Ερωτικό ωροσκόπιο 7/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Η επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου συνεχίζει να υπάρχει, γι' αυτό και δεν μπορείς να ησυχάσεις και ψάχνεις συνεχώς τρόπους να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Ο ενθουσιασμός καλύπτει τη λογική κι ίσως τελικά κάνεις μια κίνηση προς την πλευρά του πολύ αυθόρμητη.
Σε σχέση:
Μια χαρά είστε με το ταίρι σου, δε χρειάζεται να τα χαλάσετε τώρα γι' αυτό καλό θα ήταν να μην επιμείνεις σε κάποια πράγματα, μόνο και μόνο από αντίδραση, ιδίως αν ένα θέμα δεν είναι και τόσο σοβαρό κι αφορά πράγματα ρουτίνας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο μαγνητισμός σου είναι αρκετά έντονος και οι συνθήκες σε ευνοούν να κάνεις κρούση σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Δώσε το στίγμα σου με διπλωματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας το χιούμορ γιατί αυτό θα σε βγάλει από την αμηχανία που ίσως νιώσεις και θα εκτονωθεί όμορφα και η συναισθηματική σου πίεση. Μετά θα είναι δύσκολο να σου ξεγλιστρήσει.
Σε σχέση: Το να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά ένα θέμα που ίσως προκύψει σήμερα με το ταίρι σου θα είναι σοφό γιατί έτσι θα αντιμετωπιστεί πιο εύκολα και σιγά-σιγά θα επανέλθει η ηρεμία ανάμεσά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου, ευνοώντας σε να έρθεις κοντά τουλάχιστον από πλευράς επικοινωνίας με ένα άτομο που σου αρέσει ενώ μπορείς με ευκολία να κάνεις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες που όμως κάποιες από αυτές δε θα σου δίνουν την αίσθηση ότι θα δημιουργήσεις κάτι σοβαρότερο μαζί τους.
Σε σχέση: Μια κουβέντα που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα ξεδιαλύνει το τοπίο γιατί είχες ένα προβληματισμό, ιδιαίτερα με τη στάση που είχε τηρήσει απέναντι σε ένα κοινό σας θέμα και δεν μπορούσες να τον καταλάβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου αργά το απόγευμα φέρνοντας μαζί της άφθονο συναίσθημα και διάθεση για να γίνεις σπιτόγατος/η, να απολαύσεις τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του χώρου σου. Επίσης, είναι πιθανό να μην είσαι ευχαριστημένος/η με την εμφάνισή σου και να ψάχνεσαι για μια ελκυστική αλλαγή που θα σε αναβαθμίσει και ερωτικά.
Σε σχέση: Από συζητήσεις καλά πήγατε με το ταίρι σου, σιγά-σιγά όμως καλό θα ήταν να περάσετε στις πράξεις. Το «τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε» θα πιάσει τόπο μόνο όταν αρχίσετε να τα εφαρμόζετε, αλλιώς σπαταλήσατε άσκοπα το σάλιο σας και πάλι θα ξαναγυρίσετε στα ίδια.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για μια νέα γνωριμία, είτε μέσω μιας ομάδας που συμμετάσχεις είτε μιας ευρύτερης παρέας γνωστών που θα τύχει να βρεθείς μαζί τους σήμερα. Από το βραδάκι και μετά θα μαζευτείς στο σπίτι και μάλλον θα αναλώσεις το υπόλοιπο του χρόνου σου σκεφτόμενος/η το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνάντησες.
Σε σχέση: Κάποιες δουλειές που είχες αφήσεις στη μέση είναι πολύ πιθανό να τις ολοκληρώσεις σήμερα μιας και τα περιθώρια στενεύουν και δεν θα μπορείς αργότερα. Πάντως το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει ώστε να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά ξεσηκωμένος/η ήσουν το διήμερο που πέρασε, καιρός είναι όμως να επανέλθεις γιατί η βιασύνη τουλάχιστον σε σένα δε λειτουργεί καλά. Γι' αυτό πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και να μη σε πιάσει πρεμούρα να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί ενδεχομένως να αντιδράσει περίεργα και να μη σου αρέσει.
Σε σχέση: Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είναι ιδιαίτερα αρμονικό, κάτι που βοηθάει να περάσετε μια γλυκιά, ήρεμη μέρα κάνοντας μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις ό, τι μπορείς για να το διατηρήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν σε ενδιαφέρει μόνο το να βρεις ένα άτομο για να μην είσαι μόνος/η αλλά και να έχει μια ποιότητα η σχέση σας. Σημαντική για σένα η επικοινωνία ανάμεσά σας και η κατανόηση γιατί όσο και να το θέλεις, αν δεν υπάρχει συμφωνία σε κάποια θέματα δε θα μπορέσεις να συνυπάρξεις μαζί του. Γι' αυτό σήμερα είναι πιθανό να διακόψεις μια επαφή αφού θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση.
Σε σχέση: Συναισθηματική φόρτιση υπάρχει αλλά έχεις το ταλέντο της ευελιξίας και της διπλωματίας, οπότε μπορείς να αποφύγεις εντάσεις με το σύντροφό σου για να διατηρήσεις την ηρεμία στο σπίτι σας και να μην συνεχίσεις μια διαφωνία αν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως έχεις ξεκινήσει ήδη μια επικοινωνία με ένα άτομο που μόλις γνώρισες κι αν δεν το έχεις κάνει, είναι πιθανό σήμερα να γίνει η αρχή, είτε από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης είτε από το τηλέφωνο. Έτσι κι αλλιώς ακόμα κι αν θέλεις ένα άτομο, πρέπει να μαζέψεις πληροφορίες για το άτομό του πριν προχωρήσεις και αυτό σκοπεύεις να κάνεις.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σας επισκεφτούν ή να πας με το σύντροφό σου σε κάποιους συγγενείς σας να τους δείτε που έχετε πολύ καιρό. Θα ανταλλάξετε τα νέα σας και κουτσομπολιά και θα περάσετε ευχάριστα το κυριακάτικο βράδυ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι αργά το απόγευμα και φυσικά η ανεμελιά που έχεις ενισχύεται. Είναι το όπλο σου απέναντι στη σοβαρότητα ή τη μιζέρια που επικρατεί και έτσι χαλαρός/η που είσαι κάτι όμορφο μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στο δρόμο σου και να σε ξεσηκώσει. Παρ' όλα αυτά μην προσπαθήσεις να το «τρέξεις», άστο να κυλήσει κι όπου πάει.
Σε σχέση: Μόνο με το χιούμορ και την χαλαρότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά μια κρίση του συντρόφου σου. Κάνε το να γελάσει, πείσε το ότι δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου και γρήγορα η κατάσταση θα αντιστραφεί προς το καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αρχίσει και παίρνεις τα πάνω σου και σε διάθεση και σε ψυχολογία και επειδή έχεις βαρεθεί τη μετριότητα της ζωής σου ίσως ξεκίνησες ήδη την αντίστροφη μέτρηση για να κάνεις την αντεπίθεσή σου στα ερωτικά. Δείχνεις αποφασισμένος/η και πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα και να ικανοποιήσεις επιτέλους κάποιες από τις επιθυμίες σου.
Σε σχέση: Θέλεις να πιστέψεις στο θετικό και να μη χάσεις την αισιοδοξία σου γι' αυτό θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις κάποια βαρυθυμία ή δυσαρέσκεια του συντρόφου σου, κάνοντάς τον να σου ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί ώστε να το λύσετε μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις ένα άτομο αλλά δε θέλεις να το θέλεις και αν αυτό σε κάποιους ακούγεται αντιφατικό, για σένα είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού μπορείς να ξεχωρίσεις την σωματική από την πνευματική έλξη. Σε ξετρελαίνει ερωτικά αλλά από κει και πέρα δεν έχετε τίποτα κοινό και γι' αυτό θα προσπαθήσεις σιγά-σιγά να το «αποβάλλεις» από τον οργανισμό σου.
Σε σχέση: Με τον Άρη στον 1ο σου οίκο είναι λογικό να υπάρχει έντονη ενέργεια η οποία πρέπει να διοχετευτεί δημιουργικά γιατί στο τέλος θα καταλήξεις να τσακώνεσαι κάθε τρεις και δύο με το ταίρι σου. Δραστηριοποιήσου και βρες κάτι να εκτονώνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η ανάγκη σου να είσαι με κάποιο άτομο και να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια θα είναι μεγαλύτερη αυτές τι μέρες και πιθανόν να σε ωθήσει σε μια ερωτική κατάσταση που θα είναι είτε μπλεγμένη, είτε ανισομερής, αφού ως συνήθως θα είσαι εσύ που θα κάνεις υποχωρήσεις για να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια. Απόφυγε τις εξαρτήσεις γιατί μέχρι τώρα δε σε οδήγησαν πουθενά.
Σε σχέση: Η τάση σου να δίνεις μια δραματική διάσταση στα πράγματα ή παραπάνω σημασία από ό, τι έχουν θα έχει ως αποτέλεσμα να φορτιστείς συναισθηματικά. Το πιο πιθανό είναι να στενοχωρηθείς χωρίς ιδιαίτερο λόγο με το ταίρι σου και μετά να δεις πόσο έξω είχες πέσει γι' αυτό πρόσεξε τι λες.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved