Ερωτικό ωροσκόπιο 27/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/11

Κριός
Ελεύθερος/η:
Περίεργα παιχνίδια ίσως σου παίξει η ζωή σήμερα αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι ικανό για ευχάριστες εκπλήξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σου και δη τα ερωτικά. Μια γνωριμία μέσω συγγενών, γνωστών ή ακόμα και με άτομο που είναι ξένο είναι πολύ πιθανή. Όπως και να χει αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις. Επίσης, μπορεί ξαφνικά να αλλάξεις την εμφάνισή σου.
Σε σχέση:
Μια κίνηση ή η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα σε φέρει πολύ κοντά του αφού θα νιώσεις ότι ξαναβρήκατε τον έρωτά σας. Μεταξύ μας σου χρειάζεται μια αλλαγή για να μην βαριέσαι.

Ταύρος
Ελεύθερος/η: Άλλο περιμένεις κι άλλο σου προκύπτει σήμερα στα ερωτικά σου και προς στιγμή χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. Το σίγουρο είναι ότι θα σου βγει σε καλό αυτή η ανατροπή. Αρκεί να έχεις τα αντανακλαστικά να συνέλθεις γρήγορα και να την αγκαλιάσεις. Κάτι καινούργιο πάντως φαίνεται να ανατέλλει στον ορίζοντά σου.
Σε σχέση: Ένα απρόσμενο δώρο από τον τομέα της εργασίας σου θα χαροποιήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου, αφού αν είναι χρηματικό θα σας δώσει ξαφνικά μια γερή ανάσα. Αν είσαι άνεργος/η ίσως σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση.

Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Ένας αέρας απελευθέρωσης θα σε χτυπήσει ξαφνικά σήμερα και ή θα θελήσεις να απεμπλακείς από μια ερωτική κατάσταση που σε ταλαιπωρεί ή θα αποφασίσεις ότι περνάς και μόνος/η καλά και δεν έχεις ανάγκη κανένα ή καμία. Μεγάλη μπουκιά φάε όμως, μεγάλη κουβέντα μη λες γιατί δεν είναι απίθανο σήμερα να γνωρίσεις κάποιο άτομο που να παρακαλάς να σε «δεσμεύσει».
Σε σχέση: Άλλο πρόγραμμα είχατε κάνει με το ταίρι σου για σήμερα κι άλλο θα σας βγει αφού είναι πιθανό να βρεθείτε τυχαία με φίλους ενώ δεν το είχατε κανονίσει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα περάσετε μια χαρά.

Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Αυτά που δεν περιμένεις είναι πάντα τα καλύτερα αλλά εσύ σήμερα θα αρχίσεις να το συνειδητοποιείς. Μεγάλη είναι η πιθανότητα να σου γίνει μια κρούση από το χώρο της δουλειάς σου που θα σε ξαφνιάσει, αφού ούτε καν είχες υποψιαστεί ότι άρεσες στο συγκεκριμένο άτομο. Πάντως άμεσα δε θα ενδώσεις γιατί μάλλον θέλεις λίγο χρόνο να το χωνέψεις.
Σε σχέση: Με αφορμή ή χωρίς, απλά γιατί στη βάρεσε ίσως πατήσεις πόδι ξαφνικά και αποφασίσεις να βάλεις στη θέση τους κάποια άτομα από την οικογένειά σου που συνεχώς ανακατεύονται στη σχέση σου και έμμεσα σας επηρεάζουν.

Λέων
Ελεύθερος/η: «Μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος, έρωτας, έρωτας κεραυνοβόλος» θα σιγοτραγουδήσεις μάλλον σήμερα και όχι τυχαία, αφού ενδέχεται να «πέσεις» πάνω σε ένα άτομο και να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις, οπότε κάτι σε σχολιαρόπαιδο θα σου βγει, κοκκίνισμα, γλωσσοδέτης κλπ, κλπ.
Σε σχέση: Οι ταχύτητες της ημέρας δεν είναι απλά γρήγορες αλλά αστραπιαίες και λογικό είναι μέχρι το τέλος της να εξαντληθείς πλήρως αλλά σίγουρα θα την ευχαριστηθείς. Το φλογερό ταμπεραμέντο σου βρίσκει τρόπους να εκφραστεί και στη σχέση σου, αφού μια απρόσμενη έξοδος με το ταίρι σου δίνει στον έρωτά σας φτερά.

Παρθένος
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν το προγραμμάτιζες μερόνυχτα και είχες σχεδιάσει με την πιο μικρή λεπτομέρεια, δεν υπήρχε περίπτωση να κατάφερνες τέτοια εξέλιξη στα ερωτικά σου σαν τη σημερινή. Το γύρισμα της τύχης είναι πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά σε ένα άτομο που σου αρέσει και μάλιστα με τρόπο μάλλον απίθανο.
Σε σχέση: Αίσθηση θα προκαλέσει η αμεσότητα στη στάση σου σε μια υπόθεση οικογενειακή που θα προκύψει σήμερα και ίσως έχει και οικονομικό αντίκτυπο, όμως θα είναι θετικό, αν και δεν το περίμενες και φυσικά θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Ζυγός
Ελεύθερος/η: Μέχρι πρότινος είχες τις αμφιβολίες σου για το κατά πόσο θα μπορούσες να είσαι μαζί με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ γιατί τα πράγματα φαίνονταν «μαρμαρωμένα» και δεν έδειχνε τίποτα, όμως μια ευχάριστη ανατροπή σήμερα φέρνει τελείως τούμπα τα πράγματα και είναι πολύ πιθανό να σε «κυνηγήσει» εκείνο για να σε καταφέρει.
Σε σχέση: Θα ανακατευτούν λίγο οι σχέσεις σας με κάποιους συγγενείς αλλά καλό θα σας κάνει γιατί θα έρθουν στο φως ορισμένες αλήθειες και θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το στάρι. Βέβαια μια ένταση θα υπάρξει αλλά θα εκτονωθεί γρήγορα.

Σκορπιός
Ελεύθερος/η: Παρότι δεν είσαι των εκπλήξεων σήμερα ίσως κάνεις την ανατροπή και υπακούοντας το ένστικτό σου, θα βγεις με ορμή μπροστά και θα εκδηλώσεις τα αισθήματά σου σε ένα άτομο που σου αρέσει. Δε θα σταματήσεις όμως εκεί καθώς θα το πιέσεις να σου αποκαλύψει και τα δικά του και να δεχτεί να σας δώσει μια ευκαιρία να δείτε που θα σας βγάλει.
Σε σχέση: Ευχάριστες ανατροπές στα οικονομικά σου, από χρήματα που θα πάρεις και πιθανόν να είχες ξεγράψει θα σου αναπτερώσουν διάθεση και ηθικό. Θα θέλεις να το γιορτάσεις με το ταίρι σου και η νύχτα σας θα γίνει πιο καυτή κι από κατακαλόκαιρου με καύσωνα.

Τοξότης
Ελεύθερος/η: Με το τρίγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου τα διάφορα σχέδια που είχες καταστρώσει για να καταφέρεις να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει φαίνεται να μη βγαίνουν και μάλλον θα χάσεις το ενδιαφέρον σου. Μην ανησυχείς όμως γιατί άλλο άτομο εμφανίζεται στο δρόμο σου που θα σε συναρπάσει και γρήγορα θα αλλάξεις γραμμή πλεύσης.
Σε σχέση: Εκπλήξεις, δωράκια και συνεύρεση με φίλους και άτομα που αγαπάτε θα έχει σήμερα η μέρα και μάλιστα κάποια από αυτά θα έχετε καιρό να τα δείτε και να μιλήσετε και πραγματικά θα το χαρείτε, θα γελάσετε και θα ανταλλάξετε τα νέα σας.

Αιγόκερως
Ελεύθερος/η: Από αλλού το περιμένεις κι από αλλού σου έρχεται. Ίσως περίμενες μια δικαίωση, κάτι από την εργασία σου, τόσο καιρό αλλά σου «σκάει» κάτι απρόσμενο στα ερωτικά σου και σε αφήνει άναυδο/η. Αυτό που σε παραξενεύει περισσότερο είναι το ότι είχες αρχίσει να μην τα σκέφτεσαι και πολύ αφού δεν έβλεπες φως κι αυτή η γνωριμία θα σου ξαναδώσει ελπίδες.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό εξαιτίας ενός απροσδόκητου γεγονότος να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να πάρετε αποφάσεις από κοινού με το σύντροφό σου για ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί, εφαρμόζοντας μια μέθοδο ασυνήθιστη για τα δεδομένα σας.

Υδροχόος
Ελεύθερος/η: Τόσο η Σελήνη στο ζώδιό σου όσο και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και να ήθελε κάποιος να σε κρατήσει καρφωμένο/η στο έδαφος δε θα μπορούσε. Όλη η μέρα σου θα είναι γεμάτη από εκπληξούλες και ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως στα ερωτικά σου, με μια απρόσμενη γνωριμία με άτομο αρκετά εκκεντρικό γενικώς αλλά για τα δικά σου δεδομένα συναρπαστικά ενδιαφέρον.
Σε σχέση: Τελείως διαφορετική συμπεριφορά θα έχεις σήμερα απέναντι στο ταίρι σου, αφού θα είσαι πιο διαχυτικός/η συναισθηματικά, πιο εκδηλωτικός/η σε χειρονομίες και πράξεις αγάπης που θα το ξαφνιάσεις μεν αλλά από την θετική πλευρά και θα το κάνεις πολύ ευτυχισμένο.

Ιχθύες
Ελεύθερος/η: Η σημερινή ημέρα έχει κάποιες ανατροπές στην προσωπική σου ζωή που προς στιγμή θα χάσεις τη μπάλα αλλά γρήγορα θα συνέλθεις αφού είσαι άτομο ευπροσάρμοστο και θα τις απολαύσεις, αρκεί να μην αρχίσεις να κάνεις όνειρα τρελά. Πάρε το τώρα και φρόντισε να το χαρείς, αφού χθες δεν το είχες και αύριο ποιος ξέρει;
Σε σχέση: Μια ένταση μπορεί να προκύψει προς στιγμήν με το ταίρι σου αλλά αν αντιδράσεις χαλαρά και το ρίξεις στην πλάκα αντί να στενοχωρηθείς, σύντομα θα γίνει παρελθόν και θα περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας όμορφα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved