Ερωτικό ωροσκόπιο 4/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα απογειώνει κανονικά τα ερωτικά σου, οπότε ετοιμάσου να το «κάψεις» σήμερα. Τα θέλω σου αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και δεν θα έχεις κανένα ενδοιασμό να υποκύψεις στους πειρασμούς που μπορεί να σου τύχουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Σίγουρα πάντως για το μόνο που δε θα σκάσεις είναι το αύριο, αφού θα σου μείνουν... πολλές και όμορφες αναμνήσεις.
Σε σχέση: Χατίρια δε χαλάς σήμερα αφού θα πιάσεις το ταίρι σου από το χέρι και θα του δώσετε να καταλάβει. Τι κι αν είναι εργάσιμη η αυριανή ή δεν έχεις και πολλά στην τσέπη, το παν είναι το συναίσθημα κι από αυτό έχεις άφθονο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μην αφήσεις τη Σελήνη που είναι ακόμα στο ζώδιό σου να σε «γειώσει» και να σου στερήσει ευκαιρίες, εξαιτίας του συντηρητικού σου πνεύματος γιατί πέρα από τα οικονομικά έχεις εύνοια και στα ερωτικά σου σήμερα. Μια γνωριμία είναι ικανή να σε ξεσηκώσει γι' αυτό άσε τον εαυτό σου να το ζήσει κι όπου πάει γιατί αν μη τι άλλο θα περάσεις καλά.
Σε σχέση: Είτε από μόνος/η σου, είτε με την προτροπή του συντρόφου σου σήμερα ίσως το παρακάνετε με κάποιες χριστουγεννιάτικες ή άλλες αγορές σας αλλά χαλάλι αφού και οι δύο θα νιώσετε extra large. Το πάρτι προβλέπεται να συνεχιστεί και στην κρεβατοκάμαρά σας πάντως με την ίδια και παραπάνω διάθεση προσφοράς...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο Τοξότη σε τρίγωνο με το Δία μόνο καλά μπορεί να φέρει στα ερωτικά σου. Πέρα από την χαλαρή διάθεση και την καλοπέραση που είναι δεδομένα, έχεις και τάση για αρκετές παρασπονδίες, αφού μια επιπολαιότητα ή ελαφρότητα υπάρχει και σου δίνει τον αέρα, να παίξεις, να φλερτάρεις ίσως και πέρα από τα όρια και φυσικά να γνωριστείς με πολλά άτομα.
Σε σχέση: Ένα απρόσμενο θετικό γεγονός θα χαροποιήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου γιατί πιθανόν να λύσει ένα θέμα που σας απασχολούσε αρκετά και μάλιστα με τον πιο γρήγορο τρόπο και να σας απελευθερώσει, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποια σχέδιά σας που τα είχατε αφήσει στη μέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν είχες κάποια κρατήματα για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα σήμερα μάλλον θα τα άρεις όλα και θα χαρείς τη συντροφιά του χωρίς να σε απασχολεί ούτε αν εκτεθείς συναισθηματικά, ούτε το πώς θα καταλήξει η μεταξύ σας ιστορία και θα του εξομολογηθείς όλα όσα νιώθεις γι' αυτό.
Σε σχέση: Ένα υλικό δώρο, η εύρεση ή η αναγνώριση της δουλειάς σου είναι πολύ πιθανά σήμερα που φυσικά είναι από αυτά που δεν περίμενες να σου συμβούν και θα τρέξεις να το γιορτάσεις με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ο Δίας στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με την Αφροδίτη βάζει φωτιά στις επιθυμίες και αναπτερώνει τις ελπίδες σου. Τέρμα και οι γκρίνιες και η μετριοπάθεια. Καλή είναι η σοβαρότητα και η προσγείωση στην πραγματικότητα αλλά στα ερωτικά θέματα ωθείσαι σήμερα να το ρίξεις έξω και να απολαύσεις όμορφες στιγμές, με ένα νέο ειδύλλιο να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.
Σε σχέση: Δε θέλεις με τίποτα να μείνεις μέσα σήμερα και γι' αυτό θα πάρεις το σύντροφό σου και θα κυκλοφορήσετε. Μπορεί να ξεκινήσεις για κάτι απλό, έτσι για να ξεσκάσετε αλλά μάλλον θα παρασυρθείς από το κλίμα και θα καταλήξετε να μη μαζεύεστε με τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε τρελαίνει σήμερα και το πιο πιθανό είναι να μην έχεις καθόλου διάθεση ούτε για δουλειά, ούτε για ευθύνες και υποχρεώσεις. Έχεις την ανάγκη να τα παρατήσεις όλα σύξυλα και να φύγεις μακριά, να γελάσεις, να χαρείς και να μη σε νοιάζει τίποτα και κανείς. Υπάρχει περίπτωση να ελκύσεις ένα άτομο που δεν θα έχεις κανένα ενδοιασμό να ανανεώσεις το ραντεβού σας πολύ σύντομα.
Σε σχέση: Σε έχει πιάσει η μανία να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο ή το σπίτι σου και είναι πολύ πιθανό σήμερα είτε να στολίσετε με το αγαπημένο σου πρόσωπο για τα Χριστούγεννα είτε να κάνετε κάποιες μετατροπές. Ένα ωραίο κρασί και ένα δείπνο θα κλείσει ιδανικά τη μέρα σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Βόλτες, ψώνια και ευχάριστα συναπαντήματα επιφυλάσσει για σένα η σημερινή μέρα που θα την χαρείς με την καρδιά σου. Πιθανή είναι και η επαφή σου με ένα άτομο που σου αρέσει και που επιτέλους θα σου δείξει κάτι περισσότερο από ευγένεια ή φιλικότητα. Φρόντισε να αρπάξεις την ευκαιρία ώστε να δημιουργήσετε μαζί μια όμορφη κατάσταση.
Σε σχέση: Αστείρευτο κέφι θα έχεις σήμερα και η καλή σου διάθεση αλλά κι η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με κόσμο ίσως σε προτρέψει να συναντηθείς ή να κλείσεις μια έξοδο με το ταίρι σου και κάποιους κοινούς σου φίλους. Μπορεί να μην το ξενυχτήσετε λόγω καθημερινής αλλά σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σήμερα να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που σε διακατέχουν είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα για σένα και αφού το κλίμα γύρω σου είναι αρκετά θετικό και χαλαρό, δε θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα τεστάρεις τα ερωτικά σου όρια και πολύ πιθανό να τα ξεπεράσεις κιόλας για να καταφέρεις το δικό σου.
Σε σχέση: Η όρεξή σου θα είναι μεγάλη και για διατροφικές αλλά και ερωτικές υπερβολές και επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη που λέει κι ο λαός θα είναι κάπως δύσκολο να σταματήσεις. Πώς να μην τρελαθεί το ταίρι σου μαζί σου; Με την καλή έννοια πάντα...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αφιερωμένη εξαιρετικά σε σένα είναι η σημερινή ημέρα αφού νιώθεις ότι θα βγάλεις όλα τα σπασμένα μαζεμένα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με την επίσκεψη του κυβερνήτη σου Δία κάνει το μάτι σου να αστράφτει και αν από μόνο σου έχεις τάση για υπερβολή και ενθουσιασμό σήμερα όλα θα είναι έξτρα ενισχυμένα, μαζί με την ρέντα σου όμως στα ερωτικά. Θα ελκύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και οι επιλογές σου θα είναι απεριόριστες.
Σε σχέση: Ευτυχία, γενναιοδωρία και αρκετό κέφι θα είναι μόνο κάποια από τα θετικά συναισθήματα που θα σε κατακλύσουν σήμερα και θα μοιραστείς απλόχερα με το ταίρι σου κάνοντας το χαρούμενο και να διατεθειμένο να βρει τρόπους να το ξεπληρώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε εσύ θα μείνεις έξω από τον χορό κι ίσως παρασυρθείς, ακόμα και αν δεν το 'χεις, από την ευδιαθεσία που πλανάται γύρω σου και τα ρίξεις όλα πίσω από την πλάτη. Σίγουρα είναι μια μέρα που θα ευχαριστηθείς αφού το να καταφύγεις σε υπερβολές δεν παίζει, αν και θα φλερτάρεις με ένα πειρασμό. Πάντως, κάποιες υποσχέσεις ή μεγάλα λόγια από ένα πρόσωπο σήμερα θα σου αναπτερώσουν το ηθικό ακόμα κι αν ξέρεις ότι τα μισά δεν ισχύουν.
Σε σχέση: Πολύ κέφι αλλά και έντονη ερωτική διάθεση υπάρχει σήμερα στη σχέση σου και ίσως ένα απροσδόκητο οικονομικό δωράκι την ανεβάσει κι άλλο στέλνοντάς σας στα ύψη. Αυτό κι αν είναι ισχυρό αφροδισιακό...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις εύνοια σήμερα και θα εκμεταλλευτείς πλήρως τις καταστάσεις, ώστε να καταφέρεις να δείξεις επιτέλους και την άλλη σου πλευρά, την πιο γοητευτική και ζεστή. Όλη αυτή η αλλοπρόσαλλη και χύμα κατάσταση σε εξιτάρεις και με το Δία στον 7ο οίκο σου όλες οι πιθανότητες είναι υπέρ σου και οι ερωτικές επιλογές που θα σου τύχουν μάλλον τόσες που δε θα μπορείς να τις φέρεις βόλτα.
Σε σχέση: Όμορφες στιγμές με το ταίρι σου θα ζήσεις σήμερα αφού οι όποιες διαφορές σας θα παραμεριστούν και θα χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Δώρα, εκπληξούλες και πολύ κέφι κάνουν τη μέρα σας μοναδική.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια νέα ευκαιρία στα ερωτικά σου μπορεί να σου προκύψει σήμερα, και είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν θα την αρπάξεις ή όχι. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ευγνωμόνων και πλήρως ικανοποιημένος/η με την τωρινή σου κατάσταση και να μην την θες. Αν όχι, όμως, θα πρέπει να μη διστάσεις γιατί μπορεί να σε προλάβει κάποιος άλλος.
Σε σχέση: Δεν αντέχεις άλλη πίεση ή άγχος και θέλεις να ξεσκάσεις για αυτό σήμερα θα τα παραμερίσεις όλα και θα αφοσιωθείς αποκλειστικά στο ταίρι σου και στο πως θα ευχαριστηθείτε τη μέρα σας. Ίσως ετοιμάσεις ένα πλούσιο δείπνο ή κάτι που θα δίνει μια νότα πολυτέλειας για να ικανοποιήσεις αυτό αλλά και τον εαυτό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved