Ερωτικό ωροσκόπιο 1/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/12

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο μήνας ξεκινά πολύ δυναμικά για σένα με αρκετή ενέργεια και διάθεση για δράση και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο ίσως σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας σχέσης, αν φυσικά είσαι μόνος/η. Το σίγουρο είναι ότι έχει έρθει η ώρα να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κάνεις κάποια σχέδιά σου πραγματικότητα, αρκεί να διατηρήσεις την ισορροπία αυτών που θέλεις με αυτά που μπορείς να έχεις.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να πιέσεις να συμφωνήσει σε μια απόφαση το σύντροφό σου και αυτό να φέρει στιγμιαία ένταση μεταξύ εσάς λόγω διαφωνιών. Εντούτοις, αν τα επιχειρήματά σου είναι λογικά, γρήγορα θα πειστεί και θα αλλάξει γνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις την αίσθηση ότι κινείστε σε διαφορετικό μήκος κύματος με ένα πρόσωπο που σου αρέσει και αυτό που εσύ θεωρείς αυτονόητο δεν έχει καμία σχέση μαζί του. Μια ασυνεννοησία ή ένα μπέρδεμα δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την προσέγγισή του και ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις πίσω τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Σε σχέση: Βάζεις κάτω τα δεδομένα στη σχέση σου και κάπου έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι γιατί κάποια πράγματα δεν τσουλάνε ενώ φαίνονται παιχνιδάκι. Ενδεχομένως όμως τα κριτήριά σου να είναι τελείως υποκειμενικά και μια κουβέντα μαζί του σήμερα ίσως σε μπλέξει περισσότερο, παρά θα σου λύσει απορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου Ερμής, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και όπως αντιλαμβάνεσαι το ξεκίνημα του μήνα έχει κάτι από το γνωστό κουίζ «ένωσε τις τελείες» για να βρεις τι απεικονίζεται στα ερωτικά σου. Όσο έξυπνος/η κι αν είσαι σήμερα μάλλον θα αισθανθείς ότι κάπου το χάνεις, αφού οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σε έχουν διαρκώς με την απορία: «θέλει ή δε θέλει;».

Σε σχέση: Ίσως παιδευτείς αρκετά σήμερα για να καταφέρεις να φτάσεις σε μια συνεννόηση με το έτερο ήμισυ. Είναι πιθανό άλλα να είχατε συμφωνήσει κι άλλα να γίνονται ή κάποιος από τους δύο να ξεχάσει κάτι σημαντικό γι' αυτό θα πρέπει να γίνει μια υπενθύμιση πριν είναι αργά και εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Ακόμα και στον έρωτα δεν αρκεί μόνο το συναίσθημα αλλά χρειάζεται ορισμένες φορές να κάνεις συντονισμένες προσπάθειες και ενίοτε να εφαρμόσεις μια στρατηγική για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να κινηθείς σήμερα, αν έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις την καρδιά ενός προσώπου που θέλεις πολύ.

Σε σχέση: Παρότι υπάρχουν κάποιες διαφορές οπτικής ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου ενδεχομένως σήμερα να φτάσετε σε ένα επίπεδο συμβιβασμού και ίσως να ξαναμοιράσετε του ρόλους στη σχέση σας, ώστε να αναλάβει ο καθένας το κομμάτι του και μην παρεμβαίνει ο άλλος για να σταματήσετε να τσακώνεστε.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν έχεις καταλήξει τι θέλεις από ένα άτομο που κάτι παίζει μεταξύ σας αυτόν τον καιρό και είσαι απόλυτος/η, σήμερα θα νιώσεις ευάλωτος/η και μπορεί να υποκύψεις στην συναισθηματική πίεση που ίσως σου ασκηθεί. Τα μισά θα τα ξεχάσεις ή θα μεταθέσεις τα όριά σου και θα τα κάνεις πιο ελαστικά. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν είχες λειτουργήσει με αυστηρότητα το προηγούμενο διάστημα, αρκεί βέβαια να μη σε πάρει φαλάγγι.

Σε σχέση: Σήμερα ίσως προσπαθήσεις να πείσεις για την ακρίβεια των λεγόμενων σου το σύντροφό σου και να μην τα καταφέρεις. Γι' αυτό, καλού-κακού απόφυγε οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα της κατάστασης αφού δε θα βγάλει πουθενά και θα εκνευριστείτε κι οι δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Αλήθεια και ψέμα, λογικό και παράλογο, απίθανο και πιθανό, όλα σήμερα είναι ένας αχταρμάς στο μυαλό σου με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Μόνη λύση είναι να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει τουλάχιστον στα ερωτικά σου, αν θεωρείς ότι δε σε έχει διαψεύσει ποτέ και μην μπεις καν στο κόπο να δικαιολογήσεις το που βασίστηκες για να πάρεις την όποια απόφασή σου.

Σε σχέση: Το να προβάλλεις συγκεκριμένα λογικά επιχειρήματα στο ταίρι σου για να στηρίξεις μια απόφαση ή μια κίνησή σου είναι μάλλον άδικος κόπος, αφού είτε δεν θα σε καταλάβει άμα προσπαθείς να του εξηγήσεις είτε θα σε θεωρήσει άτοπο/η. Οπότε για την ώρα κράτα το για σένα και μη λες τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Τα θέλω σου είναι πολλά αλλά δυστυχώς δεν συνδυάζονται με τα πρέπει και είναι πολύ πιθανό σήμερα να βρεθείς ανάμεσα σε Συμπληγάδες. Από τη μια να είσαι στο τσακ να απλώσεις το χέρι σου και να πάρεις αυτό το πρόσωπο που επιθυμείς από την άλλη όμως να σκέφτεσαι και το τίμημα που ενδεχομένως να είναι υψηλό και θα χρειαστεί αναγκαστικά να πληρώσεις. Δύσκολη μέρα για αποφάσεις κι ίσως είναι καλύτερα να πας πάσο και να μην τις πάρεις.

Σε σχέση: Καμιά φορά είναι καλό να λες αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι γιατί η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός βοηθά στη βελτίωση της σχέσης σου, παρά τις όποιες αντιδράσεις που μπορεί στιγμιαία να προκληθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Και οι δύο όψεις που γίνονται σήμερα σε επηρεάζουν αρκετά και δυστυχώς είναι τελείως αντιφατικές και ασυμβίβαστες μεταξύ τους γι' αυτό πιθανόν να σου προκαλέσουν σύγκρουση. Το να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να κατακτήσεις ένα άτομο που θέλεις είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, όμως είναι πιθανό να σου βγει «άνθρακες ο θησαυρός»... Γι' αυτό δράσε προσεκτικά και κρατώντας μικρό καλάθι στις προσδοκίες σου.

Σε σχέση: Πιστεύεις ότι η μέρα είναι κατάλληλη για να ειπωθούν αλήθειες και να γίνουν ξεκαθαρίσματα και αμοιβαίες εξομολογήσεις όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακούσεις αυτό που θέλεις από το ταίρι σου κι όχι αυτό που ισχύει. Γι' αυτό διατήρησε τις αμφιβολίες σου και να επανέρθεις στο θέμα κάποια άλλη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και όχι τη λογική για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει την διάψευση όσο και την εκπλήρωση επιθυμιών, αν και εφόσον όμως πιστεύεις ακράδαντα στο θετικό. Έτσι κι αλλιώς ο έρωτας είναι συναίσθημα και δεν έχει υλική υπόσταση για να τον χειριστείς ανάλογα...

Σε σχέση: Πιθανόν να παρεξηγηθείς από το σύντροφό σου από κάτι που θα πεις ή να πάρεις μια πρωτοβουλία και να κάνεις... μια τρύπα στο νερό. Αν είσαι ειλικρινής και εξηγήσεις ότι είχες αγνές προθέσεις, τότε σίγουρα θα μετριαστεί η ένταση που ενδεχομένως να δημιουργηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο μπορεί να ανταμείψει τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει, αρκεί κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες. Έχεις τη δύναμη, έχεις και τα όπλα για να πολεμήσεις και να καταφέρεις μια νίκη στα ερωτικά σου, αν λάβεις σοβαρά υπόψη σου όχι μόνο τα «πρέπει» που κατευθύνουν τους στόχους σου αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Σε σχέση: Σήμερα ίσως δεν αντέξεις και πεις κάτι που θα εκληφθεί ως προσβολή ή κριτική από το σύντροφό σου και πιθανόν να του προκαλέσεις δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο αυστηρός/η γιατί το θέμα δεν είναι να τον «τιμωρήσεις» αλλά να του δώσεις να καταλάβει τι σε ενόχλησε ώστε να μην επαναληφθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η απόκρυψη μιας οδυνηρής αλήθειας καμιά φορά είναι προτιμότερη από την αποκάλυψή της και ίσως σήμερα σου βγει το να μην είσαι τελείως ειλικρινής απέναντι σε ένα άτομο που σου αρέσει αλλά δε νιώθεις έτοιμος/η να δεσμευτείς μαζί του ή δεν τρέφεις τόσα πολλά συναισθήματα όσο αυτό για σένα αλλά δε θέλεις να το πληγώσεις.

Σε σχέση: Η δική σου αλήθεια ίσως είναι τελείως διαφορετική από αυτή του συντρόφου σου, κάτι που θα δημιουργήσει μπλεξίματα και παρανοήσεις. Το τι αντιλαμβάνεσαι εσύ ως πραγματικότητα δεν έχει τόσο σημασία, όσο το να βρεθεί ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας και επαφής στη σχέση σου που να καλύπτει και τους δύο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Αν νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση σε ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά δεν είσαι σίγουρος/η, η λύση είναι μία: Να ελιχθείς για να μπορέσεις να απεμπλακείς τουλάχιστον για σήμερα. Μην καταφύγεις στα ψέματα ή σε δικαιολογίες, απλά απόφυγε κάθε επαφή μαζί του μέχρι να καταλήξεις και να βεβαιωθείς για το τι θέλεις.

Σε σχέση: Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους σήμερα αν δεις ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από το έλεγχο, αποπροσανατολίζοντας μια κουβέντα με το ταίρι σου ή φέρνοντας στην επιφάνεια ένα άλλο θέμα που και καλά είναι επείγον να επιλύσετε. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το «ταλέντο» σου να ξεφεύγεις θα σε ανταμείψει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved