Θα χαλαρώσετε με το ταίρι σου σήμερα, αφού και οι δυο δεν είστε για πολλά – πολλά κι είτε θα πάτε κάπου έξω για φαγητό, είτε θα βρεθείτε με κάποιους φίλους σας για κουβέντι και κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σε χαμηλές πτήσεις θα κινηθεί η μέρα και δε συμβαδίζει με τους δικούς σου ρυθμούς αλλά είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συμμαζέψεις τις δυνάμεις σου για να κάνεις δυναμική αντεπίθεση, ιδίως αν υπάρχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ενέργειά σου είναι μεγάλη αλλά καλό θα ήταν να διοχετευτεί κάπου στοχευμένα και αυτό θα πρέπει να οργανώσεις σήμερα τις κινήσεις σου.
Σε σχέση: Σε αντίθεση με το χθες που ήταν μια μέρα χαλαρή, σήμερα ο σύντροφός σου μάλλον θα σε έχει στο τρέξιμο για κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά σκληρός ή επικριτικός μπορεί να είσαι σήμερα στις απόψεις σου για ένα άτομο που όλοι επιμένουν ότι θα ήταν μια καλή επιλογή για σένα και προσπαθούν να σου κάνουν «προξενιά», λες και εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις και τι δε θέλεις. Δεν περιμένεις από γνωστούς ή συγγενείς να σου πουν τι να κάνεις στα ερωτικά σου και δε σου αρέσει να χώνουν τη μύτη τους.
Σε σχέση: Μέρα για μια βόλτα είναι η σημερινή οπότε για να ξεσκάσετε λίγο με το ταίρι σου. Να φροντίσεις να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου περισσότερο, εκτιμώντας τις μικρές χαλαρές στιγμές που σου προσφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να αρχίσεις να κάνεις τις θεωρίες σου πράξη ή τουλάχιστον να τεστάρεις αν λειτουργούν, στα ερωτικά σου, μιας και αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό πεδίο και μάλλον πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος στο τι θέλεις εσύ και τι επιζητάς σε ένα άλλο άτομο. Όσο πιο χύμα είσαι ή αλλάζεις συνεχώς απόψεις κι αντιλήψεις, τόσο στο τέλος θα καταλήγεις δυσαρεστημένος/η.
Σε σχέση: Δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τα κοινά μοντέλα σχέσεων και ίσως αυτή η απροθυμία σου σήμερα, έστω και να προσπαθήσεις, φέρει προστριβές με το ταίρι σου. Αλλά, εφόσον υπάρχει το συναίσθημα, δεν θα ήταν κακό να κάνεις μια μικρή υποχώρηση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σημασία έχει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην πας από το ένα άκρο αυτό του συναισθήματος, στο άλλο, εκείνο της λογικής γιατί μόνο έτσι θα κάνεις κάποια από τα όνειρά σου πραγματικότητα. Άσε την φωνή της διαίσθησής σου να σε κατευθύνει στα ερωτικά σου και αν αυτή σε διαψεύσει, τότε αποδέξου το και μην προσπαθήσεις να τη διαστρεβλώσεις γιατί θα την πατήσεις.
Σε σχέση: Μέρα φροντίδας, βοήθειας και στήριξης είναι η σημερινή προς το σύντροφό σου και είσαι πρόθυμος/η να το κάνεις, χωρίς να το σκεφτείς καν. Θα του προσφέρεις απλόχερα αγάπη και θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου να διαφυλάξεις την ηρεμία στη σχέση σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved