Ερωτικό ωροσκόπιο 6/12

Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια τυχαία συνάντηση με πρώην σου ή κάποια είδηση που μπορεί φτάσει στα αφτιά σου για το συγκεκριμένο άτομο σε γυρνάει νοερά στο παρελθόν, ενθυμούμενος/η παλιές καλές σας στιγμές. Αυτό όμως θα είναι προσωρινό και σύντομα θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο καινούργιο που είτε έχει μπει στη ζωή σου, είτε προσπαθείς εσύ να το εντάξεις.
Σε σχέση: Όσον αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι της σχέσης σου τα πράγματα πάνε ανέλπιστα καλά και μπορείτε πέρα από τα γλυκόλογα και τις ερωτικές εξομολογήσεις να μιλήσετε και να κυρίως να συμφωνήσετε και σε κάποια άλλα θέματα ή σχέδια που πριν ήταν αφορμή για εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η επίδραση της σημερινής Πανσελήνου θα είναι μεγάλη ιδίως στον ερωτικό τομέα για αυτό ετοιμάσου για αρκετές συγκινήσεις. Ίσως εκμεταλλευτείς ένα ξαφνικό άνοιγμα που θα υπάρξει ή μια χαλαρότητα της στιγμής για να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει ενώ μπορεί να γίνεις εσύ το μήλο της Έριδος σε κάποια άλλα που θα προσπαθήσουν να σε διεκδικήσουν.
Σε σχέσης: Γνωρίζεις ότι κάποια θέματα στη σχέση σου θέλουν ακόμα δουλειά, όμως προσωρινά μάλλον θα τα βάλεις στην άκρη και θα αφοσιωθείς εκεί που όλα λειτουργούν μια χαρά με κύριο μέλημά σου να δώσεις και να πάρεις ευχαρίστηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία σήμερα και πρέπει να την εκμεταλλευτείς όχι μόνο για να ξεκαθαρίσεις επιτέλους μέσα σου τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή αλλά να βάλεις και πλώρη να το κατακτήσεις. Η επίγνωση θα σε βοηθήσει να βγεις κι από ένα προσωπικό δίλημμα και να επιλέξεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς και είναι το κατάλληλο για σένα κι όχι ανάλογα με το πώς θα σου κάτσει μια δεδομένη στιγμή.
Σε σχέση: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιαλύνεις πράγματα στη σχέση σου για να μπορέσετε μετά να προχωρήσετε την κοινή σας ζωή μέσα από ένα καινούργιο δρόμο, χωρίς σκιές και αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Λόγω κάποιων ανασφαλειών ή φοβίας που έχεις για το καινούργιο ή το ασυνήθιστο ίσως «καις» ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και μετά παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου. Τώρα έχεις τη δυνατότητα ή το θάρρος να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στα ερωτικά σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθεις σε ρήξη και με συνήθειες του παρελθόντος αν βλέπεις ότι σου στερούν την ευτυχία.
Σε σχέση: Για σένα το οικογενειακό περιβάλλον και γενικότερα το σόι είναι πολύ σημαντικό αφού εκεί βρίσκονται οι ρίζες σου, όμως τώρα ίσως διαπιστώσεις ότι η επίδρασή τους στη σχέση σου είναι μεγάλη και σου δημιουργεί προβλήματα με το έτερο ήμισυ γι' αυτό θα κρατήσεις κάποιες αποστάσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Εξαιτίας του φλογερού ταμπεραμέντου σου είναι πολύ πιθανόν να πέσεις με τα μούτρα σε μια κατάσταση που στην αρχή θα τη χαρείς μετά όμως θα αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι ούτε λίγο ούτε πολύ «σέρνεσαι από τη μύτη» και ακολουθείς τις δικές του επιθυμίες και ρυθμούς, κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου και θα αρχίσεις να κλωτσάς. Γι' αυτό άκου τη γνώμη ενός φίλου σου και μετρίασε κάπως τον ενθουσιασμό σου.
Σε σχέση: Είχες άλλα σχέδια για τη μέρα σήμερα, πιο ρομαντικά και ήθελες να την περάσεις ήσυχα με το ταίρι σου αλλά η Πανσέληνος στον 11ο οίκο σου μπορεί να δημιουργήσει άλλες επιθυμίες στο ταίρι σου και να μην θέλει να μείνει μέσα. Γι' αυτό βρες ένα έξυπνο τρόπο να ευχαριστηθείτε και οι δυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα ερωτική εμπειρία. Έβγα από την βολή του οικείου, πάρε κάποιο ρίσκο και ίσως αλλάξει τελείως η προσωπική σου ζωή.
Σε σχέση: Έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ να νιώσεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά γι' αυτό θέλεις να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αρκετά έχεις κουραστεί με διάφορες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει κι όσο πλησιάζουν οι γιορτές τόσο θα σου δημιουργείται η διάθεση να ρίξεις περισσότερο βάρος στη σχέση σου για να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες συζητήσεις ή επαφές με ένα συγγενή ή γνωστό ίσως σου δώσουν καινούργιες προοπτικές ή σε βοηθήσουν να βρεις λύση σε ένα ερωτικό σου πρόβλημα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Θέλεις να τελειώσεις με τα παλιά και να γυρίσεις σελίδα, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ακούσεις τη φωνή μέσα σου και να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες.
Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στον 9ο οίκο σου φλερτάρεις με την ιδέα ενός ταξιδιού ή έστω ενός τριημέρου μέσα στις γιορτές για εσένα και το ταίρι σου περισσότερο από ποτέ και επειδή είστε και οι δυο κουρασμένοι από την καθημερινότητα ίσως ξεκινήσεις να το σχεδιάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενισχύεται το πάθος, το μυστήριο, αλλά και η λίμπιντός σου με αυτή την Πανσέληνο και η ικανοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών σου θα είναι η επόμενη πρόκληση που θα δεχτείς γιατί πλέον ανασαίνεις πιο ελεύθερα και αρκετοί από τους περιορισμούς που είχες θέσει στον εαυτό σου σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Η ερωτική σου ζωή αναβαθμίζεται και έρχεται πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων σου.
Σε σχέση: Έντονη θα είναι η ερωτική σου διάθεση και θα γίνεις πιο εκδηλωτικός/η στα συναισθήματά σου αλλά θα εκφράζεις και πιο έντονα τα θέλω σου στο σύντροφό σου που μέχρι τώρα τα κατάπινες, κάνοντας υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με την Πανσέληνο στον άξονά σου και μάλιστα συνοδευόμενη από θετικές όψεις δε σε πιάνει κανένας. Το μόνο που θα σε απασχολεί είναι αν θα μπορέσεις να κάνεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Προσκλήσεις και προκλήσεις δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο/η και πολλές φορές θα κυριαρχεί ο ενθουσιασμός ακόμα και στις ερωτικές σου επιλογές γιατί το ζητούμενό σου θα είναι να χαρείς το τώρα με όλη σου την ψυχή.
Σε σχέση: Χαρά, αισιοδοξία και έντονα συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σου πρόκειται να περάσεις με το σύντροφό σου και η σχέση σας θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Άλλωστε το κλίμα ευνοεί να κάνετε αρκετά όμορφα πράγματα οι δυο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Συναισθηματικά είσαι φορτισμένος/η, καθώς αισθάνεσαι ότι έχεις εγκλωβιστεί σε επιλογές του παρελθόντος ή σε ευθύνες που σε βαραίνουν και γιατί τις επωμίστηκες χωρίς να θέλεις και τώρα έχεις την ανάγκη να ανασάνεις ελεύθερα. Πρώτο σου βήμα θα είναι οι αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και κυρίως στον ερωτικό τομέα γιατί χρονικά νιώθεις ότι πιέζεσαι και δεν έχεις άλλα περιθώρια.
Σε σχέση: Θέλεις να πετύχει η σχέση σου γιατί για σένα σημαίνει πολλά και είσαι ακόμα και πρόθυμος/η να κάνεις πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα προκειμένου να δείξεις στο ταίρι σου πόσο σημαντικό είναι στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα που σε εκφράζουν απόλυτα και γι' αυτό και βρίσκεσαι σε υπερδιέγερση και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου βοηθά στο να μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο. Αν θεωρείς ότι θα σου κάνει περισσότερο καλό να έχεις την ανεξαρτησία σου, τότε θα παίζεις και θα φλερτάρεις χωρίς να μπορεί να σε δεσμεύσει κανένα άτομο. Αν όχι, θα κινηθείς προς αναζήτηση ερωτικού συντρόφου αλλά έτσι όπως τον θέλεις εσύ.
Σε σχέση: Μίλησε άμεσα και με σαφήνεια στο ταίρι σου για όσα θέλεις και έχεις ανάγκη αλλά μην γίνεσαι εριστικός/η ή απότομος/η αν δεν μπορεί να σου τα προσφέρει όλα. Εκτίμησε αυτά που παίρνεις και προσπάθησε να βήμα-βήμα να τα αυξήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι ο χρόνος περνά και ίσως σε πιέζει για ένα ξεκαθάρισμα που αποφεύγεις εδώ και καιρό, πάλι θα το αναβάλλεις γιατί δε θέλεις να βαρύνεις την ατμόσφαιρα συναισθηματικά, ιδίως αυτή την περίοδο που έχεις ανάγκη την ερωτική συντροφιά ή φοβάσαι μη μείνεις μόνος/η. Πάντως είναι πιθανό να τα βλέπεις εσύ έτσι τα πράγματα και να αλλάξεις γνώμη αργότερα.
Σε σχέση: Προσπαθείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και σχέσης αλλά μια σε καταπίνει η μία και μια η άλλη γι' αυτό τώρα μάλλον θα αρχίσεις να κρατάς σωστές αποστάσεις και να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου και τις δικές σου επιθυμίες.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved