Ερωτικό ωροσκόπιο 26/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μάλλον αρκετά σοβαρό ως βαρύ είναι το κλίμα σήμερα και κατά κάποιο τρόπο σε σπρώχνει και σένα να το ακολουθήσεις. Θα εστιάσεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή και παρόλο που είναι τελείως έξω από το χαρακτήρα σου ίσως μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά μιας ενδεχόμενης σχέσης με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ.
Σε σχέση: Θα αναλάβεις την ευθύνη κάποιων συγκεκριμένων οικονομικών θεμάτων που έχουν μείνει στην άκρη λόγω έλλειψης χρόνου ή πόρων για να ασχοληθείς μαζί τους κι έτσι θα αποφύγεις και την γκρίνια του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου στον 7ο οίκο σου εσύ τουλάχιστον του τρίτου δεκαημέρου θα δώσεις μεγάλη προσοχή στα λόγια ενός μεγαλύτερου σου ατόμου για το πώς θα αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό σου θέμα και ίσως ακολουθήσεις την τακτική που θα σου υποδείξει. Έτσι κι αλλιώς χωρίς το κατάλληλο σχέδιο δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
Σε σχέση: Προσπαθείς να κρατήσεις μια μετριοπαθή στάση απέναντι στις απαιτήσεις ή τη συμπεριφορά του συντρόφου σου αλλά σήμερα δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσεις την υπομονή σου ή να το ρίξεις στην παλαβή. Η μέρα δεν χαρακτηρίζεται από εντάσεις και καυγάδες αλλά μάλλον από συναισθηματική ψυχρότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τον κυβερνήτη σου, Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο όσο να πεις μια στενότητα επικοινωνίας θα έχεις και ίσως κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και περιορίσεις τις επαφές σου. Πιθανόν πάντως να βρεθείς σε αδιέξοδο αφού από τη μια θέλεις ένα άτομο πολύ στη ζωή σου και από την άλλη δεν ξέρεις αν μπορείς να έχεις μια σταθερή, μόνιμη σχέση.
Σε σχέση: Το να προσεγγίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα, όσο κι αν έχεις μάστερ στην επικοινωνία, δεν θα είναι εύκολο γιατί απ' ό, τι φαίνεται μάλλον έχει διάφορα προβλήματα που προς το παρόν δε θέλει να τα μοιραστεί μαζί σου για τους δικούς του λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυξάνονται οι πιθανότητες να γοητεύσεις ένα άτομο με κύρος ή μεγαλύτερό σου που θα σου εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια αλλά αρχικά η επαφή σας θα είναι μετ' εμποδίων γιατί κανείς δε θα θέλει να ξανοιχτεί συναισθηματικά. Το «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη» θα τραβήξει λίγο παραπάνω μέχρι πάρετε μπρος και να αρχίσετε να λειτουργείτε άνετα.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στον Αιγόκερω θα νιώσεις την ανάγκη να αναλάβεις κάποια πρακτικά θέματα που θεωρείς ότι είναι σημαντικά ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Καλό θα ήταν όμως να τα συζητήσεις πρώτα με το έτερο ήμισυ για να μην νιώσει ότι δεν το υπολογίζεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να στενοχωρηθείς, να νιώσεις ότι προσβάλλεσαι ή να εκνευριστείς από τη συμπεριφορά ενός ατόμου που σου αρέσει και έκανες πολλά για να τραβήξεις το ενδιαφέρον του αλλά δε χρειάζεται να πέσεις και στα πατώματα, ούτε και να σε πιάσει το εγωιστικό σου. Απλά να μάθεις να ξεχωρίζεις τις περιπτώσεις γιατί δεν είναι όλες ίδιες.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό θέμα που θα προκύψει σήμερα θα κρατήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου απασχολημένους αλλά τελικά θα καταφέρετε να το διευθετήσετε και μετά θα ηρεμήσει επιτέλους το κεφάλι σας και θα συνεχίσετε τη μέρα σας χαλαροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καμία κίνησή σου σήμερα για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ δε θα είναι τυχαία ή αυθόρμητη, καθώς ποντάρεις στη θετική εντύπωση που θέλεις να αποκομίσει από σένα και γι' αυτό θα βάλεις τα δυνατά σου τόσο εμφανισιακά όσο και σε συμπεριφορά.
Σε σχέση: Με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου σήμερα μάλλον θα προσπαθήσεις να ξαναπάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στη σχέση σου και δε θα αφήσεις το συναίσθημα να εμπλακεί στις όποιες αποφάσεις σου. Με καθαρά λογικά κριτήρια θα προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις ένα θέμα που έχει προκύψει με το σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι πολύ αυστηρός/η με τις ερωτικές επιλογές σου σήμερα τόσο τις παλιότερες όσο και τις πιο πρόσφατες και ίσως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι πολλές φορές πέφτεις με τα μούτρα σε κάποιο άτομο χωρίς να σκεφτείς το μετά, παρασυρόμενος/η από την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Πάντως ίσως ξανασκεφτείς το θέμα με ένα πρόσωπο που πριν δεν καιγόσουν κι ιδιαίτερα γιατί σου βγάζει σιγουριά.
Σε σχέση: Θα δικαιωθείς σε κάποια απόφασή σου σχετική με τα οικονομικά σου και αυτό κατά κάποιο τρόπο θα σε ικανοποιήσει εσωτερικά αλλά θα αναγκάσει και το ταίρι σου να δει ότι όταν έχεις κίνητρο προσπαθείς να τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η σύνοδος του Ερμή και του Κρόνου στο ζώδιό σου, σαφώς δεν είναι ενδεικτική για ξανοίγματα ερωτικά αλλά για να σου δώσει ευκαιρίες να εδραιώσεις μια κατάσταση που μέχρι πρότινος παιζόταν. Οι κινήσεις σου θα είναι ελεγχόμενες και προσεκτικές γιατί δε θέλεις να χάσεις με τίποτα ένα άτομο που σου αρέσει και προσπαθείς να το καταφέρεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αφήσεις να δει τώρα τι νιώθεις.
Σε σχέση: Θα μαζέψεις όλα τα στοιχεία που έχεις για μια υπόθεση που σε απασχολεί και θα τα ερευνήσεις πλήρως, προκειμένου τα συμπεράσματά σου να είναι ασφαλή γιατί δεν είναι μέρα ρίσκου. Ενδέχεται κι ο σύντροφός σου να συμβάλλει σημαντικά σε αυτή παρέχοντάς σου ηθική στήριξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, συνετός/η και λιγόλογος/η. Δεν είναι ημέρα για βιαστικές και αυθόρμητες κινήσεις αλλά στρατηγικής, κι αν θέλεις να καταφέρεις ένα άτομο να πάει με τα νερά σου πρέπει να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου και να λειτουργήσεις στοχευμένα.
Σε σχέση: Μάλλον είχες άδικο σε ένα θέμα που επέμενες στο σύντροφό σου και πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν λειτούργησες σωστά. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο πιο εύκολα θα τελειώσει η «απολογία» σου και θα κοιτάξετε να δείτε μαζί μήπως σώνεται η κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου από τη μια, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου από την άλλη, μάλλον είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Η δικαίωση ίσως είναι πολύ κοντά για όλους τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις κάνει, προκειμένου να φτιάξεις τα ερωτικά σου και ακόμα κι αν η βελτίωση δεν είναι θεαματική, εντούτοις το φως αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ. Τώρα είναι στο χέρι σου το πόσο γρήγορα θα βγεις από αυτό.
Σε σχέση: Θα ρίξεις όλο το ενδιαφέρον στη σχέση σου, πιθανόν κάνοντας με το σύντροφό σου κάποια σχέδια που όμως θα βάλεις πλάτη για να υλοποιηθούν και θα έχεις τον απόλυτο έλεγχό τους. Και μπορεί να στραβώσει λίγο αρχικά, αλλά θα δει στην πράξη ότι αυτό είναι το σωστό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι και πολύ ικανοποιημένος/η από την προσωπική σου ζωή ίσως γιατί κάτι πολύ μεγάλο περίμενες να συμβεί που όμως μέχρι τώρα δε φαίνεται. Μπορεί να φταίνε κι οι επιλογές σου όμως γιατί μέσα στον ενθουσιασμό σου είτε δεν έδωσες την προσοχή που έπρεπε σε ένα άτομο, είτε του έδωσες παραπάνω και βλέπεις ότι δεν άξιζε. Κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ...
Σε σχέση: Είτε σου αρέσει, είτε όχι σε κάποια πράγματα πρέπει να συναποφασίζεις με το ταίρι σου κι όχι να κάνεις του κεφαλιού σου γιατί όσες φορές έχεις λειτουργήσει αυτόνομα μάλλον δεν τα έχεις πάει και τόσο καλά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το μέτρο είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας και χρειάζεται μια μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου να μην παρασυρθείς συναισθηματικά για να μην καταλήξεις σε ανεπανόρθωτη έκθεση. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να κάτσεις να τα μετρήσεις όλα στον πόντο αλλά σίγουρα μια προσοχή παραπάνω στα ερωτικά σου για να μη βαδίζεις στα τυφλά θα χρειαστεί.
Σε σχέση: Κάποια προβλήματα με γνωστούς ή συγγενείς σου θα βγάλουν στην επιφάνεια μια πλευρά δική σου ή του συντρόφου σου πολύ αυστηρή που θα σε ξενίσει αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν δώσετε σημασία δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved