Ερωτικό ωροσκόπιο 21/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάθος, αυθορμητισμός και ευθύτητα είναι το τρίπτυχο που θα σε οδηγήσει στην ερωτική επιτυχία σήμερα γιατί με την ειλικρίνεια που θα σε διακατέχει θα πείσεις ένα άτομο για τα συναισθήματά σου, αρκεί να μπορείς να κοντρολάρεις την έντασή τους για να μην το σκιάξεις.
Σε σχέση: Από σεξουαλικής πλευράς η σχέση σου θα αγγίξει την... τελειότητα αλλά αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας μέρας γεμάτη ένταση, ζήλεια ή τάσεις κτητικότητας του ενός ή του άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες σήμερα είναι πάρα πολλές γι' αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις. Ένα μυστηριώδες και σέξι άτομο ίσως σε προσελκύσει με έμμεσο τρόπο και σου εξάψει την φαντασία.
Σε σχέση: Η Σελήνη βρίσκεται από χθες το πρωί στο Σκορπιό και αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται ένα θέμα από τα παλιά να βγει ξανά στην επιφάνεια και να σε αναγκάσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Το ερωτικό κλίμα όμως ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου καλά κρατεί κι έτσι από το απόγευμα και μετά θα έχεις πιο... καυτά ζητήματα να καταπιαστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Δε θα είναι εύκολο να ξεφύγεις τελείως από κάποιες αρνητικές σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου κι είναι πολύ πιθανό εξαιτίας της έντασης που ίσως σου δημιουργήσουν να ανοίξεις το στοματάκι σου και να «στολίσεις» ένα άτομο που η συμπεριφορά του τώρα τελευταία δεν είναι ξεκάθαρη απέναντί σου.
Σε σχέση: Η διάδοση των πληροφοριών είναι δεύτερη φύση σου όμως σήμερα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός/η στο τι θα μεταφέρεις γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς τόσο εσύ όσο και το έτερο ήμισυ που μάλλον σου τις εμπιστεύτηκε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Επιτέλους Παρασκευή! Η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις αρκετή ενέργεια σήμερα που σε ωθεί να κάνεις τα πλάνα σου για το βράδυ. Η γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σε αιχμαλωτίσει αρχικά με το βλέμμα του και γενικότερα με το στυλ του είναι μάλλον σίγουρη.
Σε σχέση: Η μέρα είναι κατάλληλη για να συναντηθείτε με κάποιους κοινούς φίλους και να βγείτε έξω για φαγητό ή ποτό. Ανάμεσα όμως στις συζητήσεις και τη χαλαρότητα που θα επικρατεί ίσως βγουν στην επιφάνεια και κάποια παράπονα του συντρόφου σου που θα σε ξαφνιάσουν.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είσαι από τους λίγους που αυτοδιαφημίζονται με τόση άνεση αλλά αυτό σήμερα ίσως δεν σου κάνει και τόσο καλό όσο πιστεύεις, αφού το mood που κυριαρχεί είναι πιο επιβλητικό και μυστηριώδες. Όσο λιγότερο ντόρο προκαλέσεις, τόσο πιο εύκολα θα προσελκύσει ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Κάποια απροειδοποίητη επίσκεψη στο σπίτι σου ενδέχεται προσωρινά να φέρει μια αναστάτωση τόσο σε σένα όσο και στο σύντροφό σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο πέρα από το να την αποδεχτείς. Αργότερα θα το ξεχάσεις και θα φτιάξει η διάθεσή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Φιρί-φιρί το πάει ένα άτομο που σε πιέζει εδώ και καιρό και προσπαθείς να το αποφύγεις ευγενικά, προφασιζόμενος/η διάφορες δικαιολογίες και αρνούμενος/η τις προτάσεις του. Μάλλον όμως ήρθε η στιγμή να του το ξεκόψεις διά παντός ότι δεν ενδιαφέρεσαι.
Σε σχέση: Μια διαφωνία με το σύντροφό σου θα οδηγήσει και στην έκφραση κάποιων σκέψεων που μέχρι τώρα δεν ήθελες να αναφέρεις γιατί δεν τις είχες επεξεργαστεί όσο θα ήθελες. Όμως καλό θα σου κάνει γιατί θα νιώσεις μετά ότι έφυγε κι ένα βάρος από πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πιο εύκολο σήμερα να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που σου αρέσει αλλά δεν τολμούσες να του το δείξεις ή να κάνεις κάποιο βήμα για να έρθετε πιο κοντά. Σήμερα δείχνεις πιο αποφασισμένος/η να μην αφήσεις να χαθεί κι άλλος χρόνος.
Σε σχέση: Το πάθος και ένταση κυριαρχεί στη σχέση σου σήμερα αλλά χρειάζεται προσοχή στο που θα διοχετευτεί. Αν εξαντλήσετε την ενέργεια σε σκηνικά ζήλειας κι αρχίσετε να θυμάστε περσινά ξινά σταφύλια τότε δε θα μείνει τίποτα για το... κρεβάτι πέρα από μούτρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Εκτός από τη Σελήνη στο ζώδιό σου που σου δίνει ενέργεια, δύναμη και μαγνητισμό υπάρχει και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που σε παρακινεί να κάνει πράξη κάποια από αυτά που έχεις μέρες στο μυαλό σου για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για σένα, είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Θα διαπιστώσεις σήμερα ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ κανείς δε μπορεί να σε εμποδίσει να το πετύχεις. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να κάνεις το σύντροφό σου όχι μόνο να συμφωνήσει αλλά και να σε βοηθήσει σε ένα σχέδιο που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι κάπως πιο φορτσάτος/η σήμερα και σκέφτεσαι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με ένα άτομο που σου αρέσει και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα αφού βλέπεις ότι από μόνο του δεν κουνιέται. Γενικώς έχεις ανυπομονησία γιατί βλέπεις ότι κυλάει ο καιρός και τα πράγματα θέλουν σπρώξιμο για να τσουλήσουν προς τη δική σου κατεύθυνση.
Σε σχέση: Πιθανόν σήμερα η ψυχολογία σου να είναι κάπως πεσμένη αλλά περνώντας η ώρα και με τον σύντροφό σου να σε πιέζει να του μιλήσεις, τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ περισσότερο, αφού θα βγάλεις από μέσα σου ό, τι έχεις και θα ξαλαφρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η συζήτηση με ένα φίλο πιθανόν να σου λύσει τα χέρια σήμερα σε ένα ερωτικό σου θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες να κλείσεις ένα ραντεβού με το άτομο που σου αρέσει και προσπαθείς να βρεις έμμεσους τρόπους να το κατακτήσεις. Και πάλι όμως θα φροντίσεις σε ό, τι κάνεις να κρατήσεις τα προσχήματα.
Σε σχέση: Δε θα ήθελες σήμερα να μείνεις στο σπίτι με το ταίρι σου αλλά κάποιο θέμα ενδεχομένως οικονομικό που έχει προκύψει θα σε αναγκάσει να περιορίσεις τα έξοδά σου. Αυτό θα σε εκνευρίσει λίγο γιατί θα αισθανθείς μίζερα και σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι το μόνο που δε θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα μέσω ενός συγγενικού σου προσώπου να γνωρίσεις ένα άτομο λιγομίλητο που θα σου δώσει την αίσθηση της σοβαρότητας και θα εξάψει την περιέργειά σου. Θα αναπτυχθεί μεγάλη έλξη ανάμεσά σας αλλά ίσως σε φοβίσει κιόλας γιατί αισθάνεσαι ότι για να είστε μαζί μάλλον θα πρέπει να θυσιάσεις αρκετές από τις ελευθερίες σου.
Σε σχέση: Ερωτικές στιγμές επιφυλάσσει σήμερα η μέρα για σένα και το ταίρι σου και το σπίτι σας θα γίνει η φωλιά σας. Λίγο κρασί, λίγο μουσική, λίγο ζεστασιά και αρκετή αγάπη και το βράδυ σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως σήμερα να αγχωθείς παραπάνω απ' όσο πρέπει για μια επικείμενη συνάντησή σου ή ένα πρώτο ραντεβού με ένα άτομο που σου αρέσει και να μην ξέρεις από το τι να φορέσεις μέχρι και τη στάση να κρατήσεις. Σιγά-σιγά όμως θα το ξεπεράσεις και θα μοιραστείς κιόλας κάποια προσωπικά σου μαζί του.
Σε σχέση: Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου σαν άμυνα όπως βλέπεις δε λύνει κανένα πρόβλημα της σχέσης, ίσα-ίσα που το μεγεθύνει γιατί το ταίρι σου δεν μπορεί να μαντέψει τι σκέφτεσαι και συνήθως το μυαλό του πάει στο κακό. Προσπάθησε να έχεις μια μορφή επικοινωνίας μαζί του.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved