Ερωτικό ωροσκόπιο 8/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ευδιάθετα ξεκινά η εβδομάδα για σένα και με ανεβασμένη ψυχολογία ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Γενικά η μέρα σήμερα ευνοεί ευχάριστες συναντήσεις και επαφές που γεμίζουν αισιοδοξία και κέφι, οπότε πολλά μπορούν να συμβούν και να έχουν θετική εξέλιξη.
Σε σχέση: Σήμερα θα κάνεις πράξη μια υπόσχεση που έχεις δώσει στο ταίρι σου και μάλιστα θα φας γη και ουρανό για να την καταφέρεις. Μπορεί να καταλήξει λίγο πιο κουραστικό απ' όσο νόμιζες αλλά θα χαρείς όταν το πετύχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μόλις γνωρίσεις ένα άτομο που σου αρέσει, κάνεις ό, τι μπορείς για να το προσεγγίσεις. Συχνά όμως η ευθύτητά σου και η αδυναμία σου να χρησιμοποιείς όμορφα, μεγάλα λόγια δε σου φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να βγεις όμως νικητής/α πρέπει να έχεις ένα πιο ανάλαφρο στυλάκι για να το πλησιάσεις και η μέρα στο προσφέρει.
Σε σχέση: Θα πρέπει να είσαι πιο δοτικός και να εκφράζεις στο σύντροφό σου τα συναισθήματά σου που και που για να μην ξεχνά ούτε αυτός ούτε εσύ αυτά που σας ενώνουν. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν τα γλυκόλογα, χρειάζεται να λέγονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ανεμελιά και η παιδικότητα που έχεις ορισμένες φορές δεν εκτιμάται γιατί δίνεις την αίσθηση ότι μια χαρά θα περνούσε κάποιο άτομο μαζί σου αλλά για κάτι σοβαρότερο ούτε λόγος. Πάντως σήμερα με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον 7ο οίκο σου θα καταφέρεις με επιτυχία να περάσεις αυτά που θέλεις σε ένα πρόσωπο που σε ελκύει κι ότι πραγματικά θρέφεις συναισθήματα γι' αυτό.
Σε σχέση: Θα ήταν καλό να σκεφτείς καλά όποια απόφαση πρέπει να πάρεις κι όχι ελαφρά τη καρδία γιατί ενδεχομένως να επηρεάσει αργότερα τη σχέση σου. Γι' αυτό καλό θα ήταν να τη συζητήσετε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες το απόγευμα, είναι λογικό να ξεσηκώνεσαι και δεδομένου ότι ευνοείσαι να κερδίσεις εντυπώσεις και κομπλιμέντα πρέπει να μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γι' αυτό βγάλε την ζεστή και γλυκιά πλευρά που διαθέτεις σε αφθονία και να είσαι σίγουρος/η ότι θα γίνεις το φαβορί του ερωτικού παιχνιδιού.
Σε σχέση: Υπάρχει ένας μια ευχάριστη αναστάτωση στο σπίτι γιατί τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε που θα σας δώσουν χαρά αλλά και όμορφες στιγμές για μοίρασμα. Είτε ψώνια είναι αυτά, είτε διακόσμηση, με ό, τι κι αν καταπιαστείτε θα έχει επιτυχία.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ένα άτομο από το περιβάλλον σου σε καλοβλέπει εδώ και καιρό και ίσως σήμερα σου εκφράσει τα αισθήματά του. Ίσως νιώσεις έκπληξη και δεν θα ξέρεις στιγμιαία πώς να αντιδράσεις αλλά σύντομα θα συνέλθεις και αν σου αρέσει θα είσαι πολύ ζεστός/η μαζί του. Αν όμως δεν σου αρέσει, προσπάθησε με ευγένεια να του το φέρεις.
Σε σχέση: Θα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία σήμερα να συνδυάσεις τη δουλειά με τη διασκέδαση και έτσι θα γίνει ευτυχισμένο και το ταίρι σου, αφού θα μπορέσεις να χωρέσεις στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου και κάτι που θα κάνετε μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το κλίμα σήμερα είναι και ερωτικό αλλά και παιχνιδιάρικο και οφείλεις πρώτα απ' όλα στον εαυτό σου να αποκτήσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση για κερδίσεις αυτά που επιθυμείς. Οι μέρες γενικά είναι ευνοϊκές και για νέες γνωριμίες και για να αναλάβεις πρωτοβουλίες απέναντι σε ένα άτομο που σου αρέσει, οπότε άσε τις αναστολές κατά μέρος!
Σε σχέση: Έχεις αλλάξει στάση απέναντι στο ταίρι σου και σήμερα θα είσαι πολύ συζητήσιμος/η γιατί έχεις διαπιστώσει στην πράξη ότι πιο εύκολα τελικά γίνεται το δικό σου αν το πας περιφερειακά παρά αν το απαιτήσεις. Αν δε σου αρέσει κάτι είναι ευκαιρία να του το πεις πάντως.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό ήδη να υπάρχει ένα άτομο που σε ελκύει και ψάχνεις τρόπους να το πλησιάσεις. Για σήμερα, κι αν δεν έχεις καταλήξεις στο πως, ο καλύτερος είναι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, φλερτάροντάς το ανάλαφρα και χρησιμοποιώντας το χιούμορ σου. Η περίπτωση να υπάρχει θετική ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη.
Σε σχέση: Μια όμορφη βόλτα για ένα καφέ ή ποτό, αν ο καιρός στο επιτρέπει ή μια βραδιά χαλαρή με αστειάκια, κουβεντούλα και καμιά ταινία που σας αρέσει είναι η καλύτερη επιλογή για σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις κατά πολύ τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην κολλάς σε διάφορα που το μόνο που σου προσφέρουν είναι αρνητισμό και ανησυχίες. Δείξε τη δύναμη του πάθους σου και ρίξε τα τείχη της δυσπιστίας σου για να σε πλησιάσουν. Τα τεστ είναι για το σχολείο και όχι για τον έρωτα. Μπορείς να κερδίσεις ό, τι επιθυμείς αλλά και να το χάσεις μόνο αν το θέλεις εσύ!
Σε σχέση: Δεν είναι εύκολο να σε πείσει κανείς να κάνεις κάτι άμα δεν το θέλεις και μπορεί να εκνευριστείς κιόλας αν επιμείνει. Αν δεις ότι κατά εκεί πάει για σήμερα η δουλειά προσπάθησε να αλλάξεις θέμα αποπροσανατολίζοντας το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σημερινή σύνοδο Ήλιου – Ερμή στο ζώδιό σου, η προσωπική σου έκφραση είναι αυτή που θα σε φτάσει στην επιτυχία και σαν άτομο και στα ερωτικά σου. Ευδιαθεσία, ετοιμολογία, χιούμορ και ατακαδόρικες απαντήσεις θα τα χρησιμοποιήσεις με απίστευτη ευκολία είτε σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο, είτε το θέλεις εσύ και ψάχνεσαι πως θα καταφέρεις να το κερδίσεις.
Σε σχέση: Πολύ χαλαρό και κεφάτο αναμένεται το βράδυ με το σύντροφό σου όπου είναι πολύ πιθανή μια έξοδος των δυο σας. Η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη επίσης για να του εξομολογηθείς τις βαθύτερες επιθυμίες σου με άνεση αλλά και κάποιες ερωτικές σου φαντασιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα είναι πρώτα απ' όλα ιδανική για να επικοινωνήσεις, να συναντήσεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και να γνωρίσεις καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα. Το φλερτ είναι μέρος της διασκέδασης και θα καταφέρεις με την άνεση που θα έχεις να γοητεύσεις όπου κι αν πας. Ό, τι κι αν κάνεις σήμερα θα το διασκεδάσεις με την ψυχή σου.
Σε σχέση: Υπάρχει επιτέλους μια ροή στην καθημερινότητά σου που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη και με τη Σελήνη να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου έχεις ένα ενθουσιασμό αλλά και όρεξη να κάνεις αρκετά πράγματα με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως νιώσεις σήμερα μια κόπωση αλλά όσο περνάει η μέρα η διάθεσή σου θα μεταβάλλεται προς το καλύτερο και στο τέλος ούτε καν που θα το σκέφτεσαι. Πολύ πιθανό να βρεθείς με κάποιους φίλους σου που ήθελες να δεις και ίσως συζητήσεις μαζί τους αλλά και ζητήσεις τη συμβουλή τους για ένα καινούργιο έρωτα που σε έχει συνεπάρει αλλά μέχρι στιγμής, αν και θέλεις πολύ, δεν έχει γίνει τίποτα.
Σε σχέση: Πολλές προοπτικές σου παρουσιάζονται σήμερα και εναλλακτικές λύσεις για ένα θέμα που ίσως απασχολούσε εσένα και το σύντροφό σου. Συζήτησέ τες μαζί του, αναλύστε τις και σίγουρα θα καταλήξετε σε μία που θα είναι η πιο βολική και θα ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι στιγμής και εξαιτίας της πολυαστρίας στον Τοξότη, υπάρχει ένας ενθουσιασμός και μια μάλλον παιδιάστικη ανεμελιά που έχει γεμίσει με χρώμα τη ζωή σου και δεν στέκεσαι σε ό, τι σε έχει πληγώσει αλλά σε ό, τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η. Ένα κοπλιμέντο, ένας καλός λόγος ή μια θετική κριτική από ένα άτομο που σου αρέσει θα σε ανεβάσει στα σύννεφα.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη και θα πλησιάσεις με αυτό το σκοπό το σύντροφό σου. Όλα θα κυλήσουν όμορφα, αρκεί να μην σε πιάσει η γνωστή τάση σου για βαριές συναισθηματικές εξομολογήσεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved