Ερωτικό ωροσκόπιο 12/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο του Ερμή με το Δία, ρίχνει το σύνθημα για μια μερα με ξέφρενους ρυθμούς, απόλυτα ταιριαστούς στην ιδιοσυγκρασία σου. Γνωριμίες και επαφές με καινούργια, χαρωπά άτομα γεμάτα ενθουσιασμό και μπρίο είναι πιθανό να σε ξεσηκώνουν ενώ το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα κάψει καρδιές αν αποφασίσεις να βγεις έξω ακόμα και για καφέ.
Σε σχέση: Παραμέρισε τσακωμούς και αρνητικές σκέψεις γιατί η μέρα απαιτεί αισιοδοξία και ανεμελιά. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και κυκλοφορήστε, δείτε κόσμο και διασκεδάστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέρα αισιόδοξη, κεφάτη και γεμάτη κίνηση θα είναι η σημερινή ενώ ίσως σου φέρει γούρι ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Γελάκια, υπονοούμενα και παιχνίδια θα σε αποτρελάνουν και θα σε κάνουν να απωθήσεις τελείως σκοτούρες και έγνοιες.
Σε σχέση: Σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά στον οικογενειακό σου χώρο θα επικρατήσει χαρά, ενδεχομένως από ευχάριστα νέα που θα λάβεις. Ίσως δεχτείς κόσμο στο σπίτι σου ή θα γίνει ερωτική φωλιά σου για σένα και το ταίρι σου. Σίγουρα πάντως θα περάσεις υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Άπιαστος/η σαν το αέρα θα είσαι σήμερα αφού ο κυβερνήτης σου Ερμής κάνει μια τρίγωνο με το Δία και η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στα ύψη. Η μέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες συναντήσεις και πλήθος ειδήσεων, άλλων χρήσιμων κι άλλων άχρηστων αλλά και γνωριμίες από το πουθενά.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου σήμερα θα έχετε τρελά κέφια και παρότι θα καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, η ενέργειά σας θα είναι αρκετή. Είναι η ευκαιρία σου πάντως με ένα πρωτότυπο κι ανάλαφρο τρόπο να του πεις πόσο τον αγαπάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη κι ίσως φταίει το γεγονός ότι μια εργάσιμη εβδομάδα κλείνει πολύ ευχάριστα, καλωσορίζοντας ένα σαββατοκύριακο τρελό και ανέμελο. Επαφές με φίλους, αλλά και ένα άτομο που θα εισβάλλει στη ζωή σου με πολύ φόρα και θα σε ξεσηκώσει, επιφυλάσσουν όμορφες στιγμές, αρκεί να είσαι χαλαρός/η να τις χαρείς.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη αλλά το ίδιο κι η ανάγκη σου να πεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, χωρίς όμως να βαρύνεις συναισθηματικά την ατμόσφαιρα. Απλά, όμορφα και ζεστά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής σε τρίγωνο με το Δία στο ζώδιό σου και λογικό είναι να έχεις ρέντα στα ερωτικά σου. Ό, τι σχεδιάσεις ή σου κάτσει στο κεφάλι, θα το κάνεις και θα περάσεις υπέροχα. Η τύχη ευνοεί συναντήσεις κι επαφές κι ίσως υπάρξει κάποιο άτομο που θα σου προτείνει να ξανασυνταντηθείτε τις επόμενες μέρες οι δυο σας. Είτε με φίλους, είτε με υποψήφιο/η, πάντως θα γελάσεις και θα φλερτάρεις με την ψυχή σου.
Σε σχέση: Η μέρα ευνοεί τη διασκέδαση και γι' αυτό δεδομένου ότι είναι Παρασκευή ίσως βγείτε με το σύντροφό σου για φαγητό ή ποτό, μόνοι ή με παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη να περνά από το απόγευμα στο ζώδιό σου και το σημερινό τρίγωνο Ερμή και Δία θα το ρίξεις έξω. Φίλοι, παρέες και όμορφα μέρη θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σε τονώσουν. Ετοιμάσου λοιπόν για μια βραδιά όμορφη, φόρεσε το πιο λαμπερό χαμόγελό σου και βουρ για νέες γνωριμίες και κατακτήσεις.
Σε σχέση: Η ζωή σου έχει βρει τους γνώριμους ρυθμούς της, καθώς δεν επικρατεί η τρέλα των προηγούμενων ημερών κι αυτό σε βοηθά να συγκεντρωθείς περισσότερο, τόσο στην εαυτό σου και τις ανάγκες σου όσο και στου συντρόφου σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλοδιάθετος/η και μέσα στην θετική ενέργεια θα είσαι σήμερα και σου χρειαζόταν, καθώς που και που σε παίρνει από κάτω ή σε πιάνουν γνώριμες ανασφάλειες, ιδιαίτερα για τα ερωτικά σου και το πότε θα τελειώσει αυτή η περίοδος μοναξιάς. Τα καλύτερα όμως έρχονται και πρέπει να πιστέψεις σε αυτό για να τα γευτείς.
Σε σχέση: Ακόμα κι αν ο σύντροφός σου σήμερα δείξει μια ανευθυνότητα ή αμελήσει να κάνει κάτι που σου είχε υποσχεθεί, δεν θα έχεις καμία διάθεση ούτε να τσακωθείς, ούτε να χαλάσετε τις καρδιές σας και σύντομα θα το ξεχάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Στάνταρ σήμερα συγκρατημένος/η δεν θα είσαι, γιατί βλέπεις καινούργιες ευκαιρίες στα ερωτικά να ξανοίγονται μπροστά σου και όλα θα σε σπρώχνουν να κινηθείς προς το μέρος τους. Άλλωστε φαίνεται ότι υπάρχει ανταπόκριση από ένα άτομο που τουλάχιστον για να περάσεις καλά θα είναι μια χαρά. Για κάτι πιο σοβαρό, όχι...
Σε σχέση: Θα αφήσεις στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις και θα αποφασίσεις να χαρείς τη μέρα σου. Δεν είναι μόνο ότι θα είσαι πιο χαμογελαστός και χαλαρός/η αλλά και λαλίστατος όσον αφορά στα συναισθήματά στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αν μη τι άλλο, η τύχη είναι και πάλι με το μέρος σου και σου δίνει αβέρτα προοπτικές για ερωτικές γνωριμίες και εσύ πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ένα ειδικά, ίσως σε ενθουσιάσει τόσο που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο για κάτι παραπάνω μαζί του γι' αυτό θα προσπαθήσεις να του αποσπάσεις το τηλέφωνό του για να έρθεις σύντομα σε επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Η αισιοδοξία σου είναι μεταδοτική και στο ταίρι σου σήμερα ενώ το χιούμορ και οι ατάκες σου πέρα από το γέλιο, θα φτιάξουν και μια διάθεση μεταξύ σας αρκετά άνετη και διασκεδαστική, ακόμα κι αν δεν πάτε πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Εντάξει, δεν πρόκειται να παρατήσεις τις δουλειές σου και να το ρίξεις στην τρελή, σίγουρα όμως κάπως θα ξεσηκωθείς κι εσύ και θα κάνεις προσπάθεια να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχεις αναλάβει. Το βράδυ όμως που οι υποχρεώσεις θα εξαφανιστούν από το πλάνο σου και θα δοκιμάσεις την τύχη σου και στα ερωτικά σε μια έξοδο με φίλους σου.
Σε σχέση: Ίσως κάτι τυχερό συμβεί είτε από τον τομέα της εργασίας σου, είτε οικονομικό και όχι μόνο η διάθεσή σου θα ανέβει στα ύψη αλλά και ο ερωτισμός σου και θα συμπαρασύρεις και το ταίρι σου που δε θα προβάλλει καμία... αντίσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα είναι για σένα ό, τι πρέπει αφού μπροστά σου δε βλέπεις ούτε όρια, ούτε εμπόδια. Υπάρχει μια υπερβολή, ένας ενθουσιασμός που σε άλλη περίπτωση ίσως να μη μπορούσες να συμμεριστείς αλλά τώρα είσαι πανέτοιμος/η να το ζήσεις κι εσύ. Ενδεχομένως να γνωρίσεις κι ένα άτομο αρκετά μικρότερό σου που μαζί του θα νιώσεις ζωντάνια και φρεσκάδα.
Σε σχέση: Παρακινείσαι είτε από το σύντροφο, είτε από το ευδιάθετο κλίμα που επικρατεί και δεν θέλεις να ξοδέψεις το βράδυ σου στο σπίτι. Μια έξοδος σε πολυσύχναστο μπαρ ή ταβέρνα είναι πολύ πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η θετική ενέργεια, η χαρά και η αισιοδοξία της περιρρέουσας ατμόσφαιρας συμβάλλει στο να είσαι και συ πιο ευδιάθετος/η και ανοικτός/η σε κάθε περίπτωση που ίσως τύχει στα ερωτικά σου. Μπορεί να ακούσεις κομπλιμέντα και παραφουσκωμένα λόγια αλλά δε θα σε πειράξει καθόλου, ίσα-ίσα που θα τα ευχαριστηθείς κι ας ξέρεις ότι δεν πρέπει να τα πάρεις στα σοβαρά.
Σε σχέση: Η σημερινή μέρα, αν και κουραστική προς το τέλος της, αφού θα περιλαμβάνει εξόδους, συναντήσεις και επαφές με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα είναι από τις καλύτερες για σένα και το ταίρι σου γιατί θα περάσετε όμορφα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved