Ερωτικό ωροσκόπιο 28/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια υγιή τρέλα και σίγουρα μιας και είναι Παρασκευή θα φροντίσεις να την βγάλεις με κάποια έξοδο με φίλους. Το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας θα είναι έντονο μέσα σου και είναι πολύ πιθανό θα φλερτάρεις μεν αλλά χωρίς να στοχεύεις σε κάτι σοβαρό, απλά για να διασκεδάσεις, αφού το ότι είσαι μόνος/η ίσως σου λύνει τα χέρια να παίξεις άφοβα.
Σε σχέση: Θέλεις για λίγο το χώρο σου ή να βγεις έξω και να ανακατευτείς με κόσμο, να νιώσεις ελευθερία και ζωντάνια και γι' αυτό αν η παλιοπαρέα δεν ακολουθήσει, θα πάρεις το ταίρι σου κι όπου σας βγάλει, έτσι στα τυφλά και απρογραμμάτιστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι εύκολο για σένα να υιοθετήσεις κάποιες πρωτότυπες μεθόδους ή αντιλήψεις αλλά κάνεις γενναίες προσπάθειες, ιδιαίτερα σήμερα που θα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο που σου αρέσει πολύ είναι ξεχωριστό κι ίσως πρέπει να δοκιμάσεις ένα πιο ασυνήθιστο τρόπο για να το προσεγγίσεις περισσότερο και να αποκτήσεις επαφές μαζί του.
Σε σχέση: Το ότι ο σύντροφός σου επιμένει να ξεκολλήσεις από τα τετριμμένα και να ξανοιχτείς ή να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στα επαγγελματικά σου, δεν είναι καινούργιο. Αυτό όμως που δεν δέχεσαι είναι να σε κρίνει για ό, τι έχεις μέχρι τώρα. Πάντως ένα βήμα θα μπορούσες να κάνεις προς την κατεύθυνση που σου υποδεικνύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Κάποιες νέες πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σου σιγουρεύουν την αίσθηση που είχες ότι ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ενδιαφέρεται εξίσου για σένα και η είδηση θα σε κάνει αρκετά χαρούμενο/η. Το θέμα είναι πως θα το καταφέρεις να στο εκφράσει άμεσα ή πρέπει εσύ να κινηθείς για να γίνει η αρχή.
Σε σχέση: Το τελείωμα της εργάσιμης εβδομάδας σε βρίσκει στο τρέξιμο, τουλάχιστον το πρωί, για να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες κι ίσως αγχωθείς αρκετά. Φρόντισε όμως να ξεκουραστείς λίγο αργότερα για να μπορέσεις να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ξέρεις ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι επιθυμίες σου από μια ερωτική σχέση και έτσι είναι πιο εύκολο τώρα να βάλεις μπροστά την ικανοποίησή τους. Όμως, σήμερα μια γνωριμία που ίσως κάνεις θα σου δείξει έμμεσα ότι πρέπει να υπολογίζεις και τα θέλω του άλλου ατόμου και τι είσαι διατεθειμένος/η να προσφέρεις, για να υπάρχει ισοτιμία.
Σε σχέση: Μια λύση που δεν είχες σκεφτεί ή ένα τρόπο για να αποφύγεις περιττά έξοδα ίσως σου υποδείξει ο σύντροφός σου που όσο και αν σου φαίνεται απίθανος θα δεχτείς να τον δοκιμάσεις. Στο κάτω-κάτω δε χάνεις και τίποτα...

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου είσαι έτοιμος/η να λάμψεις και να γοητεύσεις τους πάντες γύρω σου. Ο ερωτισμός αλλά και η τύχη τουλάχιστον για σήμερα είναι πιστοί συνοδοί σου και φυσικά οι ευκαιρίες που σου προσφέρουν αρκετές για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Μόνο μετρίασε τις υπερβολές και τον εγωκεντρισμό σου για να μην σε χαντακώσουν.
Σε σχέση: Το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να μη σου χαλάσει χατίρι σήμερα αλλά και συ θα πρέπει να μην ζητάς πράγματα που είναι δύσκολο να στα προσφέρει. Κι αυτό γιατί ορισμένες φορές χάνεις το μέτρο, απαιτώντας διάφορα ενώ γνωρίζεις καλά ότι δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει και στενοχωριέται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια ερωτική σου υπόθεση ίσως σε απασχόλησε αρκετά αυτό το διάστημα, γιατί μπήκες σε διαδικασία να ξεφύγεις από τα δεδομένα σου που όμως δε φαίνεται να απέδωσε τα αναμενόμενα. Σήμερα ίσως το ξανασκεφτείς, για να καταλήξεις αν πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα ή να σταματήσεις να επιμένεις στο συγκεκριμένο άτομο και να πας παρακάτω.
Σε σχέση: Δε λες να ξεκολλήσεις από κάποιες δουλειές που πρέπει κατά τη γνώμη σου να γίνουν για να ξενοιάσεις. Λογικό είναι, λοιπόν, να υπάρχουν αντιδράσεις από το ταίρι σου, αφού θεωρεί ότι βρίσκεις δικαιολογίες για να μην κάνεις κάποια πράγματα ή να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς το ζητούμενό σου είναι η δημιουργία μιας όμορφης σχέσης κι αυτό δεν έχει αλλάξει. Όμως αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι διατεθειμένος/η να ρίξεις τα στάνταρ σου για να μην είσαι μόνος/η, αφού ξέρεις ότι όσο και αν συμβιβαστείς, στο τέλος θα ξαναγυρίσεις στην ίδια κατάσταση. Για σήμερα λοιπόν, θα φλερτάρεις, θα παίξεις, θα χαρείς και την ελευθερία σου κι ό, τι είναι να έρθει, θα έρθει.
Σε σχέση: Δε θα κάτσεις σήμερα να ξαναπιάσεις την κουβέντα για το τι θεωρείς και τι είναι για το σύντροφό σου το αυτονόητο. Αρνείσαι να μπεις σε αυτή τη διαδικασία και προτιμάς να αφήσεις για την ώρα τα πράγματα ως έχουν και αντ' αυτού να συνεχίσεις τα πλάνα σου για το τι θα κάνετε το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ερωτισμός υπάρχει και σε βοηθά να δεις κάπως αλλιώς τα αισθηματικά σου και να δοκιμάσεις πιο προχωρημένες μεθόδους, αν θέλεις να κατακτήσεις ένα άτομο. Όσο πιο φιλικός/η και χαλαρός/η είσαι, τόσο πιο εύκολα θα το προσεγγίσεις και θα αρχίσεις να αποκτάς στενότερη επαφή μαζί του, αν και δε σου βγαίνει τόσο αβίαστα.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό σας θέμα θα λυθεί πιο εύκολα αν αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά και δείτε καθαρά εκλογικευμένα τα πράγματα. Το παν είναι να μην χάνετε τον αντικειμενισμό σας γιατί έτσι θα μεγιστοποιείτε τα προβλήματα, αντί να τα λύνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αρκετή ενεργητικότητα σήμερα και ίσως την εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να κάνεις κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Μια βόλτα το απόγευμα ή μια βραδινή έξοδος με φίλους είναι πολύ πιθανά και παρότι δεν έχεις διάθεση για πολλά – πολλά, ένα άτομο περίεργο θα σου εξάψει το ενδιαφέρον και θα παρατείνεις την παραμονή σου.
Σε σχέση: Κάποιες δουλειές που συνεχώς ανέβαλες ή προέκυψαν ξαφνικά ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν μια νευρικότητα και να λογοφέρεις με το ταίρι σου αλλά από το βράδυ και μετά όλα θα αλλάξουν και θα επέλθει η ηρεμία αλλά και η αγαπησιάρικη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και στο πίσω μέρος του μυαλού σου να γίνει κάτι για να αλλάξει η ερωτική σου κατάσταση, θα βγεις απόψε το βράδυ με κάποια δικά σου άτομα. Ίσως φλερτάρεις ή σε φλερτάρουν και γνωρίσεις καινούργια άτομα, ένα εκ των οποίων θα σε ιντριγκάρει περισσότερο και θα θέλεις να το προσεγγίσεις πιο στενά και να μάθεις πιο πολλά γι' αυτό.
Σε σχέση: Εδώ και καιρό ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου όμως δεν έχεις καταφέρει και πολλά πράγματα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να το συζητήσεις με το σύντροφό σου και να ακούσεις και τις δικές του ιδέες; Μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες αν και πιο προχωρημένες για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου ίσως φέρει αναπάντεχες εξελίξεις στα ερωτικά σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Με την γοητεία που θα ασκείς θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής όπου βρεθείς και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να σε προσεγγίσει κι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι και τελείως στα ξαφνικά να βρεθείτε μαζί.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου είναι πιθανό να ετοιμάσει μια όμορφη κατάσταση για δύο σήμερα για να περάσετε το βράδυ σας. Είτε μέσα στο σπίτι, είτε κάπου έξω μόνο οι δυο σας θα γελάσετε, θα χαλαρώσετε και το κλείσιμο της μέρας ίσως επιφυλάσσει και μια ερωτική έκπληξη για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ψυχολογικά είσαι καλά αλλά σωματικά νιώθεις κάπως κουρασμένος/η και έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις αλλά γνωστοί και φίλοι ίσως δε σε αφήσουν στην ησυχία σου και σε ξεσηκώσουν να τους ακολουθήσεις στα νυχτοπερπατήματά τους. Εκεί όλο και κάτι θα παίξει με ένα άτομο, χωρίς όμως να είναι τίποτα παραπάνω από ένα κομμάτι της διασκέδασης.
Σε σχέση: Το μόνο που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα είναι ένα ζεστό μπάνιο κι ένας καλός ύπνος, αλλά και το έτερο ήμισυ μάλλον έχει άλλα σχέδια για σας. Ένα όμορφο δείπνο, λίγο μουσική κι αρκετή ερωτική διάθεση θα σε χαλαρώσουν πολύ περισσότερο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved