Ερωτικό ωροσκόπιο 22/11

Πως επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα στο τελείωμά της παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον για σένα καθώς η Νέα Σελήνη στον πύρινο Τοξότη σου δίνει καινούργιες ιδέες και τρόπους για να κινηθείς άμεσα και χωρίς αναστολές, εκφράζοντας στο άτομο που σε ενδιαφέρει όλα όσα σκέφτεσαι και επιθυμείς απ' αυτό.
Σε σχέση: Η πρωτοβουλία που θα πάρεις να ξανοιχτείς στο ταίρι σου και να μιλήσετε για όλους και όλα θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου γιατί πλέον τίποτα δε θα την σκιάζει και θα ξέρετε απόλυτα που βαδίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις δράση κι όχι να κάτσεις στη γωνία και να περιμένεις πότε θα κάνει το άλλο άτομο το μεγάλο βήμα προς εσένα. Έχεις θετική σκέψη και αρκετές προσδοκίες με αυτή τη Νέα Σελήνη αλλά και τον ενθουσιασμό του ξεκινήματος που σε κινητοποιεί να επιχειρήσεις αλλαγές στα ερωτικά σου, στο βαθμό βέβαια που μπορείς.
Σε σχέση: Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, αυτή η Νέα Σελήνη σε πριμοδοτεί ηθικά, υλικά και συναισθηματικά. Τα πράγματα με το ταίρι σου δείχνουν να κυλούν όμορφα, με αρκετές ερωτικές στιγμές αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον που είναι το πιο σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου σήμερα σε κάνει να νιώθεις σαν να άνοιξες το παράθυρο και μπήκε μέσα σου φρέσκος, δροσερός αέρας. «Ξεμυρίζεις» από τη μούχλα και την κλεισούρα και γεμάτος/η αναζωογονητική διάθεση βάζεις πλώρη για να ξεσκονίζεις τα ερωτικά σου και να πετάξεις όσα σε κρατούν αιχμάλωτο της μιζέριας.
Σε σχέση: Το ότι αισθάνεσαι πιο κεφάτος/η και ανανεωμένος/η είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτό το κλίμα ευφορίας περνά και στον σύντροφό σου και πέρα από την καλή διάθεση που δημιουργείται μεταξύ σας έχετε και την όρεξη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Νέα Σελήνη σε παρακινεί να αλλάξεις τροχιά, να πειραματιστείς κατά κάποιο τρόπο και να ξανοιχτείς να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες στα ερωτικά σου γιατί τόσο καιρό επιθυμείς κάτι διαφορετικό αλλά οι προσωπικές σου ανασφάλειες και ο φόβος του αγνώστου σε αναγκάζει να ξαναγυρίζεις πίσω σε αυτό που ξέρεις καλύτερα κι ας σε απογοητεύουν.
Σε σχέση: Κάποιες καινούργιες ευκαιρίες εμφανίζονται στα εργασιακά σου, ιδίως αν είσαι άνεργος/η που όμως για να τις εκμεταλλευτείς θα πρέπει να ξεκολλήσεις απ' αυτά που ήξερες τόσα χρόνια. Ο σύντροφός σου μπορεί να σε στηρίξει ηθικά και να σου σταθεί αν χρειαστεί, ακόμα και να δοκιμάσεις κάτι δικό σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει ενθουσιασμό και χαλαρότητα και σε καλεί να ξεφύγεις από τους τύπους και το comme il faut στυλάκι που είχες υιοθετήσει για να διασκεδάσεις και να χαρείς με την ψυχή σου, ακόμα και στον έρωτα. Σε θέλει πιο χύμα, ακομπλεξάριστο/η και χωρίς το φόβο, μήπως ο βασιλιάς... ξεγυμνωθεί.
Σε σχέση: Ανάλαφρη διάθεση και ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα επικρατούν στη σχέση σου. Αρκετές έξοδοι, διασκεδάσεις και φιλικές παρέες θα γεμίζουν τις μέρες σας ενώ αν είσαι παντρεμένος/η ίσως σκεφτείς και το ενδεχόμενο του παιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αναστατωθεί αρκετά και η ήρεμη, συνετή ζωή σου μοιάζει μακρινό παρελθόν. Αυτό που ψάχνεις είναι η αλήθεια, η ψυχική ανάταση και η χαρά που προέρχεται μέσα από υγιείς σχέσεις, φιλικές ή ερωτικές. Αυτή η Νέα Σελήνη σε τροφοδοτεί με θετικότητα αλλά και διάθεση σαν νέος εξερευνητής/η να βρεις τη γη της επαγγελίας σου.
Σε σχέση: Παρότι υπάρχει μια αναμπουμπούλα και το σπίτι σου μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων, η ανεμελιά που θα επικρατεί θα σε παρασύρει κι εσένα και το σύντροφό σου. Αν και θα ξεφύγετε από το συνηθισμένος σας πρόγραμμα, τελικά θα το χαρείτε.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό είσαι ασταθής και όπως είναι επόμενο έχει μεγάλο αντίκτυπο και στα ερωτικά σου. Με τη Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου θα ανέβεις αρκετά αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιο άτομο, ίσως και μέσω διαδικτύου, που θα σε ενθουσιάσει γιατί μέσα από την επαφή σας θα δημιουργηθεί μια έλξη.
Σε σχέση: Η καθημερινότητά σας σαν ζευγάρι ενδέχεται ν' αλλάξει, αφού θα εντάξετε στο πρόγραμμά σας ή θα προκύψουν εκ των πραγμάτων, βόλτες, διήμερα και έξοδοι ή επισκέψεις σε γνωστούς ή συγγενείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Περιπετειώδη δεν μπορεί κάποιος να σε χαρακτηρίσει αλλά αυτό συνέβαινε πριν... Τώρα δείχνεις πανέτοιμος/η να κάνεις ερωτικά ξανοίγματα, άλματα και πειράματα. Όσο μεγαλύτερη η ποικιλία, τόσο περισσότερες επιλογές θα έχεις για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Και θα το βρεις αρκεί να μην πέσεις στη μαρμίτα των παθών.
Σε σχέση: Μάλλον θα ξοδέψεις παραπάνω χρήματα αυτό το μήνα απ' όσα υπολόγιζες αλλά τουλάχιστον θα κάνεις τόσο τον εαυτό σου όσο και το ταίρι σου χαρούμενο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όσο σκορπάς κατά κάποιο τρόπο θα σου γυρίζουν πίσω κι έτσι χασούρα δε θα έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο ενισχύει την ενθουσιώδη, περιπετειώδη και παιχνιδιάρικη πλευρά σου σε βαθμό, όμως που να σε κάνει να τρέχεις με χίλια, με τα μάτια κλειστά και με πλήρη άγνοια κινδύνου στα ερωτικά σου. Δε σε απασχολεί τι θα φέρει το αύριο ή που θα καταλήξεις, το μόνο που σε καίει είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Το αύριο άλλωστε είναι μια άλλη μέρα που θα ασχοληθείς μαζί του όταν έρθει.
Σε σχέση: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάς μέσα στη μιζέρια και την γκρίνια και μάλιστα για θέματα που δεν είναι σημαντικά και προσπαθείς να περάσεις αυτό το μήνυμα και στο ταίρι σου που δεν συμμερίζεται τελείως την άποψή σου αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί και στους φρενήρεις ρυθμούς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να κρατήσεις τα προσχήματα, όμως είναι σαν να πηγαίνεις κόντρα σε ένα σαρωτικό κύμα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Στην παρούσα φάση λοιπόν αποφασίζεις κι εσύ να πας με το ρεύμα κι ό, τι βρέξει ας κατεβάσει. Όσο πιο ξένοιαστος/η ή χαλαρός είσαι τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να «ξεβραστείς» κάπου που θα σου αρέσει.
Σε σχέση: Μετά από αρκετό καιρό αρχίζεις να έχεις πιο ανάλαφρη, πιο θετική ψυχολογία και αυτό σου κάνει καλό, αφού δε νιώθεις το βάρος των ευθυνών να σε πνίγει. Με το σύντροφό σου θα περνάς καλύτερα, αφού όμως διακόψετε επαφές με κάποιους που μαυρίζουν τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να φτιάξεις μια ομάδα που θα ηγηθείς; Τώρα είναι η ευκαιρία. Θέλεις να βρίσκεσαι συχνότερα με τους φίλους σου; Κι αυτό θα γίνει! Θέλεις να φλερτάρεις, να παίζεις και να γνωρίσεις καινούργια άτομα που θα σε συναρπάσουν. Πες πως το έχεις. Αρκεί να μη ζητήσεις κάτι πιο σταθερό και μόνιμο. Σε αυτό η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει.
Σε σχέση: Μπαίνεις σε μια φάση που θέλεις να αυξήσεις τις επαφές σου και την επικοινωνία σου με διάφορα άτομα, να βγεις, να κυκλοφορήσεις και διασκεδάσεις και ο σύντροφός σου θα χαρεί με αυτή σου την αλλαγή και θα σε σιγοντάρει όσο περισσότερο γίνεται, αφού δεν ξέρει πότε θα σε ξαναπιάσει αυτή η αλέγρα διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να συνεχίσεις το ερωτικό σου παραμύθι με μοναδικό τέλος, το αίσιο, εκείνο που έζησαν αυτοί καλά κι εσύ καλύτερα. Βασιζόμενος/η στη διαίσθησή σου αλλά και στην πίστη που κινεί και βουνά, δεν θα κινήσει κι ένα άτομο που σε ενδιαφέρει να έρθει προς το μέρος σου;
Σε σχέση: Θα βγεις μπροστά στη σχέση σου και θα εκθέσεις τους προβληματισμούς σου στο σύντροφό σου που ενδέχεται να είναι διανθισμένοι και με λίγο παραπάνω συναίσθημα από το κανονικό. Παρόλα αυτά όλες οι εξομολογήσεις που θα κάνεις θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved