Ερωτικό ωροσκόπιο 24/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Είναι καιρός να αρχίσεις να οργανώνεσαι, να κάνεις πρακτικά πλάνα και να σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο το τι θέλεις και πόσο γρήγορα θα σου κάτσει. Η αποδοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να έρθει μόνο όταν μαζί με το πάθος και τη σιγουριά, διακρίνει πάνω σου και κάποια έντονα στοιχεία σταθερότητας, ώστε να σε εμπιστευτεί.
Σε σχέση:
Αρχίστε να δραστηριοποιείστε και βάλτε μπρος κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον με το ταίρι σου. Τώρα που οι συνθήκες ευνοούν και οι ιδέες περισσεύουν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να τα ξεκινήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά σε σχετικά γρήγορους ρυθμούς που δε σε αφήνουν να «κάνεις κοιλιά» και να χαλαρώσεις. Από το βραδάκι όμως τα πράγματα στρώνουν και είναι πιο εύκολο για σένα να ρίξεις τους ρυθμούς αλλά και να σκεφτείς πιο ήρεμα και χωρίς συναισθηματική φόρτιση κάποια υπόθεση που αφορά στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Μετά από ένα μάλλον χαλαρό κι ανέμελο σαββατοκύριακο, σήμερα θα αναλώσεις τον περισσότερο χρόνο σου σε υποχρεώσεις ή σε επαγγελματικές συναντήσεις που δε θα σου φανούν πολύ ελπιδοφόρες. Δε χάνεις τίποτα ωστόσο, αν ρωτήσεις και τη γνώμη του συντρόφου σου, μήπως πέρα από την διαφορετική οπτική έχει κι αντιπρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα κινηθεί μεταξύ οικονομικών και σεξουαλικών θεμάτων, αφού κάποιο γεγονός που αφορά το ένα ή και τα δύο θα σε κάνει να ρίξεις εκεί το βάρος σου. Λειτούργησε ψύχραιμα με γνώμονα το συναισθηματικό ή υλικό σου κέρδος και μην ξανοίγεσαι παραπάνω απ' όσο σε παίρνει όσο κι αν το θέλεις.
Σε σχέση: Υπάρχει έντονο το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σου αλλά και το ανταγωνιστικό και οδηγείστε πολλές φορές σε σύγκρουση με το ταίρι σου γιατί συνήθως είσαι εσύ αυτός/η που τον πυροδοτεί, αφού του πουλάς εξυπνάδα. Καλό θα ήταν σήμερα όμως να το αποφύγεις γιατί θα σε προσγειώσει λίγο ανώμαλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ταλαιπωρείσαι χωρίς τέλος, όχι τόσο από συγκεκριμένα γεγονότα, όσο από κάποιο «μοντέλο» που έχεις στο μυαλό σου για την ερωτική σου ζωή που προσπαθείς να το εφαρμόσεις αλλά δεν σου κάθεται. Προσπάθησε να δώσεις μια ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό γιατί τελικά μπορεί και να μην απέχει τόσο, όσο νομίζεις, από αυτό που κυνηγάς χρόνια.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου από σήμερα το απόγευμα αποφασίζεις να αναλάβεις τα ηνία της σχέσης, κάνοντάς την να ξεκολλήσει από ένα αδιέξοδο για να μπορέσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Και για να το καταφέρεις, όσο κι αν πας κόντρα στη φύση σου, θα λειτουργήσεις με λογικά κριτήρια.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση αυτήν την περίοδο και αισθάνεσαι ότι ό, τι και να κάνεις, τελικά θα επιτύχεις αλλά σήμερα ένας ενδόμυχος φόβος μήπως και εκτεθείς, δε σε αφήνει να ρισκάρεις και να ξανοιχτείς περισσότερο σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Δε χρειάζεται όμως να κάνεις εντυπωσιακές κινήσεις, απλά άφησε το στίγμα σου.
Σε σχέση: Πιθανόν να φταίει η κούραση όλων αυτών των ημερών, και να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η σήμερα. Προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου από αγχωτικές σκέψεις και άσε το σύντροφό σου να σε χαλαρώσει και να σε φροντίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ίσως νιώσεις μόνος/η ή θα σε πιάσει μια μιζέρια. Εξαιτίας των έντονων ρυθμών της ζωής σου και των εργασιακών ή άλλων σου υποχρεώσεων, είσαι συνέχεια απασχολημένος/η αλλά κάτι σου λείπει. Όσο κι αν σε «σοκάρει», χρειάζεται να βάλεις μια τάξη στο χρόνο σου γιατί έχεις παραμερίσει τελείως την προσωπική σου ζωή.
Σε σχέση: Το τρίπτυχο έρωτας, σχέση και καθημερινότητα θα σε απασχολήσει αρκετά γιατί βλέπεις ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά, ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και ενδέχεται όλες οι κουβέντες με ένα φίλο σου σήμερα να περιστρέφονται γύρω από αυτό και το ενδεχόμενο κάπου να κάνεις λάθος.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Γρήγορες, δοκιμασμένες λύσεις για τον έρωτα δεν υπάρχουν. Ο καθένας θα πει τα δικά του και θα δώσει συμβουλές που τον αντιπροσωπεύουν αλλά στη δική σου περίπτωση μπορεί να μην ταιριάζουν και να κάνεις τα πράγματα χειρότερα, εφαρμόζοντάς τες. Το παν είναι να καταλάβεις το που βρίσκεσαι και τι επιζητάς γιατί μόνο έτσι θα βγεις από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο.
Σε σχέση: Άφησε κατά μέρος της πλάγιες προσεγγίσεις και μίλησε ευθέως στο ταίρι σου για το τι αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο θέμα και πως πιστεύεις ότι μπορεί να λυθεί. Ακόμα κι αν είναι λάθος η εκτίμησή σου, είναι προτιμότερη από το να αποφεύγεις να πάρεις ανοιχτά θέση μήπως τσακωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι συγκρατημένος/η, καχύποπτος/η και σίγουρα δεν θα μείνεις μόνο στις πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σου για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα τις ερευνήσεις περεταίρω, θα τις αναλύσεις και τότε μόνο θα βεβαιωθείς αν ισχύουν ή είναι «ράδιο αρβύλα».
Σε σχέση: Σήμερα θα δυσαρεστηθείς ή τουλάχιστον θα προβληματιστείς από την κουβέντα που θα έχεις με το ταίρι σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι η εικόνα που έχει για σένα σε αδικεί κάπως. Ίσως φταίει το ότι κάποια πράγματα τα κρατάς για τον εαυτό σου και δεν μπορεί να καταλάβει τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να συγκρατήσεις λίγο τη φόρα σου και να προσπαθήσεις όσο γίνεται να μην παρασυρθείς σε μια ερωτική κατάσταση που ξέρεις κατά βάθος ότι δε θα σε βγάλει πουθενά, απλά επιδιώκεις να σου φύγει το απωθημένο. Μπορεί να σε ικανοποιήσει για ένα διάστημα αλλά μετά θα καταλάβεις ότι έφαγες αρκετό χρόνο για κάτι που δεν ήταν και τόσο αξιόλογο όσο πίστευες.
Σε σχέση: Το να συμμαζέψεις το χέρι σου και να κάνεις το κουμάντο σου ιδίως όταν είσαι σε συναισθηματική έξαρση είναι από δύσκολο ως απίθανο. Το κακό είναι ότι δεν ακούς και το σύντροφό σου που ενδεχομένως έχει αρκετές αντιρρήσεις αλλά θα ήταν σοφό να το κάνεις γιατί βλέπει το μετά κι όχι το τώρα όπως εσύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από το βραδάκι θα αρχίσεις να νιώθεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά ή εν πάση περιπτώσει αναπτερώνεται η αισιοδοξία σου κι ελπίζεις ότι όπου να 'ναι θα καταφέρεις αυτό που η καρδιά σου αποζητά εδώ και τόσο καιρό. Σαφώς η γοητεία που ασκείς κάνει τα πράγματα πιο εύκολα αλλά πρέπει να αποκτήσεις και θετική σκέψη για να αρχίσουν να σου συμβαίνουν πράγματα.
Σε σχέση: Για να διατηρηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου πρέπει να είσαι περισσότερο ανεκτικός/η και να αποβάλλεις κάποια στοιχεία αυταρχισμού γιατί έτσι απομακρύνεστε συναισθηματικά και δυσκολεύετε την επικοινωνία. Αφού έχεις και ευαίσθητες πλευρές γιατί δεν του τις δείχνεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες σκέψεις θα σε απασχολήσουν σήμερα για το κατά πόσον τελικά μπορείς να δημιουργήσεις μια μόνιμη σχέση χωρίς να χάσεις και τις ατομικές σου ελευθερίες και να χαρείς τα καλά της συντροφιάς του άλλου ατόμου μακριά από άγχος, ευθύνες και πίεση.
Σε σχέση: Πολλές δουλειές έχεις σήμερα και φυσικά με το τρέξιμο που έχει προκύψει σιγά μην έχεις καιρό για έρωτες και αγάπες. Πάντως το ταίρι σου θα είναι εκεί, δίπλα σου να σε στηρίξει και να βοηθήσει όπως μπορεί, αρκεί να του το ζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το πρακτικό πνεύμα δε σε διακρίνει αφού συνήθως πας όπου σε πάει το συναίσθημα. Σήμερα όμως καλείσαι εκ των πραγμάτων να δείξεις μια άλλη πλευρά πολύ πιο ξεκάθαρη και εκλογικευμένη γιατί φλου εσύ, φλου και το άλλο άτομο κάποιος από τους δύο πρέπει να δρομολογήσει κάπως την κατάσταση αλλιώς δε θα πάει πουθενά η βαλίτσα.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου σήμερα σε στριμώξει αρκετά και νιώσεις ότι σου βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Σαφώς δεν περιμένει από σένα να υπερβείς τον εαυτό σου αλλά έχει κάποιες απαιτήσεις κι αυτός και περιμένει τουλάχιστον ένα μέρος του να τις ικανοποιήσεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved