Ερωτικό ωροσκόπιο 11/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Από τη στιγμή που πέρασε η Αφροδίτη στον Αιγόκερω το ζητούμενό σου είναι η ποιοτική αναβάθμιση των ερωτικών σου. Παρότι η φλόγα του πάθους καίει μέσα σου ξέρεις πολύ καλά ότι δεν κρατάει, αν δεν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία για να την αναζωπυρώνουν γι' αυτό ίσως σήμερα σε συναρπάσει ένα άτομο που σαν προσωπικότητα κι όχι εμφάνιση θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση: Το κέφι και η ενέργειά σου θα κάνουν το σημερινό βράδυ σου όμορφο και ερωτικό. Είτε πάτε κάπου με το σύντροφό σου, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσετε οι δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι ευκαιρίες για κάτι νέο στα ερωτικά σου αυξάνονται σήμερα. Μάλιστα όλο αυτόν τον καιρό θα δεις ότι θα ελκύεις πρόσωπα που θα σου εμπνέουν σεβασμό, όχι ντε και καλά, γιατί θα είναι πλούσια ή θα έχουν μια κοινωνική θέση. Μπορεί να έχουν περάσει δύσκολα στη ζωή τους και να βγήκαν νικητές και αυτό να σε γοητεύει και να το εκτιμάς ιδιαίτερα.
Σε σχέση: Μήπως ήρθε η ώρα να στολίσετε το σπίτι σας, αν δεν το έχετε κάνει; Σήμερα πάντως είναι η κατάλληλη μέρα για να του δώσετε χρώμα και φως και να χαρείς κιόλας με το σύντροφό σου όλα αυτά που φτιάξατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μέσα από το περιβάλλον σου ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον εξαιτίας του στυλ ή της στάσης του σε κάποια θέματα. Θα ψάξεις τρόπους να το προσεγγίσεις αλλά θα αντιληφθείς στην πορεία ότι είναι πιο δύσκολο απ' όσο δείχνει.
Σε σχέση: Δεν σου αρέσει που ένας συγγενής ή γνωστός σου δεν εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για το σύντροφό σου. Έχεις προσπαθήσει να του το κόψεις ευγενικά ή να του αλλάξεις γνώμη αλλά παραμένει στην ίδια συμπεριφορά και σήμερα μάλλον θα γίνεις απότομος/η μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα πάνω σου θα πάρεις σήμερα κι όχι τυχαία αφού σπρώχνεσαι πλανητικά από παντού να βγεις προς τα έξω δυναμικά και να δώσεις μια μάχη για να κερδίσεις την καρδιά ενός προσώπου που σου αρέσει. Οπλίσου με θάρρος και αυτοπεποίθηση και κάνε την επίθεσή σου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, αντίθετα, θα δημιουργήσεις μια προοπτική και που ξέρεις;
Σε σχέση: Η αύξηση των εσόδων σου σε απασχολεί έντονα ίσως γιατί λόγω των ημερών ξέρεις ότι δεν μπορείς να γλυτώσεις από κάποια έξοδα. Αν όμως δεν υπάρχει τέτοια προοπτική, συζήτησε το ενδεχόμενο με το σύντροφό σου να κάνετε κάποιες περικοπές τώρα για να είστε εντάξει αργότερα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Όλοι γύρω σου γυρίζουν και λογικό είναι να μονοπωλείς την προσοχή, αφού από χθες που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Με την έντονη προσωπικότητά σου και το μοναδικό σου στυλ, ερωτικά είσαι ακαταμάχητος/η γι' αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείς στην ημέρα ώστε να πραγματοποιήσεις όσα έχεις στο νου σου. Όμως προσπάθησε να κοντρολάρεις μια έπαρση που ίσως βγάλεις και χάσεις μια καλή ευκαιρία.
Σε σχέση: Αρκετά γενναιόδωρος/η συναισθηματικά και υλικά μπορεί να είσαι με το σύντροφό σου σήμερα κι ίσως έχεις κάνει σχέδια για να περάσετε μαζί το βράδυ κάπου όμορφα, ρομαντικά ή στο σπίτι και πολύ ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αρχίσει και νιώθεις μια κούραση σήμερα αλλά από ψυχολογία είσαι μια χαρά και συνεχίζεις να έχεις αισιόδοξο πνεύμα και ελπίδα ότι σιγά – σιγά όλα θα φτιάξουν στην ερωτική σου ζωή. Πάντως σήμερα θα μείνεις σπίτι να χαλαρώσεις και ίσως να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου που συχνά παραμελείς λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων.
Σε σχέση: Βαριέσαι αρκετά ή θέλεις λίγο χρόνο να ηρεμήσει το κεφάλι σου γι' αυτό και θα κάνεις τα απολύτως απαραίτητα και μετά θα τρέξεις κατευθείαν να... ζεσταθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πέραση γενικά αυτόν τον καιρό αλλά σήμερα, μάλλον θα κερδίσεις τον θαυμασμό και τα κομπλιμέντα όπου και να βρεθείς. Η κοινωνικότητά σου και το απλόχερο μοίρασμα χαμόγελων σε κάνουν εύκολα προσεγγίσιμο/η από διάφορα άτομα. Κι εσύ όμως δε θα χάσεις χρόνο και θα φλερτάρεις μόλις σου δοθεί η ευκαιρία κι ίσως ξεκινήσει κάτι παραπάνω από απλή γνωριμία.
Σε σχέση: Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις αλλά δεν βλέπεις και τόσο ζεστό το σύντροφό σου και παρότι θα χαλαστείς λίγο, θα κάνεις μια υποχώρηση και δε θα επιμείνεις. Αντί να έχεις μούτρα, πρότεινε να κάνετε κάτι μαζί, όμορφο και δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις βαρεθεί να μένεις στο παρασκήνιο κι ίσως σήμερα θελήσεις να πάρεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς λόγους, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι μένοντας πίσω αδικείσαι ή καπελώνεσαι κι άλλοι κερδίζουν τα εύσημα. Το ίδιο σκεπτικό θα έχεις και στα ερωτικά σου γι' αυτό θα κάνεις μια κίνηση που θα δείξει ποιος/α πραγματικά είσαι.
Σε σχέση: Τα επαγγελματικά σου δείχνουν να πηγαίνουν καλά αλλά είναι πιθανό να απαιτούν όλο και περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου και όσο κι αν είναι υποστηρικτικό το ταίρι σου δε σημαίνει ότι κατά βάθος δε το πειράζει που περνάτε λίγες ώρες μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Από ιδέες άλλο τίποτα. Ο νους σου δουλεύει ασταμάτητα και ησυχία δεν βρίσκει αλλά το θέμα είναι να περάσεις στην πράξη. Αν υπάρχει ένα άτομο που σε έχει ενθουσιάσει πάντως, αντί να σκαρφιστείς διάφορους τρόπους για να το προσεγγίσεις ίσως είναι προτιμότερο να δοκιμάσεις την τύχη σου ευθέως και να του πεις αυτά που νιώθεις.
Σε σχέση: Την επίδειξη πλούτου την βαριέσαι απίστευτα, ιδίως όταν προέρχεται από συγγενικά σου άτομα που περηφανεύονται για αυτά που έχουν. Πολύ πιθανό σήμερα να γίνει κάτι ανάλογο και το ταίρι σου να μην μπορεί να σε συγκρατήσει και να παραφερθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μες στην τρελή χαρά είσαι και δεν οφείλεται μόνο στην παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αλλά και στο ότι βλέπεις ότι η εμμονή σου στην αναζήτηση μιας καλής ερωτικής ζωής αρχίζει και αποδίδει. Δεν χρειάζεται να καταφύγεις ούτε σε στρατηγική, ούτε να συμβιβαστείς, προκειμένου να διώξεις τη μοναξιά σου αφού με την προσωπικότητα και τον μαγνητισμό που διαθέτεις δε θα είναι δύσκολο ακόμα και σήμερα να γνωρίσεις κάποιο αξιόλογο άτομο.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι πιο ζεστή και από καλοριφέρ αυτήν την περίοδο και σήμερα θα την εκδηλώσεις με πάθος στο σύντροφό σου που θα χαρεί γιατί σε βλέπει πιο γελαστό/η και χαλαρό/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου έχεις την τάση να δειχτείς και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον αρκετών ατόμων είτε με τα λεγόμενά σου, είτε με το στυλ σου. Σίγουρα αδιάφορος/η δε θα περάσεις αλλά μετρίασε λίγο την φόρα που έχεις πάρει με τον Άρη στο ζώδιό σου για να ελκύσεις περισσότερο κι όχι για να δημιουργήσεις χάος γύρω σου γιατί οι εντυπώσεις που θα αφήσεις δε θα είναι θετικές.
Σε σχέση: Το να υποχωρήσεις και να κάνεις μια χάρη στο ταίρι σου δε σημαίνει ότι θα πας κόντρα και σε όλη τη θεωρία σου για τις σχέσεις. Καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα ιδίως αν δεν είναι τόσο σημαντικά για να δείξεις και μια ψυχική γενναιοδωρία.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Φταίει ο καιρός; Φταίει η μελαγχολία των ημερών; Σήμερα πάντως δεν έχεις και μεγάλη όρεξη. Το μόνο που θέλεις είναι να χωθείς στο κρεβατάκι σου, να κλείσεις τα μάτια και να αφήσεις το μυαλό ελεύθερο να φανταστεί ό, τι πιο όμορφο και ερωτικό υπάρχει. Αυτό ίσως σου φτιάξει κάπως τη διάθεση γιατί χρειάζεσαι που και που να αποσύρεσαι στο δικό σου κόσμο για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου.
Σε σχέση: Στα πρακτικά θέματα δεν τα πας πολύ καλά και ίσως σήμερα χρειαστείς τη βοήθεια του συντρόφου σου για κάτι που έχει προκύψει και πρέπει οπωσδήποτε να βρεις λύση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved