Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Ο προβληματισμός για την προσωπική σου ζωή και τα ερωτικά σου συγκεκριμένα ίσως σε σπρώξει σε μια παρορμητική κίνηση γι' αυτό να προσέξεις και να μην πέσεις με τα μούτρα σε κάποιο άτομο που απλά σου αρέσει. Δώσε περισσότερο βάση στο χαρακτήρα του κι όχι τόσο στην εμφάνιση γιατί κάπως έτσι την πατάς.
Σε σχέση:
Κάποια φιλόδοξα και μάλλον αισιόδοξα πλάνα που έχεις κάνει με το ταίρι σου αντιλαμβάνεσαι ότι θέλουν αρκετή οργάνωση και δουλειά για να πετύχουν και δεν ξέρεις αν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Αν αξίζουν όμως τον κόπο, καλό θα ήταν να τα προσπαθήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ φοβάσαι ότι η άποψή σου για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως δεν είναι αντικειμενική αλλά αποτέλεσμα των συναισθημάτων που τρέφεις γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό σήμερα να θελήσεις να ζητήσεις και τη γνώμη ενός έμπιστού σου προσώπου σε περίπτωση που κάνεις λάθος εκτίμηση.
Σε σχέση: Κάποιο θέμα ενός γνωστού ή συγγενή σου ενδέχεται σήμερα να απασχολήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου αφού θα το συζητήσετε μεταξύ σας και θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε, αν μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο μήνας οδεύει προς το τέλος του και είναι πιθανόν να υπάρχουν αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις ρίξει όλο το βάρος σου εκεί. Άλλωστε διανύεις μια φάση αρκετά ερωτική και σήμερα ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που σε διεγείρει πρωτίστως πνευματικά και μετά σεξουαλικά.
Σε σχέση: Ενώ μιλάς πολύ και εκφράζεις γενικά τις απόψεις σου τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, ούτε είσαι διαχυτικός/η με το ταίρι σου. Σήμερα θα προσπαθήσεις έστω κι έμμεσα με μια κίνησή σου να του δείξεις πως νιώθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πρέπει να ξεκολλήσεις από συνήθειες και άτομα του παρελθόντος και να κάνεις μια φρέσκια αρχή στα ερωτικά σου. Η εποχή ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και ανανέωση και θα πρέπει να ξανοιχτείς για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Άσε τις... αντίκες για τα παλαιοπωλεία και προχώρησε προς το μέλλον γιατί όσο γυρνάς πίσω, χάνεις ευκαιρίες.
Σε σχέση: Εκμεταλλεύσου τη Σελήνη στον 7ο σου οίκο σήμερα για να συναναστραφείς με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να σε στηρίξουν επαγγελματικά ή να σου ανοίξουν αργότερα μια πόρτα. Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς μόνος/η σου, ζήτησε τη συμβουλή ή τη στήριξη του συντρόφου σου για να καταφέρεις να τα προσεγγίσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια έλλειψη αισιοδοξίας ή ένας προβληματισμός για την πορεία των ερωτικών σου που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Ίσως μια κίνησή σου πάνω στον ενθουσιασμό σου να ήταν τελείως άστοχη ή άκαιρη και να σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, κάνε ανασύνταξη δυνάμεων και προσπάθησε πάλι.
Σε σχέση: Ορισμένα επαγγελματικά σου σχέδια δεν βλέπεις να ευοδώνονται και ή θα πρέπει να τα αλλάξεις τελείως ή να τα εγκαταλείψεις. Αντί να κλειστείς στον εαυτό σου, συζήτησέ τα με το σύντροφό σου γιατί και μόνο που θα τα βγάλεις από μέσα σου θα σε ξαλαφρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ ίσως δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές προσδοκίες σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει προτερήματα ικανά για να σε τραβήξουν και να σε κρατήσουν κοντά του. Δώσε του την ευκαιρία να τα εξελίξει και μη στέκεσαι σε ορισμένα ελαττώματά του, αν και εφόσον δεν είναι τέτοια που θα μπορούσαν να σε θίξουν κατά οποιοδήποτε τρόπο.
Σε σχέση: Σήμερα μάλλον δεν έχεις διάθεση για το συνηθισμένο ψιλοκουβέντι με κάποιους φίλους σου αλλά για κάτι πιο σοβαρό που σε απασχολεί και μάλιστα ίσως προτιμήσεις να τους συναντήσεις μόνος/η γιατί δε θέλεις να παρευρίσκεται ή να τα μάθει το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα και βάλε κάτω τα πράγματα στα ερωτικά σου με γνώμονα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Σκέψου με σύνεση και καθαρά κι όχι συναισθηματικά. Υπάρχει περίπτωση να συνειδητοποιήσεις ότι τρως τον χρόνο σου τσάμπα με κάποια άτομα που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ψάχνεις και να πρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αλλού.
Σε σχέση: Παρότι είσαι λάτρης της ισορροπίας συχνά χάνεις το μέτρο, στο δούναι και λαβείν της σχέσης σου αφού υποχωρείς ή προσφέρεις και μετά παραπονιέσαι γιατί η άλλη πλευρά δεν το κάνει. Καλό θα ήταν λοιπόν να ξε... μάθεις το ταίρι σου σε κάποια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι από τα άτομα που μιλάνε για τα προσωπικά τους. ούτε και στον παπά που λέει ο λόγος, εντούτοις σήμερα μάλλον θα εμπιστευτείς ένα ερωτικό σου θέμα σε ένα πολύ δικό σου άτομο, ίσως και συγγενή σου, γιατί αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις τι να κάνεις.
Σε σχέση: Κάποιες πληροφορίες που μαθαίνεις για ένα κοινό σας γνωστό επειδή θα σου βάλουν ψύλλους στα αφτιά, θα τις μοιραστείς και με το ταίρι σου για να μάθεις και την άποψή του. Ίσως επαναπροσδιορίσετε και τη σχέση σας μαζί του μετά από αυτά γιατί θα καταλήξετε ότι η συμπεριφορά του ήταν υποκριτική απέναντί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Προσπάθησε να αφήσεις κατά μέρος τις εξυπναδούλες, το χιούμορ ή τα σεξουαλικά υπονοούμενα γιατί μόνο έτσι θα πείσεις ένα άτομο που σου αρέσει πολύ ότι είσαι αποφασισμένος/η να κερδίσεις και την καρδιά του και να το κρατήσεις κοντά σου που είναι το πιο σημαντικό γι' αυτό θα σε εκτιμήσει περισσότερο.
Σε σχέση: Θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις αντιρρήσεις του συντρόφου σου και να μην προβείς αυτή την στιγμή σε μια αγορά που έχεις στο μυαλό σου χωρίς πρώτα να κάνεις μια έρευνα ή να ψάξεις για προσφορές σε διάφορα καταστήματα. Κέρδος σου θα είναι, αν γλιτώσεις κάποια χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Περισσότερη ενέργεια και διάθεση για δράση έχεις σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένεις να σου χτυπήσει η τύχη την πόρτα έτσι κι αλλιώς δεν είναι του στυλ σου, γι' αυτό και θέλεις να περάσεις στο... παρασύνθημα, αφού έχεις «δουλέψει» αρκετά στο μυαλό σου πως θα προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Κι όσο να πεις έχεις μια αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις, έστω και συγκρατημένη.
Σε σχέση: Η αίσθηση που έχεις για το μέλλον της σχέσης σου είναι αρκετά καλή και ενισχύεται σήμερα από κάποιες κινήσεις που θα δεις να γίνονται από το σύντροφό σου που δείχνει πιο πρόθυμο να πάει με τα νερά σου ή τουλάχιστον να μη σου πηγαίνει κόντρα με την πρώτη ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα άτομο από τον εργασιακό σου χώρο ίσως αντιληφθείς ότι σε καλοβλέπει και μπορεί να κολακευτείς αρκετά από το ενδιαφέρον του. Αλλά, θα νιώσεις και λίγο στριμωγμένος/η γιατί αν ανταποκριθείς, πιστεύεις ότι θέτεις σε κίνδυνο και την επαγγελματική σας σχέση, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στην πορεία. Γι' αυτό και θα είσαι πολύ συγκρατημένος/η και θα κρατήσεις μια φιλική στάση.
Σε σχέση: Η συμπεριφορά σου είναι λίγο απόμακρη σήμερα και ίσως προκαλέσει προβληματισμό στο ταίρι σου γιατί δεν ξέρει που οφείλεται. Πριν αρχίσει να σου «χρεώνει» αδιαφορία ή ψυχρότητα εξήγησε την αιτία. Δεν είναι σωστό να το αφήνεις στο σκοτάδι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Εντάξει, ο έρωτας δεν έχει λογική αλλά καλό είναι που και που να έρχεσαι σε επαφή με τον πλανήτη Γη και να μην είσαι συνέχεια στα σύννεφα γιατί μετά πληγώνεσαι, απογοητεύεσαι και εξαφανίζεσαι από γνωστούς και φίλους μέχρι να συνέλθεις. Να προσέχεις περισσότερο κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του άλλου ατόμου και μην λειτουργείς με παρωπίδες, επειδή σου αρέσει.
Σε σχέση: Λογικό είναι να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου εξαιτίας της διάθεσης της δικής σου ή του συντρόφου σου που δεν είναι πάντα η ίδια. Αντί να κάθεσαι να προβληματίζεσαι μήπως πάει κάτι στραβά μεταξύ σας σκέψου ότι ούτε κι εσύ είσαι πάντα στα πάνω σου αλλά τα συναισθήματά σου δεν αλλάζουν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved